|
|
Stranica: 129/221.
|
[ 5517 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 10:49 |
|
|
limpus je napisao/la: Ljudi se ne iseljavaju samo zbog love. Većina iseljenika koje znam nisu otišli zbog para, već zbog želje za životom u uređenoj državi. Riječ je o ljudima koji su mogli imati solidan primanja u RH (riječ je o FER-ovcima, pokojem doktoru i jednom RGN-ovcu), ali jednostavno žele živjeti u državi gdje za životno važan medicinski pregled ili operaciju moraš podmazati jebeno smeće koje je politika postavila na čelo zavoda u bolnici. Ljudi jednostavno ne žele svoju djecu odgajati u državi u kojoj je korupcija normalna, pa čak i ja i supruga smo neko vrijeme intenzivno razmišljali o tome da odemo van unatoč tome što imamo rješeno stambeno pitanje i visoka primanja. To je ono o čemu Tado Jurić priča.
Od moje generacije (diplomirali 2010.) s FER-a je otišlo cca. 50% ljudi, generacije nakon nas su još masovnije odlazile van.
I ne, ti ljudi nisu izdajnici. Izdajnici su oni koji su od države stvorili svoju jebenu prčiiju u kojoj si bez plave iskaznice građanin drugog reda. naravno da su izdajnici. Izdajnici su jer nisu ostali boriti se. Ako je zemlja korumpirana i neuređena ostaneš i boritš se da je promijeniš. Politički se angažiraš, agitiraš, ideš na rpsvjede, potpisuješ poticije i radiš da se stvari poprave. Ako odeš, si dezerter i izdajica. Što smo mi koji smo ostali, debili? I oni koji su otišli iz Ukrajine ovih dana su otišli jer ne žele da im bombe padaju po glavama. No neki su ostali i bore se. Ko ode je izdajnik
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 10:50 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Znaci ko stari otic zenu i djecu ostavit i vidjat ih jednom dvaput godisnje. Jbt ja mislio ja tradicionalist. U kojem ti stoljecu zivis bokte. Ne pada mi napamet ne vidjeti kako mi djeca odrastaju. A pogotovo da odrastaju gdje je korupcija normalna stvar i gdje u bolnici prvo moras dati mito da bi te netko pregledao može se odvesti i ženu i djecu, ali ih treba vratiti dok su relativno mladi, osnovna škola max. Da ne puste korijenje vani
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 10:51 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Tako i treba svaka drzava i zakon koji su svoje gradjane doveli na rub gladi i ocaja, bezposlice, neplacenih placa, prevara treba ostati pusta i trebaju je naseliti svakom vrstom ciganije. Materijalizam i svitovni idealizam pomisan sa zlobom i zeljom za genetskim oskvrnucem. Ka ono, nacije koje nisu dorasle tvojim materijalno mjerenim kriterijima triba unistit. krstjanin je napisao/la: Druga stvar nije bitno ima li tko veliku placu. Bitno je da u BIH ne mozes placom uzdrazavti ni sebe, a kamoli obitelj. Mozes, itekako mozes. Kako su nasi stari zivili bez cesta, struje i svega novog? Naravno sad svega toga ima objektivno je bolje, al opet, TEBI NIJE DOVOLJNO. Jer si sitna prizemna i materijalisticna dusa a ne nikakav prosvitljeni vjernik koji se izdiga. krstjanin je napisao/la: Znaci ko stari otic zenu i djecu ostavit i vidjat ih jednom dvaput godisnje. Jbt ja mislio ja tradicionalist. U kojem ti stoljecu zivis bokte. E i? Moji su iz stare vojnicke i mornaricke familije. Iman zapise kako mi je predak ratova po Europi i dica ga nisu vidila godinama al se vratia ka heroj. A onda si nareda poprilicno glupe kontradikcije. Prvo sumnjas u njegov tradicionalizam a onda pitas 'u kojem stoljecu zivis' sta je pitanje iz progresivnog nacina razmisljanja jer ka ti bi 'napredak a ne proslost'. Slag na kraju je nepismeno spominjanje Svevisnjeg uzalud. Ti si progresivni pozer. Jos to furanje na latinsku misu koju ne razumis al lipo zvuci. Povrsno ka i ti. Doduse nebi zva emigrante izdajicama jer za izdaju je pravicna smrtna kazna. Amishi lipo dopuste svojim materijalistima da napuste grupu i ne kmece za njima. Tako je bolje nego da ih subvertiraju i polako priblizavaju svitovnom i materijalistickom svitu. Zamisli zmiju medu Amishima koja zamislja ciganizaciju svog plemena i zadovoljava se tim. Sve zmije van! Bia bi izdajica kad bi osta.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 10:55 |
|
|
divizija je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Znaci ko stari otic zenu i djecu ostavit i vidjat ih jednom dvaput godisnje. Jbt ja mislio ja tradicionalist. U kojem ti stoljecu zivis bokte. Ne pada mi napamet ne vidjeti kako mi djeca odrastaju. A pogotovo da odrastaju gdje je korupcija normalna stvar i gdje u bolnici prvo moras dati mito da bi te netko pregledao može se odvesti i ženu i djecu, ali ih treba vratiti dok su relativno mladi, osnovna škola max. Da ne puste korijenje vani Zasto? Ne bi ih poslao ni tako ni tako u obicne skole. I onako su svi u strogim katolickim internatima. Hrvatski govore bolje nego neki koji idu u hrvatske skole
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 10:59 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Zasto? Ne bi ih poslao ni tako ni tako u obicne skole. I onako su svi u strogim katolickim internatima. Hrvatski govore bolje nego neki koji idu u hrvatske skole nebitno je što govore, za Hrvatsku su izgubljeni, osim ako Njemačka ne rokne ekonomski skroz. Ali ako Švabija rokne, mi ćemo još jače jer smo spojeni pupčanom vrpcom s njima p.s., nije li apsurdno da ti nekome prigovaraš stoljeće? pa ti si tradicionalist i slijediš religiju od prije 2000 godina
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 11:09 |
|
|
divizija je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Zasto? Ne bi ih poslao ni tako ni tako u obicne skole. I onako su svi u strogim katolickim internatima. Hrvatski govore bolje nego neki koji idu u hrvatske skole Citat: nebitno je što govore, za Hrvatsku su izgubljeni, osim ako Njemačka ne rokne ekonomski skroz. Ali ako Švabija rokne, mi ćemo još jače jer smo spojeni pupčanom vrpcom s njima
p.s., nije li apsurdno da ti nekome prigovaraš stoljeće? pa ti si tradicionalist i slijediš religiju od prije 2000 godina
Sasvim nebitno. Samo sam rekao da nema razloga u 21. stoljecu zivjeti odvojen od obitelji kako su to nasi radili prije 50. godina. Mislim da je sasvim idotski uopce imati stav da danas treba ostaviti djecu i zenu kuci i biti odvojen veci dio godine od njih.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 11:10 |
|
|
Da slijedi vjeru iskreno nebi si sav život podredio novcu i iselio u drugu zemlju
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 11:11 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Da slijedi vjeru iskreno nebi si sav život podredio novcu i iselio u drugu zemlju Moram jer su rvati napustili vjeru otaca pa nemam mogucnosti prakticirati. Dakle idi tamo gdje je pravovjerje Nego jos nam nisi otkrio kojim poslom i koliku obitelj uzdrzavas... Dakle ili politicar ili ratni profiter
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 11:23 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Sasvim nebitno. Samo sam rekao da nema razloga u 21. stoljecu zivjeti odvojen od obitelji kako su to nasi radili prije 50. godina. Jos progresivnih laprdanja.
|
|
Vrh |
|
|
limpus
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 11:33 |
|
|
divizija je napisao/la: Što smo mi koji smo ostali, debili?
Čestitam divizija, shvatio si tko smo ti, ja i još pokoji ne-HDZ-ovac na ovom forumu.
_________________ Neću NATO Hoću na te
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 11:42 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
limpus je napisao/la: Ljudi se ne iseljavaju samo zbog love. Većina iseljenika koje znam nisu otišli zbog para, već zbog želje za životom u uređenoj državi. Riječ je o ljudima koji su mogli imati solidan primanja u RH (riječ je o FER-ovcima, pokojem doktoru i jednom RGN-ovcu), ali jednostavno žele živjeti u državi gdje za životno važan medicinski pregled ili operaciju moraš podmazati jebeno smeće koje je politika postavila na čelo zavoda u bolnici. Ljudi jednostavno ne žele svoju djecu odgajati u državi u kojoj je korupcija normalna, pa čak i ja i supruga smo neko vrijeme intenzivno razmišljali o tome da odemo van unatoč tome što imamo rješeno stambeno pitanje i visoka primanja. To je ono o čemu Tado Jurić priča.
Od moje generacije (diplomirali 2010.) s FER-a je otišlo cca. 50% ljudi, generacije nakon nas su još masovnije odlazile van.
I ne, ti ljudi nisu izdajnici. Izdajnici su oni koji su od države stvorili svoju jebenu prčiiju u kojoj si bez plave iskaznice građanin drugog reda. To shvatanje ima tendenciju da bude netačno. Većina ljudi razmišlja samo o novcu. Otićiće i u Saudisku Arabiju ako ima više novca. Zaboli ih briga za sistem.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 11:46 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: limpus je napisao/la: Ljudi se ne iseljavaju samo zbog love. Većina iseljenika koje znam nisu otišli zbog para, već zbog želje za životom u uređenoj državi. Riječ je o ljudima koji su mogli imati solidan primanja u RH (riječ je o FER-ovcima, pokojem doktoru i jednom RGN-ovcu), ali jednostavno žele živjeti u državi gdje za životno važan medicinski pregled ili operaciju moraš podmazati jebeno smeće koje je politika postavila na čelo zavoda u bolnici. Ljudi jednostavno ne žele svoju djecu odgajati u državi u kojoj je korupcija normalna, pa čak i ja i supruga smo neko vrijeme intenzivno razmišljali o tome da odemo van unatoč tome što imamo rješeno stambeno pitanje i visoka primanja. To je ono o čemu Tado Jurić priča.
I ne, ti ljudi nisu izdajnici. Izdajnici su oni koji su od države stvorili svoju jebenu prčiiju u kojoj si bez plave iskaznice građanin drugog reda. To shvatanje ima tendenciju da bude netačno. Većina ljudi razmišlja samo o novcu. Otićiće i u Saudisku Arabiju ako ima više novca. Zaboli ih briga za sistem. Bas suprotno. Vecina koje znam je sklapala kraj s krajem i na kraju umorni odlucili su otici. Nitko od njih nije htio vise novca vec jednostavno normalan zivot kojega su vecinom pronasli, sustav dolazi uz to naravno jer pola njih nije znalo da postoji normalni sustav. Zato neki nikako ne mogu shvatiti zasto u Austriji doktor nece uzeti bombonjeru u znak zahvale. Zalosno ali istinito
|
|
Vrh |
|
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 11:52 |
|
|
Nije to tako jednostavno crno bijelo. U Njemačku bi svatko pametan i koji ovdje ima dobru plaću trebao otići barem na 5 ili 10 godina radi mirovine. Jer kako ćeš se boriti ovdje kad dobiješ na 65. rođendan rješenje da ideš u penziju i iznos od 1500 kn.
Protiv korupcije i nepotizma se nemoguće boriti jer su to naši narodni običaji, to bi bilo rušenje samih temelja i sustava vrijednosti hrvatskog naroda. Ovdje nije korumpiran samo onaj koji nije imao priliku. Moja djeca su se susrela već u prvom osnovne sa činjenicom da su djeca doktora pomalo privilegirana, a to nije nikakav HDZ nego puno niža razina.
Dakle možeš birati život u Hrvatskoj ali onda moraš učiti djecu od malena da je važno snađi se druže a ne rad i poštenje.
S druge strane svi kad idu u Njemačku idu fanatično u velike gradove ili okolicu, pretpostavljam da i u Njemačkoj možeš živjeti u malim mjestima i imati kvalitetu života onda kao u Hrvatskoj, a ne pola dana provesti u nekim U-bahnovima, S-bahnovima.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 11:58 |
|
|
Vecina ide kod rodbine ili prijatelja pa se tako tradicionalno ide vise u vece gradove mislim da tu nije bas puno stvar izbora. Cinjenica jest da je izvan velikih gradova zivot sigurno 50% kvalitetniji iz vise razloga
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 12:07 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Tako i treba svaka drzava i zakon koji su svoje gradjane doveli na rub gladi i ocaja, bezposlice, neplacenih placa, prevara treba ostati pusta i trebaju je naseliti svakom vrstom ciganije. Materijalizam i svitovni idealizam pomisan sa zlobom i zeljom za genetskim oskvrnucem. Ka ono, nacije koje nisu dorasle tvojim materijalno mjerenim kriterijima triba unistit. krstjanin je napisao/la: Druga stvar nije bitno ima li tko veliku placu. Bitno je da u BIH ne mozes placom uzdrazavti ni sebe, a kamoli obitelj. Mozes, itekako mozes. Kako su nasi stari zivili bez cesta, struje i svega novog? Naravno sad svega toga ima objektivno je bolje, al opet, TEBI NIJE DOVOLJNO. Jer si sitna prizemna i materijalisticna dusa a ne nikakav prosvitljeni vjernik koji se izdiga. krstjanin je napisao/la: Znaci ko stari otic zenu i djecu ostavit i vidjat ih jednom dvaput godisnje. Jbt ja mislio ja tradicionalist. U kojem ti stoljecu zivis bokte. E i? Moji su iz stare vojnicke i mornaricke familije. Iman zapise kako mi je predak ratova po Europi i dica ga nisu vidila godinama al se vratia ka heroj. A onda si nareda poprilicno glupe kontradikcije. Prvo sumnjas u njegov tradicionalizam a onda pitas 'u kojem stoljecu zivis' sta je pitanje iz progresivnog nacina razmisljanja jer ka ti bi 'napredak a ne proslost'. Slag na kraju je nepismeno spominjanje Svevisnjeg uzalud. Ti si progresivni pozer. Jos to furanje na latinsku misu koju ne razumis al lipo zvuci. Povrsno ka i ti. Doduse nebi zva emigrante izdajicama jer za izdaju je pravicna smrtna kazna. Amishi lipo dopuste svojim materijalistima da napuste grupu i ne kmece za njima. Tako je bolje nego da ih subvertiraju i polako priblizavaju svitovnom i materijalistickom svitu. Zamisli zmiju medu Amishima koja zamislja ciganizaciju svog plemena i zadovoljava se tim. Sve zmije van! Bia bi izdajica kad bi osta.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 12:09 |
|
|
Tako je. Van i kao što rekoh ranije, oduzet im državljanstva da se nikad više ne mogu vratit. Nek dijele sudbinu zemlji u koje su dezeretirali.
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 12:22 |
|
|
Grozin se kad krenu horde tih progresivaca nazad iz Irske, Hamerike i Svabije.
Dolazi mi povratit kad razgovaram sa njima pa kazu da su 'Hrvatske ulice tako sigurne... ali ne znam zasto, u cemu je razlika'.
Kazu 'skole ovdje su tako drukcije nego tamo, djeca su tako zadovoljna i nema nasilja, ne znam sto radite drugacije od zapada'.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 12:40 |
|
|
Velebit je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Tako i treba svaka drzava i zakon koji su svoje gradjane doveli na rub gladi i ocaja, bezposlice, neplacenih placa, prevara treba ostati pusta i trebaju je naseliti svakom vrstom ciganije. Materijalizam i svitovni idealizam pomisan sa zlobom i zeljom za genetskim oskvrnucem. Ka ono, nacije koje nisu dorasle tvojim materijalno mjerenim kriterijima triba unistit. krstjanin je napisao/la: Druga stvar nije bitno ima li tko veliku placu. Bitno je da u BIH ne mozes placom uzdrazavti ni sebe, a kamoli obitelj. Mozes, itekako mozes. Kako su nasi stari zivili bez cesta, struje i svega novog? Naravno sad svega toga ima objektivno je bolje, al opet, TEBI NIJE DOVOLJNO. Jer si sitna prizemna i materijalisticna dusa a ne nikakav prosvitljeni vjernik koji se izdiga. krstjanin je napisao/la: Znaci ko stari otic zenu i djecu ostavit i vidjat ih jednom dvaput godisnje. Jbt ja mislio ja tradicionalist. U kojem ti stoljecu zivis bokte. E i? Moji su iz stare vojnicke i mornaricke familije. Iman zapise kako mi je predak ratova po Europi i dica ga nisu vidila godinama al se vratia ka heroj. A onda si nareda poprilicno glupe kontradikcije. Prvo sumnjas u njegov tradicionalizam a onda pitas 'u kojem stoljecu zivis' sta je pitanje iz progresivnog nacina razmisljanja jer ka ti bi 'napredak a ne proslost'. Slag na kraju je nepismeno spominjanje Svevisnjeg uzalud. Ti si progresivni pozer. Jos to furanje na latinsku misu koju ne razumis al lipo zvuci. Povrsno ka i ti. Doduse nebi zva emigrante izdajicama jer za izdaju je pravicna smrtna kazna. Amishi lipo dopuste svojim materijalistima da napuste grupu i ne kmece za njima. Tako je bolje nego da ih subvertiraju i polako priblizavaju svitovnom i materijalistickom svitu. Zamisli zmiju medu Amishima koja zamislja ciganizaciju svog plemena i zadovoljava se tim. Sve zmije van! Bia bi izdajica kad bi osta. Vidis kako ti je did bio pohlepan za parama. Umjesto da je kod kuce orao i cuvao vlastitu obitelj ko i svaki posten covik koji drzi do sebe. On se vucarao sam po Europi valjda u zelji za parama i slavom. Ti se jos hvalis tim. Bolan sakrij taj dio povjesti da ti se svit ne smije
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 12:41 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
krstjanin je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: To shvatanje ima tendenciju da bude netačno.
Većina ljudi razmišlja samo o novcu. Otićiće i u Saudisku Arabiju ako ima više novca. Zaboli ih briga za sistem.
Bas suprotno. Vecina koje znam je sklapala kraj s krajem i na kraju umorni odlucili su otici. Nitko od njih nije htio vise novca vec jednostavno normalan zivot kojega su vecinom pronasli, sustav dolazi uz to naravno jer pola njih nije znalo da postoji normalni sustav. Zato neki nikako ne mogu shvatiti zasto u Austriji doktor nece uzeti bombonjeru u znak zahvale. Zalosno ali istinito Pa i oni što su sklapali kraj s krajem s otišli jer su mogli bolje zaraditi, imati bolji standard. Briga ih za sistem, za političke stranke itd, to sam htio da kažem. Naravno da je tačno da se tamo bolje zaradi zbog boljeg sistema, ali to je druga priča.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 12:44 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Tako je. Van i kao što rekoh ranije, oduzet im državljanstva da se nikad više ne mogu vratit. Nek dijele sudbinu zemlji u koje su dezeretirali. Samo prije ratnim profiterima
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 13:12 |
|
|
divizija je napisao/la: limpus je napisao/la: Ljudi se ne iseljavaju samo zbog love. Većina iseljenika koje znam nisu otišli zbog para, već zbog želje za životom u uređenoj državi. Riječ je o ljudima koji su mogli imati solidan primanja u RH (riječ je o FER-ovcima, pokojem doktoru i jednom RGN-ovcu), ali jednostavno žele živjeti u državi gdje za životno važan medicinski pregled ili operaciju moraš podmazati jebeno smeće koje je politika postavila na čelo zavoda u bolnici. Ljudi jednostavno ne žele svoju djecu odgajati u državi u kojoj je korupcija normalna, pa čak i ja i supruga smo neko vrijeme intenzivno razmišljali o tome da odemo van unatoč tome što imamo rješeno stambeno pitanje i visoka primanja. To je ono o čemu Tado Jurić priča.
I ne, ti ljudi nisu izdajnici. Izdajnici su oni koji su od države stvorili svoju jebenu prčiiju u kojoj si bez plave iskaznice građanin drugog reda. naravno da su izdajnici. Izdajnici su jer nisu ostali boriti se. Ako je zemlja korumpirana i neuređena ostaneš i boritš se da je promijeniš. Politički se angažiraš, agitiraš, ideš na rpsvjede, potpisuješ poticije i radiš da se stvari poprave. Ako odeš, si dezerter i izdajica. Što smo mi koji smo ostali, debili? I oni koji su otišli iz Ukrajine ovih dana su otišli jer ne žele da im bombe padaju po glavama. No neki su ostali i bore se. Ko ode je izdajnik U principu je bolje ako se riješimo plačljivaca, tako se nacija pročišćava. Jedino se trebamo zaštititi od njihovog negativnog utjecaja. Tko ode, konfiscirati mu imovinu. Ako ima zemlje ili nekretnina to oduzeti i podijeliti mladim obiteljima koje vide budućnost u domovini. Roditeljima im ukinuti mirovinu. Ako gospodin ode, neka vodi i roditelje sa sobom ili neka im šalje mjesečno novac. Što bi mi trebali hraniti ih dok se boemi provode po zapadu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1027 of 2558 - 40.15%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 15:13 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: U principu je bolje ako se riješimo plačljivaca, tako se nacija pročišćava. Jedino se trebamo zaštititi od njihovog negativnog utjecaja. Tko ode, konfiscirati mu imovinu. Ako ima zemlje ili nekretnina to oduzeti i podijeliti mladim obiteljima koje vide budućnost u domovini. Roditeljima im ukinuti mirovinu. Ako gospodin ode, neka vodi i roditelje sa sobom ili neka im šalje mjesečno novac. Što bi mi trebali hraniti ih dok se boemi provode po zapadu. U Hrvatskoj treba povećati znatno porez na nekretnine za odmor i tako tretirati sve što je prazno. Treba biti užas imati praznu nekretninu. Srušiti cienu nekretnina i najma i natjerati dezerteriju šta je otišla da rasproda sve.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 15:14 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Tako je. Van i kao što rekoh ranije, oduzet im državljanstva da se nikad više ne mogu vratit. Nek dijele sudbinu zemlji u koje su dezeretirali. Samo prije ratnim profiterima pro dezerterima, a onda sve ostalo
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 15:15 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Rika sv Vida je napisao/la: Tako je. Van i kao što rekoh ranije, oduzet im državljanstva da se nikad više ne mogu vratit. Nek dijele sudbinu zemlji u koje su dezeretirali. Samo prije ratnim profiterima Tu ste negdje vi moralno. Drago mi je da se slažeš.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 01 srp 2022, 16:24 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Samo prije ratnim profiterima
Tu ste negdje vi moralno. Drago mi je da se slažeš. Vi ratni profiteri ste ipak dno morala. Ja bi osobno radje s Turcima zivio nego s vama
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: MSN [Bot], VUKsaJUGA i 14 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|