|
|
Stranica: 19/32.
|
[ 788 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Planina
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 16 kol 2021, 16:43 |
|
|
Ma čitam vas ali ne stignem prozborit koju, nešto sam zauzet zadnjeg vrimena, ali uvik ako ništa otvorim politiku da vidim jesmo li ušli u Bugojno. Ajde dule naleti zapit ćemo se ali na tvoj račun ja sam na rezervi teškoj. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 16 kol 2021, 16:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61185 Lokacija: DAZP HQ
|
Planina je napisao/la: Ma čitam vas ali ne stignem prozborit koju, nešto sam zauzet zadnjeg vrimena, ali uvik ako ništa otvorim politiku da vidim jesmo li ušli u Bugojno. Ajde dule naleti zapit ćemo se ali na tvoj račun ja sam na rezervi teškoj.  E jbg onda ne znaš ti koja sam ja stipsa, samo sam se u Skoplju kurčio, tamo za 200 kn na centralnom trgu najedeš i napiješ 10 ljudi. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 16 kol 2021, 17:20 |
|
|
Šta Zagreb uradi od našeg čovika, znači s tebom kad se pije idu zasebni računi. A jebalo majku i ovih ušminkanih ulickanih markiranih lizing financirung Švaba točno mi se ne mari izlazit nigdi dok se ovo ne raščisti, ne mogu ih gledat brate. 
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 16 kol 2021, 18:08 |
|
|
Planina je napisao/la: Šta Zagreb uradi od našeg čovika, znači s tebom kad se pije idu zasebni računi. A jebalo majku i ovih ušminkanih ulickanih markiranih lizing financirung Švaba točno mi se ne mari izlazit nigdi dok se ovo ne raščisti, ne mogu ih gledat brate.  Kakono se kod vas kaže caffe, a ja ja kava.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 12 stu 2021, 11:39 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Amidža, jarane, de se javi da znamo da si živ.
Ja sam te proglasio mrtvim od Korone (gluho bilo), ali Robbie kaže da si se prijavio prije 10ak dana.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 12 stu 2021, 11:53 |
|
|
Neaktivni članovi? Izvrijeđani, uvrijeđeni, bojkotovani, prezreni.... Malo ljepše s ljudima! Ja kada bi krepala od korone vi bi ste se redom radovali. Ne znate više koje mjere poduzeti protiv mene. Robi i Ministar mi uništiše temu Koronavirus. Važno je da su aktivni Gobar, Laganini, Turbotakija i sl. shit-ovi. Pomirite se samnom, pa ću ubaciti deset dobrih tema.
|
|
Vrh |
|
 |
jeremy10
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 19 svi 2022, 11:14 |
|
|
podsjetih se ovog meni dragog diskutanta čitajući temu 'nestanak u beogradu' . posljednji upis Carmello Šešelj je napisao/la: Legla kirija. Završio tri grama horsa. Upravo pošmrkao pola grama i čekam da me pukne, što će se desiti za deset, dvadeset sekundi. Divno. vječnaja pamjat
|
|
Vrh |
|
 |
Planina
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 19 svi 2022, 11:22 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 19 svi 2022, 12:39 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Ovo je i meni prošlo kroz glavu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 19 svi 2022, 14:04 |
|
|
Moram ga nazvati danas. Nadam se da je ok.
|
|
Vrh |
|
 |
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 20 svi 2022, 12:46 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43757 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Definitivno jeste zabrinjavajuće, ali bilo je već dužih perioda izostanka, nije neka posve nova matrica nestanka.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 20 svi 2022, 13:57 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7632 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Ima li avaza od @amidže?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
jednoumlje
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 20 svi 2022, 14:03 |
|
|
govorio sam vam ja onomad, samo serite po amidzi, ali doci ce vrijeme, zazelite ce se amidze, a amidze nece biti
ustvari on se zove amiDJa...
_________________ Der Staat bin ich!
za vise savjeta zapratiteme
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 20 svi 2022, 19:20 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8610 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Planina je napisao/la: Rip Karmelo Bit će da je na psihijatriji, u zatvorenom odjelu, bez vanjskog konrakta. Horse gone wrong.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 20 svi 2022, 19:22 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Još mi pada na pamet da ga je ShadiMaker locirao i uhitio.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 25 svi 2022, 14:10 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7632 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Gdje je forumašica koja je imala u potpisu ''Ne valja ni ....... prikoviše''... tako nekako... 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
analiza
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 30 svi 2022, 21:01 |
|
|
Stvarno sta je sa Karamelicom???? Sada sam ga pozivala da vidim je li OK I ne javlja se!? Pise da je posljednji put vidjen na viberu 9. maja!!!???? Zna li neko nesto?
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 30 svi 2022, 21:15 |
|
|
analiza je napisao/la: Stvarno sta je sa Karamelicom???? Sada sam ga pozivala da vidim je li OK I ne javlja se!? Pise da je posljednji put vidjen na viberu 9. maja!!!???? Zna li neko nesto? ..ubilo ga kad sam konstatira da je jedan od rijetki Srba a da nije cetnik..uništio mu ego…
|
|
Vrh |
|
 |
analiza
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 30 svi 2022, 21:21 |
|
|
laganini je napisao/la: analiza je napisao/la: Stvarno sta je sa Karamelicom???? Sada sam ga pozivala da vidim je li OK I ne javlja se!? Pise da je posljednji put vidjen na viberu 9. maja!!!???? Zna li neko nesto? ..ubilo ga kad sam konstatira da je jedan od rijetki Srba a da nije cetnik..uništio mu ego… Ma kakav cetnik!!! Cetnici I ne postoje. Izmislio ih Aleksije da se malo pravi vazan. Ipak mi je cudno sto se ne javlja!!?? Karmelooooo....
_________________ Nemoj se raspravljati niti sa rječitim, niti sa glupim; rječiti će te nadvladati u priči, dok će te glupi vrijeđati!
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 30 svi 2022, 21:26 |
|
|
ljudi umiru, ako forum poživi neki će se naći i u statistici na onoj demografskoj temi.
|
|
Vrh |
|
 |
analiza
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 30 svi 2022, 21:32 |
|
|
dudu je napisao/la: ljudi umiru, ako forum poživi neki će se naći i u statistici na onoj demografskoj temi. Pricas gluposti. To nije smijesno. Buduci da svi znamo sta radi bojm se da nije pretjerao. Dobar I pametan decko, ali na zalost ima lose izbore. Zaista se nadam da je dobro.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 30 svi 2022, 21:33 |
|
|
analiza je napisao/la: dudu je napisao/la: ljudi umiru, ako forum poživi neki će se naći i u statistici na onoj demografskoj temi. Pricas gluposti. To nije smijesno. Buduci da svi znamo sta radi bojm se da nije pretjerao. Dobar I pametan decko, ali na zalost ima lose izbore. Zaista se nadam da je dobro. ..nije isključeno da se predozira…steta jedan od draži likova.:
|
|
Vrh |
|
 |
analiza
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 30 svi 2022, 21:41 |
|
|
Uvijek je tvrdio da ,,zna mjeru,,! Nadam se da je dobro odmjerio. Bilo bi mi jako zao. Idem opet da pokusam da ga pozovem. Sada ste me uznemirili ...
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 30 svi 2022, 21:42 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 30 svi 2022, 21:43 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
analiza je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ubilo ga kad sam konstatira da je jedan od rijetki Srba a da nije cetnik..uništio mu ego… Ma kakav cetnik!!! Cetnici I ne postoje. Izmislio ih Aleksije da se malo pravi vazan. Ipak mi je cudno sto se ne javlja!!?? Karmelooooo.... Traži ga: https://www.danubeogradu.rs/2022/05/sah ... -maj-2022/
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|