|
|
Stranica: 65/71.
|
[ 1763 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 18:39 |
|
|
..pa sto nije ludi predsjednik izborio kako da ne popustice rusofilu..
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 18:45 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38927 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
laganini je napisao/la: ..pa sto nije ludi predsjednik izborio kako da ne popustice rusofilu.. Što se tvoj kancelar nije izborio? Što nisu popustili ukrofilu?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 18:56 |
|
|
laganini je napisao/la: ..sramoti hr..
HRVATSKI predsjednik Zoran Milanović trenutno se nalazi u Madridu, gdje se održava dvodnevni summit NATO-a.
Belgijski satirični portal Le Chou podijelio je na Twitteru fotku sa summita na kojoj se može vidjeti kako Biden energično i s osmijehom na licu razgovara s francuskim predsjednikom Macronom i danskom premijerkom Mette Frederiksen, dok Milanović usamljeno stoji iza njih smrknutog izraza lica.
"Nitko ne želi pričati s ludim hrvatskim predsjednikom", piše u opisu fotke koja je nastala na jučerašnjem svečanom prijemu.
Portal LeChou News redovito satirizira europske političare, uglavnom fotografijama ili videima uz koje objavljuje šaljive opise. Milanović lud ispada jer je Plenković izdajnik.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 19:03 |
|
|
Milanović: Orban i Slovenci više zagovaraju interese Hrvata u BiH od hrvatske vlade 11:00
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Th1950
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 19:16 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Privitak/ci: |
569b7632-7005-4118-886e-a3cb707d6671.jpg [ 47.52 KiB | Pogledano 1284 put/a. ]
|
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 19:41 |
|
|
To su sve nasi prijatelji
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: laganini je napisao/la: ..sramoti hr..
HRVATSKI predsjednik Zoran Milanović trenutno se nalazi u Madridu, gdje se održava dvodnevni summit NATO-a.
Belgijski satirični portal Le Chou podijelio je na Twitteru fotku sa summita na kojoj se može vidjeti kako Biden energično i s osmijehom na licu razgovara s francuskim predsjednikom Macronom i danskom premijerkom Mette Frederiksen, dok Milanović usamljeno stoji iza njih smrknutog izraza lica.
"Nitko ne želi pričati s ludim hrvatskim predsjednikom", piše u opisu fotke koja je nastala na jučerašnjem svečanom prijemu.
Portal LeChou News redovito satirizira europske političare, uglavnom fotografijama ili videima uz koje objavljuje šaljive opise. Milanović lud ispada jer je Plenković izdajnik. ..moli ti boga za njegovo zdravlje pa će on izborit nesto dobro a ludi predsjednik neka samo nastavi lajat..smisno ga je bilo gledat na samitu niko ga ne doživljava..ko siroče skoro mi ga za bilo..
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:37 |
|
|
laganini je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Milanović lud ispada jer je Plenković izdajnik.
..moli ti boga za njegovo zdravlje pa će on izborit nesto dobro a ludi predsjednik neka samo nastavi lajat..smisno ga je bilo gledat na samitu niko ga ne doživljava..ko siroče skoro mi ga za bilo.. Ne znam kad misli izborit, prošla baba sa kolačima. Idu izbori u listopadu i razvlašćivanje Hrvata.
1031 of 2558 - 40.3%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:39 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: laganini je napisao/la: ..moli ti boga za njegovo zdravlje pa će on izborit nesto dobro a ludi predsjednik neka samo nastavi lajat..smisno ga je bilo gledat na samitu niko ga ne doživljava..ko siroče skoro mi ga za bilo.. Ne znam kad misli izborit, prošla baba sa kolačima. Idu izbori u listopadu i razvlašćivanje Hrvata. ..da kremeljenko nije laja bilo bi vec al jebiga čekaš od nekog pomoć a napadaš to ne ide prika.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:40 |
|
|
laganini je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam kad misli izborit, prošla baba sa kolačima. Idu izbori u listopadu i razvlašćivanje Hrvata.
..da kremeljenko nije laja bilo bi vec al jebiga čekaš od nekog pomoć a napadaš to ne ide prika. Ako očekuješ pomoć od Bakira onda trebaš na pregled glave.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:43 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 38927 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Znači Plenković nije pomogao Hrvatima u BiH koji su glasali za HDZ i Čokolindu jer je Milanović koji nije dobio ništa glasova lajao? Tako i treba glupim Hrvatima u BiH kad glasaju za HDZ i očekuju pomoć.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: laganini je napisao/la: ..da kremeljenko nije laja bilo bi vec al jebiga čekaš od nekog pomoć a napadaš to ne ide prika. Ako očekuješ pomoć od Bakira onda trebaš na pregled glave. ..ma bakir nema veze s tim al sigurno ne mozes s nekim dogovara a lajes kontra njega..al dobro vaša strategija je suradnja s dodikom a to će vam sigurno pomoć kozda pobizdrkavanju po forumu..
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:46 |
|
|
laganini je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ako očekuješ pomoć od Bakira onda trebaš na pregled glave.
..ma bakir nema veze s tim al sigurno ne mozes s nekim dogovara a lajes kontra njega..al dobro vaša strategija je suradnja s dodikom a to će vam sigurno pomoć kozda pobizdrkavanju po forumu.. Dogovoriti se sa Bakirom je jednako kao očekivati dogovor sa Slobodanom Miloševićem 1990. godine.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:47 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ma bakir nema veze s tim al sigurno ne mozes s nekim dogovara a lajes kontra njega..al dobro vaša strategija je suradnja s dodikom a to će vam sigurno pomoć kozda pobizdrkavanju po forumu.. Dogovoriti se sa Bakirom je jednako kao očekivati dogovor sa Slobodanom Miloševićem 1990. godine. ..mozda i oni kazu s Čovićem al dogovor mora postojati jebiga ako je jedini problem u odnosima s muslimanima iz pa vi ste odlični..
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:48 |
|
|
laganini je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Dogovoriti se sa Bakirom je jednako kao očekivati dogovor sa Slobodanom Miloševićem 1990. godine.
..mozda i oni kazu s Čovićem al dogovor mora postojati jebiga ako je jedini problem u odnosima s muslimanima iz pa vi ste odlični.. Naravno da kažu, i Srbi su 1990. govorili ne može se sa ustašama.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:48 |
|
|
Plenković nije lajao pa zašto se Bakir nije dogovorio s njim? A ja, zaboravih, kriv Milanović.
Zašto bi se pametnjakoviću Bakir uopće dogovorio kad mu odgovara trenutno stanje. Uzmem ja tebi auto pa se dogovorimo oko cijene povratka, kad me uvrijediš ti si kriv jer ne želiš dogovor.
Ovakvi pametnjakovići mogu biti samo u HDZ-u.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:49 |
|
|
laganini je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Dogovoriti se sa Bakirom je jednako kao očekivati dogovor sa Slobodanom Miloševićem 1990. godine.
..mozda i oni kazu s Čovićem al dogovor mora postojati jebiga ako je jedini problem u odnosima s muslimanima iz pa vi ste odlični.. Ajde klaune ugasi profil matere ti mile.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:51 |
|
|
daramo je napisao/la: Plenković nije lajao pa zašto se Bakir nije dogovorio s njim? A ja, zaboravih, kriv Milanović.
Zašto bi se pametnjakoviću Bakir uopće dogovorio kad mu odgovara trenutno stanje. Uzmem ja tebi auto pa se dogovorimo oko cijene povratka, kad me uvrijediš ti si kriv jer ne želiš dogovor.
Ovakvi pametnjakovići mogu biti samo u HDZ-u. Jednostavno ne žele priznati krivicu. Da je usvojen IZ, bila bi HDZ zasluga. Obzirom da nije, onda je Milanović krivac. Riječ je o bijednim izgovorima. Vlada RH je poražena, da imaju časti dali bi ostavke. Ali riječ je o posljednjim bijednicima, pa je to zapravo i razlog ovih bijednih izgovora.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:52 |
|
|
daramo je napisao/la: Plenković nije lajao pa zašto se Bakir nije dogovorio s njim? A ja, zaboravih, kriv Milanović.
Ovakvi pametnjakovići mogu biti samo u HDZ-u. ..pa sto je dobio bakir s iz..jebeno politicko pitanje čovječe zapadnohercehovacka županija jel se tako kaze najrazvijenijia u bih odma iza Sarajeva..al to je kost koju ljudi glodju jedni da se naslađuju drugi da imaju razlog napadat a u principu to se riješi samo tako..tvrdim sa bi plenki tonrijesio da kremeljenko nije stvara cirkus i normalno da je i njihova reakcija kakva je a to je kako sam reka naslađivanje..
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:54 |
|
|
Moram primjetiti da se na temi namece lazni narativ da odnosi Hrvata i Bosnjaka u BiH nisu bas najbolji. Ne bih se slozio. Odnosi medju strankama su nesto drugo.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:55 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Moram primjetiti da se na temi namece lazni narativ da odnosi Hrvata i Bosnjaka u BiH nisu bas najbolji. Ne bih se slozio. Odnosi medju strankama su nesto drugo. ..jasno samo sto su ekstremi glasni..
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:55 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Moram primjetiti da se na temi namece lazni narativ da odnosi Hrvata i Bosnjaka u BiH nisu bas najbolji. Ne bih se slozio. Odnosi medju strankama su nesto drugo. Odnosi Hrvata prema muslimanima su na najnižoj točki od prestanka rata.
1031 of 2558 - 40.3%
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 20:57 |
|
|
laganini je napisao/la: daramo je napisao/la: Plenković nije lajao pa zašto se Bakir nije dogovorio s njim? A ja, zaboravih, kriv Milanović.
Ovakvi pametnjakovići mogu biti samo u HDZ-u. ..pa sto je dobio bakir s iz..jebeno politicko pitanje čovječe zapadnohercehovacka županija jel se tako kaze najrazvijenijia u bih odma iza Sarajeva..al to je kost koju ljudi glodju jedni da se naslađuju drugi da imaju razlog napadat a u principu to se riješi samo tako..tvrdim sa bi plenki tonrijesio da kremeljenko nije stvara cirkus i normalno da je i njihova reakcija kakva je a to je kako sam reka naslađivanje.. Milanović nam šteti u to nema sumnje, ali suludo je njega kriviti za propast pregovora o izbornom. Ono što mu se može prigovoriti jest da dok je bio premijer nije ništa radio na izmjenama izbornog dapače bio je dobar sa Komšićem, a tad već nije bilo sumnje tko je on i što predstavlja.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 21:00 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: laganini je napisao/la: ..pa sto je dobio bakir s iz..jebeno politicko pitanje čovječe zapadnohercehovacka županija jel se tako kaze najrazvijenijia u bih odma iza Sarajeva..al to je kost koju ljudi glodju jedni da se naslađuju drugi da imaju razlog napadat a u principu to se riješi samo tako..tvrdim sa bi plenki tonrijesio da kremeljenko nije stvara cirkus i normalno da je i njihova reakcija kakva je a to je kako sam reka naslađivanje.. Milanović nam šteti u to nema sumnje, ali suludo je njega kriviti za propast pregovora o izbornom. Ono što mu se može prigovoriti jest da dok je bio premijer nije ništa radio na izmjenama izbornog dapače bio je dobar sa Komšićem, a tad već nije bilo sumnje tko je on i što predstavlja. ….mozda on ima dobre namjere al los način pa covik se zavadio s cilim svitom a vi čekate da vas Miri..jako je odmoga jako..
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Milanovic - ulazak Finske u NATO uvjetovati izbornim zakonom Postano: 29 lip 2022, 21:00 |
|
|
laganini je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Moram primjetiti da se na temi namece lazni narativ da odnosi Hrvata i Bosnjaka u BiH nisu bas najbolji. Ne bih se slozio. Odnosi medju strankama su nesto drugo. ..jasno samo sto su ekstremi glasni.. Boli tebe ***, u petak lagano izuvanje ispred džamije i pomalo. Možda i protabiriš koju sa hodžom nakon namaza o tome kako si preko tjedna opet zajebavao ćafire.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 21 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|