HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 29 ožu 2025, 08:06.

Vremenska zona: UTC + 01:00

Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Optužena muslimanka sucu: Dokažite da sam to bila ja pod burkom
PostPostano: 19 stu 2010, 09:11 

Ko je ovdje u pravu?

Prekrivena od glave do pete burkom, jedino s prorezom preko očiju, muslimanka Carnita Matthews, koju se tereti da je krivo optužila prometnog policajca da joj htio vidjeti lice pod burkom, na sudu je ustvrdila kako je žrtva zamjene identiteta. Tvrdi da nije kriva za ono što ju se tereti.

Matthews se jučer pojavila na sudu u Sydneyu s prijateljicom koja je bila identično obučena, odnosno prekrivena crnom burkom preko lica i tijela. Na sudu je prikazan video snimljen iz policajčeva automobila na kojem se vidi kako policajac moli ženu koju je zaustavio zbog prometnog prekršaja da podigne burku kako bi joj mogao vidjeti lice i usporediti ga sa slikom na vozačkoj dozvoli.

Na videu se čuje kako je Matthews policajca nazvala rasistom ustvrdivši da ju je zaustavio samo radi toga kako je obučena, a ne radi prometnog prekršaja kojeg, ističe, nije počinila. Policajac je ustvrdio kako ima pravo zatražiti od 46-godišnjakinje da mu pokaže lice kako bi ju identificirao. "Gledam vas i vidim samo dva oka", tvrdi da joj je policajac rekao.

Žena se nakon toga odvezla do obližnje policijske postaje kako bi se požalila na nepravedno postupanje od strane prometnog policajca. Odvjetnik 46-godišnjakinje ustvrdio je na sudu da se ne može dokazati da se upravo ona požalila policiji na postupanje prometnog policajca. Suđenje se nastavlja.

Vrh

Naslov: Re: Optužena muslimanka sucu: Dokažite da sam to bila ja pod burkom
PostPostano: 19 stu 2010, 09:23 

Jao gadure... treba takve u stocne vagone i deportirat ih sve odreda...

Svi mi prdimo

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2 post(ov)a ] 

Vremenska zona: UTC + 01:00

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: