|
|
Stranica: 4/5.
|
[ 110 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
weasel
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 06 srp 2022, 15:02 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Bila bi Srebrenica II Pa i da njih nije bilo imali bi pola tzv VRS pred Zadrom JNA je bila pred Zadrom 1991. kad ste vi u BiH nosili Titine slike, pa su je Hrvati istjerali, debelo prije postojanja Bihačog džepa. Hrvatska je mogla opstati bez Muslimana, Muslimani nisu mogli opsati bez Hrvatske.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 06 srp 2022, 15:40 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Aladža ostala Srbima u Foči. I šta ćemo sad Ništa. Srba sve manje u Foči. I htjeli joj promijeniti ime, izblamirali se. Prepolovio se broj stanovništva od popisa prije rata Ah da, dosta je pobijenih i protjeranih Bošnjaka. Al opet, Foča ima bar neke žile kucavice i opet džabe. Univerzitet prije svega. Broj Srba u Foči skoro identičan broju Srba od prije rata u Foči. Isto kao popis u Konjicu. Prije rata Konjic je imao 43 878 stanovnika. Danas ima 25 148. Otišli Srbi i Hrvati ostali Muslimani. Broj stanovnika umanjen za 18 730. Foča 1991 broj stanovnika 35 000 računajući Ustikolinu koja je pripala vama. Broj Srba 1991 - 16 867 Broj Srba 2013 - 16 739 Muslimana je 1991 bilo u Foči 17 183 ( sa Ustikolinom).
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 06 srp 2022, 15:43 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ništa. Srba sve manje u Foči. I htjeli joj promijeniti ime, izblamirali se. Prepolovio se broj stanovništva od popisa prije rata Ah da, dosta je pobijenih i protjeranih Bošnjaka. Al opet, Foča ima bar neke žile kucavice i opet džabe. Univerzitet prije svega. Broj Srba u Foči skoro identičan broju Srba od prije rata u Foči. Isto kao popis u Konjicu. Prije rata Konjic je imao 43 878 stanovnika. Danas ima 25 148. Otišli Srbi i Hrvati ostali Muslimani. Broj stanovnika umanjen za 18 730. Foča 1991 broj stanovnika 35 000 računajući Ustikolinu koja je pripala vama. Broj Srba 1991 - 16 867 Broj Srba 2013 - 16 739 Muslimana je 1991 bilo u Foči 17 183 ( sa Ustikolinom). Između ostalog i zbog doseljavanja Srba iz Sarajeva i okoline. Da, nisam računao Ustikolinu.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 12:13 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Pazi njegovog veličanja hrvatske vojske. I to iz beograda. Hrvatska vojska je uspela da savlada SVK i deo VRS dok ste vi ceo rat bili zipovani na 10% teritorije bivše SRBiH i to uz svu pomoć koju ste dobijali i od hamerike i od islamskih zemalja, pa i od Hrvata koji su puštali da vam se dopremaju mudžahedini i oružje dok je Republika Srpska bila u potpunoj blokadi i nije imala kap nafte. Niste bili u stanju da pobedite ni Babine a kamo li bilo koga ozbiljnijeg. Islamistička harmija je bila najveća bruka u celom ratu, jedine pobede protiv Srba su vam bile šlepanje uz HV i onaj mudžahedinski napad u Vozući koji se desio posle oluje. Pre avgusta 1995. niste metar od Srba zauzeli, i da se HV nije umešala ne biste do dana današnjeg.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 12:18 |
|
|
weasel je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Pa i da njih nije bilo imali bi pola tzv VRS pred Zadrom JNA je bila pred Zadrom 1991. kad ste vi u BiH nosili Titine slike, pa su je Hrvati istjerali, debelo prije postojanja Bihačog džepa. Hrvatska je mogla opstati bez Muslimana, Muslimani nisu mogli opsati bez Hrvatske. Sad bi ih bilo samo 0,5 mil. da nije bilo Hrvatske.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 12:24 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Pazi njegovog veličanja hrvatske vojske. I to iz beograda. Hrvatska vojska je uspela da savlada SVK i deo VRS dok ste vi ceo rat bili zipovani na 10% teritorije bivše SRBiH i to uz svu pomoć koju ste dobijali i od hamerike i od islamskih zemalja, pa i od Hrvata koji su puštali da vam se dopremaju mudžahedini i oružje dok je Republika Srpska bila u potpunoj blokadi i nije imala kap nafte. Niste bili u stanju da pobedite ni Babine a kamo li bilo koga ozbiljnijeg. Islamistička harmija je bila najveća bruka u celom ratu, jedine pobede protiv Srba su vam bile šlepanje uz HV i onaj mudžahedinski napad u Vozući koji se desio posle oluje. Pre avgusta 1995. niste metar od Srba zauzeli, i da se HV nije umešala ne biste do dana današnjeg. Čuj RS bila u blokadi. Rat je počeo 95 i tad ste se krenuli pakovat, do tad je bilo klanje većinom nenaoružanih civila. Srbi su vjerovatno najveće pičke na svijetu
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 12:38 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Hrvatska vojska je uspela da savlada SVK i deo VRS dok ste vi ceo rat bili zipovani na 10% teritorije bivše SRBiH i to uz svu pomoć koju ste dobijali i od hamerike i od islamskih zemalja, pa i od Hrvata koji su puštali da vam se dopremaju mudžahedini i oružje dok je Republika Srpska bila u potpunoj blokadi i nije imala kap nafte. Niste bili u stanju da pobedite ni Babine a kamo li bilo koga ozbiljnijeg. Islamistička harmija je bila najveća bruka u celom ratu, jedine pobede protiv Srba su vam bile šlepanje uz HV i onaj mudžahedinski napad u Vozući koji se desio posle oluje. Pre avgusta 1995. niste metar od Srba zauzeli, i da se HV nije umešala ne biste do dana današnjeg.
Čuj RS bila u blokadi. Rat je počeo 95 i tad ste se krenuli pakovat, do tad je bilo klanje većinom nenaoružanih civila. Srbi su vjerovatno najveće pičke na svijetu Ako smo mi pičke što ne smete 1 na 1 da se borite sa nama nego samo kao privezak nekog drugog? Nije rat počeo 1995. nego ste se tad vi pridružili NATO-u i Hrvatima, nakačili se na njih kao krpelj. Da sam na vašem mestu ja bih se od sramote pokrio ušima i ne bih ništa pisao o ratu, a pobeda u ratu i nije bila vaša islamistička strategija, vi ste mislili demografski da nas poklopite, kad ono i tu pušing. Luzeri ste na svakom polju, šta god da radite izjalovi se, jednostavno takvi ste. Proklela vas sudbina kao izdajice i po..turice.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 12:57 |
|
|
Kad sam bijo mali najdraži dio Dnevnika ni mi je bio izveštaj sa muslimansko-muslimanskog ratišta. Udarijo Turčin na Turčina.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 12:58 |
|
|
Pa bili ste pičke u ratu osim ako niste hrabrost pokazivali klanjem, paljenjem, maltretiranjem i granatiranjem civila...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 13:02 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Pa bili ste pičke u ratu osim ako niste hrabrost pokazivali klanjem, paljenjem, maltretiranjem i granatiranjem civila... Mi pičke a vi junački se raširili na 24%.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 13:04 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Čuj RS bila u blokadi. Rat je počeo 95 i tad ste se krenuli pakovat, do tad je bilo klanje većinom nenaoružanih civila. Srbi su vjerovatno najveće pičke na svijetu Ako smo mi pičke što ne smete 1 na 1 da se borite sa nama nego samo kao privezak nekog drugog? Nije rat počeo 1995. nego ste se tad vi pridružili NATO-u i Hrvatima, nakačili se na njih kao krpelj. Da sam na vašem mestu ja bih se od sramote pokrio ušima i ne bih ništa pisao o ratu, a pobeda u ratu i nije bila vaša islamistička strategija, vi ste mislili demografski da nas poklopite, kad ono i tu pušing. Luzeri ste na svakom polju, šta god da radite izjalovi se, jednostavno takvi ste. Proklela vas sudbina kao izdajice i po..turice. Čuj 1na 1 pa vas ima 8 miliona jesi zi normalan. Ej hrabrosti ahah. Gdje god je metak ispaljen prema vama niste prošli, zo je činjenica i mi to znamo i znate i vi. Zelen si ti, maleni glupavi šovinista. Ideš na mute
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 13:09 |
|
|
To nema veze sa vašim karakternim osobinama, pičke i ********. ******** ponašanje u ratu.
Ubili ste 7x više civila od drugih i koju hiljadu više vojnika od drugih, zajedno sa onim streljanjem Srebreničana. matematika baš i ne ide u prilog vašim vojničkim vještinama, moralu, hrabrosti. Jel kontaš? I sve to dok ste na raspolaganju imali, skromno rečeno, 10x više oružja.
Čak i da ste nas sabili na 2% BiH ili da ste nas sve eliminisali opet bi vaša borba bila ********.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 13:12 |
|
|
Naša borba ******** a vi u procvat Liberalnog nacizma uz pomoć NATO, HV i HVO nagurali na 24%. Alal vam vera junaci. Čemu ne nadate u sljedećem ratu kojim prijetite?
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 13:12 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Srebreničarili se među sobom Turci. Svašta. Hagresija.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 13:16 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Naša borba ******** a vi u procvat Liberalnog nacizma uz pomoć NATO, HV i HVO nagurali na 24%. Alal vam vera junaci. Čemu ne nadate u sljedećem ratu kojim prijetite? Ko ti prijeti jadan ne bio? Opet, da smo na 2% vaša borba je bila ********, to ne može promijeniti ništa, taman da nas nema i da BiH nema i da je Srbija do Tokija.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 13:21 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Čuj 1na 1 pa vas ima 8 miliona jesi zi normalan. Ej hrabrosti ahah. Gdje god je metak ispaljen prema vama niste prošli, zo je činjenica i mi to znamo i znate i vi. Zelen si ti, maleni glupavi šovinista. Ideš na mute Kojih 8 miliona, borili ste se sa VRS, JNA/VJ se povukla 1992 i posle toga je iz Srbije bilo samo dobrovoljaca i nešto malo logističke podrške. VRS vas je satrala za sve pare, a bilo vas je više i u kasnijem delu rata je do vas i dosta oružja i mudžahedina dolazilo pa opet ništa dok nije napala HV. Luzeri.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 13:24 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Čuj 1na 1 pa vas ima 8 miliona jesi zi normalan. Ej hrabrosti ahah. Gdje god je metak ispaljen prema vama niste prošli, zo je činjenica i mi to znamo i znate i vi. Zelen si ti, maleni glupavi šovinista. Ideš na mute Kojih 8 miliona, borili ste se sa VRS, JNA/VJ se povukla 1992 i posle toga je iz Srbije bilo samo dobrovoljaca i nešto malo logističke podrške. VRS vas je satrala za sve pare, a bilo vas je više i u kasnijem delu rata je do vas i dosta oružja i mudžahedina dolazilo pa opet ništa dok nije napala HV. Luzeri. Haj ne serendaj, VRS se srala sama od sebe, daleko naoružaniji i lakim i teškim naoružanjem, lično sam kao klinac u podrumu slušao na radiju kako četnici plaše sami sebe sa hiljadama zelenih beretki na pojedinim položajima, u stvarnosti je liniju držala šačica slabo naoružanih i opremljenih rezervista i lokalnih momaka. No u strahu su velike oči. Šta je bilo kasnije je druga priča, da nije bilo nekog dotoka ne bi ni vi stali niti bi se došlo u situaciju da se vrše pregovori. VRS je satrala više civilnog stanovništva to si u pravu, prava zločinačka organizacija. Vojno je više četnika popušilo i ostavilo kosti širom naše Bosne i Hercegovine.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 13:25 |
|
|
Lebowski je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Naša borba ******** a vi u procvat Liberalnog nacizma uz pomoć NATO, HV i HVO nagurali na 24%. Alal vam vera junaci. Čemu ne nadate u sljedećem ratu kojim prijetite? Ko ti prijeti jadan ne bio? Opet, da smo na 2% vaša borba je bila ********, to ne može promijeniti ništa, taman da nas nema i da BiH nema i da je Srbija do Tokija. Bakir mi prijeti. Hoće da nas ubija. Što vam to treba Muslimani? Nadam se da ćete idući put vi biti ******** ko mi i da će vas bombardovati uranijomom. Bilo ko. Nadam se ćete osetiti kako je kad je celi svet protiv vas bre.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 13:28 |
|
|
Ja se nadam da neće niko nikog napadati i niko nikog bombardovati, nisam ******** da se tomu nadam.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 13:29 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Ja se nadam da neće niko nikog napadati i niko nikog bombardovati, nisam ******** da se tomu nadam. Vi prijetite ratom. Samo vi. Ne valja vam to.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 13:54 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Čuj 1na 1 pa vas ima 8 miliona jesi zi normalan. Ej hrabrosti ahah. Gdje god je metak ispaljen prema vama niste prošli, zo je činjenica i mi to znamo i znate i vi. Zelen si ti, maleni glupavi šovinista. Ideš na mute Kojih 8 miliona, borili ste se sa VRS, JNA/VJ se povukla 1992 i posle toga je iz Srbije bilo samo dobrovoljaca i nešto malo logističke podrške. VRS vas je satrala za sve pare, a bilo vas je više i u kasnijem delu rata je do vas i dosta oružja i mudžahedina dolazilo pa opet ništa dok nije napala HV. Luzeri. Idi budi majmun negdje drugo
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 13:57 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Ko ti prijeti jadan ne bio? Opet, da smo na 2% vaša borba je bila ********, to ne može promijeniti ništa, taman da nas nema i da BiH nema i da je Srbija do Tokija.
Bakir mi prijeti. Hoće da nas ubija. Što vam to treba Muslimani? Nadam se da ćete idući put vi biti ******** ko mi i da će vas bombardovati uranijomom. Bilo ko. Nadam se ćete osetiti kako je kad je celi svet protiv vas bre. Ahaha, Bakir trezoraš mu prijeti Haj se uozbilji. Neće nikad cijeli svijet biti protiv nas ba. Zato što mi nikad nećemo biti naopaki kao vi.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 13:58 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Bakir mi prijeti. Hoće da nas ubija. Što vam to treba Muslimani? Nadam se da ćete idući put vi biti ******** ko mi i da će vas bombardovati uranijomom. Bilo ko. Nadam se ćete osetiti kako je kad je celi svet protiv vas bre. Ahaha, Bakir trezoraš mu prijeti Haj se uozbilji. Neće nikad cijeli svijet biti protiv nas ba. Zato što mi nikad nećemo biti naopaki kao vi. Da, prijeti. Ne valja Srbima prijetiti.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 14:02 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ahaha, Bakir trezoraš mu prijeti Haj se uozbilji. Neće nikad cijeli svijet biti protiv nas ba. Zato što mi nikad nećemo biti naopaki kao vi. Da, prijeti. Ne valja Srbima prijetiti. Što, šta ćete? Zar niste vojno neutralni? Prijetiš đedovom papovkom ispod hale?
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Tri decenije od građanskog rata među Muslimanima Postano: 07 srp 2022, 14:08 |
|
|
Mariooo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Da, prijeti. Ne valja Srbima prijetiti.
Što, šta ćete? Zar niste vojno neutralni? Prijetiš đedovom papovkom ispod hale? Srbija i Hrvatska su potpisnice i garanti DMS, ako počnete još jedan rat fino ćete se provesti, anadolija vas čeka.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 20 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|