|
|
Stranica: 22/32.
|
[ 788 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 03 lip 2022, 04:42 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80649 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Gdje je nestala Lapo Lapo ?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 28 lip 2022, 09:51 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lip 2022, 08:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80649 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Lapo-lapo je napisao/la: I? Je li Karmelo živ? Otišo čim tebe nije bilo.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lip 2022, 13:19 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: I? Je li Karmelo živ? Pa mi tebe čekamo da javiš, jesi bila rekla zvat ćeš telefonom?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1193 of 2558 - 46.64%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lip 2022, 13:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: I? Je li Karmelo živ? Pa mi tebe čekamo da javiš, jesi bila rekla zvat ćeš telefonom? Živ je. Neće grom u koprive. Mislim da ,,on,, stoji iza moga baniranja na mjesec dana, a i ovog upozorenja. Nemoj da si beskičmenjak Kvaka, povuci upozorenje. Imaj svoj stav. Budi muško. Znaš i sam da tebe nisam nikada peckala, da sam te najviše uvažavala od svih šefića. Suprostavi mu se. Ako treba i fizički. Jeste to primitivan način, ali nekada nema izbora. Ja ću Ulitanka da smirim. Neće mu pločice na trbušini pomoći.
|
|
Vrh |
|
 |
Mariooo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lip 2022, 13:29 |
|
|
Al dobijem upozorenje, a ona ljiga piše svakakva sranja i nikom ništa. Šta je fora, otvorim svoju temu i serem svima?
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lip 2022, 13:33 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pa mi tebe čekamo da javiš, jesi bila rekla zvat ćeš telefonom?
Živ je. Neće grom u koprive. Mislim da ,,on,, stoji iza moga baniranja na mjesec dana, a i ovog upozorenja. Nemoj da si beskičmenjak Kvaka, povuci upozorenje. Imaj svoj stav. Budi muško. Znaš i sam da tebe nisam nikada peckala, da sam te najviše uvažavala od svih šefića. Suprostavi mu se. Ako treba i fizički. Jeste to primitivan način, ali nekada nema izbora. Ja ću Ulitanka da smirim. Neće mu pločice na trbušini pomoći. Ne kontam, kome da se suprotstavim? Meni inače trebaš objašnjavati polako kao petogodišnjaku. 
1193 of 2558 - 46.64%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lip 2022, 13:43 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Živ je. Neće grom u koprive. Mislim da ,,on,, stoji iza moga baniranja na mjesec dana, a i ovog upozorenja. Nemoj da si beskičmenjak Kvaka, povuci upozorenje. Imaj svoj stav. Budi muško. Znaš i sam da tebe nisam nikada peckala, da sam te najviše uvažavala od svih šefića. Suprostavi mu se. Ako treba i fizički. Jeste to primitivan način, ali nekada nema izbora. Ja ću Ulitanka da smirim. Neće mu pločice na trbušini pomoći. Ne kontam, kome da se suprotstavim? Meni inače trebaš objašnjavati polako kao petogodišnjaku.  Skini upozorenje. Znaš i sam da je ničim dodijeljeno. Suprostavi se onome ko ti e sugerisao na moj ban. Onome ko stoji iza nicka Elit Star, u prevodu ukakani. Ako nećeš, trajno me baniraj.
|
|
Vrh |
|
 |
Lutorčina
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lip 2022, 22:29 |
|
|
dudu je napisao/la: Dr. Van Nostrand je napisao/la: On je Vidoje Ristović? to je muž od Nikoline Pišek pobogu. Čisto sumnjam da bi neko pored onakve koke Nikoline provodio vrijeme na ovom forumu,mada bilo bi iznenađujuće da je iza Carmela profila Vidoje.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lip 2022, 22:45 |
|
|
Karmelo Vidoje? Pa lice im naocale i gornja brada 
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lip 2022, 22:53 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Gdje je Sarajka, da se nije otelila?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lip 2022, 22:59 |
|
|
DrMag je napisao/la: Gdje je Sarajka, da se nije otelila? Sto ne pitas za mene? Cim me ,,gazda,, obiljezi, bjeze od mene kao djavo od krsta 
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lip 2022, 23:06 |
|
|
Koko, sta to kljucas, nije valjda balega.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lip 2022, 23:13 |
|
|
DrMag je napisao/la: Koko, sta to kljucas, nije valjda balega. Ko to pita? Onaj intelektualac koji se zanima za robotiku? Drzi se onih gaca, tu si svoj na svome. URGIRAJ KOD kVAKE DA MI SKINE UPOZORENJE, NE MOGU SE OPUSTITI I KAO ZENA LIJEPO CAKULATI.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 29 lip 2022, 23:50 |
|
|
Kvačice pusti lapo, neka se opusti. Rekla je udaće se za mene kada postanem udovac.
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 06 srp 2022, 14:50 |
|
|
Nema junuza..
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 06 srp 2022, 15:16 |
|
|
DrMag je napisao/la: Kvačice pusti lapo, neka se opusti. Rekla je udaće se za mene kada postanem udovac. Ma, isteći će samo od sebe za 7 dana, strpite se još par dana barem, gori ste od Marina i Nikoline. 
1193 of 2558 - 46.64%
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 07 srp 2022, 21:43 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Gdje su moji stari antagonisti, heero i forumass?
Danas sve neki novi klinci, a iste se floskuletine furaju (muyguri, takija, bla bla)...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
Th1950
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 08 srp 2022, 02:39 |
|
Pridružen/a: 08 lip 2021, 18:22 Postovi: 5678 Lokacija: Herceg-Bosna
|
Amiđa je napisao/la: Gdje su moji stari antagonisti, heero i forumass?
Danas sve neki novi klinci, a iste se floskuletine furaju (muyguri, takija, bla bla)... Turci , Turci ste vi
_________________ Forumaš Dudu : na komentar o slomu Herceg Bosne i Hrvata u njoj .
"Bmk da prostiš, mene u BIH još samo zanima ispratit muslimane do nula u rođenima"
|
|
Vrh |
|
 |
neretvanin
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 11 srp 2022, 10:21 |
|
|
Jel živ Ministry of Sound?
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 11 srp 2022, 10:27 |
|
|
Da se nije ozenio, nema njega niti njegove ljubavi na drustvenim mrezama.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 18 srp 2022, 10:53 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Gdje su ManInBlack i Tulkas? To je stara garda. Ne kao ova srpska padobranija i srpske podguzne muhe kao hherceg, rijeka svetovida i sl. Sve trol do trola...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 18 srp 2022, 11:01 |
|
|
..oni mali 1950 da nije i on napravio suicid il su ga uhapsili radi onog sranja..psihički je nestabilan boze pomozi mu
|
|
Vrh |
|
 |
MiB
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 18 srp 2022, 11:41 |
|
Pridružen/a: 14 ruj 2009, 17:26 Postovi: 18151 Lokacija: Drina je na granici!
|
Amiđa je napisao/la: Gdje su ManInBlack i Tulkas? To je stara garda. Ne kao ova srpska padobranija i srpske podguzne muhe kao hherceg, rijeka svetovida i sl. Sve trol do trola... Đe si Amiđa legendo. Zabranjeno mi je pisati na forumu, a i nije sigurno iz Tuzle. Nakon jednog razgovora sa ljudima iz sigurnosnih agencija saznao sam kako su moje online aktivnosti nadzirali. Mislim kako Tulkas ima isti problem.
_________________ Znam Da nekima Smeta
|
|
Vrh |
|
 |
HHerceg
|
Naslov: Re: Gdje su? Što rade? - Popis neaktivnih članova Postano: 18 srp 2022, 11:43 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
MiB je napisao/la: Nakon jednog razgovora sa ljudima iz sigurnosnih agencija saznao sam kako su moje online aktivnosti nadzirali.. Mislim da svaki član ovog ekstremnog općilišta ima ovaj problem. Mislim bar sam siguran u sebe.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|