|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Th1950
|
Naslov: Ko su pravi Nacionalisti u BIH ? Postano: 28 lip 2022, 22:53 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Zapad optužuje Hrvate i Srbe da su ekstremni nacionalisti a šute i prave se slijepi na ovo
:
Turske zastave , Zelene muslimanske zastave , Arbih zastave , defile turskog orkestra , tekbiranje kroz centar grada 20 metara od crkve i tisuće ljudi na ovom događaju , non-stop spominjanje Bošnjačkog identiteta i vjere i veličanje istog , 40 hodza defilira ispred mase ...
Zašto zapadnjaci šute na ovo ? Zašto im je islam prihvatljiviji od nepraktičknog katoličanstva u Hrvata koji se nigdje ne veliča kao islam u ovih spodoba ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Ko su pravi Nacionalisti u BIH ? Postano: 28 lip 2022, 22:55 |
|
|
Th1950 je napisao/la:
Zašto zapadnjaci šute na ovo ? Zašto im je islam prihvatljiviji od nepraktičknog katoličanstva u Hrvata koji se nigdje ne veliča kao islam u ovih spodoba ?
Zapadom vladaju sotonisti
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Ko su pravi Nacionalisti u BIH ? Postano: 28 lip 2022, 23:33 |
|
|
Ovim desniĆari a uvijek nesto treba objasnjavati, crtati, ali Đaba kad nista ne konta ju, ovom Uvodnicar u u 2022 g. nije jasno kako liberali iz zapadnih drzava podrzavaku mygure, e to je vec za zabrinuti se
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Ko su pravi Nacionalisti u BIH ? Postano: 29 lip 2022, 00:18 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
POL_GASOL je napisao/la: Ovim desniĆari a uvijek nesto treba objasnjavati, crtati, ali Đaba kad nista ne konta ju, ovom Uvodnicar u u 2022 g. nije jasno kako liberali iz zapadnih drzava podrzavaku mygure, e to je vec za zabrinuti se Jasno mi je da podržavaju ali zašto ? Jel neko ima odgovor zašto oni a ne mi ? Razlozi ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Ko su pravi Nacionalisti u BIH ? Postano: 29 lip 2022, 00:22 |
|
|
Th1950 je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Ovim desniĆari a uvijek nesto treba objasnjavati, crtati, ali Đaba kad nista ne konta ju, ovom Uvodnicar u u 2022 g. nije jasno kako liberali iz zapadnih drzava podrzavaku mygure, e to je vec za zabrinuti se Jasno mi je da podržavaju ali zašto ? Jel neko ima odgovor zašto oni a ne mi ? Razlozi ? Myguri imaju bolje lobiste, Vise salju pritužbi, mailova i protestna pisma A i znaju podmazati ćevapima strance kontaš?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 5 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 12 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|