Naslov: Evo moji planovi kada budem HR predsjednik
Postano: 17 lip 2022, 18:01
Pozdrav, imam 18 godina i oduvijek živim u Njemačkoj. Svakako sam veliki hrvatski patriot, zato planiram da se vratim u domovinu kada završim školu. Pokušat ću prvo teći bogatstvo preko ulaganjem, onda ću pokrenuti jednu kompaniju ili izgraditi Online-Business (Rimac mi je inspiracija) Znam da mi jezik nije 1A, ali sve se to može naučiti. Međutim na što zapravo ciljam, da kandidiram za hrvatski predsjednik. Konzervativan sam, ali i uvjeren da aktualna hrvatska vodstva treba temeljito čišćenje. Korumpirani mrzitelji Hrvatske moraju biti izbačeni ako ne želimo više biti zadnji u EU.
Mlada lista mojih ciljeva, recite mi što mislite i ako imate još zamolbe: -(Prioriteti)-
—> Subvencionirati kompanije kao Rimac, Oradian, idt. (zauzvrat vodi do više radnih mjesta i poreza - ekonomija se pojača)
—> Donijeti natrag (mladu) Diasporu novčanim bonusom
—> Podržati tradicionalne obitelji, zabraniti pobačaj
—> Zauzeti se za zajedničku europsku vojsku (smanjiti troškove +sigurnost da će Europa djelovati zajedno u slučaju rata bila bi snažno zastrašenje)
—> U Zadru ili Zagrebu izgraditi sjajan kip Luke Modrica (On je ikona hrvatske i najpoznatiji hrvat u povijest)
—> Zabraniti cigarete za novu generaciju à la Novi Zeland
—> Dati hrvatskom nogometu stadione kakve zaslužuje, srušit Maksimir itd.
—> Školski system koji djecu doista priprema za život i gdje vole ići
—>Zona okolo vukovarskog vodotornja treba bit najveći turizam Hotspot Slavonije ( Podrzati zgrade koje zorno i inovativno objašnjavaju hrvatsku povijest)
-(Eventualno)-
—> Zagreb treba više nebodera (+100m)
—> Ne smije biti lutrija s milijunima kuna dok neki hrvati žive u siromaštvo (Treba system Sustav lutrije, koji također pomaže siromašnima)
—> Uz mirne i financijske pregovore integrirati Herceg Bosnu (pogotovo Mostar i Medjugorje) u hrvatski teritorij
—> Hrvatska nogometna kultura zaslužuje biti domaćin Svjetskog prvenstva/Europskog prvenstva (Stadione!)
——— U tom smislu, dajte svoj glas za Marin 2030 ako ste za velicanstvenu hrvatsku!
Naslov: Re: Evo moji planovi kada budem HR predsjednik
Postano: 17 lip 2022, 20:53
Pozdrav i dobrodošao nazad u Domovinu. Sviđa mi se entuzijazam i optimizam i visoki životni ciljevi.
Jedna stvar mi ne sviđa koja mi je upala u oko. "Zajednička EU vojska"
Hrvatska nikada ne smije ukidat svoju vojsku i stavit svoju sigurnost u tuđe ruke! U eventualnoj EU vojsci se Hrvate nikada ništa nebi pitalo, samo bi slali svoje ljude da ginu za tuđe interese kamo EU birokrati odrede.
Samo moćna i moderna hrvatska vojska.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
Postano: 17 lip 2022, 23:31
dragi marine, barack obama je dobitnik nobelove nagrade za mir, dok je ovogodišnji pretedent gospodin putin. uzimajući to u obzir, dodajte za cilj specijalnu akciju aneksije hb kako bi se ovjenčali istom.
Postano: 20 lip 2022, 14:49
Planiras li postat predsjednik ili se zakraljit
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
Postano: 02 stu 2022, 03:55
Netrebaju nama novi stadioni, to je zajebancija. Igra se bolje u starim, tako da ima sječanje. To je za Čehe, Njemce, i tako. Stari stadion godi malom narodu, kužiš?
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.