HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 26 kol 2025, 23:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3652 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 147  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Index ima kolumnisticu iz Širokog
PostPostano: 21 lis 2010, 15:21 

zaba1111 je napisao/la:
bumbar92 je napisao/la:
Ko je kolumnistkinja Martina Martinović Sopta sinoć na BHT1? :kava

Zar je bila na BHT? NIkako da ju uhvatim audiovizualno :smajl026
Bio bi red da se ovdje najavi, ako nitko neće,a kolumnistica se ne želi samopromovirati, molim da meni pošalje na pp i ja ću najaviti ovdje!

Bilo je više komentatora iza trećeg dnevnika neka emisija sa temom o formiranju vlasti, vjerovatno isječen materijal sa opširnijeg interviewa koji se odnosio na temu emisije, a ostatak pojma nemam kad će ići..., i ako će ići.
Ako je šamarala kao u kolumnama onda tu mora doći Goebels da profiltrira sadržaj.

Vrh

PostPostano: 27 lis 2010, 12:54 

http://www.index.hr/vijesti/clanak/koli ... 20265.aspx

uskoro će martina pored dežurnih multietničara postati omražena i kod lokalnih lijevih boraca za pravdu koji nesreću vide samo u pokokanim zečevima, deložiranim dropcima, smijenjenim komunističkim pravosudnim moćnicima, srbima koji ne dobiše natrag stanarsko pravo....
samo tako martina! :palacgore2

Vrh

PostPostano: 27 lis 2010, 13:02 

caporegime je napisao/la:

Zbog ovakvih stvari poželim da ovaj svijet što prije kraju dođe.

Vrh

PostPostano: 27 lis 2010, 13:16 

Bravo. Fin tekst, pravo sjebana priča.

Pomoć je presahla nažalost.

Vrh

PostPostano: 27 lis 2010, 15:05 

caporegime je napisao/la:
http://www.index.hr/vijesti/clanak/koliko-kosta-suza-za-branitelja-hrvata/520265.aspx

uskoro će martina pored dežurnih multietničara postati omražena i kod lokalnih lijevih boraca za pravdu koji nesreću vide samo u pokokanim zečevima, deložiranim dropcima, smijenjenim komunističkim pravosudnim moćnicima, srbima koji ne dobiše natrag stanarsko pravo....
samo tako martina! :palacgore2

ubiše romi neki dan čovjeka i raniše mu dijete. čitam komentare kako ih treba ili sve poubijat ili ostaviti da se međusobno pokokaju, a neki idu čak tako daleko da tvrde da se ne bi trebalo miješati u njihove običaje.
i to oni isti koji bi derali kožu na živo onoj djevojčici što je, po običaju u njenom kraju, viška kučiće pobacala u rijeku.

ti isti licemjeri danas tvrde da je trebalo ubiti čovjeka čim su vidjeli da ima bombu. jer, branitelji su ludi po defaultu.
možda tu ima i istine. ići braniti zemlju punu ovakvog biološkog otpada, uistinu i jest jedna vrsta ludosti.
kaže jedan moj frend da, nedaj bože da opet zarati, on bi danima prvo s prozora kuće pucao.
i ja mu vjerujem. i ja bih.
smoći hrabrosti pa u ovom izopačenom društvu napisati tekst razumijevanja i žali za ubijenim braniteljem, stvarno se može nazvati mudima. svaka joj čast.

Vrh

PostPostano: 27 lis 2010, 22:00 

Extra text to je to ;)

Vrh

PostPostano: 27 lis 2010, 22:21 

Najbolji tekst do sad.

Licemjerje i bešćutnost u slapovima...

Vrh

PostPostano: 27 lis 2010, 23:37 

Vako je tribalo pisat prie izbora!
Puno prie!

Vrh

PostPostano: 28 lis 2010, 12:39 

Ilirk@ je napisao/la:
ljetos sam pričala sa čovjekom koji u njemačkoj živi skoro 40 godina i kaže kako je razgovarao sa jednim prijateljem nijemcem, učenim čovikom, o hrvatskom entitetu, kao, što ima loše u tome ako hrvati dobiju svoj dio, a ovaj švabo će na to: najn, najn... a tko bi onda muslimane nadzirao?

samo što su tu bh hrvati onaj sigurnosni ventil koji kad zacvili javlja da nešto nije u redu. a to šta je uredu opet odlučuje taj nijemac. dakle nije uredu ono što mi kažemo da nije uredu već nije uredu ono što oni kažu da nije uredu. hmmm....

Ej viteže graničaru, na razmeđi dvaju svjetova...

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 14:29 

http://www.index.hr/vijesti/clanak/zast ... 22496.aspx

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 14:42 

Auuu najbolja do sad. Razbucala Bakira Hadžisomethinga, Goebbelsa, i najznačajnijeg kreatora javnog mnjenja od Baščaršije pa sve do srpske Dobrinje 4, ko svinja masan džak.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 15:07 

http://www.hercegbosna.org/kolumne/poli ... -2324.html

I vaš je odlićan! :palacgore2

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 16:09 

čitam muslimansko orgijanje na indexu.
kako je to složan narod. kako čoporativno djeluju, kako su agilni, ažurni, vrijedni...
kolika količina mržnje od likova kojima tu i tamo pobjegne koja riječ na "maternjem" bosanskom, to je za nevjerovat.
a naši?
njih par se bori, nježno, u strahu od bana. ostali se ovdje prepiru.
jebo ti vaki narod. pljuc! još jednom.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 16:18 

Meni su par puta udarili ban na index.hr , pa da sam koga uvrijedio :neznam moguće je da nekoga od moderatora istina zaoblila.

index mi je postao zadnja rupa na sviralu :rigam

ps, bravo Martina :aleale

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 16:19 

Ilirk@ je napisao/la:

komentar s indexa:

Poštovana Martina dali se stidite svoje neprofesionalnosti možeteli objasniti ljudima zbog čega niste prenijeli one stvari koe su rečene u toj istoj emisiji 60 minuta ali ste ih ili nam,jerno ili ne namjerno izostavili zbog čega niste napisali tekst i o prevarenim, izdanim Hrvatima iz Bosanske Posavine sama znaš da je u istoj toj emisiji bilo skoro 15 minuta riječi o njima to jeste nama a sama znaš ko ih je izdao "ZNA SE", Molim te prenesi toj šačici mlađašnih idota što znači onaj simbol svastike , što znači onaj fašistički simbol, molio bi te da sledeći put napišeš tekst o bitci na Sutjesci gdje je poginulo nekoliko destetina tisuća Dalmatzinaca i Hercegovaca od te iste fašističke zastave objasni im da ako im već očevi nisu, nevidjoh da si napisala kako je Zapadno Hercegovačka policija oduzela i pocijepala plakat sa likom pokojnoga Vedrana Puljića koi je za tvoju informaciju bio Hrvat ali je navijao za Sarajevo i ubijen je možda baš od takve iste šačice mladih kretenčića. Budi realna i drugi put dođi u Posavinu napravi razgovor sa onom jadnom šačicom zaboravljenih i prodanih Hrvata a "ZNA SE" od koga. Veliki pozdrav od čovjeka!

eto, martina, znam da baš ne čitaš komentare tamo, pa ti prenosim ovdje.
imaš poziv u posavinu od nekog čovjeka.
:HVO

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 16:48 

Bravo Martina, nek si im ponovo suknula..
Al pazi ti ovog komentara tamo nekog "friziranog" Posavca.. Pa ako je igdje ikada bilo vece ustasko leglo od Odzaka - Pruda evo moje glave. I sad se neki otamo snebivaju nad fasistickim znakovljem. Jebem ti licemjerje. Gore od ovih potomaka SS handzara
Jos nesto da se zapamti. Srbi su razbucali sve od Broda , Dervente, Modrice sve do Brckog.. Ne HDZ. Kako samo sistematski Bakir mladjahni, usvinjeni pionircic zavadja i ono malo sto nas ima. Sad, ko koga prca i ko mu daje upute Zlaja ili Sejdo veliko je pitanje. Najvjerojatnije da je grupnjak u pitanju.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 16:52 

ma to muslimani pišu. još i kajkaju, pa im pobjegne tu i tamo koji poturcizam. :D
to je posebna sorta.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 17:18 

Ilirk@ je napisao/la:
čitam muslimansko orgijanje na indexu.
kako je to složan narod. kako čoporativno djeluju, kako su agilni, ažurni, vrijedni...
kolika količina mržnje od likova kojima tu i tamo pobjegne koja riječ na "maternjem" bosanskom, to je za nevjerovat.
a naši?
njih par se bori, nježno, u strahu od bana. ostali se ovdje prepiru.

kako ti se da? ja sam pročitao tri stranice i ugasio.

evo izašao je na hakave-u članak o forumima i kojekakvim manipulacijama.

http://hakave.org/index.php?option=com_ ... ment-29115

Vrh

PostPostano: 09 stu 2010, 23:20 

malo zakašnjela reakcija, ali dobra je svaka reakcija na ovo internet nasilje.
to s forumima se godinama već dešava.
znam lika koji je javno pisao (pored kangrgovskog iživljavanja nad hrvatima herceg-bosne) da je šteta što je titek tako malo hrvata pobio na križnim putevima, pa sada im se ustaški nakot iz dijaspore javlja i nešt buni... usput je našao za shodno pohvaliti i nekog četnika koji je osobno ubijao i izdavao naređenja.
kad sam se bunila nadležnima, ne samo da nisu reagirali, negu su administratoru izrčito zabranili njegovo baniranje.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 09:35 

Vidi šta čovjek prenosi

Citat:
Korisnika ne portalu "Večernjeg lista" pod imenom "zmijica mala" sam i ja zamijetio. Pamtim ga po borbi protiv onih koji su zdušno radili sve protiv Hrvatske. Portal Večernjeg lista je u rukama jugoslavensko-velikosrpske struje, onamo se nema po što odlaziti.
Nedavno sam i ovdje napisao kad posprdno pomislim ´ajde da vidim što ima u "Jugoslaviji"´ onda u tražilicu upišem "Večernji list".

Ovdje se spominje jedna tzv. "news" grupa, naziva hr.soc.politika
Možda ne znaju svi, ali ovdje valja biti iznimno oprezan. Naime, pošto takve grupe nemaju moderatore, one funkcioniraju na način da "tužitelji" koji imaju nešto protiv vas, a sigurno će imati ako pišete za hrvatsku stvar, žale se na vas vašem davatelju internet usluge. Tada vaš davatelj internet usluge vas moguće upozori, a ubrzo vam možda i isključi internet na određeno razdoblje, a obračunavaju vam uredno mjesečnu tarifu. Ne trebate ni sumnjati da će biti revni po tom pitanju.
Nadalje, te "news" grupe su puno slabije posjećene i čitane od uobičajenih foruma ili portala, manje ljudi zna za to.
Ne bih sugerirao političke rasprave na takvim mjestima gdje vam neki potencijalni okupator-jugos odlučuje hoće li vam ili neće internet biti uskraćen.

Vrh

PostPostano: 10 stu 2010, 10:04 

to je radio lik pod nickom lavljesrce2 na net.hr forumu. prijavljivao korisnike na abuse, pisao pisma uredništvu i božetesačuvaj...
inače, rodom bosanac iz miješanog braka, živi u zagrebu. vrijeđanja i trolanja, nerijetko i histeriju i divljanja, njemu su poprilično tolerirali dok jednoj adminici nije pukao film i šutnula ga po tko zna koji put s foruma.
on se žalio redakciji i prijetio tužbom, nju skinuli nakon godina volontiranja i sad on odlučuje o sudbinama i ostalih forumaša i administratora, dovoljno samo da zaprijeti tužbom.
nije tema, znam, ali nije loše o tome posvjedočiti... to je epidemija. sorry na offtopic.

Vrh

PostPostano: 12 stu 2010, 22:55 

Ministry of Sound je napisao/la:
Auuu najbolja do sad. Razbucala Bakira Hadžisomethinga, Goebbelsa, i najznačajnijeg kreatora javnog mnjenja od Baščaršije pa sve do srpske Dobrinje 4, ko svinja masan džak.

Izvrstan clanak gospodje Oldskul, slazem se! :smajl007

Vrh

PostPostano: 17 stu 2010, 16:54 

Nije Martina odavno napisala nijedan post :neznam

Vrh

PostPostano: 17 stu 2010, 16:56 

Graničar Jozo je napisao/la:
Inkvizitor je napisao/la:
Loša imitacija Dežulovića, pomilioniti put prežvakana aluzija na pizza majstora.

Doduše nisam čitao dalje od onog quatronešto..nema tu duha, to je plitkoća uma..

jedino vidim da ih Goja i dalje jebe

Ako ako što bi rekli Srbi.., i treba da ih jebe..

teks je stilski ok, ali sadržajno kao pjesma od miroslava ilića živjela jugoslavija... Tu je rođen maršal tito, naše ime ponosito... :rigam

ja se ovog svog komentara ne mogu sjetit.

p.s. sad mi je jasno zašto sam u potpisu :zubati

Vrh

PostPostano: 24 stu 2010, 23:25 

Nego, kad ce nova kolumna kolumnistice? :smajl034

:tt1

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Tema je zaključana [ne možeš postati/uređivati postove/odgovarati].  [ 3652 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 94, 95, 96, 97, 98, 99, 100 ... 147  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: Ante Croat 029, BNP, mrnjav, Tomba17 i 42 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: