|
|
Stranica: 284/344.
|
[ 8599 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
dudu
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 13:01 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59770 Lokacija: DAZP HQ
|
POL_GASOL je napisao/la: Pogle koliki je Na njega se ne mogu popeti myguri kao na onaj vas u kalinovniku. To je najvrjednije sta imaju Hrvati u Mostaru zajedno sa tornjem franjevačke crkve po mom misljenju. To dvoje mostarske mygure Najvise bode, pece, rastura, smeta, ali ne mogu nista da urade povodom toga na njihovu zalost A znamo da je Mostar prije bio centar srbsko mygurskog bratstva i leglo iz kojeg su crnili Hrvate, fast forward 30 godina, sada srpski predstavnik dize ruku za nas zbog gospodina Milorada, hvala mu na tome Moje je mišljenje da je ovo jedan veliki plus za Mostar.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 14:31 |
|
|
dudu je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Pogle koliki je Na njega se ne mogu popeti myguri kao na onaj vas u kalinovniku. To je najvrjednije sta imaju Hrvati u Mostaru zajedno sa tornjem franjevačke crkve po mom misljenju. To dvoje mostarske mygure Najvise bode, pece, rastura, smeta, ali ne mogu nista da urade povodom toga na njihovu zalost A znamo da je Mostar prije bio centar srbsko mygurskog bratstva i leglo iz kojeg su crnili Hrvate, fast forward 30 godina, sada srpski predstavnik dize ruku za nas zbog gospodina Milorada, hvala mu na tome Moje je mišljenje da je ovo jedan veliki plus za Mostar. Moje mišljenje je da taj križ nije podignut u slavu Isusa Krista nego u inat muslimanima
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 14:35 |
|
|
Passenger je napisao/la: Moje mišljenje je da taj križ nije podignut u slavu Isusa Krista nego u inat muslimanima
Oboje su odlični razlozi za dignit križ.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 14:42 |
|
|
Passenger je napisao/la: dudu je napisao/la: Moje je mišljenje da je ovo jedan veliki plus za Mostar.
Moje mišljenje je da taj križ nije podignut u slavu Isusa Krista nego u inat muslimanima Podignut je kao simbol 2000 godina kršćanstva.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 14:45 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Passenger je napisao/la: Moje mišljenje je da taj križ nije podignut u slavu Isusa Krista nego u inat muslimanima
Oboje su odlični razlozi za dignit križ. Mislim da u vjeri nije dobro "gonjati inate"
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 14:46 |
|
|
Passenger je napisao/la: dudu je napisao/la: Moje je mišljenje da je ovo jedan veliki plus za Mostar.
Moje mišljenje je da taj križ nije podignut u slavu Isusa Krista nego u inat muslimanima Ideja je bila podignuti milenijski kriz (sto nije rijetko u svijetu). Sad vjerovatno je jednim djelom i inat kriz
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 14:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Passenger je napisao/la: Moje mišljenje je da taj križ nije podignut u slavu Isusa Krista nego u inat muslimanima
Podignut je kao simbol 2000 godina kršćanstva. Službeni razlog za novine
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 14:49 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Passenger je napisao/la: Moje mišljenje je da taj križ nije podignut u slavu Isusa Krista nego u inat muslimanima
Ideja je bila podignuti milenijski kriz (sto nije rijetko u svijetu). Sad vjerovatno je jednim djelom i inat kriz A ok, to je istina, nije to jedini veliki križ na svijetu, ima i puno većih, a uvijek kada pričamo o križevima na brdu, padne mi na pamet i Isus Krist iznad Rio de Janeira. Sve je to lipo. Unatoč svemu, znamo svi da je kod izgradnje ovog mostarskog križa osnovni motiv bio inat, i bilo bi dobro da se ne pravimo da nije.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 14:50 |
|
|
Ko zna mozda odluce staviti i "Majku moju ti" u hiper velicini
Privitak/ci: |
83634.jpeg [ 38.42 KiB | Pogledano 2968 put/a. ]
|
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 14:53 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Ko zna mozda odluce staviti i "Majku moju ti" u hiper velicini Ja sam za skromnost. Ali demokracija je, hvala Bogu, pa svak ima pravo reći svoje mišljenje. Moje mišljenje je da u vjeri treba biti skroman i nisam siguran ni koliko se Bogu sviđaju veliki kipovi i pretjerivanja u takvom smislu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 15:29 |
|
|
Passenger je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Podignut je kao simbol 2000 godina kršćanstva.
Službeni razlog za novine Previše si pod utjecajem kalifatske propagande.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1048 of 2558 - 40.97%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 17:00 |
|
|
Passenger je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Podignut je kao simbol 2000 godina kršćanstva.
Službeni razlog za novine Sanel Kajan, jesi to ti?
|
|
Vrh |
|
|
espresso
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 17:23 |
|
|
Gledam malo ovu listu SDA za županijsku skupštinu i jako zanimljivo na visokom 5. mjestu Srpkinja Dragica Suša. Dakle čist dokaz koliko su se prepali srpske tj. SNSD-ove liste koja bi po sveme trebala ući u skupštinu ako ponovi rezltat sa lokalnih izbora 2020. Cilj SDA nije samo da njihova Srpkinja uđe i da bude zamjenica predsjednika skupštine ili predsjednik kluba Srba, nego je cilj da uzme barem malo glasova SNSDu ali dovoljno da njihov čovjek ne uđe u skupštinu jer znaju ako uđe da će isti biti na strani Hrvata tj. HDZa koji će vjerovatno biti relativni pobjednik. U prilog ovom ide i posjeta Bakira Izetbegovića Sabornoj crkvi u Mostaru, koju je posjetio prvi put u životu i koju je posjetio pola sata nakon sastanka sa SDA-ovcima u njihoj centrali u Mostaru. Tipično SDA-ovsko ponašanje, rekao bih.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 17:46 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Passenger je napisao/la: Službeni razlog za novine
Previše si pod utjecajem kalifatske propagande. Previše sam pod utjecajem svoga mišljenja i ničijeg drugog
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 17:47 |
|
|
espresso je napisao/la: Passenger je napisao/la: Službeni razlog za novine
Sanel Kajan, jesi to ti? Jok ti si
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 17:50 |
|
|
espresso je napisao/la: Gledam malo ovu listu SDA za županijsku skupštinu i jako zanimljivo na visokom 5. mjestu Srpkinja Dragica Suša. Dakle čist dokaz koliko su se prepali srpske tj. SNSD-ove liste koja bi po sveme trebala ući u skupštinu ako ponovi rezltat sa lokalnih izbora 2020. Cilj SDA nije samo da njihova Srpkinja uđe i da bude zamjenica predsjednika skupštine ili predsjednik kluba Srba, nego je cilj da uzme barem malo glasova SNSDu ali dovoljno da njihov čovjek ne uđe u skupštinu jer znaju ako uđe da će isti biti na strani Hrvata tj. HDZa koji će vjerovatno biti relativni pobjednik. U prilog ovom ide i posjeta Bakira Izetbegovića Sabornoj crkvi u Mostaru, koju je posjetio prvi put u životu i koju je posjetio pola sata nakon sastanka sa SDA-ovcima u njihoj centrali u Mostaru. Tipično SDA-ovsko ponašanje, rekao bih. Znači naši koji su se Muslimani su protiv nas, a Srbi koji su nas tili osvojit sad su s nama. Život je lijep.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 17:51 |
|
|
Passenger je napisao/la: espresso je napisao/la: Gledam malo ovu listu SDA za županijsku skupštinu i jako zanimljivo na visokom 5. mjestu Srpkinja Dragica Suša. Dakle čist dokaz koliko su se prepali srpske tj. SNSD-ove liste koja bi po sveme trebala ući u skupštinu ako ponovi rezltat sa lokalnih izbora 2020. Cilj SDA nije samo da njihova Srpkinja uđe i da bude zamjenica predsjednika skupštine ili predsjednik kluba Srba, nego je cilj da uzme barem malo glasova SNSDu ali dovoljno da njihov čovjek ne uđe u skupštinu jer znaju ako uđe da će isti biti na strani Hrvata tj. HDZa koji će vjerovatno biti relativni pobjednik. U prilog ovom ide i posjeta Bakira Izetbegovića Sabornoj crkvi u Mostaru, koju je posjetio prvi put u životu i koju je posjetio pola sata nakon sastanka sa SDA-ovcima u njihoj centrali u Mostaru. Tipično SDA-ovsko ponašanje, rekao bih. Znači naši koji su se pot.určili su protiv nas, a Srbi koji su nas tili osvojit sad su s nama. Život je lijep.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 17:52 |
|
|
I još uvik mi nije jasno zašto ne mogu normalno napisat riječ "pot.určili"
|
|
Vrh |
|
|
Blitz
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 30 lip 2022, 21:43 |
|
|
Križ iznad Mostara i krst na Zlatištu iznad Sarajeva, da islamski vampiri se podsete ko su bili pre nego što su se povampirili.
_________________ Република Српска & Herceg Bosna against Mordor.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 01 srp 2022, 18:49 |
|
|
Znaju oni da su bili katolici, samo neće više da priznaju da su Hrvati već "katolici Bošnjaci."
By the way... već sam bija napisa ovaj post, neko mi je obrisa, ne znam zašto, pa ponavljam
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 01 srp 2022, 18:52 |
|
|
Elem, na stranu križevi, tornjevi, minareti i ostale mostarske inat građevine, ono što bi bilo konkretno i efikasno za Mostar u borbi protiv islamskih je radikala je povratak mostarskih sela Mostaru a koja su mu oduzeta kako bi se smanjio broj Hrvata, dakle Ljuti Dolac, Dobro Selo i Polog, a Drežnicu vratit Jablanici. To su konkretne stvari kojima bi se Mostar treba pozabavit.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 01 srp 2022, 22:22 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76151 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Passenger je napisao/la: Elem, na stranu križevi, tornjevi, minareti i ostale mostarske inat građevine, ono što bi bilo konkretno i efikasno za Mostar u borbi protiv islamskih je radikala je povratak mostarskih sela Mostaru a koja su mu oduzeta kako bi se smanjio broj Hrvata, dakle Ljuti Dolac, Dobro Selo i Polog, a Drežnicu vratit Jablanici. To su konkretne stvari kojima bi se Mostar treba pozabavit. Još da nam predložiš na koji način. Administrativne i katastarske granice grada nemaju utjecaja na svakodnevni život.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 srp 2022, 10:33 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Passenger je napisao/la: Elem, na stranu križevi, tornjevi, minareti i ostale mostarske inat građevine, ono što bi bilo konkretno i efikasno za Mostar u borbi protiv islamskih je radikala je povratak mostarskih sela Mostaru a koja su mu oduzeta kako bi se smanjio broj Hrvata, dakle Ljuti Dolac, Dobro Selo i Polog, a Drežnicu vratit Jablanici. To su konkretne stvari kojima bi se Mostar treba pozabavit. Još da nam predložiš na koji način. Administrativne i katastarske granice grada nemaju utjecaja na svakodnevni život. Predlažem: Na način na koji su spomenuta sela oduzeta Mostaru, da se vrate Mostaru. Ukoliko se u međuvremenu promijenio zakon, tada neka se u gradskoj vlasti Mostara konzultiraju s gradskim odvjetnikom, ili privatnim odvjetnikom ako je gradski zaposlen priko šnjure. Administrativne i katastarske granice imaju utjecaj na svakodnevni život jednog grada, počevši od izbora pa nadalje.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 srp 2022, 11:17 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76151 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Nepismen si i gramatički i politicki. Ili samo premlad.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Grad Mostar Postano: 02 srp 2022, 11:22 |
|
|
Nisam siguran kako se mijenjaju granice općina i kantona u BiH al mislim da je to nemoguće i da bi otvorilo pandorinu kutiju. Mogli bi onda cijeli Široki i Čitluk ubacit u Mostar pa onda ne moramo ni izbacivat Drežnicu već i cijelu Jablanicu ubacit i držat dvotrećinsku vlast na tom teritoriju.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|