Zapad optužuje Hrvate i Srbe da su ekstremni nacionalisti a šute i prave se slijepi na ovo
:
Turske zastave , Zelene muslimanske zastave , Arbih zastave , defile turskog orkestra , tekbiranje kroz centar grada 20 metara od crkve i tisuće ljudi na ovom događaju , non-stop spominjanje Bošnjačkog identiteta i vjere i veličanje istog , 40 hodza defilira ispred mase ...
Zašto zapadnjaci šute na ovo ? Zašto im je islam prihvatljiviji od nepraktičknog katoličanstva u Hrvata koji se nigdje ne veliča kao islam u ovih spodoba ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
Th1950 je napisao/la:
Zašto zapadnjaci šute na ovo ? Zašto im je islam prihvatljiviji od nepraktičknog katoličanstva u Hrvata koji se nigdje ne veliča kao islam u ovih spodoba ?
Zapadom vladaju sotonisti
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25758 2021/2022 - 17049
Pridružen/a: sri ruj 08, 2010 9:54 am Postovi: 7135 Lokacija: Danska
Ovim desniĆari a uvijek nesto treba objasnjavati, crtati, ali Đaba kad nista ne konta ju, ovom Uvodnicar u u 2022 g. nije jasno kako liberali iz zapadnih drzava podrzavaku mygure, e to je vec za zabrinuti se
_________________ Prvo sapun, pa onda parfem! Zorane Milanoviću ponesi zastavu!!
Ovim desniĆari a uvijek nesto treba objasnjavati, crtati, ali Đaba kad nista ne konta ju, ovom Uvodnicar u u 2022 g. nije jasno kako liberali iz zapadnih drzava podrzavaku mygure, e to je vec za zabrinuti se
Jasno mi je da podržavaju ali zašto ?
Jel neko ima odgovor zašto oni a ne mi ?
Razlozi ?
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
Pridružen/a: sri ruj 08, 2010 9:54 am Postovi: 7135 Lokacija: Danska
Th1950 je napisao/la:
POL_GASOL je napisao/la:
Jasno mi je da podržavaju ali zašto ?
Jel neko ima odgovor zašto oni a ne mi ?
Razlozi ?
Myguri imaju bolje lobiste, Vise salju pritužbi, mailova i protestna pisma A i znaju podmazati ćevapima strance kontaš?
_________________ Prvo sapun, pa onda parfem! Zorane Milanoviću ponesi zastavu!!
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.