HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 15 vel 2025, 20:33.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 3858 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 155  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Andrej Plenković - Predsjednik HDZ-a RH
PostPostano: 12 lip 2022, 13:36 

..dio intervjua posli izbora.. Jeste li se čuli s Plenkovićem, je li vas zvao?
- Ne, nije me zvao jer je znao da je uvjet da razgovaramo s HDZ-om da on ne bude premijer. I dalje mislim da je on loše rješenje za Hrvatsku i to će se pokazati. U gospodarskom smislu čak vrlo brzo.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:17 

laganini je napisao/la:
..imaju vama su bitni ******** nekakve političke igre ratovi a svakom normalnom coviku i u bih i hr je vazno da moze radit dobro zaradit da se grade mostovi ceste tvornice rastu plaće mirovine i slicne..a ti i takvi nemate tu empatiju svrstavate na kremeljenka i slicne koji prodaju maglu i populizam..

Rast Hrvatske kojim se globalist plenkovic hvali se desia u doba najbrzeg SVITSKOG RASTA ekonomije. Vridnost nekretnina, dionica, placa i broj projekata i startupova po cilom sviti je na rekordnim razinama bia od 2013 do 2020.

Cak i Sjeverna Koreja je zabiljezila rast ekonomije i standarda bez presedana, najvise ka rezultat rasta jedinih trgovackih partnera, Rusije i Kine.

Govorit da je to zasluga mudrih i jedinstvenih plenkovica/Kim Jong Una je jeftina zabluda.

Dakle ljudi koji misle 'ima mana ali s njim se bogatimo' su u krivu i mazu oci.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:20 

Ma da smo se i ne znam koliko obogatili prodajemo dušu a i kakvo bogaćenje kad je trenutno standard gori nego ikad? Cijene hrane su 50% pa do 100% skuplje.
Čovjek bi pomislio ajd pa bar naši poljoprivrednici će zaradit, a jel ovi lopovi koju otkupljuju proizvode od napaćenih slavonskih i ličkih seljaka im daju toliko više za proizvode? Moš mislit.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:27 

Velebit je napisao/la:
laganini je napisao/la:
..imaju vama su bitni ******** nekakve političke igre ratovi a svakom normalnom coviku i u bih i hr je vazno da moze radit dobro zaradit da se grade mostovi ceste tvornice rastu plaće mirovine i slicne..a ti i takvi nemate tu empatiju svrstavate na kremeljenka i slicne koji prodaju maglu i populizam..

Rast Hrvatske kojim se globalist plenkovic hvali se desia u doba najbrzeg SVITSKOG RASTA ekonomije. Vridnost nekretnina, dionica, placa i broj projekata i startupova po cilom sviti je na rekordnim razinama bia od 2013 do 2020.

Cak i Sjeverna Koreja je zabiljezila rast ekonomije i standarda bez presedana, najvise ka rezultat rasta jedinih trgovackih partnera, Rusije i Kine.

Govorit da je to zasluga mudrih i jedinstvenih plenkovica/Kim Jong Una je jeftina zabluda.

..nije istina ne lazi napaćeni hr narod rast je u najtežim mogućim uvjetima od Agrokora potresa korone ovog rata zar mogu bit tezi uvjeti..ne znam al prepostavljam da gledaš peti dan 2017 raspudic govori kako će narod izaći na ulicub2018 jer dokaze na naplatu krediti za auto put..zamisli veliki domoljub saziva izlazak na ulicu ..i došla je 2018 plenki diga malo cestarinu reprogramira kredite i de facto hac sam vraća kredit …veliki potez prika veliki..al jebe se vama za hr vazno da prodajete floskule ..danas hr blista po svim ekonomskim faktorima rasturamo u turizmu Blaće otišle skoro pedeset posto gori(za vrime kremeljenka najniža plaća je bila 2400 sad 4000)ako sve to mozes ignorirat onda nisi dobronamjeran..nadam se da si gleda taj peti dan a mozda i sudjelova sve je moguce..

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:31 

weasel je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Moram priznati da mi je Plenković mrvu manje drag nakon ovog neuspjeha RH vanjske politike.

Namjere nisu jedino što se gleda.

Zar i ti sine brute?

Mrvu manje drag?

Čovjek je napravio isto što su mnogi Hrvati radili, prodali interese radi vlastite karijere.
Takve vi po forumu redovno častite halal epitetima.

Iz kojeg razloga hamdija ne dobija jednak tretman?

To govori da si u drukcijim drustvenim krugovima i ajmo rec 'supkulturama' od ljudi kojima je on simpatican.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 14:39 

..da ne zaboravim u uvjetima pandemije zemlja koja petinu proračuna puni iz turizma izadje hr jaca nego ikad i ti mi govoriš o fingiranju uspjeha..skinut bana Jelačića i stavit kancelara nebi bio grijeh..

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 15:31 

laganini je napisao/la:
Velebit je napisao/la:

..nije istina ne lazi napaćeni hr narod rast je u najtežim mogućim uvjetima

Ne lazen ja nego ti.

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Skoro sve zemlje svita su sudjelovale u fazi naglog rasta i tu nema nikakvog prostora za hvalit nekog politickog vodu. Sve to je samohvalisava retorika luzerskog HDZa ili ekonomska nepismenost a Hrvati su medu narodima koji su najvise ekonomski nepismeni.

Lako je bit 'investitor' u bull marketu.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 15:34 

Vidi Bosne i Hercegovine, jebooote kakvi su majstori Bakir and company, zemlja se raspada, odlazi 100,000 mladih ljudi godisnje, korona, sve izgleda ocajno a oni redaju rekordne brojke... kako to objasnjavaju ekonomski nepismeni?

Dobri su u hekonomiji, mora im se priznat da bogate nas ha ja!

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 15:41 

..kakve su ovo tabele sinae izvlaci Katar il Rusija nista ovdje se ne vidi i ne čini mi se vjerodostojni odnosno sto prate..po ovom ispada da nije bilo recesije na svjetskom nivou a svi znamo za 2009-2013…

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 16:16 

..da bas vidim kako je bih jedna od najrazvijenijih na svitu..po cemu po jedenju bureka.. :smijeh

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 16:27 

Na momente smo ja i još neki stari antihdz forumaši imali nekakve bljeskove optimizma upravo zbog priča botova o 4d šahu, dubokoj politici za ozbiljne ljude, tihoj diplomaciji i sl. Oni su djelovali kao anesteziolozi godinama. Hroboatos, zaba, dudu, Robbie, Ministar, itd. - stari forumaši sa reputacijom i hdz vezama. Ja sam prvi 100 puta rekao, dabogda ja bio u krivu, dabogda se ispostavilo da tu stvarno postoji neki 4d šah, da se ti ljudi stvarno lavovski bore za hrvatsku stvar i interese i sve ostalo, ja prvi skidam kapu, bio sam u krivu svaka vam čast majstori i odoh u mišju rupu ovakav glup i tup. Ne lajem ja po forumu i gdje god da bih se kasnije mogao kreveljiti "jesan vam reka" ako pogodim, lajem jer sam hrvatski nacionalist katoliban dinarac i ovo sve što gledam godinama što nam se nameće i što se događa je totalno u suprotnosti sa svom mojom životnom filozofijom i to mi smeta i normalno da neću šutit. Zlu se mora reći da je zlo. I evo sad je manje više svima postalo jasno da je hdz zlo. Hvala Bogu. Malo sam prozivao botove ovijeh dana iz razloga jer su nas godinama anestezirali, davali neke lažne nade i sl. a da nisu možda bi neke stvari bile drugačije. Ekonomski rast u razdoblju prije korone sigurno nije zasluga hdzovaca nego je isti ostvaren usprkos dotičnima kao dio sveopćeg globalnog ekonomskog rasta u tom razdoblju što je Velebit lijepo prikazao. A ovo sve ostalo, cjelokupna ideologija i politika im je jasno antihrvatska i antikršćanska od davnih godina, o čemu su samo na ovom forumu ispisane stotine stranica, evo uzmimo primjer ********, pa nije to sad preko noći došlo, nego se godinama uvodilo mic po mic, prvo usvajanje nekakvih konvencija, pa presude ove one, pa izmjene zakona i sad su na kraju još i u statut stranke stavili da su ********. Netko je odmah vidio gdje to vodi i krenuo lajat jer ako izgleda kao patka i hoda kao patka i kvakće kao patka onda je patka a neki su mazali oči pričama o 4d šahu.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 16:31 

Planina je napisao/la:
Na momente smo ja i još neki stari antihdz forumaši imali nekakve bljeskove optimizma upravo zbog priča botova o 4d šahu, dubokoj politici za ozbiljne ljude, tihoj diplomaciji i sl. Oni su djelovali kao anesteziolozi godinama. Hroboatos, zaba, dudu, Robbie, Ministar, itd. - stari forumaši sa reputacijom i hdz vezama. Ja sam prvi 100 puta rekao, dabogda ja bio u krivu, dabogda se ispostavilo da tu stvarno postoji neki 4d šah, da se ti ljudi stvarno lavovski bore za hrvatsku stvar i interese i sve ostalo, ja prvi skidam kapu, bio sam u krivu svaka vam čast majstori i odoh u mišju rupu ovakav glup i tup. Ne lajem ja po forumu i gdje god da bih se kasnije mogao kreveljiti "jesan vam reka" ako pogodim, lajem jer sam hrvatski nacionalist katoliban dinarac i ovo sve što gledam godinama što nam se nameće i što se događa je totalno u suprotnosti sa svom mojom životnom filozofijom i to mi smeta i normalno da neću šutit. Zlu se mora reći da je zlo. I evo sad je manje više svima postalo jasno da je hdz zlo. Hvala Bogu. Malo sam prozivao botove ovijeh dana iz razloga jer su nas godinama anestezirali, davali neke lažne nade i sl. a da nisu možda bi neke stvari bile drugačije. Ekonomski rast u razdoblju prije korone sigurno nije zasluga hdzovaca nego je isti ostvaren usprkos dotičnima kao dio sveopćeg globalnog ekonomskog rasta u tom razdoblju što je Velebit lijepo prikazao. A ovo sve ostalo, cjelokupna ideologija i politika im je jasno antihrvatska i antikršćanska od davnih godina, o čemu su samo na ovom forumu ispisane stotine stranica, evo uzmimo primjer ********, pa nije to sad preko noći došlo, nego se godinama uvodilo mic po mic, prvo usvajanje nekakvih konvencija, pa presude ove one, pa izmjene zakona i sad su na kraju još i u statut stranke stavili da su ********. Netko je odmah vidio gdje to vodi i krenuo lajat jer ako izgleda kao patka i hoda kao patka i kvakće kao patka onda je patka a neki su mazali oči pričama o 4d šahu.

neki i dalje ne vide da je leftardizacija i rashrvaćivanje (etničko) Hrvatske glavan funkcija i smsiao postojanja HDZ.

uz to da se nakradu usput naravno.

još uvijek ima koji odbijaju progledati jer bi im to udarilo na ego.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 16:32 

.bas si ne iznenadio kako si se prosvijetlio jer do jučer si bio plenkijev dan..koja preobrazba.. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 16:39 

Kažem, imao sam i ja svoje momente optimizma, poguran 4d šah duboka politika objašnjenjima. Ali sad je taj balon konačno pukao. Hvala Bogu. I Milanoviću. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 16:42 

..lipo ve vas on koštat..

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 16:44 

Planina je napisao/la:
Kažem, imao sam i ja svoje momente optimizma, poguran 4d šah duboka politika objašnjenjima. Ali sad je taj balon konačno pukao. Hvala Bogu. I Milanoviću. :zubati

na nakupina retardinjosa, uhljeba i lojganih ti to uopće utjecati neće.

i meni se bilo teško suočiti s time, ali taj dio biračkgo tijela je nepoderiv. što reće uzrečica, za HDZ dok su živi, a vjerojatno i nako toga

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 16:52 

..nikad jači.. :zubati

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 16:56 

Ja san od samog starta govoria da je HDZ zlo po svim kriterijima.

Zlo po imigraciji

Zlo po majorizaciji HB

Zlo po turistifikaciji umisto nacionalne ekonomije

Zlo po cenzuri i medijima

Zlo po izigravanju ustava i referendumskih pitanja

Zlo po uvozu najgore LGBTQIA+ indoktrinacije

Zlo po kovid tiraniji

Zlo po uzgoju manjina

HDZu odgovara kolaps Hrvata u BiH jer onda ce imat ekstra 100,000 glasaca u Hrvatskoj.

Za njih to nije lose/lose nego lose/win. Njima je taj trade off sasvim prihvatljiv.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 16:57 

Velebit je napisao/la:
laganini je napisao/la:
..nije istina ne lazi napaćeni hr narod rast je u najtežim mogućim uvjetima

Ne lazen ja nego ti.

slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika

Skoro sve zemlje svita su sudjelovale u fazi naglog rasta i tu nema nikakvog prostora za hvalit nekog politickog vodu. Sve to je samohvalisava retorika luzerskog HDZa ili ekonomska nepismenost a Hrvati su medu narodima koji su najvise ekonomski nepismeni.

Lako je bit 'investitor' u bull marketu.

Da nebi zaboravili da je prica o ekonomskom genijalcu plenkovicu glupost jer se radi o fazi ekonomske ekspanzije u cilon svitu. Svima, i siromasnim, srednjim i bogatim zemljama su naglo rasle brojke.

Americki burzovni indeks je ima rekordan rast. Vise su narasle u tih par godina nego u prijasnjih 30.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 17:00 

…zanimljivo dok je kremeljenko bio šef vlade sve je suprotno bilo od toga..za početak je na HRT postavio radman stari partijski i titin kadar..sredio je iz..niko nije napušta hr ni bih..plaće rasle PDV smanjio..deset ninistara bilo Srbi..oces jos

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 17:02 

..kremeljenko je i tada bio ruski igrac.. Ne, ne bih se vratio na čelo HTV-a ni da me pozovu. Ne volim povratke - rekao je prije samo četiri godine Goran Radman, koji je Prisavljem šefovao potkraj osamdesetih, pri kraju bivšeg socijalističkog sustava , kad je Slobodan Milošević počinjao jahati Jugoslavijom i već se zagrijavala prevratnička atmosfera. Bez obzira na to što, kako kaže, ne voli povratke, Radman se ovih dana vlastitom željom i odlukom saborske većine vraća na čelo javne televizije.
Vraća se, premda je takva odluka suprotna raspoloženjima premijera Zorana Milanovića. Predsjednik hrvatske Vlade bio je vrlo rezerviran prema Radmanu. Možda još od onog vremena kad se on s pozicije uvjerenog ljevičara kritički osvrnuo na ponašanje SDP-a? Ili kad su današnjeg premijera Radmanovi prijatelji pokušali snubiti s idejom da ga progura za SDP-ova kandidata na predsjedničkim izborima? U svakom slučaju, Milanović intimno nikako nije zadovoljan Radmanovim izborom. No, nije nikakva tajna da iza njegove kandidature za čelnog čovjeka HRT-a od prvog trenutka stoji predsjednik Ivo Josipović. Istina, šef države nema izravnih ingerencija u tom izboru, no čini se da je u ovom slučaju odlučila nekakva ozbiljna kadrovska trgovina između predsjednika i premijera. Sam Radman bio je toliko uvjeren u svoj izbor da se još ljetos oprostio sa svojim dotadašnjim radnim mjestom, što cijelom izbornom procesu, s više kandidata, predstavljanjem programa i ispitivanjem u Saboru, daje dimenziju utakmice s unaprijed poznatim rezultatom. Istina, on je otpočetka važio za favorita, ali ne toliko zbog svojih kvalifikacija, koliko slijedom političke podrške koja ga je pratila.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 17:04 

Velebit je napisao/la:
Da nebi zaboravili da su sve zemlje imale rast u doba diletanta plenkovica.

Rast na globalnoj razini je to bio, isto kao što je sada pad na globalnoj razini (govorim za EU sferu),
standard građana se smanjuje dok traje inflacija, kuna je vezana za Euro tako da je i to EU razina.

Nema nikakvog rasta standarda dok je inflacija, kad se ona obuzda vidjet ćemo nove startne pozicije.

Ako imaš novac kupi kuću ili zlato, najmanje ćeš izgubiti.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 17:06 

Političke stranke su ogledalo sastava društva u cjelini i njegovih prioriteta.

Perecima je vrhovni prioritet penzija. Zato nemaju djece i sišu krv Herceg-Bosni zadnjih 50 godina.
Hrvati u BiH su daleko niže na ljestvici, tu negdje zajedno s Ukrajincima.

To treba prihvatiti i u skladu s tim činjenicama djelovati.

Pisali smo davno da se ne smije Zagrebu dati da nas vodi. Već gledati kako da ih iskoristimo. Njihov utjecaj. I da ih moramo dovesti u situaciju da su u ratu s Turcima iz kojega se ne mogu iskoprcati.

Isto kako su oni nas uvukli u svoj rat sa Srbima koji nama nikako nije odgovarao. Ali nismo imali izbora.

U Pereciji ima dovoljno naših. Ali je greška, fatalna greška, misliti da su svi naši. Nisu. Zbog toga što nismo kao nacija svjesni toga, da su samo manjina Hrvata u RH naši sunarodnjaci, ne radimo na tome da ta manjina prevlada. Dajemo povjerenje kojekakvim Plenkovićima i Jandrokovićima.

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 17:08 

..takvog je covika imenovao ma koliko tvrdio da nije za.. d je 1987. postao generalni direktor Televizije Zagreb, Radman je imao samo 27 godina. Važio je za mladog lava komunističke nomenklature, za kojega se vjerovalo da će unijeti duh modernosti u beznadno birokratizirane strukture. Pamti se da je 1984. kao predsjednik Saveza socijalističke omladine Jugoslavije primio štafetu mladosti na stadionu JNA u Beogradu odjeven u vestu, a ne u odijelo, što se smatralo velikim iskakanjem iz dotadašnjih socijalističkih protokola. Radman je pripadao generaciji koja je inicirala osnivanje Omladinskog radija (današnji Radio 101), Omladinske televizije (kasnije OTV-a) i slovila je kao vjesnik novog vremena, možda i potencijalni nositelj reformskog koncepta.
Mnogo godina kasnije priznat će da je za šefa televizije postavljen premlad i ne posve dorastao izazovima vođenja tako kompleksnog sustava. No, nije loše obavljao svoj posao. Neki od naših sugovornika prisjećaju se iz tog vremena nagađanja da je Radman bio izbor Veljka Kneževića, koji je krajem osamdesetih upravljao državnim radijem i televizijom u Zagrebu, a kasnije, kad se rat zahuktao, izabrao je Beograd

Vrh

PostPostano: 12 lip 2022, 21:40 

divizija je napisao/la:
zaba1111 je napisao/la:
Na putu prema desno, kad je HR tamo odlučno krenula, a možda čak i dugoročno tamo ostala, jer krenulo se u čišćenje institucija, tomu povijesnom zaokretu ispriječio se Most, srušio vladu u kojoj su imali premijera i policiju i na kraju su uvjetovali daljnju suradnju dolaskom Plenkovića, stoga se jedino može zaključiti da su to ljudi slabih kapaciteta.
Ali što je još interesantno i tragično, tada kad je HR krenula u povijesni zaokret, kada se kadrovski desnica pozicionirala više nego ikad, ni tada takva vlast nije imala podršku od priprostih desničara, oni su i tada kad je desnica okupirala sve pozicije tvrdili da je Karamarko udbaš, a jedan od dokaza je bio to što Glasnović sjedi u zadnjoj klupi u Saboru.

Most je kod Karamarka jako pogriješio, ali tadašnji Most nije bio ideološki homogen uopće, nego nakupina zbrda zdola nabranih likova. Pola ih je bilo spremno preći SDPu i čudo je što je Petrov s takvom nakupinom uopće uspio stvoriti vladu s HDZom.
zaba1111 je napisao/la:
Kad se dobila druga povijesna prilika, nakon ove ujebane od Mosta, pojavio se DP sa značajnom podrškom naroda koji je i dalje želio HR prema desno, i šta se desilo, umjesto da ugrabe od naroda pruženu im priliku i budu dio vlasti i tako HR povuku prema desno, oni su uvjetovali suradnju ostavkom predsjednika HDZa, koji je osvojio toliko glasova da je mogao vlast formirati skoro samostalno.

Danas kada se zbog razočaranja u BiH, zbog usvajanja ******** braka u programu, zbog Milanovičevog pritiska... ponovo otvara prilika za ozbiljan i snažan desni odgovor čovjek ne zna koga bi tamo podržao i kome bi dao vlast unatoč svemu, sve debos do debosa.

DP nije imao izbora nego uvjetovati ostavkom Plenkovića jer je ovaj jasno i glasno prije izbora dao do znanja da s DPom nee koalirati. Samo što ljudi poput tebe, slijepi na HDZ zločine uvijek propuste uočiti takve ključne stvari. Dakle nije postojala nikakav prilika da DP bude dio vlasti, jer Plenković takvu priliku nije dao. Osim toga, HDZ se odmah požurio formirati vladu s četnicima i žetončićima, što je mogao zahvaljujući svojim retardiranim biračima koji su mu dali rekordan broj mandata nakon čitavog mandata guranja ulijevo.

Danas je jasno da je bilo šta i bilo tko bolji od HDZa, ne postoji zlo kakvo je HDZ, ali ti si i dalje nećeš to priznati. Čak i otvoreni leftardi su manje zlo od HDZa, ali usprkos svim činjenicama ti odbijaš to usvojiti.

Savim je jasno da su i DP i Suverenist i Most svjetlosnim godinama bolji od HDZa, ali ti se pitaš "za koga".

To samo po sebi govori koliko si puko u subjektivnosti. Rađo bi umro nego priznao sam sebi da su epohalno zayebo s HDZom

Znači kao odgovor su ti preostale jedino neistine,
DP je u startu odjebao HDZ i propustio priliku da kao koalicijski partner, kao Most nekad, povuče državu u desno i o tome smo ovdje sto puta pisali i to su notorne činjenice i ne znam čemu lažiranje.

Budući da isključivo pišem činjenice opet ponavljam po ko zna koji put da sam ja vjerovao da Plenković odrađuje posao u BiH kako treba i nikoga ja u to nisam uvjerio niti sam ikad govorio o 4d šahu, to je naprosto tako izgledalo iz svih izlaganja stranih predstavnika u zadnjih nekoliko godina. I stoga je sasvim razumno što smo svi mi u to i povjerovali.
Sada kada se pokazalo da posao nije odrađen na najvažnije pitanju jasno je da se odnosi mijenjaju.

Plenković je odradio mnoštvo dobrih stvari za HR, prije svega ekonomski, dobro je prošao kroz apokaliptične prijetnju iz Agrokora, HR je imala najblaže mjere u EU, uvoz imigranata se na popisu pokazao kao neistinit...

Ekonomske prijetetnje, odnosno nesnalaženje vlasti po pitanju ekonomije može po državu imati opasnije posjedice od bilo čega drugoga, prije svega u smislu emigracije i imigracije.
To ti očigledno ne razumiješ i stoga bi bilo kojeg debila, ma koliko to puta taj isti dokazao, doveo na vlast samo da bi zadovolji svoje strasti.. Aj a ti uporno ponavljam to nije nepristran i racionalan pristup i stoga od HDZa ima daleko gorih opcija.
Uglavnom da skratim, ko je god za suradnju sa Možemo je manijak i s takvima se nema što ozbiljno razgovarati.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 3858 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 78, 79, 80, 81, 82, 83, 84 ... 155  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: