|
|
Stranica: 29/39.
|
[ 968 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 12 sij 2022, 22:08 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24096 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Taj je lik najveće razočarenje. On jednostavno ne konta puno stvari.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 12 sij 2022, 22:18 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10940 Lokacija: No Country for White Men
|
Kordić je doktor a ne političar. Kritike trebaju jedino ić HDZ Mostar koji očigledno nema kadra.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 05 svi 2022, 12:15 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76194 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 05 svi 2022, 12:17 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39458 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Robbie MO je napisao/la: https://bljesak.info/kultura/vjera/zaboravljena-mostarska-sinagoga/381456 Nisam razumio ovaj dio oko donacija za gradnju, to nije običaj ili nije dopušteno?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 06 svi 2022, 14:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76194 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
daramo je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: https://bljesak.info/kultura/vjera/zaboravljena-mostarska-sinagoga/381456 Nisam razumio ovaj dio oko donacija za gradnju, to nije običaj ili nije dopušteno? Dopušteno je. A i nije baš točno da nije običaj, ako postoje veze i kontakti tražiš pomoć i dobiješ pomoć. Npr. siguran sam da bi dobili Tora svitke, koji su jako skupi, na donaciju. Stvar je u tome da je sinagoga projekt lokalne zajednice, nema nikakve hijerarhije iznad, lokalna zajednica zapošljava i rabina po svom stilu i ukusu i može mu isto tako dati i otkaz (naravno, manje zajednice niti nemaju rabina, tehnički za molitvu treba samo minjan odnosno kvorum od 10), ne postoji hijerarhija kao u KC gdje se s vrha može financirati vjerski život svake male župe. Kao realno rješenje vidim donaciju vlasnika Aluminija.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 08 svi 2022, 16:53 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 10 svi 2022, 21:36 |
|
|
Evo sinagoge Novi predsjednik Židovske općine Mostar je Amir Gross Kabiri https://www.dnevnik.ba/vijesti/novi-pre ... ri-2633135
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 10 svi 2022, 23:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39458 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SDA vijećnik Adil Šuta ‘zapadnu stranu’ Mostara naziva fašističkom, a ‘istočnu’ antifašističkom.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Reis Sejdo
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 11 svi 2022, 18:43 |
|
|
Jakob Finci u Sarajevu ne smije ni spomenuti Izrael, kad su bili zadnji zračni udari IDF (ono kad su rokali Al-Jazeeru ) zvali ga mediji iz Sarajeva ovaj njima “kakve ja imam veze s Izraelom”. Ne daj boze da bi Finci podržao javno Izrael u Sarajevu, u bilo kojem ratu. Čak ni u miru Izrael bolje da ne spominje. Malo južnije, Kabiri ponosno maše i postavlja izraelske zastave gdje god stigne u Mostaru.
_________________ Federacija BiH: Sveto rimsko carstvo hrvatskog naroda
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 13 svi 2022, 17:07 |
|
|
Kabiri je i u upravi Zrinjskog.
Znači baš se zagrijao za Mostar.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 28 svi 2022, 13:26 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 44062 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 15 lip 2022, 09:30 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25896 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Što je ovo u pm?! Pa ovo je strašno. Partizansko groblje u Mostaru demolirano kao nikad prije, razbijeno svih 700 spomen ploča https://www.dnevnik.ba/crna-kronika/par ... ca-2635792
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 15 lip 2022, 09:38 |
|
|
Zašto stalno uništavate ovo. Razumijem da partizanski pokret kod vas nikad nije bio omiljen u Hercegovini ali ovo je baš bezveze.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 15 lip 2022, 10:22 |
|
|
Zadnjih par dana se javno govori da Izrael otvara konzulat u Mostaru i danas ovo. Jasno kao dan tko je ovo napravio.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 15 lip 2022, 10:49 |
|
|
Hrvati u BiH su retardirani i lagan plijen, tko god je počinitelj.
Po stoti put, zašto nisu stavljeno 10 kamera, od kojih svaka košta par stotina maraka.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 15 lip 2022, 10:52 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Jel uhapšen ovaj majmun? Treba hapsiti glupane koji pod imenom i prezimenom prijete po društvenim mrežama. A ako je lažno, onda ga skontati ko je i odakle, pa ga svejedno u haps.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 15 lip 2022, 11:27 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Što je ovo u pm?! Pa ovo je strašno. Partizansko groblje u Mostaru demolirano kao nikad prije, razbijeno svih 700 spomen ploča https://www.dnevnik.ba/crna-kronika/par ... ca-2635792Jbt dobro su se myguri zadali, Koji k nisu ostavili nesto za iduci put, nije zar da su sve po lupali. Dosad sam mislio da imaju nesto u glavi a sad vidim da je to obicna sda krezuba talibanija.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 15 lip 2022, 11:30 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Što je ovo u pm?! Pa ovo je strašno. Partizansko groblje u Mostaru demolirano kao nikad prije, razbijeno svih 700 spomen ploča https://www.dnevnik.ba/crna-kronika/par ... ca-2635792Jbt dobro su se myguri zadali, Koji k nisu ostavili nesto za iduci put, nije zar da su sve po lupali. Dosad sam mislio da imaju nesto u glavi a sad vidim da je to obicna sda krezuba talibanija. Otkud znaš ko je ovo polupao?
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 15 lip 2022, 11:34 |
|
|
Mariooo je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Jbt dobro su se myguri zadali,
Koji k nisu ostavili nesto za iduci put, nije zar da su sve po lupali.
Dosad sam mislio da imaju nesto u glavi a sad vidim da je to obicna sda krezuba talibanija. Otkud znaš ko je ovo polupao? Guglaj u trazi licu foruma, svake godine tema partizanskog groblje u Mostaru. A kad izguglas onda ukljucim mozak ako ga imas i skonta ko ima koristi od ovoga, i ko vrsi propagandu medijima i ukazati ce ti se sve ko gospa u međugorju.
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 15 lip 2022, 11:36 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Otkud znaš ko je ovo polupao?
Guglaj u trazi licu foruma, svake godine tema partizanskog groblje u Mostaru. A kad izguglas onda ukljucim mozak ako ga imas i skonta ko ima koristi od ovoga, i ko vrsi propagandu medijima i ukazati ce ti se sve ko gospa u međugorju. Ok, znam da je i ranije bilo vandalizma što se tiče ovog groblja, ali ne da je neko konkretno uhapšen za to ili bar osumnjičen. Rekla-kazala se ne broji u dokaze.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 15 lip 2022, 11:38 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Hrvati u BiH su retardirani i lagan plijen, tko god je počinitelj.
Po stoti put, zašto nisu stavljeno 10 kamera, od kojih svaka košta par stotina maraka. Jbga nema sad ništa od kamera kad su ovi iz HDZa na godišnjem do 1.9.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 15 lip 2022, 11:40 |
|
|
Kako nema nijedna kamera koja pokriva puteve prema tom groblju, ma ima kamera, i zna se sve, samo se prave ludi. To sve prolazi dok enma kriticne mase na ulicama koja je spremna na sve. Kad se oformi kriticna masa onda ce se stvari mijenjati. Bas me zanima dal su u francuski revolucionari u toku nepravde sastali se i pokusali civilizovano rijesiti problem ili su spremili giljotinu i masinu za mljevenje.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 15 lip 2022, 11:41 |
|
|
Mariooo je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Guglaj u trazi licu foruma, svake godine tema partizanskog groblje u Mostaru.
A kad izguglas onda ukljucim mozak ako ga imas i skonta ko ima koristi od ovoga, i ko vrsi propagandu medijima i ukazati ce ti se sve ko gospa u međugorju. Ok, znam da je i ranije bilo vandalizma što se tiče ovog groblja, ali ne da je neko konkretno uhapšen za to ili bar osumnjičen. Rekla-kazala se ne broji u dokaze. Ja ne pokusavam tebe kao mygura uvjeriti, samo iznosim svoje misljenje.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 15 lip 2022, 11:47 |
|
|
Pa SDA im je prijavila u izbornoj jedinici Jug u jednoj kući više birača nego što Hrvata živi u Rodoču.
I to na MUP-u regularno prijavila prebivališta, kod HDZ drotova.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Mostar City: Gradske vijesti Postano: 15 lip 2022, 11:48 |
|
|
HDZ uhljebima treba jedna francuska revolucija.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|