HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 vel 2025, 18:19.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 127 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu?
PostPostano: 28 lip 2022, 10:03 

...Srpski mediji prenijeli su veliki okršaj koji se odvio između oca pokojnog povjesničara umjetnosti Vidoja Ristovića Miše Grofa i Vidojeve udovice Nikoline Ristović. Miša Grof u više je navrata istaknuo kako je Nikolini Pišek više od svega bio bitan samo novac.

Prema Grofu, Nikolina je inzistirala da što prije završi izgradnju kuće jer joj je, kako on kaže, najbitnije da sebi omogući lagodan život. Miša Grof je u ispovijesti ispričao da je Vidoje Nikolini nonstop slao novac u Hrvatsku da njime raspolaže, te da je uzdržavao njenu cijelu obitelj, a spomenuo je i kako Vidojeva udovica sada pokušava prodati umjetnine koje posjeduje samo kako bi se dodatno obogatila.

"Nikolina je jedna bolesna žena. Ta žena je ponovo došla u Beograd samo zbog novca. Došla je kako bi završila kuću, nije ona došla na pomen 40 dana mom sinu. Bitno joj je bilo samo da se kuća na kojoj su radili završi. Pričala je da bi Vidoje samo to želio najviše na svijetu. Pokušavao sam joj objasniti: "Nikolina, sin mi se nije ohladio, službena obdukcija nije stigla, a ti bi novac za kuću,koji ti je kuac bre! Ta kuća za koju si ti inzistirala da se završi, ona ga je ubila." Ona traži bilježnice u kojima je vodio evidenciju. Želi imati uvid u sve. Bitno je samo da se troši, kakve veze ima što je Vidoje umro. Prva Vidojeva supruga Lana je čarolija od žene. Obilazi me, a Nikolina je samo vuče za rukav da joj pravi društvo. Što bi drugo radila kada dođe u Beograd", tvrdi Grof.

Istaknuo je i način na koji je Vidoje financirao Nikolinu i cijelu njenu obitelj.

"Vidoje je Nikolini sav novac preko banke prebacivao na račune. Ona je njime raspolagala, trošila je koliko je htjela. Van pameti je u ovo vrijeme zidati tolike kuće i ulagati u stotine kvadrata. Sinu sam i ja davao novac, ali nisam računao na to da ona sve troši bez granica. Oni grade dvorac! Imam izvode iz banke da vidite kako je moj sin slao novac zagrebačkim bankama. To su strašno velike sume. Imam i sve faze radova te kuće koju su gradili. Samo dnevni boravak ima 200 kvadrata, tu su teretane, bazeni i čuda. Zamislite kad je Vidoje kupovao auto njoj i njenom rođenom bratu, koji ništa ne radi! On je najveći neradnik, moj sin je uzdržavao cijelu njenu familiju! Znajte da sam ja umro onog dana kada je preminuo moj sin", ističe oštro.

Na samom kraju otkrio je kako neće dozvoliti da Nikolina preproda svu imovinu koju je Vidoje godinama skupljao.

"To što Nikolina misli da može rasprodati kolekciju mog pokojnog sina, tu se grdno prevarila. Moj otac je bio isto kolekcionar i ja sam to radio cijeli život, pa Vidoje, a sad se ona pravi pametna i hoće sve rasipati. Evo, otkrit ću. Cijela kolekcija mog sina će ići ili u Povijesni muzej ili u Muzej primijenjene umjetnosti. Čuo sam i da predsjednik Srbije Aleksandar Vučić željezničku stanicu želi napraviti muzejem grada Beograda i tu će biti sav opus. Dat ću prijedlog. Sve ću kompletno pokloniti. Nikolina se samo nalazi s ljudima kako bi vidjela koliko novca može dobiti za određenu sliku. Vidoje je putovao po svijetu i kupovao umjetnine. Kakav je to način da se tako postupa", rekao je Miša Grof za srpske medije, nakon čega se oglasila i sama Nikolina.

"Ne bih se željela spuštati na njegovu razinu. To nije moj diskurs. Sramim se umjesto njega. Žao mi je što ni u ovim trenucima ne poštuje dostojanstvo obitelji i svog pokojnog sina, pa ni sebe samoga. Od njega ne očekujem ništa osim da se ispoštuje zakon koji je vrlo jasan", kratko je komentirala Nikolina Ristovićeve izjave.

Vrlo brzo, ponovno se oglasio i Miša Grof.

"Što se pravnog dijeljenja imovine tiče, imam unučiće i tu ću riješiti sve kako bude trebalo. One će zauvijek biti osigurane, kao što je Vidoje Nikolininoj kćeri u London slao 12.000 funti za studiranje. Kćeri iz prvog braka. Pomagat ću ovim dvjema krasnim djevojčicama, a njoj kao supruzi može ići dio kuće, za koji je opet Vidoje dao novac. Od mene može dobiti samo dobar savjet i zadržati kćeri. Za ostalo se može samo nadati", oštro je zaključio Ristović.

dnevnik.ba

Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.

Vrh

Naslov: Re: Koliko vremena treba proći nakon smrti žene/muža prije nego što je prihvatljivo ući u novu vezu?
PostPostano: 30 lip 2022, 07:41 

Nisam upucen u cjelu ovu pricu. Ali sta bi ova Nikolina? Kao djelila njegovu imovinu il sta?

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 08:22 

krstjanin je napisao/la:
Nisam upucen u cjelu ovu pricu. Ali sta bi ova Nikolina? Kao djelila njegovu imovinu il sta?
Nikolina je žena/udovica pokojnog Vidoja. Za imovinu koja je bila na Vidoju, nasljednici su udovica i djeca (imaju jedno zajedničko, Vidoje je imao i dijete iz prvog braka). Za imovinu koja je na Mišu Grofa nema podjele.

Ne vidim što taj slučaj ima s temom, ne vjerujem da će Pišekica pokazati javnosti nekog novog partnera za manje od godinu dana. Ako ništa, radila je na televiziji po trač rubrikama i razumije kako to funkcionira, zna da bi ju mediji živu pojeli.

Čak i da uđe u novu vezu, ne bi bilo usporedivo s Miletićem, zato što Vidoje nije umro od raka (nego ga izdalo srce na "noćnoj masaži"), a ona nije bombardirala društvene mreže svojom velikom tugom oko njegove neizlječive bolesti. Pišekica nije ni vjeroučiteljica ni zastupnica Mosta poznata po svakodnevnom moraliziranju.

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 08:43 

Pa samo pitam jer je stavljen tekst. Pa ok ako nisu imali predbracni ugovor onda ce sud raspodjeliti njegovu imovinu na djecu i nju i to je to. Mislim da se u tom slucaju djeli na 3 jednaka djela

Vrh

PostPostano: 30 lip 2022, 09:37 

Znam čovjeka koji je u problemu zbog smrti Vidoja, ne znam je li ih riješio još, ali naravno da ima veze s kućom u Zagrebu, građevinci su tamo štošta već napravili i odradili, a nisu se naplatili, tj. bilo je i dogovoreno u nekakvim fazama kako to obično i ide, ali sad je upitno.

Vrh

PostPostano: 01 srp 2022, 10:43 

Prošlo je nešto više od 40 dana otkako je suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović, preminuo, a ona je sada skinula crninu.
Žene su praktične. Život ide dalje...
https://www.instagram.com/p/CfcCMgHKclk/?utm_source=ig_embed&ig_rid=dce0a912-6110-4abe-b754-4d2862f30766

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 16:45 

Citam sada da je izjavila ,,Samo mrtve udovice su dobre udovice,,!
Jbt. kao u Indiji. Za sve smo krive, pa i za smrt muza. Muskarac umre, zenu na lomacu.

Vrh

PostPostano: 02 srp 2022, 21:40 

Mar-kan je napisao/la:
dudu je napisao/la:
Za ovako iritantnu ženu nikad nije vrijeme, ali je prava za ovakvog krelca.

Naš Dudu k'o Njegoš :zubati

Za ovo eminentno opcilist je Njegos i Ignasijo Lajola iz Duvna....objedinio je ta 2 velikana u svoj nik i NEdjelo :zubati

Treba se sto pre zeniti, jer tko ce Vam kuhati, odrzavati higijenu i sexualno vas i novcarski rasturati i zloporabiti vase resurse.

Treba i zvocanja, kvocanja, prenemaganja u b(m)raku.

Vrh

PostPostano: 03 srp 2022, 20:18 

Meni je ovo u slučaju Miletića sasvim u redu, iz dva razloga:
- Supruga mu nije umrla iznenada već se godinama borila s tumorom. Vjerojatno su se već oprostili i odtugovali, a možda i razgovarali što i kako dalje. Samim time "pristojno" vrijeme žalovanja bi trebalo biti puno kraće.
- Ova Krepela ima već 42 godine, što znači da ona ima preostali prozor od nekih 5-6 godina u kojima može imati djecu (uzevši u obzir da je po slikama u dobroj fizičkoj formi). Što joj je trebao reći, da pričeka 1-2 godine dok on tuguje za javnost, pa će onda tek biti dostupan? Ako joj napravi barem jedno dijete u idućih nekoliko godina to je plus u mojim očima.

Makar, moram spomenuti da nisam uopće pratio njegove poruke na društvenim mrežama tijekom i nakon ženine smrti, moguće da to mijenja kontekst ako je u tome pretjerivao. Također, Miletić mi se nimalo ne sviđa, nevezano za ovu situaciju. Nisam ljubitelj vjerskih fanatika, a i nekako mi potpuno odudara od ostatka Mosta (Petrov, Grmoja, Nino...).

Vrh

PostPostano: 05 srp 2022, 07:34 

:wacko

Privitak/ci:
Screenshot_20220704-200357_Instagram.jpg
Screenshot_20220704-200357_Instagram.jpg [ 487.24 KiB | Pogledano 3108 put/a. ]

PostPostano: 05 srp 2022, 09:18 

Miletić ima djece,dok ona nema tako da bi ona mogla pogurati pitanje razmnožavanja u njihovom slučaju,naravno ako on pristane na to ili ga možda ona uhvati na buku.
Hoće li Miletić postati sljedeći konzervativni Mostovac sa djecom sa više partnerica? :kava

Vrh

PostPostano: 05 srp 2022, 09:26 

kiler je napisao/la:
Miletić ima djece,dok ona nema tako da bi ona mogla pogurati pitanje razmnožavanja u njihovom slučaju,naravno ako on pristane na to ili ga možda ona uhvati na buku.
Hoće li Miletić postati sljedeći konzervativni Mostovac sa djecom sa više partnerica? :kava

Mileticu je vec rejting pao kod konzervativaca. Tako da pitanje je hoce li uskoro uopce moci vise proci kao konzervativac

Vrh

PostPostano: 05 srp 2022, 17:52 

ovo s Ristojom postaje sve bolje, javila se Borna Kotromanović. :zubati

Citat:
SVAĐI Borne Kotromanić i Vlatke Pokos ne nazire se kraj. Borna je danas ponovno objavila komentare u kojima se njih dvije prepucavaju.

Doista? Borna je imala sreće što je bila u braku s civiliziranim tipom, to je ne čini pametnom ni uspješnom. Uostalom, Nikolina je bila voljena, blate je dušobrižnici i bivši, poremećeni svekar. I 'uspješne' žene koje su se samo dobro udale, inače bi radile za prosječnu hrvatsku plaćicu", komentirala je Pokos.

Borna joj je na to odgovorila:

"Vlatka, i ti i Nikolina ste imale dobre želuce da budete s muškarcima s kojima ste bile i tu je bilo svega, najmanje pameti. A gdje ti je bila ženska solidarnost kad si bila s Dikanom koji je svoju suprugu Bebu Lončar opelješio i zabranio sina da viša majku pod prijetnjom da će ga razbaštiniti dok si se ti igrala maćehe u Gucciju. Nisi dostojna da me uzimaš u usta i nemoj."

Borna kaže da ju je Vidoje opsjedao

Nakon što je objavila te komentare, Borna je rekla da je Nikolina Ristović znala da ju je njezin pokojni suprug Vidoje opsjedao.

"Čudna je to ljubav bila dok je stavljao spolovilo u sve što se kreće, a o mojoj pameti i ženskoj solidarnosti ne trebaš ti Nikolinu podučiti jer ona dobro zna da me opsjedao, a da mu ja nisam dala da ni da mi priđe i da me je od njegovog ponašanja bilo sram samo zato što ju znam i kao žena ženi. Ti Nikolinu koristiš za svoju medijsku promociju, a njoj samo štetiš", napisala je Borna.

Podsjećamo, čini se da je Bornu Kotromanić jako uvrijedilo kada je Vlatka Pokos jučer spomenula hrvatske ratne profitere. Bivša supruga Luke Rajića zaprijetila je tužbom Vlatki nakon što su se javno posvađale zbog Nikoline Ristović.

"Na mom profilu klevećeš mene i mog bivšeg supruga, mora da te pamet žulja. Još nas jednom uzmi u pero ili usta i vidimo se na sudu. Ne znam što si i od koga naučila, ali sa mnom sigurno nisi imala posla", napisala joj je Borna.

"Borna, poradi na samokontroli. Nikog ne klevećem, samo postavljam pitanja i dajem drugačiju perspektivu. Znaš, sve je stvar perspektive i kuta gledanja. Ali, žene ne bi trebale biti protiv one koja je u teško situaciji", odgovorila je Vlatka.

"Nemoj da se ponavljam, ne volim, ali iza onog što kažem stojim. Da si na kanadskoj adresi, teže bi ti bilo uručiti sudski poziv, ali dok si u Hrvatskoj nije", zaključila je Borna.

https://www.index.hr/magazin/clanak/bor ... zin_prva_d

Ristoje je naočigled jebavao što je stigao i očito je umro u klinču s masažerkom. :zubati

Vrh

PostPostano: 06 srp 2022, 11:47 

Opet ne vidim problem nasljedjivanja. Nikolina kao udovica ima pravo nasljediti ono sto je posjedovao ili bar ono sto su stekli dok su bili u braku skupa s njegovim kcerima uz uvjet da nije postojao predbracni ugovor. A ocito nije

Vrh

PostPostano: 06 srp 2022, 13:43 

Nova optužba Miše Grofa: "Nikolina je Vidoja preotela Katarini Radivojević"

Vidojev otac tvrdi da su se Nikolina i Katarina družile i da glumica "nije slutila da će joj prijateljica preoteti dečka".

"Nikolina i Katarina Radivojević bile su jedne od najboljih prijateljica, a Vidoje je bio nešto manje od dvije godine s Katarinom u vezi. Nikolina je njega upoznala kao dečka svoje prijateljice i preotela joj ga, a bile su nerazdvojne. Joj, bože, pa što nije ostao s njom. I da, rasturi ona tu vezu i uda se za dečka svoje prijateljice... Katarinu sam dva puta sreo, bila je divna i veoma pristojna", kaže Miša Grof za Kurir.

Podsjećamo, Miša Grof ranije je izjavio da je otvorio dnevnike svog sina Vidoja te Nikolinu optužuje za brojne stvari, između ostalog i za to da je prodala dijamant iz svog zaručničkog prstena, piše Index.hr.

...

"Nikolina je izvadila dijamantni kamen iz zaručničkog prstena i prodala ga, a Range Rover je poklonila nesposobnom bratu, debilu..."

"Vidoje je, kad se htio zaručiti s Nikolinom, uzeo obiteljski prsten ruskog podrijetla. Odnio je taj prsten zlataru da ga preradi. Ne znam detalje kako, prepakiran je u novu platinu, bijelo zlato... Bilo je po četiri karata. Pazite, nikad mi to nije rekao, vjerujte mi, ali sam u dnevniku našao zapisano da Nikolina vadi dijamantni kamen.

Nakon nekih pet godina, nisam uspio shvatiti točno kada, ona je njega izvadila i prodala, a mom je sinu rekla da joj je ispao. Vidoje joj je naručio novi kamen i kupio. I majstori zlatari rekli su da je nemoguće da je kamen ispao jer su ga držale snažne krapne, na silu je izvađen i tom prilikom je i oštećen", rekao je Miša Grof za Kurir.

Dodaje i da je njegov pokojni sin jako volio Nikolininu obitelj.

"Kada je njen otac umro, on je toliko trčao da ja mislim da se ne bi toliko potrudio da sam ja umro. On je jurio oko sprovoda i grobnog mjesta, oko svega. Moj Vidoje je morao ići tamo za katolički Božić. Na početku njihove veze ona nije imala automobil, poslije tri dana Vidoje joj je kupio Range Rover, a ona ga je poslije nekog vremena poklonila. Dala ga je svom nesposobnom bratu, debilu, koji nikada u životu ništa nije radio", rekao je Vidojev otac.

Novinari srpskog Kurira pitali su ga i je li još uvijek u kontaktu s maserkom koja je u trenutku Vidojeve smrti bila s njim.

"Sada nitko ne može znati što mu je ona bila. Vidio sam jednu neuglednu damu, a Vidoje je imao ukusa. On je bio vrlo uredan i pedantan, jedna flekica na tenisicama ako je bila, ona se morala ukloiti, ako je nešto kapnulo, on je odmah mijenjao taj komad garderobe. Žena koju sam ja zatekao na adresi nikako mi se nije uklapala u to da bi mu ona mogla biti ljubavnica ili djevojka", rekao je Miša Grof za Kurir.

Priznao je i da bi volio vidjeti unuku Unu Sofiju, ali smatra da to trenutno nije moguće.

"Iskreno ću vam reći, bojim se da Nikolina neće dovoditi Unu i da neće dozvoljavati da je puno viđam. Ona bi najviše voljela da meni zakonom odrede da idem u Hrvatsku ako želim vidjeti unuku i da me tamo ubiju. Njoj ništa nije strano. Starija unuka Matea, koju je Vidoje dobio u braku s Lanom, jako je tužna i utučena, jako pati za ocem, svega je svjesna. Dolazi kod mene svaki dan, njezina majka Lana još uvijek plače za Vidojem. Matea je ista Vidoje, jako sliče", rekao je za Kurir.

Vrh

PostPostano: 06 srp 2022, 14:04 

kiler je napisao/la:

Vidojev otac tvrdi da su se Nikolina i Katarina družile i da glumica "nije slutila da će joj prijateljica preoteti dečka".

"Nikolina i Katarina Radivojević bile su jedne od najboljih prijateljica, a Vidoje je bio nešto manje od dvije godine s Katarinom u vezi. Nikolina je njega upoznala kao dečka svoje prijateljice i preotela joj ga, a bile su nerazdvojne. Joj, bože, pa što nije ostao s njom. I da, rasturi ona tu vezu i uda se za dečka svoje prijateljice... Katarinu sam dva puta sreo, bila je divna i veoma pristojna", kaže Miša Grof za Kurir.

Ovaj Vidoje je baš bio hiperaktivan.

1099 of 2558 - 42.96%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 06 srp 2022, 14:53 

Naša Kvačica je napisao/la:
kiler je napisao/la:

Hebač na baterije....doping vijagru.

Poučak je NE guraj Hrvaticama Bordžijama. :zubati :zubati
Ubojstvo je ovo moj Ti, uz saizvršilaštvo neugledne maserice...

Još jedan đenosajd nad srpskom nejači, hebačkom elitom.
Pa dokle bre, kako vam NE dosadi. :zubati

Vrh

PostPostano: 06 srp 2022, 14:59 

K..M je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:

Hebač na baterije....doping vijagru.

Poučak je NE guraj Hrvaticama Bordžijama. :zubati :zubati
Ubojstvo je ovo moj Ti, uz saizvršilaštvo neugledne maserice...

Još jedan đenosajd nad srpskom nejači, hebačkom elitom.
Pa dokle bre, kako vam NE dosadi. :zubati

Lakše reći nego učiniti. :zubati

1099 of 2558 - 42.96%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 07 srp 2022, 23:44 

Smiješni su ti poduzetnici kao Grof ili onaj Đikan koji javno histeriziraju koliko im žena ili nevjesta troši.
Pa onda nisi nikakav poduzetnik ako ne možeš financijski podnijeti malo krpice, cipele i kuću u Zagrebu.

Vrh

PostPostano: 24 ruj 2022, 15:19 

Miletićeva djevojka ide na ‘face jogu‘; političar zbog istoga ranije ocrnio Kolindu: ‘To nije spojivo s kršćanskim naukom‘
https://www.dnevnik.ba/vijesti/miletice ... om-2643141

Vrh

PostPostano: 07 pro 2022, 23:05 

PONOVNO ZALJUBLJENA

Mostarska glumica u vezi je s duplo starijim poduzetnikom, par već živi zajedno

https://www.klix.ba/magazin/showbiz/mos ... /221207123

Ornela Vištica, mostarska glumica s adresom u Zagrebu, u vezi je s uspješnim hrvatskim poduzetnikom Nenadom Šepakom.

Glumica i njen duplo stariji partner u vezi su više od godinu dana i žive zajedno u jednom zagrebačkom naselju, saznaje Story.

Vlasnik beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana i bara Khala iz prošlog braka ima troje djece.
Ornela se trudi svoju privatnost držati daleko od očiju javnosti, a poznato je kako je 2018. godine bila u vezi s hrvatskim chefom Matom Jankovićem.

Nakon prekida, Ornela je priznala da prolazi teško razdoblje.

"Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad. Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih", napisala je tada na Instagramu.

kljiks.ba

Vrh

PostPostano: 07 pro 2022, 23:14 

Postoje ljudi koji ne znaju i ne mogu biti sami. I muškarci i žene. Nije u pitanju sex, egzustencija i dr. nego jednostavno moraju imati nekoga pored sebe.
Sada, da li je to nesposobnost ili emotivna ovisnost o ,,nekome,, ne znam.

Vrh

PostPostano: 07 pro 2022, 23:36 

kiler je napisao/la:
PONOVNO ZALJUBLJENA

Mostarska glumica u vezi je s duplo starijim poduzetnikom, par već živi zajedno

https://www.klix.ba/magazin/showbiz/mos ... /221207123

Ornela Vištica, mostarska glumica s adresom u Zagrebu, u vezi je s uspješnim hrvatskim poduzetnikom Nenadom Šepakom.

Glumica i njen duplo stariji partner u vezi su više od godinu dana i žive zajedno u jednom zagrebačkom naselju, saznaje Story.

Vlasnik beach bara Carpe Diem na Hvaru i zagrebačkog restorana i bara Khala iz prošlog braka ima troje djece.
Ornela se trudi svoju privatnost držati daleko od očiju javnosti, a poznato je kako je 2018. godine bila u vezi s hrvatskim chefom Matom Jankovićem.

Nakon prekida, Ornela je priznala da prolazi teško razdoblje.

"Istina je da prolazim kroz najteže razdoblje dosad. Vrijeme bolnih i teških odluka, vjerujem ispravnih", napisala je tada na Instagramu.

kljiks.ba

Radio sam kao student za Šepaka, tad je već bio stariji.

Koliko sad ima bokte.

Vrh

PostPostano: 07 pro 2022, 23:42 

šeset i šes valjda,ako je baš duplo stariji od nje... :neznam

Vrh

PostPostano: 07 pro 2022, 23:44 

Ta neće za duplo starijeg zavarivača.

1099 of 2558 - 42.96%

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 127 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2, 3, 4, 5, 6  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: