|
|
Stranica: 76/103.
|
[ 2552 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 svi 2022, 21:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ovako nekako! Granicarka cemo da teramo da peva "Drma mi se na subari cvece"! Graničar će moći da peva i partizanske, pa čak i da zaplače.. :) Ti pevaj četničke, tebi to leži, a ja ću da pevam ovo.. Žali, Zare, da žalimo kako će se razdvojimo, ti od mene, ja od tebe, ja će idem na daleko. Ja će idem na daleko, na daleko belo Vranje, će se pišem u kumite, u kumite mlad kumita.
Pa će uzmem kralsku sablju i toj kralsko sve oružje, pa će idem č’k u Pčinju, č’k u Pčinju Prešev-Kazu, pa će pređem Vardar vodu, Vardar vodu b’š golemu, će se tepam s tija Turci, s tija Turci Arnauti.
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 svi 2022, 22:07 |
|
|
Ne znaci nam nista Monarhija ako se ta TRANSFORMACIJA sustinski ne odradi, i jos bitnije ISKORISTI.
Dakle nov Ustav sa pridevom SPRSKI a ne Ustav Srbije, nova teritorijalna organizacija drzave, novi glavni grad, novo ministarstvo prosvete, kulture, ciscenje ZAVNOJA u spoljnim poslovima, kao i sva prava potrebna za dostojanstvo obicnog slobodnog coveka, NACIONALIZACIJA VODE PO CENU RATA SA AMERIKOM po uzoru na Sloveniju isto u Ustav staviti, ne mogu banke da ti uzmu kucu i okucinicu mogu stanove/kuce, ali ono osnovno ne mogu, na svom imanju vlasink je Bog kako je i bilo u Kraljevini, i mars u picku materinu.
A ne ovaj klosarski drzavni apart u kome hoce i deciju kucicu na drvetu da ti oporezuju, da samo prilepimo Kraljevina na AVNOJ Srbiju.
Zato nema potrebe da se zuri sa Monarhije, i jos bitnije, kada dodje do toga valja iskoristiti to, jer ako ne uradimo vecinu stvari koje sam naveo, dzaba i Danica, i UDBA, i mali Stefan, dzabe smo krecili.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 svi 2022, 22:09 |
|
|
Zaboravih najbitnije, odricanje od Jugoslavije i Aleksandra kao bilo sta vredno promovisanja, ugledanja, ili trosenje 1% energije/vremena daljeg, i samo ugled na Kralja Petra.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 05 svi 2022, 22:28 |
|
|
Zaboravio si i to da se ubaci nacionalna penzija za mene u novi ustav.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 06 svi 2022, 12:12 |
|
|
JNA je napisao/la: Zaboravio si i to da se ubaci nacionalna penzija za mene u novi ustav. Jesi li i ti pjevač kao Lepa Lukić? Dobičeš nacionlni....
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 06 svi 2022, 12:31 |
|
|
Ja sam nacionalno blago.. :)
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 svi 2022, 02:35 |
|
|
NJKV Aleksandar II, na svom fb profilu postavio jucerasnji tekst. KAKO JE KATARINA POSTALA PRINCEZA KARAĐORĐEVIĆ: Kad je srela princa Aleksandra imala je dvoje dece i muža! (FOTO)Upoznajte srpsku kraljevsku porodicu https://stil.kurir.rs/celebrities/vip-p ... u2VNx7zyfsUz tekst je i ova slika: Pretpostavljam da zeli da demantuje gluposti zute stampe o strasnoj svadji unutar Kraljevske porodice.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 svi 2022, 10:25 |
|
|
Nisu to nikakve gluposti žute štampe. Svi ljudi bliski dvoru to govore. Ljudi iz krunskog svaeta, Grujić heraldičar, itd, itd..
Filip i Danica žive na Vračaru, nije im dve godine kročila noga na dvor.
Maćeha je sada teško prihvatila abdikciju Patra.
Zna da je Aca sledeći na redu da abdicira pod pritiskom, jer su Filip i Danica popularni, a on nije. Pomiri se sa tim.
Car je tako odredio.
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 svi 2022, 14:56 |
|
|
Zasto bi Aleksandar abdicirao, nece on jos dugo?
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 svi 2022, 15:09 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Što šta mu je ?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 svi 2022, 15:25 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Zasto bi Aleksandar abdicirao, nece on jos dugo? storarare je napisao/la: Što šta mu je ? Zato sto je ispunio svoju istorijsku misiju, a to je povratak porodice u Srbiju, i tu se zavrsava njegova misija. Danica i Filip, ali ne samo oni nego i drugi sinovi, ne idu na Dvor uopste, Danica i Filip nisu ni jednom bili na Dvoru od kada su se vratili u Srbiju, jbg porodicni odnosi, bitno je da je Aleksandar i Katarina izolovani i u drugi plan stavljeni, jer oni nisu buducnost svakako, hvala im na svemu, pa i njoj takvoj naopakoj ipak se cimala po Srbiji i donosila medicinske aparate medju prvima u Srbiji kako treba.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 svi 2022, 15:38 |
|
|
Dobro bi bilo da se narod opredeljuje ne za monarhiju ili republiku, nego izmedju Aleksandra i Filipa, a monarhija da se podrazumeva.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 svi 2022, 16:24 |
|
|
storarare je napisao/la: Što šta mu je ? Nije mu ništa, samo mu je Crna ruka "predložila" da je vreme da abdicira uskoro.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 svi 2022, 16:51 |
|
|
Zadatak Aleksandra je bio vraćanje Karađorđevića u Srbiju. Zadatak Filipa je bio da dobije naslednika tj prvog u Srbiji. Zadatak Stefana je da kad opunoleti postane kralj. Sve mora u fazama . Do tad će izumreti ekavske ustaše.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 svi 2022, 17:16 |
|
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 07 svi 2022, 17:55 |
|
|
Šta ti si Srbokomunista? Mada i to je bolje nego biti ekavski ustaša .
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 08 svi 2022, 12:22 |
|
|
I na Pinku kod palčice sapunjaju nejač za povratak Monarhije.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 08 svi 2022, 19:05 |
|
|
storarare je napisao/la: Što šta mu je ? NJKV, danas: Citat: Kratko ću odgovoriti na spekulacije o mom zdravlju, iako smatram da je veoma nepristojno raspravljati i komentarisati nečije zdravstveno stanje bez dozvole onog o čijem zdravlju se i radi – da, imao sam operaciju, ali pre nekoliko meseci, i sasvim se dobro oporavljam. Moja supruga je bila uz mene, pomogla mi je da se oporavim, i to je jedino tačno što ste mogli da pročitate. Kao što ste mogli da vidite na televizijskom prenosu pomena mom rođaku, pokojnom vojvodi od Edinburga, kome sam prisustvovao sa suprugom i članovima drugih Kraljevskih porodica u aprilu, nisam prikovan za krevet, već hodam. Zahvaljujem se svima koji su iskreno zabrinuti za mene i koji su mi uputili iskrene želje za brz oporavak. I nemojte misliti da me ovako nešto može sputati u izvršavanju moje životne misije i mojoj posvećenosti njoj, a ona je da uvek budem u službi našeg naroda, kao što su i moji preci bili. Karađorđeva krv teče mojim venama; setimo se, i moj deda i pradeda su bili lošeg zdravstvenog stanja kada su, zajedno sa svojim junačkim vojnicima i svojim narodom išli preko albanskih planina, ali su uprkos tome istrajali i to kroz šta su oni prošli je neuporedivo, tako da ovo nije nešto što jednog Karađorđevića može da sputa. Moguce je da je bio u losem zdravstvenom stanju, pa je zato izvrseno prenosenje duznosti sa Petra na Filipa.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 08 svi 2022, 19:10 |
|
|
Danasnji intervju: Citat: OVO JE ISTINA O DEŠAVANJIMA NA KRALJEVSKOM DVORU: Prestolonaslednik Aleksandar Karađorđević ekskluzivno za "Novosti"Da li ste razmišljali da i sami podstaknete ideju o Filipu kao budućem kralju, ako bi to dovelo do referenduma o vraćanju monarhije? - Stavove o ponovnom uspostavljanju ustavne parlamentarne monarhije u Srbiji izneo sam odavno. Nisam ih promenio. Ustavnu parlamentarnu monarhiju smatram dobrim oblikom državnog uređenja, koji bi samo koristio našem narodu i otadžbini. Ona je deo tradicije naše zemlje i nasleđa moje porodice, ali je moguća samo ako je podržava narod Srbije. O ovoj temi mora da se razgovara, da se čuju argumentovani stavovi obe strane, onih koji su za i onih koji su protiv obnove monarhije. Ovaj sistem se pokazao kao veoma dobar i efikasan u mnogim zemljama. U modernim ustavnim monarhijama Norveškoj, Švedskoj, Velikoj Britaniji, Španiji, Luksemburgu, Japanu, Kanadi, Australiji, Novom Zelandu nivo demokratije, ljudskih prava i sloboda, socijalne pravde je visok. Zajedno sa jedinstvom, stabilnošću i kontinuitetom koje donosi monarhija, Srbiji bi doneli prosperitet. https://www.novosti.rs/drustvo/vesti/11 ... XdX33u33ocIzdvojio sam ovaj deo, gde je NJKV izbegao direktan odgovor, sto ukazuje da ima neke rezerve prema podsci Filipu. Inace, kritikuje nacin na koji je abdikacija i prenosenje ovlascenja izvedeno, ali uvazava dokumente koje je potpisao princ Petar.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 08 svi 2022, 19:14 |
|
|
Citat: Gospodin Miloš Pavković, predsednik Udruženja Кraljevina Srbija, pročitao je pismo NJ.К.V. Prestolonaslednika Aleksandra i položio venac u ime Njеgovog Кraljevskog Visočanstva na spomenik generalu Dragoljubu Mihailoviću na svečanosti na Ravnoj Gori, koju tradicionalno svake godine organizuje Ravnogorski pokret. https://royalfamily.org/lat/pocast-gene ... tadzbini/#
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 08 svi 2022, 19:18 |
|
|
JNA je napisao/la: I na Pinku kod palčice sapunjaju nejač za povratak Monarhije. Kad krene na Pinku, znaci da se pripremaju siroke narodne mase za ono sto treba da dodje.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 09 svi 2022, 23:54 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: storarare je napisao/la: Što šta mu je ? NJKV, danas: Citat: Kratko ću odgovoriti na spekulacije o mom zdravlju, iako smatram da je veoma nepristojno raspravljati i komentarisati nečije zdravstveno stanje bez dozvole onog o čijem zdravlju se i radi – da, imao sam operaciju, ali pre nekoliko meseci, i sasvim se dobro oporavljam. Moja supruga je bila uz mene, pomogla mi je da se oporavim, i to je jedino tačno što ste mogli da pročitate. Kao što ste mogli da vidite na televizijskom prenosu pomena mom rođaku, pokojnom vojvodi od Edinburga, kome sam prisustvovao sa suprugom i članovima drugih Kraljevskih porodica u aprilu, nisam prikovan za krevet, već hodam. Zahvaljujem se svima koji su iskreno zabrinuti za mene i koji su mi uputili iskrene želje za brz oporavak. I nemojte misliti da me ovako nešto može sputati u izvršavanju moje životne misije i mojoj posvećenosti njoj, a ona je da uvek budem u službi našeg naroda, kao što su i moji preci bili. Karađorđeva krv teče mojim venama; setimo se, i moj deda i pradeda su bili lošeg zdravstvenog stanja kada su, zajedno sa svojim junačkim vojnicima i svojim narodom išli preko albanskih planina, ali su uprkos tome istrajali i to kroz šta su oni prošli je neuporedivo, tako da ovo nije nešto što jednog Karađorđevića može da sputa. Moguce je da je bio u losem zdravstvenom stanju, pa je zato izvrseno prenosenje duznosti sa Petra na Filipa. Najprije će bit da mu se više ne diže.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 svi 2022, 00:03 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Diza mu se na zoofiliju....mačke, kučići i dječaci degenerici.
SOTONISTIČKU obitelj DELOŽIRATI iz dvora.
Neka smrde pod najam o svom trošku.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 svi 2022, 02:05 |
|
|
Jos jedna televizijska promocija monerhije. Kimi i Granicarko na apaurinima...
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Kraljevina Srbija-Povratak Monarhije Postano: 10 svi 2022, 13:45 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Jos jedna televizijska promocija monerhije. Kimi i Granicarko na apaurinima... Grobar bacio patku da Vučić poslje svog odlaska s vlasti obnavlja monarhiju. Aleksa počeo pratit "vučićeve"medije pink,prvu i dr. Ni rječi više protiv Vučića. Slikovit primjer kako propaganda i patka djeluju na mozak.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|