|
|
Stranica: 1064/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2022, 13:31 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Citat: MEĐUNARODNI SKANDAL Gradonačelnik Prijedora iz SNSD-a odbio se sastati sa europarlamentarcima i roditeljima ubijene djece
parlamentarke i parlamentarci iz Njemačke, Nizozemske i Austrije vraćeni su ispred ulaza u Gradsku upravu uz obrazloženje da su dobrodošli oni ali ne i predstavnici roditelja ubijene djece, te Fondacije za izgradnju kulture sjećanja i Centra za mlade Kvart.
"Sedmicama ranije je taj sastanak dogovaran i trebao je biti zajednički sa predstavnicima vlasti i civilnog društva u sali gradske uprave. Evropski političari su bili prvo iznenađeni takvim prijemom a onda su odbili da se sastanu nasamo sa gradonačelnikom Slobodanom Javorom (SNSD) i predsjednikom Skupštine Mirsadom Duratovićem (DF)" Tako žgadijo, pravo lice, a ne nešto da uvijate Zasto imate neodoljivu zelju da dokazujete nesto sto je vec samo po sebi aksiom?
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2022, 13:34 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: 2. Špijunira Muslimane Sumnjam u ovo, previse je zastranio. Ono sto je verovatnije je da mu neki Mujo iz Geteborga i Haso iz Minhena uplacuju mesecni "honorar" da gura njihovu stvar.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2022, 13:38 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Moguće da špijunira. Ako nije špijun onda je retardiran. U sred Banja Luke promivisati građansku mu da je rezultate takve kakvi su. Moguće mu to nije pravi cilj.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2022, 14:08 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Citat: MEĐUNARODNI SKANDAL Gradonačelnik Prijedora iz SNSD-a odbio se sastati sa europarlamentarcima i roditeljima ubijene djece
parlamentarke i parlamentarci iz Njemačke, Nizozemske i Austrije vraćeni su ispred ulaza u Gradsku upravu uz obrazloženje da su dobrodošli oni ali ne i predstavnici roditelja ubijene djece, te Fondacije za izgradnju kulture sjećanja i Centra za mlade Kvart.
"Sedmicama ranije je taj sastanak dogovaran i trebao je biti zajednički sa predstavnicima vlasti i civilnog društva u sali gradske uprave. Evropski političari su bili prvo iznenađeni takvim prijemom a onda su odbili da se sastanu nasamo sa gradonačelnikom Slobodanom Javorom (SNSD) i predsjednikom Skupštine Mirsadom Duratovićem (DF)" Tako žgadijo, pravo lice, a ne nešto da uvijate Ko vas uvija? Draško? Vukanović? Pa vi volite kad vas Srbi lažu. Mile je uvijek iskren.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2022, 15:43 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Tako žgadijo, pravo lice, a ne nešto da uvijate Ko vas uvija? Draško? Vukanović? Pa vi volite kad vas Srbi lažu. Mile je uvijek iskren. Neki dan je duvao u tikvu Rusima, danas opet EU Citat: Delegacija zastupničke grupe Zelenih u Evropskom parlamentu danas je u Sarajevu održala sastanak s članovima Predsjedništva BiH.
U posjeti Sarajevu borave Viola von Cramon, izvjestilac za Zapadni Balkan, Romeo Franz, predsjednik delegacije EU Parlamenta za odnose sa BiH, europarlamentarka Tineke Strik i Boris Mijatović, član Bundestaga.
Viola von Cramon izjavila je u nedjelju kako su došli u Bosni i Hercegovinu u trenutku kada politička situacija nije lagana kako bi se informisali o stanju na licu mjesta i razgovarali sa različitim predstavnicima nevladinih organizacija, političkih aktivista, zvaničnika i predstavnika Evropske unije da bi vidjeli šta Bosna i Hercegovina treba kako bi se osnažili demokratski procesi.
Očekuje se da na sastanku u Predsjedništvu BiH razgovaraju o putu BiH ka EU, reformama i unutrašnjoj situaciji u zemlji.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2022, 17:59 |
|
|
Braćo Bošnjaci mirno spavajte, ovo je budućnost RS ahahhaha
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 21 lip 2022, 18:16 |
|
|
Imaju i predesdnicu i predsednika u isto vreme.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 08:17 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Imaju i predesdnicu i predsednika u isto vreme. * i baju.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 08:55 |
|
|
Citat: Na pitanje novinara RTRS-a zašto nisu posjetili mjesta u kojima su tokom posljednjeg rata stradali i Srbi, odgovorio je da je posjetio Jasenovac i da se osjeća krivim za ono što su Nijemci uradili u Drugom svjetskom ratu.
"Znam šta su Nijemci ovdje uradili u Drugom svjetskom ratu, posjetio sam Jasenovac. Osjećam se krivim, iako sam poslije rođen. U Bosni i Hercegovini postoje zločinci koji nisu osuđeni. Znam da ima stotine slučajeva koji nisu zaključeni, kakav je to znak?", pitao je Mijatović. Zastupnik u Bundestagu tokom posjete BL. Moj Mijatoviću, kakav će biti? Zapeli četnici i ne daju normalnom svijetu da krene dalje. Da živi bolje. Bitno je samo njihovo, pa ako treba vratiti RS i u kameno doba.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 09:02 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Mariooo je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Imaju i predesdnicu i predsednika u isto vreme. * i baju. A vi kurčinu obrezanu.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 09:04 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Citat: Na pitanje novinara RTRS-a zašto nisu posjetili mjesta u kojima su tokom posljednjeg rata stradali i Srbi, odgovorio je da je posjetio Jasenovac i da se osjeća krivim za ono što su Nijemci uradili u Drugom svjetskom ratu.
"Znam šta su Nijemci ovdje uradili u Drugom svjetskom ratu, posjetio sam Jasenovac. Osjećam se krivim, iako sam poslije rođen. U Bosni i Hercegovini postoje zločinci koji nisu osuđeni. Znam da ima stotine slučajeva koji nisu zaključeni, kakav je to znak?", pitao je Mijatović. Zastupnik u Bundestagu tokom posjete BL. Moj Mijatoviću, kakav će biti? Zapeli četnici i ne daju normalnom svijetu da krene dalje. Da živi bolje. Bitno je samo njihovo, pa ako treba vratiti RS i u kameno doba. Ha ja za sve su krivi Četnici. I za požare ,poplava ,vodovod. Time prikrivate svoju ne sposobnost .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 09:04 |
|
|
storarare je napisao/la: Mariooo je napisao/la: * i baju.
A vi kurčinu obrezanu. Ja i?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 09:59 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Citat: Na pitanje novinara RTRS-a zašto nisu posjetili mjesta u kojima su tokom posljednjeg rata stradali i Srbi, odgovorio je da je posjetio Jasenovac i da se osjeća krivim za ono što su Nijemci uradili u Drugom svjetskom ratu.
"Znam šta su Nijemci ovdje uradili u Drugom svjetskom ratu, posjetio sam Jasenovac. Osjećam se krivim, iako sam poslije rođen. U Bosni i Hercegovini postoje zločinci koji nisu osuđeni. Znam da ima stotine slučajeva koji nisu zaključeni, kakav je to znak?", pitao je Mijatović. Zastupnik u Bundestagu tokom posjete BL. Moj Mijatoviću, kakav će biti? Zapeli četnici i ne daju normalnom svijetu da krene dalje. Da živi bolje. Bitno je samo njihovo, pa ako treba vratiti RS i u kameno doba. Ja da sam Musliman sutra bi se odvojio od Srba. Čemu se nadate? Šta ćekate?
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 10:01 |
|
|
Nema odvajanja. Zaboravi.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 10:03 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Nema odvajanja. Zaboravi. Ima naravno. Treba nam samo moment u vremenu. Samo jedan klecaj Liberalnih nacista. I idemo mi. To čekamo, tome se nadamo. Čemu se vi nadate? Šta čekate?
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 10:33 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Nema odvajanja. Zaboravi. Naravno da hoće. Sledeći put će mi dobiti mnogo bolje karte tj stihove.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 10:35 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Nema odvajanja. Zaboravi. Ima naravno. Treba nam samo moment u vremenu. Samo jedan klecaj Liberalnih nacista. I idemo mi. To čekamo, tome se nadamo. Čemu se vi nadate? Šta čekate? To je to. Samo treba da pukne u Evropi , ataj dan je blizu. Onda oni im samo o sebi da brinu neće stići da se brinu još i o hjednoj i hjedinoj .
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 11:02 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Nema odvajanja. Zaboravi. Ima naravno. Treba nam samo moment u vremenu. Samo jedan klecaj Liberalnih nacista. I idemo mi. To čekamo, tome se nadamo. Čemu se vi nadate? Šta čekate? Saće konobar, šta piješ? Ništa, samo razgledaš
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 11:04 |
|
|
storarare je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Nema odvajanja. Zaboravi. Naravno da hoće. Sledeći put će mi dobiti mnogo bolje karte tj stihove. Nema sljedeći put. Vi preko Drine ne možete priuštiti luksuz ''sljedeći put''.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 11:05 |
|
|
storarare je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ima naravno. Treba nam samo moment u vremenu. Samo jedan klecaj Liberalnih nacista. I idemo mi. To čekamo, tome se nadamo. Čemu se vi nadate? Šta čekate? To je to. Samo treba da pukne u Evropi , ataj dan je blizu. Onda oni im samo o sebi da brinu neće stići da se brinu još i o hjednoj i hjedinoj . 'oće, sad će Rusi prvo Berlin, onda do Lisabona. Kakav ste vi smjehotres! Kad vas vode doktori bez srednje nije ni čudo. Rekao bih naša sreća što ste retardirani.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 12:31 |
|
|
Mariooo je napisao/la: storarare je napisao/la: To je to. Samo treba da pukne u Evropi , ataj dan je blizu. Onda oni im samo o sebi da brinu neće stići da se brinu još i o hjednoj i hjedinoj . 'oće, sad će Rusi prvo Berlin, onda do Lisabona. Kakav ste vi smjehotres! Kad vas vode doktori bez srednje nije ni čudo. Rekao bih naša sreća što ste retardirani. A ti misliš da će Liberalni nacisti vladati hiljadu godina? Opet si naivan Mujo.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 12:53 |
|
|
Mariooo je napisao/la: storarare je napisao/la: To je to. Samo treba da pukne u Evropi , ataj dan je blizu. Onda oni im samo o sebi da brinu neće stići da se brinu još i o hjednoj i hjedinoj . 'oće, sad će Rusi prvo Berlin, onda do Lisabona. Kakav ste vi smjehotres! Kad vas vode doktori bez srednje nije ni čudo. Rekao bih naša sreća što ste retardirani. Mi retardirani a vama ni jedan plan nije useo .
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 12:54 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: 'oće, sad će Rusi prvo Berlin, onda do Lisabona. Kakav ste vi smjehotres! Kad vas vode doktori bez srednje nije ni čudo. Rekao bih naša sreća što ste retardirani.
A ti misliš da će Liberalni nacisti vladati hiljadu godina? Opet si naivan Mujo. Narednih milijardu.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 12:55 |
|
|
storarare je napisao/la: Mariooo je napisao/la: 'oće, sad će Rusi prvo Berlin, onda do Lisabona. Kakav ste vi smjehotres! Kad vas vode doktori bez srednje nije ni čudo. Rekao bih naša sreća što ste retardirani.
Mi retardirani a vama ni jedan plan nije useo . Dok je vama svaki od kosovske na ovamo
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 22 lip 2022, 12:55 |
|
|
Mariooo je napisao/la: storarare je napisao/la: To je to. Samo treba da pukne u Evropi , ataj dan je blizu. Onda oni im samo o sebi da brinu neće stići da se brinu još i o hjednoj i hjedinoj . 'oće, sad će Rusi prvo Berlin, onda do Lisabona. Kakav ste vi smjehotres! Kad vas vode doktori bez srednje nije ni čudo. Rekao bih naša sreća što ste retardirani. Dok nije poĆweo hrat u Hukrajni niste ni znali gde si ista ista nalazi . Dok je naše rusofilstvo ćisto tj iz srca . Mi smo za Rusiju bili i pre 10 , pre 30 i pee 10 godina , i bićemo za Rusiju i za narednih 199 godina .
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|