|
|
Stranica: 4/6.
|
[ 146 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:30 |
|
|
Bice demantij uskoro
nije metak
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:33 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Bice demantij uskoro
nije metak Šta je da je nešto je probilo avion. Vidiš li rupu. Ovaj avion da je poletio srušio bi se. Svaka čast pilotu. Kapa dole.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:35 |
|
|
Citat: Tužiteljstvo BiH: Oštećenja su uzrokovana mehaničkim udarcem, a ne vatrenim oružjem Mehaničkim udarcem dok je leteo?
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:47 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Bice demantij uskoro
nije metak Šta je da je nešto je probilo avion. Vidiš li rupu. Ovaj avion da je poletio srušio bi se. Svaka čast pilotu. Kapa dole. Srpska ptica ga udarila.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:47 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Citat: Tužiteljstvo BiH: Oštećenja su uzrokovana mehaničkim udarcem, a ne vatrenim oružjem Mehaničkim udarcem dok je leteo? Ko kaže dok je letio? Jel potvrđeno da nije poletio sa tim oštećenjem?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:49 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Mehaničkim udarcem dok je leteo? Ko kaže dok je letio? Jel potvrđeno da nije poletio sa tim oštećenjem? Crni Mujo znaš li ti kako leti avion? Kompresija ovo ono?
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:50 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:51 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ko kaže dok je letio? Jel potvrđeno da nije poletio sa tim oštećenjem? Crni Mujo znaš li ti kako leti avion? Kompresija ovo ono? Hajde mi ti objasni, vidim da si strućnjak. Znaš sve unaprijed i od čega su rupe. Jel neko rekao da je oštećena UNUTRAŠNJOST aviona? Nije ti palo na pamet da su ova oštećenja vanjska?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:52 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Rupe? Nije ti prvi put A ti kao ne vidiš rupu na avionu? Pa gore je mehaničko oštećenje nego da je propucan. Znaš li šta to znači? Da je neko mehanički oštetio avion na pisti.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:53 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Crni Mujo znaš li ti kako leti avion? Kompresija ovo ono? Hajde mi ti objasni, vidim da si strućnjak. Znaš sve unaprijed i od čega su rupe. Jel neko rekao da je oštećena UNUTRAŠNJOST aviona? Nije ti palo na pamet da su ova oštećenja vanjska? Kakvo unutrašnje oštećenje? Tapacirunga? Mujo...
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:55 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Hagresor je napisao/la: Ma dobro, svakom se može desiti da oplete po havijonu. Još kad insan vidi kockice i sjeti se uzepea, padne mu mrak naoči. Ne bi ja tu žurio sa osudama. Ruka sama pohleti. Jeste huradio Ali HaviJon ga je provocirao.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:56 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Hajde mi ti objasni, vidim da si strućnjak. Znaš sve unaprijed i od čega su rupe. Jel neko rekao da je oštećena UNUTRAŠNJOST aviona? Nije ti palo na pamet da su ova oštećenja vanjska? Kakvo unutrašnje oštećenje? Tapacirunga? Mujo... Probijanje trupa. Šta misliš kako se gubi kompresija?
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:56 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Vjerovao ili ni i u more idu ***. Par metara od gdje se kupaš. *** moraju ići u vodu, ne mogu nestati.
Al razlika je između rijeke, mora i potoka.
Banja Luka i Makarska ne smrde. Sarajevo smrdi.
Da ti dam primjer. Evo recimo Hercegnovi. Ljudi uradili kolektore, čisti se sve, nema govana u moru. Šta ste vi u BL uradili? Ma ja, vi serete ljubičice pa vam ne smrdi. Nama prebacuješ da branimo Četnike ,a ti stoput gori od nas . Ti braniš islamiste. Mi se bar ne foliranti da smo multiHetniĆari.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:59 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Ma dobro, svakom se može desiti da oplete po havijonu. Još kad insan vidi kockice i sjeti se uzepea, padne mu mrak naoči. Ne bi ja tu žurio sa osudama. Pa ta linija godinama i nikad nikakvih problema. Ne izmišljaj gluposti.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 12:59 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kakvo unutrašnje oštećenje? Tapacirunga? Mujo... Probijanje trupa. Šta misliš kako se gubi kompresija? Pa šta je nego probijen vidiš li rupu krme te ubolo? Trup aviona je tanak, par mm, nije tenk nego avion, mora da leti. Mujo oštećuje mozak koliko je glup. I eto sa kim mi moramo živiti, lik je babun, pavijan. Kaže nije ga primilo u EU.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 13:00 |
|
|
storarare je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Da ti dam primjer.
Evo recimo Hercegnovi. Ljudi uradili kolektore, čisti se sve, nema govana u moru. Šta ste vi u BL uradili? Ma ja, vi serete ljubičice pa vam ne smrdi.
Nama prebacuješ da branimo Četnike ,a ti stoput gori od nas . Ti braniš islamiste. Mi se bar ne foliranti da smo multiHetniĆari. Šta bolan? Ko šta brani? Ti nisi u stanju shvatiti napisano ideš za mnom kao kuče i vučeš me za rukav. Ti braniš, ti braniš...
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 13:04 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Mehaničkim udarcem dok je leteo? Ko kaže dok je letio? Jel potvrđeno da nije poletio sa tim oštećenjem? Pred svaki let se proverava stanje aviona, pa nije to Golf 2 što neće u rikverc i pocrkali mu brisači i migavci ali i takve ih pola bošnjakistana vozi, avioni su ozbiljna stvar.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 13:07 |
|
|
https://www.index.hr/vijesti/clanak/zav ... itaj_jos_dKljučaj temu, bilježimo još jedan očajan PR pokušaj, od mnogih u nizu. PS Šabane, prestani da se raspravljaš sa pavijanima, izvini ali moraš i ti na mute, jer zahvaljujući tebi vidim razne nehigjenske postove kojima odgovaraš.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 13:10 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ko kaže dok je letio? Jel potvrđeno da nije poletio sa tim oštećenjem?
Pred svaki let se proverava stanje aviona, pa nije to Golf 2 što neće u rikverc i pocrkali mu brisači i migavci ali i takve ih pola bošnjakistana vozi, avioni su ozbiljna stvar. Citat: Izvršenim analizama utvrđeno je da nema tragova barutnih čestica na avionu Croatia Airlinesa, niti drugih tragova koji bi ukazivali na dejstvo projektila iz vatrenog oružja, potvrđeno je iz Tužilaštvo BiH. Pilot po dolasku kontrolisao Citat: Podsjetimo, pilot koji je upravljao avionom sinoć je po dolasku na sarajevsku pistu prijavio oštećenja na trupu aviona. Zbog sumnje da je oštećenje nastalog pucnjevima iz vatrenog oružja o svemu je obaviještena Granična policija BiH i Tužilaštvo BiH. Kad si kod Golfa 2, to je glavno prevozno sredstvo po vukojebinama Sokoca, Kalinovika, Miljevine, a bogme i Foče, Višegrada, Rogatice, Rudo. Tako da prvo vidi sa ovima što gravitiraju matici iz koje su oko tih G2. Naravno da su avioni ozbiljna stvar, međutim ovo oštećenje nije izazivalo nikakve poteškoće tokom leta. Dakle, ako je do njega došlo u letu, nije izazvalo nikakve probleme. Ne znam čemu se nazor smijete pogotovo ovo spadalo sa Manjače, došli ste da seirite kako je neko pucao na avion, pošto nije, vjerujem da vam više tema nije zanimljiva. Da ste ljudi rekli bi da ste pogriješili, pošto niste, od vas se to ni ne očekuje.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 13:11 |
|
|
Karabaja je napisao/la: https://www.index.hr/vijesti/clanak/zavrsen-ocevid-ostecenog-aviona-croatije-airlines-uzrok-nije-vatreno-oruzje/2374287.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d
Ključaj temu, bilježimo još jedan očajan PR pokušaj, od mnogih u nizu.
PS Šabane, prestani da se raspravljaš sa pavijanima, izvini ali moraš i ti na mute, jer zahvaljujući tebi vidim razne nehigjenske postove kojima odgovaraš. Izvinjenje prihvaćeno Jbg, ponese me pa se upustim u svakakve rasprave. Gledaću da reduciram
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 13:12 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Probijanje trupa. Šta misliš kako se gubi kompresija?
Pa šta je nego probijen vidiš li rupu krme te ubolo? Trup aviona je tanak, par mm, nije tenk nego avion, mora da leti. Mujo oštećuje mozak koliko je glup. I eto sa kim mi moramo živiti, lik je babun, pavijan. Kaže nije ga primilo u EU. Kad je probijen? U letu? Kad je sletio? A ti nisi babun što si odmah u startu zabalio evo musljimani gađali avion haaaaaa Zino ko četnik na *** kad vidi.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 13:15 |
|
|
Treba provjeriti nadzorne kamere na aerodromu da se vidi da li je fizičko lice u toku noci ostetilo avion sa namjerom da se srusi kada poleti!!!! S obzirom da je tuziteljstvo ukljucrno nema sumnje da cemo odgovore imati uskoro, ovo se ne moze zataskati. Ovo je medjunarodni incident i skandal.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 13:16 |
|
|
Neki Musliman će morat odgovarat za ovo
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 13:17 |
|
|
Avioni ne lete bez pregleda, u Sarajevo je stigao ispravan, preko noci prije polijetanja pojavila su se ostecenja, niko nije lud!!!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Teroristički napad u Sarajevu? Postano: 23 lip 2022, 13:17 |
|
|
Sve upućuje na islamski terorizam.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1099 of 2558 - 42.96%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: =ERCEGOVAC= i 47 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|