|
|
Stranica: 53/71.
|
[ 1763 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 17:21 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: HRVOJE ZEKANOVIĆ
‘Istina je, medijski parazitiram na Milanoviću. Hrvati u BiH? Nije im tako loše, a Fincima je glava na panju‘Kad sam sam vidio njihov status u Federaciji, ni na papiru ni u stvarnosti ne izgleda loše u onom smislu koliko Hrvati imaju pobjedničkih funkcija u Federaciji BiH. Postoji problem što Hrvata ima manje i uvijek su preglasavani. Cijela se priča zapravo vrti oko jedne pozicije u predsjedništvu, je li to Komšić ili Čović. Cijela priča je o tome. Malo kad zagrebete, Hrvati imaju dosta političkih funkcija, i više nego što su zastupljeni brojčano no imamo taj problem preglasavanja koji bi se trebalo riješiti novim izbornim zakonom. Na pitanje o Milanovićevoj zainteresiranosti o pravima Hrvatima u BiH, Zekanović je kazao kako ne zna što ga motivira, no kako da čuje od kolega iz SDP-a da je 'on takve naravi, da je to on'. https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... u-15199022 Shvatio čovjek.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 17:26 |
|
|
‘Istina je, medijski parazitiram na Milanoviću. Hrvati u BiH? Nije im tako loše, a Fincima je glava na panju‘Kad sam sam vidio njihov status u Federaciji, ni na papiru ni u stvarnosti ne izgleda loše u onom smislu koliko Hrvati imaju pobjedničkih funkcija u Federaciji BiH. Postoji problem što Hrvata ima manje i uvijek su preglasavani. Cijela se priča zapravo vrti oko jedne pozicije u predsjedništvu, je li to Komšić ili Čović. Cijela priča je o tome. Malo kad zagrebete, Hrvati imaju dosta političkih funkcija, i više nego što su zastupljeni brojčano no imamo taj problem preglasavanja koji bi se trebalo riješiti novim izbornim zakonom. Na pitanje o Milanovićevoj zainteresiranosti o pravima Hrvatima u BiH, Zekanović je kazao kako ne zna što ga motivira, no kako da čuje od kolega iz SDP-a da je 'on takve naravi, da je to on'. https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... u-15199022 Kakav je bio u COVID pandemiji takav je i poslije, nema njima pomoći.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 17:30 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10016 Lokacija: No Country for White Men
|
tzv hrvatska desnica 2022. Citat: Cijela se priča zapravo vrti oko jedne pozicije u predsjedništvu, je li to Komšić ili Čović.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Fikret Halimic
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 17:30 |
|
|
Sad sam gledao Zokija. jednostavno kralj. https://www.facebook.com/N1Hrvatska/vid ... 233644924/Obavezno preslušati do kraja, jer je kraj efektan kad kaže da su Izetbegović i mudžahedinska hostesa Džaferović gori od Slobodana Miloševića. Nešto ranije briljantno šamaranje islamističke propagandistice iz Al Lažire, pa pišanje po Handžar mediju (Jutarnji list)... Hamdiju Plenkovića je istjerao na čistinu.
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 17:39 |
|
|
Milanović= jedini suverenist trenutno, uz par mostovaca
Zekanović= hdzova džukela sa dna kace ima dno ima dno dna ima hdz i ima zekanović
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 18:04 |
|
|
Zoki govori al vidit cemo hoce li napravit korake koje moze. Ima mogucnost referenduma i pardona.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 18:16 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39009 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
‘Istina je, medijski parazitiram na Milanoviću. Hrvati u BiH? Nije im tako loše, a Fincima je glava na panju‘Kad sam sam vidio njihov status u Federaciji, ni na papiru ni u stvarnosti ne izgleda loše u onom smislu koliko Hrvati imaju pobjedničkih funkcija u Federaciji BiH. Postoji problem što Hrvata ima manje i uvijek su preglasavani. Cijela se priča zapravo vrti oko jedne pozicije u predsjedništvu, je li to Komšić ili Čović. Cijela priča je o tome. Malo kad zagrebete, Hrvati imaju dosta političkih funkcija, i više nego što su zastupljeni brojčano no imamo taj problem preglasavanja koji bi se trebalo riješiti novim izbornim zakonom. Na pitanje o Milanovićevoj zainteresiranosti o pravima Hrvatima u BiH, Zekanović je kazao kako ne zna što ga motivira, no kako da čuje od kolega iz SDP-a da je 'on takve naravi, da je to on'. https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... u-15199022 HRVOJE ZEKANOVIĆ zastupnik SDA u hrvatskom Saboru Stvarno nema jadnije desnice u Europi od hrvatske, jad i čemer.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 18:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39009 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Koji debil Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović u emisiji N1 televizije Citat: Bitno je da ljudi shvate, poginulo je možda već i 100.000 ljudi u Ukrajini. Danas vjerojatno Rusi kolju vojnike iz Azovstala, branitelje Mariupolja. Finska je sljedeća na redu, nije Hrvatska. I onda se netko usudi državi kojoj je glava na panju da im uvjetuje egzistenciju. Prijeti Finskoj, Švedskoj, prijeti svima. No kad je netko u NATO paktu imam osjećaj da Rusija ipak neće prijeći tu granicu. Da nije, može se dogoditi isto što i u Ukrajini. Ja bi ljudski, kršćanski zaštitio Fince i Švede, a što se tiče Hrvata u BiH, 'ajmo ući u meritum.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 18:21 |
|
|
HHerceg je napisao/la: tzv hrvatska desnica 2022. Citat: Cijela se priča zapravo vrti oko jedne pozicije u predsjedništvu, je li to Komšić ili Čović. kako si jedan političar može dopustiti trkeljanje o stvarima u kojima ne poznaje elementarne činjenice. osramotio se, što se naše situacije tiče više jedan milanović ima u noktu već ovaj zekan u glavurdi.
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 18:24 |
|
|
Planina je napisao/la: Milanović= jedini suverenist trenutno, uz par mostovaca
Zekanović= hdzova džukela sa dna kace ima dno ima dno dna ima hdz i ima zekanović rupa na dnu dna
|
|
Vrh |
|
|
erosahuma
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 18:45 |
|
|
‘Istina je, medijski parazitiram na Milanoviću. Hrvati u BiH? Nije im tako loše, a Fincima je glava na panju‘Kad sam sam vidio njihov status u Federaciji, ni na papiru ni u stvarnosti ne izgleda loše u onom smislu koliko Hrvati imaju pobjedničkih funkcija u Federaciji BiH. Postoji problem što Hrvata ima manje i uvijek su preglasavani. Cijela se priča zapravo vrti oko jedne pozicije u predsjedništvu, je li to Komšić ili Čović. Cijela priča je o tome. Malo kad zagrebete, Hrvati imaju dosta političkih funkcija, i više nego što su zastupljeni brojčano no imamo taj problem preglasavanja koji bi se trebalo riješiti novim izbornim zakonom. Na pitanje o Milanovićevoj zainteresiranosti o pravima Hrvatima u BiH, Zekanović je kazao kako ne zna što ga motivira, no kako da čuje od kolega iz SDP-a da je 'on takve naravi, da je to on'. https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... u-15199022 Kakav idiot... Ima li normalan ijedan desničar u Hr?...Ovaj kreten, Karolina, Škoro,... samo se sramote nepoznavanjem situacije... SDA žetoni...
_________________ "Trgovac ti laže sa smijehom, žena laže suze prosipljući, a niko krupno ka Turčin ne laže." Petar Petrović Njegoš
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 18:52 |
|
|
Gluperde dodrinaške zaglavile u 91., 41. ili kojoj već, stoljeću sedmom.
Sramota me reći da sam desničar kad vidim kakvi se deklariraju za desnicu.
Stvarno je jedina podjela koja trenutno ima smisla suverenisti vs kmetovi. Hrvatska desnica su kmetovi sa dna kace.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 19:03 |
|
|
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 19:13 |
|
|
Salveta kao krunski dokaz je najgluplja podvala a mnogi su to uzeli kao istinu.
Kao kad je onaj amerikanac (no name) rekao da su se Zvjezdane Staze snimale po stvarnim događajima.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 19:51 |
|
|
‘Istina je, medijski parazitiram na Milanoviću. Hrvati u BiH? Nije im tako loše, a Fincima je glava na panju‘ ovaj, otkad je fasovao koronu, pretvorio se u najvećeg debila ikad.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 21:04 |
|
|
divizija je napisao/la: Zviezda Granda je napisao/la: HRVOJE ZEKANOVIĆ
‘Istina je, medijski parazitiram na Milanoviću. Hrvati u BiH? Nije im tako loše, a Fincima je glava na panju‘ ovaj, otkad je fasovao koronu, pretvorio se u najvećeg debila ikad. Nekad sam se smatrao desnicarom, s vremenom sam skrenuo u nekakav centar s elementima ljevice, iako podijele na lijeve i desne meni ne leze. Jer ne znam gdje bih se svrstao. Ali primjetio sam da ovi sto se izjasnjavaju desnicarima tipa ovoga Zekanovica su debili. Ali bas ono debili jbt jos nisam normalnog vidio.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 21:08 |
|
|
Prodani debil. Otprije debil, odnedavno prodani. Ne bi ga falili N1 i Index u drugom slučaju. Odjednom za Index on nije krezubi desničar I recite vi meni što s ovakvima? Imati na umu da se nasilje danas ne odobrava najčešće
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 22:04 |
|
|
Milanović: "Tu prljavštinu slušamo godinama, ovo što rade Izetbegović i Džaferović je triput gore od Miloševićeve politike" Zoran Milanović držao je danas presicu na Pantovčaku o kojoj smo već izvijestili, a vrijedi posebno izdvojiti posljednju minutu izlaganja. Milanović je pohvalio napore Turske na ono što traži za sebe od Finske i Švedske kao uvjet za NATO pa potom podsjetio kako je Izborni zakon koji Hrvatska traži u BiH “jako mala stvar”. “To tražimo u državi u kojoj smo jamac mirovnog sporazuma, u kojoj nas se tretira kao okupacijsku silu i zločinačku organizaciju i to Džaferović i Izetbegović ponavljaju cijelo vrijeme. Srbi su genocidni, Hrvati su skoro genocidni i proveli su protiv BiH udruženi zločinački poduhvat i to slušamo, tu prljavštinu godinama, a u zadnje dvije godine intenzivno. Naslađuju su s nama. I onda Plenković pozove Džaferovića u Vukovar, lik dođe tamo, samo s jednim cilje, da provocira Srbe, namigne i kaže: ‘Vidite da su Srbi genocidni, Srebrenica, Vukovar’. To je ta politika. Ta politika je gora od Miloševićeve tri puta”, zaključio je predsjednik RH, prenosi Bild.ba. Više detalja s presice ovdje. U videu ispod poslušajte od 52 minute, praktično pred sam kraj, ovo o čemu pišemo: https://www.dnevnik.ba/vijesti/milanovi ... ke-2633708
|
|
Vrh |
|
|
neretvanin
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 22:14 |
|
|
Zekanović je glodavac, dobro ga he nazvao Milanović...
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 23:16 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37748 Lokacija: Gl. grad regije
|
Mogao bi HDZ RH za sljedeće izbore po glasove u Finsku a ne u HB ili ih dobivat Hrvata iz BiH.
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
Planina
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 23:44 |
|
|
Citat: GORDAN GRLIĆ RADMAN:"Milanovićeva izdajnička politika je donijela da imamo ovakvu situaciju u BiH"
Ministar vanjskih poslova Gordan Grlić Radman gostovao je u Dnevniku N1. Turska je bila protiv ulaska Švedske i Finske u NATO savez, dok je hrvatski predstavnik Nobilo bio za, rekao je ministar. Je li dobio naputak i od predsjednika Milanovića, Gordan Grlić Radman kaže kako ne zna. Pojasnio je koja je razlika između onog što predlaže Milanović i onoga što radi Turska. “Milanović bi trebao raditi sukladno našem članstvu. Zemlje su prije 30 godina priznale našu samostalnost. Ovo samo ide na ruku Putinu, ide na širenje i jačanje odvažnosti Putina u još većoj agresiji… Turska je izvorna zemlja članica NATO-a. Imala je ulogu medijatora Rusije i Ukrajine, sigurno da ima određenih razloga za svoju odluku.” Istaknuo je da to što čini Hrvatska jačanje nacionalnog interesa: “Hrvatska jača nacionalnu sigurnost kroz članstvo u NATO savezu.” Rekao je kako postoji mogućnost da on kao član Vlade potpiše umjesto ambasadora Nobila da Finska i Švedska postanu članice NATO-a. “Kome ne odgovara članstvo Finske i Švedske? Putinu i njegovom režimu” “Zbog Milanovićevih izjava već smo si stvorili reputacijsku štetu”, Citat: rekao je i dodao da zbog toga često moraju objašnjavati svoj stav . “Članstvo Finske i Švedske je dobrodošlo i mi pokazujemo da smo za demokratske vrijednosti. Ako Milanović zagovara blokadu, time narušava nacionalne interese i pokazuje da je proruski igrač jer kome ne odgovara članstvo ovih dviju zemalja? Putinu i njegovom režimu.” Dotaknuo se i Milanovićeve politike prema BiH. “Upravo je njegova izdajnička politika donijela da imamo ovakvu situaciju u BiH. On samo širi parole, nema mogućnost da bi nešto učinio, nije poduzeo niti jednu diplomatsku aktivnost. Dijeli hrvatski narod, narušava stabilnost Vlade i gotovo da kreće u rušenje ustavno političkog poretka RH i svih institucija, moguće da bi na isti način na koji bi želio ukinuti Ustavni sud ukinuo i Sabor pa bi ispalo da je on država, imam osjećaj da se vraćamo u rana stoljeća kada ste imali Kralja Sunca koji bi zamijenio sve postojeće institucije”, rekao je ministar vanjskih poslova. “Nije lako nakon 20 godina stvoriti nove pozicije. Siguran sam da do izbora možemo postići promjene i da izborni zakon bude kakav bi trebao biti”, govori Grlić Radman i dodaje da je Hrvatska zainteresirana za kandidatski status BiH u EU-u.Dnevnik.ba Postoji li veći štakor, nakot i izrod od ovog raspalog goblina? Kakav veleizdajnik je MVP RH ovo nisu istine.
|
|
Vrh |
|
|
teranova
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 18 svi 2022, 23:46 |
|
|
Vaš državni vrh je u totalnom nesaglasju.
|
|
Vrh |
|
|
OptimisticniVeSeljak
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 19 svi 2022, 00:30 |
|
|
neretvanin je napisao/la: Zekanović je glodavac, dobro ga he nazvao Milanović... Zekanovića plaća HDZ da kaže ono što oni misle, ali ne žele izreći. Upravo zato je komentar o Hrvatima u BiH problematičan - zato što vjerojatno dolazi iz vrha HDZ-a.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 19 svi 2022, 02:33 |
|
|
Planina je napisao/la: Gluperde dodrinaške zaglavile u 91., 41. ili kojoj već, stoljeću sedmom.
Sramota me reći da sam desničar kad vidim kakvi se deklariraju za desnicu.
Stvarno je jedina podjela koja trenutno ima smisla suverenisti vs kmetovi. Hrvatska desnica su kmetovi sa dna kace. Nema Hrvatska modernu desnicu.Ko je uopšte desnica u Hrvatskoj?Neke totalno deplasirane potpuno lude ustaše i myjgurčuge,što mu dođe na isto. Da podela na suvereniste i kmetove.
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 19 svi 2022, 02:43 |
|
|
daramo je napisao/la: Koji debil Saborski zastupnik Hrvoje Zekanović u emisiji N1 televizije Citat: Bitno je da ljudi shvate, poginulo je možda već i 100.000 ljudi u Ukrajini. Danas vjerojatno Rusi kolju vojnike iz Azovstala, branitelje Mariupolja. Finska je sljedeća na redu, nije Hrvatska. I onda se netko usudi državi kojoj je glava na panju da im uvjetuje egzistenciju. Prijeti Finskoj, Švedskoj, prijeti svima. No kad je netko u NATO paktu imam osjećaj da Rusija ipak neće prijeći tu granicu. Da nije, može se dogoditi isto što i u Ukrajini. Ja bi ljudski, kršćanski zaštitio Fince i Švede, a što se tiče Hrvata u BiH, 'ajmo ući u meritum. U šta da uđe? Daj neka priča hrvatski. A to što se tiče zaštite kad si u nato paktu to će sad da vidi na primeru poljske vrlo brzo. Jeli neko uopšte zna kako će nato braniti poljsku?To je već rečeno.Znači neće onako kako vi mislite.Kao sad sve članice objave rat Rusiji pa je napadnu.Ne.Nego će slati pre svega oružje poljskoj.Poneku jedinicu za logistiku u Poljskoj.Neće doći Amerikanac sa pešadijom da ratuje.Ili Nemac.O ne.Ratovaće se do poslednjeg Poljaka.Tako do poslednjeg Rumuna.Poslednjeg Hrvata.Pa umoriće se Rusi dok dođu do Amerike. Sjajan vam je taj nato pakt. Ostavljam vam da zamišljate sebe i svoj narod u ratu sa Rusima dok vam Nemci i Amerikanci i Britanci šalju konvoje oružja i bodre:Izdržite!
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|