|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Jiv
|
Naslov: Re: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala Postano: 07 lip 2022, 17:48 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2126 Lokacija: Južna Bosna
|
ABA liga je promašaj od početka.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala Postano: 07 lip 2022, 17:56 |
|
|
Pa ono, imalo je neku poentu, zna da se napravi jaka sezona, ali generalno koji ce nam ***, Zvezda i Partizan treba da se takmice sa Grcima i Turcima u ligi, a ne jebenim Celjem.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala Postano: 07 lip 2022, 19:21 |
|
|
ABA liga je uništila hrvatsku košarku. Ljudi imaju odbojnost prema jugoslavenskim asocijacijama.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala Postano: 07 lip 2022, 19:34 |
|
|
Jiv je napisao/la: ABA liga je uništila hrvatsku košarku. Ljudi imaju odbojnost prema jugoslavenskim asocijacijama. Meni osobno da. Iznenadio sam se i kada je osnovana. Odmah sam izgubio interes to pratiti.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1020 of 2558 - 39.87%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala Postano: 07 lip 2022, 19:39 |
|
|
I dobar dokaz da nikakve regionalne lige ne spašavaju ništa. Ako valjaš, valjaš. Ako ne valjaš ne valjaš.
Iz HNL-a su došli svjetski doprvaci. Iz te ABA-e nije došlo ništa. Hrvatska košarka je dodatno propala.
Posebno je kriminalno da je hrvatska košarkaška liga prenijela hrvatsko mjesto u Euroligi na ABA ligu.
A ove njihove eskapade preko granice me ne zanimaju. Samo to što mi u toj ligi sudjelujemo.
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala Postano: 07 lip 2022, 19:41 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Jiv je napisao/la: ABA liga je uništila hrvatsku košarku. Ljudi imaju odbojnost prema jugoslavenskim asocijacijama. Meni osobno da. Iznenadio sam se i kada je osnovana. Odmah sam izgubio interes to pratiti. Nisi jedini. Status hrvatske lige srozan na razinu trećerazrednog natjecanja pa se ljudima ne prati ni to. Manji interes društva, posljedično manje su djeca zagrijana za taj sport. Roditelji ne šalju djecu na košarku, već na nešto drugo. Idealna liga bi bila hrvatska sa Zrinjskim i Širokim.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala Postano: 07 lip 2022, 19:45 |
|
|
Reconquista je napisao/la: I dobar dokaz da nikakve regionalne lige ne spašavaju ništa. Ako valjaš, valjaš. Ako ne valjaš ne valjaš.
Iz HNL-a su došli svjetski doprvaci. Iz te ABA-e nije došlo ništa. Hrvatska košarka je dodatno propala.
Posebno je kriminalno da je hrvatska košarkaška liga prenijela hrvatsko mjesto u Euroligi na ABA ligu.
A ove njihove eskapade preko granice me ne zanimaju. Samo to što mi u toj ligi sudjelujemo. Da je regionalna liga sa Austrijancima i Švicarcima vjeruj mi da bi bilo praćeno. Bez obzira na to što ovi o košarci pojma nemaju. Hrvati imaju refleks ili ako baš hoćeš kompleks bilo kakvog društva sa Srbima. I to je to.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala Postano: 07 lip 2022, 20:01 |
|
|
Ta neojugoliga nastala je na valu detuđmanizacije. Velika sramota hrvatskog društva. To je bilo vrime kad je izgledalo da nas gredu vratit nazad u zajedničku državu. Ka' da idu obnavljat Jugoslaviju. A košarka je sa tom sramoton pridnjačila.
S te strane stoji i kletva "dabogda sve izgubili". I nije me briga. Neka propadnedu. Ne želin spašavat športsku organizaciju koja je prikršila zakon jer je ušla u jednu balkansku asocijaciju. Frigaš sva odličja i slavnu tradiciju kad smo za šaku dolara izgubili ponos, dostojanstvo i obraz.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala Postano: 07 lip 2022, 20:21 |
|
|
Jebiga nije slučajno košarka crna ovca hrvatskog sporta. Tamo ima najviše tih blesavih yugo refleksa.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala Postano: 07 lip 2022, 20:29 |
|
|
Priličan broj hrvatskih košarkaških legendi su barem dijelom srpskog podrijetla. To je njihov šport.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala Postano: 09 lip 2022, 19:13 |
|
|
Citat: HLADAN TUŠ POTRES U KOŠARKAŠKOJ SRBIJI, PARTIZAN SE POVLAČI IZ LIGE! ‘VIŠE NE ŽELIMO BITI DIO HULIGANSKIH PIROVA‘Iz beogradskog sastava su odlučili odustati od borbe za prvaka nakon nedavnih nereda u ABA ligi Tenzije iz finalne serije ABA lige su se prelile i na prvenstvo Srbije. Uprava Partizana je odlučila kako neće igrati u završnici tamošnje košarkaške lige. Na svih pet utakmica finala ABA lige navijači su teren zasuli kovanicama, upaljačima, telefonima i drugim predmetima. Zbog nereda je već na trećoj utakmici ispražnjen dio tribine, a na četvrtoj je dvorana bila samo djelomično otvorena, dok se drugo poluvrijeme petog susreta igralo u praznoj dvorani. Partizan je nakon svega odlučio odustati od borbe za naslov prvaka Srbije, a razloge su naveli u priopćenju. https://sportske.zabranjeni.url/sn/kosarka ... a-15208523Prije će Srbi izaći iz srpske lige nego Hrvati iz yugo lige.
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala Postano: 09 lip 2022, 19:46 |
|
|
Pa izlaze iz srpske, da se vrate onoj kojoj pripadaju, HKS.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
Reconquista
|
Naslov: Re: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala Postano: 09 lip 2022, 19:49 |
|
|
Moraju mijenjat ime ako hoće u hrvatsku ligu. Ovo je protuustavno. Mogu bit KK Ustanik - Biograd na Dunavu.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Cirkus u kojem hrvatski klubovi imaju status korisnih budala Postano: 05 srp 2022, 01:22 |
|
|
Ko o cemu vojnik o skracenju, kurva o postenju i srbin o kompleksima.
Hrvatski sport je uspjesan i boli nas *** za Srbe i srpski sport, stvar je u tome da prosjecan Hrvat ne zeli imati nista sa srpskim sportom, tocka i kraj.
Srbi su ti koji non stop zabadaju nos u hrvatski sport, prebrojavanje krvnih zrnaca hrvatskih sportasa i slicno, ljubomorni osvrti na svaki uspjeh hrvatskog sporta, to bi se moglo nazvati kompleksom. I frustracijom.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 15 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|