|
|
Stranica: 49/70.
|
[ 1729 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 00:14 |
|
|
WestPoint je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Na kom centimetru Sir Stjuartovog šupka počinju hemeroidi ?  Tu informaciju o Putinovom šupku ima Dodik. Pretostavljam da informaciju o rektalnom statusu širokog dijapazona leftarda i to sve od portira širom ambasada pa do djelatnika u OHR-u, imaju Osmica i Avdo. Muyguri su kompletnom paletom ukusa istrenirali nepca do u nijansu. Somalijei poltronstva.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 00:35 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: WestPoint je napisao/la:  Taman im stane međ` krljice 
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
WestPoint
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 01:11 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: WestPoint je napisao/la: Vama izborni zakon treba, a nema šuplja kandidatura ne treba. Pa ti vidi koliki rezultat će to polučiti.  Mi idemo onda sami u EU, kao kršćanski dio Cipra, jedine druge kršćansko-muslimanske zemlje u Europi osim BiH. Nitko vam ne brani da budete otvoreni euroskeptici i protiv EU. Da li samo županije sa katoličkom većinom? Što ćemo sa miješanim prostorima? Vi ste svi kao vlasnici hrvatskih putovnica i državljani RH od 2013 u EU, a time je i vaša privatna imovina u BiH postala vlasništvo pod jurisdikcijom EU. Nismo mi euroskeptici, već ljudi neće posla sa muslimanima, pa čak niti sa sekularnim i liberalnim ljudima koji potječu sa teritorija, gdje žive muslimani. Pa nije htjela ni Hrvatska, već je državljanstva podijelila samo katolicima. Takav je duh vremena, pa ne može se glavom kroz zid. Pa ti si sam život proveo da tako bude, i borit ćeš se do zadnjeg daha da tako i ostane. I ti i 90% politički mislećih katolika u BiH. Danas kad ste konačno pobijedili maltene na čitavom kontinentu, sad je problem. Pa problem je u tome, što ta pobjeda ima i negativne strane i posljedice, ne veli se džabe, pazi što želiš, možda ti se i ispuni.
_________________ Za BiH i Hrvatsku u miru, dobru i zajedništvu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 01:18 |
|
|
WestPoint je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Mi idemo onda sami u EU, kao kršćanski dio Cipra, jedine druge kršćansko-muslimanske zemlje u Europi osim BiH.
Nitko vam ne brani da budete otvoreni euroskeptici i protiv EU.
Da li samo županije sa katoličkom većinom? Što ćemo sa miješanim prostorima? Vi ste svi kao vlasnici hrvatskih putovnica i državljani RH od 2013 u EU, a time je i vaša privatna imovina u BiH postala vlasništvo pod jurisdikcijom EU. Nismo mi euroskeptici, već ljudi neće posla sa muslimanima, pa čak niti sa sekularnim i liberalnim ljudima koji potječu sa teritorija, gdje žive muslimani. Pa nije htjela ni Hrvatska, već je državljanstva podijelila samo katolicima. Takav je duh vremena, pa ne može se glavom kroz zid. Pa ti si sam život proveo da tako bude, i borit ćeš se do zadnjeg daha da tako i ostane. I ti i 90% politički mislećih katolika u BiH. Danas kad ste konačno pobijedili maltene na čitavom kontinentu, sad je problem. Pa problem je u tome, što ta pobjeda ima i negativne strane i posljedice, ne veli se džabe, pazi što želiš, možda ti se i ispuni. Ne razumem zašto bi Hrvatska davala pasoše Muslimanima iz BiH?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 01:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85687 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
sev je napisao/la: WestPoint je napisao/la: Da li samo županije sa katoličkom većinom? Što ćemo sa miješanim prostorima?
Vi ste svi kao vlasnici hrvatskih putovnica i državljani RH od 2013 u EU, a time je i vaša privatna imovina u BiH postala vlasništvo pod jurisdikcijom EU.
Nismo mi euroskeptici, već ljudi neće posla sa muslimanima, pa čak niti sa sekularnim i liberalnim ljudima koji potječu sa teritorija, gdje žive muslimani.
Pa nije htjela ni Hrvatska, već je državljanstva podijelila samo katolicima.
Takav je duh vremena, pa ne može se glavom kroz zid.
Pa ti si sam život proveo da tako bude, i borit ćeš se do zadnjeg daha da tako i ostane. I ti i 90% politički mislećih katolika u BiH.
Danas kad ste konačno pobijedili maltene na čitavom kontinentu, sad je problem.
Pa problem je u tome, što ta pobjeda ima i negativne strane i posljedice, ne veli se džabe, pazi što želiš, možda ti se i ispuni.
Ne razumem zašto bi Hrvatska davala pasoše Muslimanima iz BiH? Osjećaju se entitled (da imaju kozmicko pravo) za sve moguće vrste sadake i donacije.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 01:46 |
|
|
 i sta kaze muki, englez reko Dodiku "mi smo dosli da ostanemo"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
WestPoint
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 02:06 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la:  i sta kaze muki, englez reko Dodiku "mi smo dosli da ostanemo" To su Holanđani, šaka jada za Engleze od 17 stoljeća naovamo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
WestPoint
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 02:14 |
|
|
sev je napisao/la: WestPoint je napisao/la: Da li samo županije sa katoličkom većinom? Što ćemo sa miješanim prostorima?
Vi ste svi kao vlasnici hrvatskih putovnica i državljani RH od 2013 u EU, a time je i vaša privatna imovina u BiH postala vlasništvo pod jurisdikcijom EU.
Nismo mi euroskeptici, već ljudi neće posla sa muslimanima, pa čak niti sa sekularnim i liberalnim ljudima koji potječu sa teritorija, gdje žive muslimani.
Pa nije htjela ni Hrvatska, već je državljanstva podijelila samo katolicima.
Takav je duh vremena, pa ne može se glavom kroz zid.
Pa ti si sam život proveo da tako bude, i borit ćeš se do zadnjeg daha da tako i ostane. I ti i 90% politički mislećih katolika u BiH.
Danas kad ste konačno pobijedili maltene na čitavom kontinentu, sad je problem.
Pa problem je u tome, što ta pobjeda ima i negativne strane i posljedice, ne veli se džabe, pazi što želiš, možda ti se i ispuni.
Ne razumem zašto bi Hrvatska davala pasoše Muslimanima iz BiH? Pa recimo zato da stekne potporu koju sada evidentno nema. Da nas integrira i dadne svoj dopinos prevazilaženju podjela nametnutih sa tuđinskim okupacijama, napose osmanskom okupacijom, da rekroatizira BiH, da pokaže da iskreno brine za sve i da nije samo ispostava katoličkih zelota. Oni bi nas zapravo trebali moliti da im budemo državljani, ali kako to uvijek u životu biva, sve je naopako. Hrvatsko državljanstvo bi ionako uzeli tek ljudi iskreno zainteresirani da budu dio šire hrvatske priče, dok bi onaj jače muslimanski dio odbio 100%. Eto Hrvatska je jedina zemlja kojoj soft power ne treba. Dobit će sve za kilo kave i šećera i koji keks Lasta Čapljina. To je ipak za njih politička viša matematika. Za jedno 100 godina kad više to ne bu bilo realno će se dosjetit da bi trebalo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
WestPoint
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 02:17 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: sev je napisao/la: Ne razumem zašto bi Hrvatska davala pasoše Muslimanima iz BiH?
Osjećaju se entitled (da imaju kozmicko pravo) za sve moguće vrste sadake i donacije. Ah, čuj... Kad vi tvrdite da Hrvati katolici treba da imaju 1/3 vlasti na razini BiH, i 1/2 na federaciji pa kad bi svi pod smokvu stali po broju, pa ste to čak 90% i ostvarili, možemo i mi reći da bi trebali biti i hrvatski državljani što je kikiriki za ono što već imate u BiH, i nekamoli što bi još željeli. Od vas smo naučili da onaj tko traži i dobije, a ona tko šuti vazda nadrapa. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 02:36 |
|
|
WestPoint je napisao/la: sev je napisao/la: Ne razumem zašto bi Hrvatska davala pasoše Muslimanima iz BiH?
Pa recimo zato da stekne potporu koju sada evidentno nema. Da nas integrira i dadne svoj dopinos prevazilaženju podjela nametnutih sa tuđinskim okupacijama, napose osmanskom okupacijom, da rekroatizira BiH, da pokaže da iskreno brine za sve i da nije samo ispostava katoličkih zelota. Oni bi nas zapravo trebali moliti da im budemo državljani, ali kako to uvijek u životu biva, sve je naopako. Hrvatsko državljanstvo bi ionako uzeli tek ljudi iskreno zainteresirani da budu dio šire hrvatske priče, dok bi onaj jače muslimanski dio odbio 100%. Eto Hrvatska je jedina zemlja kojoj soft power ne treba. Dobit će sve za kilo kave i šećera i koji keks Lasta Čapljina. To je ipak za njih politička viša matematika. Za jedno 100 godina kad više to ne bu bilo realno će se dosjetit da bi trebalo. Nisam ekspert za temu, ali ako razmišljaš tako, šta te sprečava da odeš u konzulat ili ambasadu i kažeš: ja sam Suljo, ali sam Hrvat i hoću hrvatsko državljanstvo. Šta, reći će ti da možeš da dobiješ samo ako si Ante ili Stipe? Jel stvarno toliki problem da neko ko sebe smatra Hrvatom, a musliman je, da dobije hrvatske papire? S druge strane, zašto bi neko ko sebe ne smatra Hrvatom, već Bošnjakom imao prava na putovnicu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
WestPoint
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 02:54 |
|
|
sev je napisao/la: WestPoint je napisao/la: Pa recimo zato da stekne potporu koju sada evidentno nema. Da nas integrira i dadne svoj dopinos prevazilaženju podjela nametnutih sa tuđinskim okupacijama, napose osmanskom okupacijom, da rekroatizira BiH, da pokaže da iskreno brine za sve i da nije samo ispostava katoličkih zelota. Oni bi nas zapravo trebali moliti da im budemo državljani, ali kako to uvijek u životu biva, sve je naopako. Hrvatsko državljanstvo bi ionako uzeli tek ljudi iskreno zainteresirani da budu dio šire hrvatske priče, dok bi onaj jače muslimanski dio odbio 100%. Eto Hrvatska je jedina zemlja kojoj soft power ne treba. Dobit će sve za kilo kave i šećera i koji keks Lasta Čapljina. To je ipak za njih politička viša matematika. Za jedno 100 godina kad više to ne bu bilo realno će se dosjetit da bi trebalo. Nisam ekspert za temu, ali ako razmišljaš tako, šta te sprečava da odeš u konzulat ili ambasadu i kažeš: ja sam Suljo, ali sam Hrvat i hoću hrvatsko državljanstvo. Šta, reći će ti da možeš da dobiješ samo ako si Ante ili Stipe? Jel stvarno toliki problem da neko ko sebe smatra Hrvatom, a musliman je, da dobije hrvatske papire? S druge strane, zašto bi neko ko sebe ne smatra Hrvatom, već Bošnjakom imao prava na putovnicu? Care, krsni list je eliminatoran za dokazivanje pripadnosti hrvatskom narodu. Sveli su ozbiljan narod, štaviše naciju sa barem 1400 godina tradicije i kulture na vjersku katoličku grupu i krsni list. I hrvatstvo Bosne na krsni list. Sve je stalo na jedan A4 papir koji izdaje generička crkva sa milijardu cijelih tristo milijuna pripadnika. Dekretom zbrisali povijest i prave novu i bolju od one stare koja se stvarno dogodila. Dakle, ne mere, veli šalteruša, a krsni list ... Slažem se da netko tko se primarno osjeća Bošnjakom ne treba da ima pravo na hrvatsko državljanstvo, i većina muslimana vjernika ne bi ni uzeli hrvatako državljanstvo, ako ništa zbog straha od pravosudne jurisdikcije. Međutim, istina je i da se danas mnogi koji realno pripadaju hrvatskom narodu se izjašnjavaju pod Bosanac, Bošnjak ili Ostali, jer krsni list. Ništa dok se ne globaliziraju pod okiljem RKC.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 02:54 |
|
|
|
Ne postoji Hrvat musliman. Islam zahtjeva šerijatsku državu. To je vjerska obaveza. Hrvati su protiv toga. Hrvati su za Hrvatsku a ne za Islamski Kalifat. Borili smo se protiv islama 500 god. Ako se koji musliman smatra Hrvatom nek odbaci islam. Ne mora postat katolik. Može i ateist ili budist ili hare krišna ali islam ne može jer je to nacija samo po sebi.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
WestPoint
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 02:58 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ne postoji Hrvat musliman. Islam zahtjeva šerijatsku državu. To je vjerska obaveza. Hrvati su protiv toga. Hrvati su za Hrvatsku a ne za Islamski Kalifat. Borili smo se protiv islama 500 god. Ako se koji musliman smatra Hrvatom nek odbaci svoju islam. Ne mora postat katolik. Može i ateist ili budist ili hare krišna. Al islam ne može jer je to nacija samo po sebi. Točno. Ovdje se misli na sekularne ljude uglavnom ateističke/agnostičke orijentacije koji se ne stide hrvatstva Bosne, niti od koga su otpali, a eto nemaju krsni list. Istini za volju, ima i nešto malo tradicionalnih muslimana, međutim pravih iskrenih muslimana vjernika danas nema koji se osjećaju Hrvatima. Možda ima u Hrvatskoj, ali za BiH nisam čuo, a pratio sam to. Fakat se ispričavam ako griješim.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 03:01 |
|
|
|
Pa eto. To nebi trebao bit problem onda po meni. Prođeš BBC test i dobiješ državljanstvo da se mene pita.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
| Vrh |
|
 |
|
WestPoint
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 03:03 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Pa eto. To nebi trebao bit problem onda po meni. Prođeš BBC test i dobiješ državljanstvo da se mene pita. Ne pita te se. Moram se i ja globalizirat kod svećenika, hitno dok nije kasno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 03:15 |
|
|
Jbg, žali se SDA, oni su vas proglasili narodom i napali Hrvate 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 03:35 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 85687 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Rika sv Vida je napisao/la: Ne postoji Hrvat musliman. Islam zahtjeva šerijatsku državu. To je vjerska obaveza. Hrvati su protiv toga. Hrvati su za Hrvatsku a ne za Islamski Kalifat. Borili smo se protiv islama 500 god. Ako se koji musliman smatra Hrvatom nek odbaci islam. Ne mora postat katolik. Može i ateist ili budist ili hare krišna ali islam ne može jer je to nacija samo po sebi. Da. Ne mora krsni list, može i potvrda od Hare Krišna svećenika da je zadnjih 5 godina bio redovitim i aktivnim članom te sretne ali benevolentne zajednice. 
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 06:28 |
|
|
|
Imam genijalno rješenje za Larsa. Najprije se pokrsti, dobije domovnicu, a onda postane sekularni ateist ili što već zaista jest, spali krsni list, prestane biti katolik, a ostane mu domovnica.
Nema na čemu Larse, šalji dalje ateistima i agnosticima.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1370 of 2558 - 53.56%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 07:28 |
|
|
|
Ajde reci u američkoj ambasadi da se osjećaš kao Amerikanac, i da ti daju državljanstvo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 07:29 |
|
|
A to da se osjećaš kao Hrvat, hoćeš li svoja pisanja na ovom forumu isprintati i priložiti kao dio dokaznog materijala kad apliciraš u konzulat?  Jedino gdje ćeš dobit neke bodove je hrvatski jezik. Kojeg vjerojatno ne pričaš po Sarajevu, s obitelji i prijateljima. Treba te na prepad snimiti, pa vidjeti je li pričaš u praksi hrvatski i kako se nosiš s reakcijom okoline kada kao Musliman usred Sarajeva, rođen u Sarajevu i poznat od malena mnogima, prozboriš na hrvatskom. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 08:14 |
|
|
|
Ako si Hrvat, po automatizumu si...katolik? To je ono što prigovarate muslimanima, vjerska skupina. Tako su nam komunisti dali da se kao narod izjašnjavamo sa velikim M.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 08:17 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
dzamijas je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Mrzi te a ne pušta te da ideš. Gde je tu logika? Možete ići vi, ali ne i zemlja koju ste oteli od nas. A pre toga ste vi tu zemlju hoteli od Srba.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 08:21 |
|
|
storarare je napisao/la: dzamijas je napisao/la: Možete ići vi, ali ne i zemlja koju ste oteli od nas. A pre toga ste vi tu zemlju hoteli od Srba. Kojih Srba? Onih što su ih Turci doveli u BiH?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 08:24 |
|
|
dzamijas je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Bolje nađi nekog ko nije popio srpski metak.
Da, ali je odbranio svoje mjesto. Ako je smrt cijena da odbranimo svoju zemlju, spremni smo je platiti. Svoju zemlju? Šta vi imate sa Laktašima ,Srbcem,Pelagićevom ,DonjimŽabrom. Tu vas nije bilo ni pre rata.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Ulazak BiH u Europsku Uniju Postano: 23 lip 2022, 08:27 |
|
|
Mariooo je napisao/la: storarare je napisao/la: A pre toga ste vi tu zemlju hoteli od Srba. Kojih Srba? Onih što su ih Turci doveli u BiH? Ne mukačala . Nego onih koji su tu điceli do 1463-e. Manje džamijske historije. I niste Turci a smatrate da je u Bosni sve vaše .
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 29 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|