|
|
Stranica: 78/155.
|
[ 3858 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 12:17 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ok. Sve pet. Samo nemojte takijat da ste domoljubi ni nekakav desni centar. Ovo je politika radikalne ljevice. ..mi jesmo desni centar i nikad veci i hvala kancelaru..i naravno kao takvi i domoljubi doku je da je HDZ ten u oku i ljevici i desnici i muslimanima i Srbima…to je dovoljno..radikalna desnica i ljevica odnosno crveno crna koalicija gdje je vode most i kremeljenko su u koaliciji..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 12:20 |
|
|
Niste desni centar. Ovo je politika radikalne ljevice.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 12:22 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Niste desni centar. Ovo je politika radikalne ljevice. ..glup si znaci lijeviji od SDP od peovicke mozemo..bulaznis..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ruskakrajina
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 12:24 |
|
|
E da se bar kalibrira Lisinski u ovom trenutku.
_________________ Laganini: Ako se ******** ne vjenčavaju neće biti mirovina u RH
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ruskakrajina
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 12:32 |
|
|
Šta članovi HDZa misle o ******** obiteljima?
_________________ Laganini: Ako se ******** ne vjenčavaju neće biti mirovina u RH
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 12:33 |
|
|
laganini je napisao/la: Velebit je napisao/la: 103,000 imigranata dovodi HDZ
Istambulska konvencija kojom HDZ uvodi gender ideologiju
Marakeski sporazum kojim HDZ obvezuje Hrvatsku na put prema svitu s otvorenim granicama
Kinesko masivno ulaganje u Luku Rijeka koju HDZ odbija zbog 'stavova nasih prirodnih partnera sa zapada'
U prijevodu zabi je super bia gnjida plenkovic dok je upropastava Republiku Hrvatsku, sad kad upropastava Herceg Bosnu di se zaba sam nalazi, eee sad vec je dosta kaj ne?
Ajde brale, molin te. ..sve civilizacijski i moralni reka bi demokratski potezi..ne vidim problem u tome to je problem vas koji jos živite u srednjem vijeku.. Sve je jasno i zaključujem da ne želim biti dio te civilizacije i tog morala. ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif)
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 12:45 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: laganini je napisao/la: ..sve civilizacijski i moralni reka bi demokratski potezi..ne vidim problem u tome to je problem vas koji jos živite u srednjem vijeku.. Sve je jasno i zaključujem da ne želim biti dio te civilizacije i tog morala. ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif) ..naravno tvoje pravo ne želi ga ni erdogan ni Putin ninonaj iz sjeverne Koreje Kine..svak sebi bira drustvo demokracija je.:
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 12:47 |
|
|
laganini je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Sve je jasno i zaključujem da ne želim biti dio te civilizacije i tog morala. ![palacgore1 :palacgore1](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a040.gif) ..naravno tvoje pravo ne želi ga ni erdogan ni Putin ninonaj iz sjeverne Koreje Kine..svak sebi bira drustvo demokracija je.: Ajde lijepo neka smo se jednom složili. ![zivili :zivili](https://hercegbosna.org/forum/images/smilies/a017.gif)
1106 of 2558 - 43.24%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 12:52 |
|
|
..to da smo se složili ponovi si vise puta ne jednom..samo ne znam zasto me mrziš i djelis opomene bez razloga..?..zato sto se ne slažemo i ne dijelimo iste političke stavove..to je nisko..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 12:57 |
|
|
laganini je napisao/la: ..to da smo se složili ponovi si vise puta ne jednom..samo ne znam zasto me mrziš i djelis opomene bez razloga..?..zato sto se ne slažemo i ne dijelimo iste političke stavove..to je nisko.. Tvoji politički stavovi su odvratni, dapače gade mi se i HDZ i ti stavovi. Tjeraju me na povraćanje i mislim su poželjni kao teška bolest. Ali ne upozoravam zbog toga. Upozorenje može ići zbog trolanja, offtopica i slično.
1106 of 2558 - 43.24%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 13:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: laganini je napisao/la: ..to da smo se složili ponovi si vise puta ne jednom..samo ne znam zasto me mrziš i djelis opomene bez razloga..?..zato sto se ne slažemo i ne dijelimo iste političke stavove..to je nisko.. Tvoji politički stavovi su odvratni, dapače gade mi se i HDZ i ti stavovi. Tjeraju me na povraćanje i mislim su poželjni kao teška bolest. Ali ne upozoravam zbog toga. Upozorenje može ići zbog trolanja, offtopica i slično. ..i zbog stila pisanja točkica..budi covik pa priznaj zasto me maltretiraš..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 13:35 |
|
|
laganini je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Tvoji politički stavovi su odvratni, dapače gade mi se i HDZ i ti stavovi. Tjeraju me na povraćanje i mislim su poželjni kao teška bolest.
Ali ne upozoravam zbog toga. Upozorenje može ići zbog trolanja, offtopica i slično.
..i zbog stila pisanja točkica..budi covik pa priznaj zasto me maltretiraš.. Evo na primjer ovaj post ti je offtopic. Tema je Plenković. Da ti ne dajem upozorenje reći ćeš ne valjam, ajde evo lijepo molim čitaj kako se koja tema zove. Ako nema teme koja te zanima, slobodno otvori novu.
1106 of 2558 - 43.24%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 13:40 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: laganini je napisao/la: ..i zbog stila pisanja točkica..budi covik pa priznaj zasto me maltretiraš.. Evo na primjer ovaj post ti je offtopic. Tema je Plenković. Da ti ne dajem upozorenje reći ćeš ne valjam, ajde evo lijepo molim čitaj kako se koja tema zove. Ako nema teme koja te zanima, slobodno otvori novu. ..naravno al i ti si oftopic i hrpa je je ljudi al samo mene vidite..to se zove zlonamjera..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
zaba1111
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 13:46 |
|
|
Velebit je napisao/la: zaba1111 je napisao/la: Ovo je prvi ozbiljan propust koji se ne može oprostiti Plenkoviću, dosad je Plenković državu vodio prilično dobro i to potvrđuju svi pokazatelji 103,000 imigranata dovodi HDZ Istambulska konvencija kojom HDZ uvodi gender ideologiju Marakeski sporazum kojim HDZ obvezuje Hrvatsku na put prema svitu s otvorenim granicama Kinesko masivno ulaganje u Luku Rijeka koju HDZ odbija zbog 'stavova nasih prirodnih partnera sa zapada' U prijevodu zabi je super bia gnjida plenkovic dok je upropastava Republiku Hrvatsku, sad kad upropastava Herceg Bosnu di se zaba sam nalazi, eee sad vec je dosta kaj ne? Ajde brale, molin te. Ne, meni je Hr važna jednako kao i HB, em je HR moja država, em bez HR nema ni HB. Markaeš i Istanbul su dvije gluposti koje ne znače apsloutno ništa i zbog toga rušiti vladu je bedastoća. Luka Rijeka, u to nisam upućen i ne znam o čemu se radi. 103 je katastrofa i o tome sam govorio kao ključnom pitanju većem i od IZ u BiH, ali se radi o tome da popis nije pokazao da je to istina. Dakle argumentacija desnice je ugalvno neistinita, promašena i svodi se na vrijeđanje dok u isto vrijeme je očigledno da su oni retardi koji ništa ne znaju. Ovo je prvi put da je ozbiljno pitanje riješeno neuspjehom i stoga je palac dolje logičan. Ovi što sad kao likuju da su bili u pravu, to su uglavnom bila i ostala blebetanja koja su slučajno potrefila.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 13:48 |
|
|
..HDZ je pučka stranka i ako je nesto normalno u Njemačkoj problem je u hr..je luzerima koji nikad nece skupit vise od pet posto
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ruskakrajina
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 13:57 |
|
|
laganini je napisao/la: ..HDZ je pučka stranka i ako je nesto normalno u Njemačkoj problem je u hr..je luzerima koji nikad nece skupit vise od pet posto Problem je šta je za tebe normalno bilo šta šta doprinosi povećanju BDPa. Još malo pa će i plaćena ubojstva bit dobra jer doprinose povećanju BDPa.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 13:58 |
|
|
..ne narodu je važnije oceli se ******** vincat žrtvovace oni mirovinu samo da se ovi ne guze..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ruskakrajina
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 14:00 |
|
|
Kakve veze imaju ******** i mirovina?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 14:07 |
|
|
..imaju vama su bitni ******** nekakve političke igre ratovi a svakom normalnom coviku i u bih i hr je vazno da moze radit dobro zaradit da se grade mostovi ceste tvornice rastu plaće mirovine i slicne..a ti i takvi nemate tu empatiju svrstavate na kremeljenka i slicne koji prodaju maglu i populizam..
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ruskakrajina
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 14:09 |
|
|
Objasni mi kakve veze imaju plaće i ********?
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 14:13 |
|
|
laganini je napisao/la: ..imaju vama su bitni ******** nekakve političke igre ratovi a svakom normalnom coviku i u bih i hr je vazno da moze radit dobro zaradit da se grade mostovi ceste tvornice rastu plaće mirovine i slicne..a ti i takvi nemate tu empatiju svrstavate na kremeljenka i slicne koji prodaju maglu i populizam.. To je razmišljanje na nižem stupnju od mnogih životinja. Ispod sisavaca i ptica oni bar brane mladunčad, negdje otprilike nivo guštera i vodozemaca.
1106 of 2558 - 43.24%
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 14:14 |
|
|
Glup si..taman pomislih da šesta verzija tvog alter ega normalna useres..Herceg ni s ovim nickom ne zelim vise komunicirati usra si po stoti put
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ruskakrajina
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 14:19 |
|
|
Možeš li mi objasnit kakve veze imaju plaće i tvornice i ********? Nisam glup ako pitam pitanje. Osim toga ako sam ja Hherceg onda ne mogu bit alter ego jer su moji stavovi isti na svih navodno 6 klonova.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
laganini
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 14:20 |
|
|
..podvojena si osoba ocito aj caos ne obraćaj mi se vise necu ti odgovarat..baj.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
ruskakrajina
|
Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH Postano: 11 lip 2022, 14:21 |
|
|
Tako je i Čačić prijetia. Ako ne uđemo u EU neće biti mirovina.
|
|
Vrh |
|
![](images/spacer.gif) |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|