|
|
Stranica: 26/32.
|
[ 782 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Velebit
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 14 lip 2022, 20:08 |
|
|
Po nijednon kriteriju nije se nista lose desilo lol. U ovom vise vidin degutantnu kulturu fragilnosti i antipatrijarhalnost nego ista drugo.
Clinton je vara zenu i svejedno mu nije bilo nista. Opozicija je digla buku i onda sve po starom.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 14 lip 2022, 20:16 |
|
|
..a dobro drago mi je da postaješ sve liberalniji.: 
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 14 lip 2022, 20:22 |
|
|
..čak je i fra Petrov reagira.. Čelnik Mosta reagirao je danas na izjave Ivica Puljka, kandidata za splitskog gradonačelnika i čelnika Centra, o njegovoj navodnoj ljubavnici. Puljak je, podsjetimo, izjavio sljedeće izazvavši veliku buru:
"Imamo Most, to je druga kategorija moralizatora. 2015. godine, kad su navodno otkrivene afere s ljubavnicom Bože Petrova, nitko od nas nije riječ rekao o tome. Jer što nas briga što čovjek radi između svoja četiri zida..."
Petrov mu je večeras odgovorio na Facebooku, a njegovu izjavu prenosimo u cijelosti:
"Kad se povuče more, ostane glib
22405716 SPLIT NOVI IZBORI Teške riječi na sučeljavanju Keruma i Puljka: ‘I na kravati ima znak Ferrarija, razbacuje se, a ljudima ostao dužan!‘; ‘Ljubomoran je jer on vozi Peugeot‘ 22400534 HRVATSKA SVIM SREDSTVIMA Puljak napao šefa MOST-a: Kad je otkrivena afera o navodnoj ljubavnici Petrova, mi to nismo komentirali! I hvala ti, Puljak, na tvom pozivu da se valjam u tom tvom glibu. Sorry, to nije moje prirodno stanište.
Rađe ću pokušati raščistiti blato, bit će dugoročno blagotvorno:
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 14 lip 2022, 20:50 |
|
|
..desničari forumasi podržavaju zagorljivog ateistu.. Luka Baričić, bivši gradski vijećnik i član predsjedništva dalmatinske podružnice stranke Centar došao je u fokus javnosti nakon objave eksplicitnih poruka koje je razmjenjivao preko društvenih mreža.
Inače, riječ je o osobi koja u Splitu slovi kao intelektualac. Javnosti je poznat i kao jedan od organizatora splitskih prosvjeda za kurikularnu reformu i Marša za znanost. Baričiću je u ranom djetinjstvu dijagnosticirana rijetka bolest motoričkog i senzornog sustava pa je time stekao status osobe s invaliditetom.
image
Nikola Vilić/Cropix Kako smo već objavili u intervjuu koji je u veljači 2020. godine dao za "Slobodnu"; diplomirao je povijest na Sveučilištu u Pisi, magistrirao arheologiju, specijalizirao povijest religije, paleopatologije i filologije, dvije godine radio na Sveučilištu "Ludvig Maksimilijan" u Münchenu.
Tada je za sebe kazao da je sheldonski tip, zaljubljenik u znanost i razum te član upravnog odbora Zaklade za sekularizam.
U razgovoru je naglasio kako je od malih nogu ateist, a jednom smo mu se pridružili i na događanju kakva je redovito organizirao - okupljanje hrvatskih ateista i agnostika pod nazivom "Kava s nevjernicima".
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 15 lip 2022, 09:45 |
|
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 15 lip 2022, 10:03 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 14:42 Postovi: 8452 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Velebit je napisao/la: Catfishalo je tog lika s namjerom inkriminacije Bojana i onda bezveze na kraju profil 'srpkinje' navede da 'sestra' ima 17 i onda se splicani povuku iz razgovora i sad ka masivan skandal a izforsirana glupost, ka da ikog zaboli kurcic jel neki Bojanov prijatelj krese curu od 17, po zakonu je ionako 15 legalan. Oni retard Kerum govori 'treba ih kazneno progonit za krsenje zakona'  Koji majmunizam. Baš jučer slično nešto komentiram. Izgleda da je Ivošević dobro nagazio HDZ u Splitu. Samo mi nije jasno ovo uključivanje Mosta u tu prljavu rabotu. Ne mogu razaznati iz javnih objava šta je fora.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 15 lip 2022, 10:07 |
|
|
..dobro si reka nist ti nije jasno..  p
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 15 lip 2022, 10:10 |
|
|
laganini je napisao/la: ..dobro si reka nist ti nije jasno..  p Nije mi jasan taj glib u koji se Most dao uvući. To je očito hadezeova kaljuža u suradnji sa tko zna kim. A očito se vama dole u ST opasno tresu temelji svega za što ste radili.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 15 lip 2022, 10:29 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..dobro si reka nist ti nije jasno..  p Nije mi jasan taj glib u koji se Most dao uvući. To je očito hadezeova kaljuža u suradnji sa tko zna kim. A očito se vama dole u ST opasno tresu temelji svega za što ste radili. ..tresu temelji..pa nije HDZ imao mandat valjda se nekom drugom tresu.. 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 15 lip 2022, 11:08 |
|
|
laganini je napisao/la: Graničar Jozo je napisao/la: Nije mi jasan taj glib u koji se Most dao uvući.
To je očito hadezeova kaljuža u suradnji sa tko zna kim.
A očito se vama dole u ST opasno tresu temelji svega za što ste radili. ..tresu temelji..pa nije HDZ imao mandat valjda se nekom drugom tresu..  HDZ nije imao mandat. Imao je Puljak, a kažu da je Marijana praktični katolik. Pa sad... Nego, zamisli sramote izgubit dvoje izbore zaredom. Pa šta bi to bio. Pa čak i kad makneš ime i logo HDZ-a sa izbornih slogana, plakata itd.
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 16 lip 2022, 18:31 |
|
|
Koje su vaše prognoze ??
S obzirom da nema anketa, ja bi reko da HDZ gubi glatko...
Mislim da će okrupnit glasove, za razliku od prošli put.
Privitak/ci: |

Screenshot 2022-06-16 at 19-24-04 Arhiva izbora Republike Hrvatske.png [ 56.98 KiB | Pogledano 1067 put/a. ]
|

Screenshot 2022-06-16 at 19-27-40 Arhiva izbora Republike Hrvatske.png [ 79.94 KiB | Pogledano 1067 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 16 lip 2022, 18:33 |
|
|
..ako gubi HDZ gubi Split nema tu filozofije ..il opet izbori nakon godinu dana
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 16 lip 2022, 18:35 |
|
|
Šta ti kažeš ??
Kako stoje stvari, ti si bliže doli praktički živiš s tim ljudima.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 16 lip 2022, 18:37 |
|
|
..ludnica ukratko toliko se razvodnilo glasačko tijelo drugi krug će bit sigurno..
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 16 lip 2022, 18:46 |
|
|
Da to se slažem s tobom, ali mislim da će ljudi otkantat ove male stranke i da će se većina prelit Kerumu.
Puljka će sigurno otkantat dio birača iz svih ovi objektivnih razloga.
HDZ je totalno zanemario Split, Boban tu vuče i spašava stvari, al on je iz Solina ne iz Splita. Zanimljivo da je Vice dobija 300 glasova više od stranke.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 16 lip 2022, 18:48 |
|
|
..Puljak ima sanse ..ne znam bas da kerum moze opet..
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 16 lip 2022, 19:02 |
|
|
Da ima, al će tvoji podržat Keruma u drugom krugu, ipak vam je on draži od Puljka, jer nije opasnost na nacionalnoj razini. Ne mogu zamislit Keruma i Možemo u bilo kakvoj kombinaciji.
Mislim da će gradsko vijeće proć 1. Kerum HGS - oko 25% 2. HDZ - oko 19% 3. Puljak Pametno - oko 16%
Kerum + HDZ + neko od ostalih će složit većinu u GV
Gradonačelnik 1. Kerum oko 30% + Kerum dobiva u drugom krugu uz glasove HDZ-a i ostalih... 2. Puljak oko 20%
Kerum će sigurno povuć većinu Tommy-evih glasova + ove s desna DP+HSP+Torcida, Božinović vas je skajlo opasno sa onim na autocesti, nemoguće je to popravit u kratkom roku.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 16 lip 2022, 19:07 |
|
|
..zasto mislis da HDZ ne moze u drugi krug na nivou države HDZ je apsolutni vladar a i djogas je bolji kandidat od Vice …logikom stvari ..
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 16 lip 2022, 19:19 |
|
|
Pa imaš par veći razloga, Split škartate od kad je kancelar preuzeo, čak i dok je Opara bio nije imo support Vlade RH u mjeri u kojoj je trebo.
Rast cijena i troškova života, koje kancelar žestoko brani potporom Ukrajini, mogo je malo ublažit retoriku i pozivat se na globalnu situaciju.
Treće čisto sumnjam da bi neko od Tommy-evih birača dao glasa HDZ-u, to su glasovi za biznis, a Kerum još uvijek slovi ko biznismen bez obzira na sve.
Četvrto Kerum je gazda i može samostalno vodit politiku, dok Đogaš mora se usklađivat sa HDZ-om. Splićani baš traže to da im neko malo uvede reda odnosno da preuzme odgovornost. Kerum zna valjda sve poslovne ljude u Splitu, čisto sumnjam da Đogaš ih zna, za Puljka smo već svjedočili da ih ne zna, zato forsira Ivoševića jer ovaj zna sve sitne komunalne probleme u gradu di su skupljali bodove. Međutim nisu pokrenuli nikakav veći projekt.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 16 lip 2022, 19:23 |
|
|
..opara je napravio par veliki poteza covik se razbolio al dobio bi izbore da je moga ic..dakle nije problem HDZ jednostavno Vice nije moga proc ..ne znam ja ne vidim keruma ko kandidata al Split je lud grad svašta koze bit..
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 16 lip 2022, 19:28 |
|
|
Opara je po meni bio najbolji gradonačelnik Splita u ovoj slobodnoj eri, mislim da se iscrpio sam, da nije dobio support koji je trebo. Pazi Split je bio najveći grad di je HDZ bio na vlasti, koliko projekata je Vlada pogurala...
Ne sjećam se baš neke velike pomoći, po meni je to više bilo solo Opara i nešto lokalni HDZ.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 16 lip 2022, 19:36 |
|
|
..vlada moze podržat lokalna samouprava je ta koja gura projekte opara je direktno plenkijev igrac tako da ne mislim da je bilo bojkotiranja …
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 16 lip 2022, 20:50 |
|
|
Pa i ove izbore ste loše odradili, zašto kancelar nije reko mirovinskim fondovima da kupe Brodosplit u stečaju. To im je oko 1 milijardu kuna za njih mali novac i da spase 1800 radnika, dovrše vojne brodove i spase vladi 500 mil. jamstava.
Ionako nekretnina vrijedi toliko, napraviš stanove i prodaš ako brodogradnja ne ide, a nevidim zašto nebi išla nekom stručnom.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 16 lip 2022, 21:02 |
|
|
Brane je napisao/la: Pa i ove izbore ste loše odradili, zašto kancelar nije reko mirovinskim fondovima da kupe Brodosplit u stečaju. To im je oko 1 milijardu kuna za njih mali novac i da spase 1800 radnika, dovrše vojne brodove i spase vladi 500 mil. jamstava.
Ionako nekretnina vrijedi toliko, napraviš stanove i prodaš ako brodogradnja ne ide, a nevidim zašto nebi išla nekom stručnom. ..brodogradilište je riješio kremeljenko to je sad privatno najmanje sto bi tribalo da se vlada misa..gotova prica..
|
|
Vrh |
|
 |
limpus
|
Naslov: Re: Split bira gradonačelnika... Postano: 17 lip 2022, 07:53 |
|
|
Graničar Jozo je napisao/la: laganini je napisao/la: ..dobro si reka nist ti nije jasno..  p Nije mi jasan taj glib u koji se Most dao uvući. To je očito hadezeova kaljuža u suradnji sa tko zna kim. A očito se vama dole u ST opasno tresu temelji svega za što ste radili. Pa pokušavaju iskamčiti koji politički poen više, kao i svi ostali. Što se afere tiče nje nema, ali je dobro došla da se vidi da se Puljak okružio debilima. Ovakve stvari, ako si političar ne radiš, pogotovo ne pred izbore. Ako ti se već ide na Tinder tražiti drolje onda to radiš pod lažnim imenom i nemaš svoju sliku na profilu.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: iprodano i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|