|
|
Stranica: 1095/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 09:53 |
|
|
Karabaja je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Parlament Albanije usvojio Rezoluciju o genocidu u Srebrenici. Parlament Austrije isto tako. Fun fact: Rezoluciju podržali i desničari iz FPO, inače Dodikovi jarani Ono što mi radimo je veliki posao, na duge staze. Sri ne rade ništa, zato sve što mogu je pustiti u nekom kaficu "ne volim te Alija" i to je to. Ne mogu klati, to ih žulja Pa i ne trebamo više. Ovo što je ostalo u Srpskoj će izumreti.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 09:54 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Zar nije Mile bio dobar sa nekim austrijskim zamjenikom zamjenika pomoćnika upravo iz te FPO? Izdajnici na sve strane. Ne može pošten čovjek više nikom vjerovati Joj kad se sjetim kako ga je nasadio onaj hrvatski novinar, zove te Mile premijer Hrvatske, može li se šta okrenuti dole, kakvo jagnje, prase, ima li ženskih A Mile ko pravi domaćin se razletio Oni nemaju saveznika, nema niko da dijeli zajedničke vrijednosti s njima, pa ni ti desničari. Niko ne voli genocidaše, zločince i neljude. Sutra da Zapad ''propadne'' a Rusi i Kinezi se politički ustoliče na ovom prostoru, nimalo me ne bi iznenadilo da ih i oni u jednom momentu ne obogate uranijumom. Kako da ne. Rusi i Kinezi su inače poznati po tome što idu po svijetu i bombarduju. Nema nade Mujo. Čim padne Liberalni nacizam pozdravi se sa Bosnom. Od nas imaš mahanje.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 09:55 |
|
|
Mariooo je napisao/la: JAS je napisao/la: Muyo muyo . Zašto seiriš kad znaš da ćeš na kraju biti ko popišan. Ne valja nas gneviti. Mi Srbi sve pamtimo . Boli nas ***. Prošla su vremena kad ste mogli svoje prosipati. Ne valja vam pamtiti, uzmite zapišite. Ha ja dolazi vaše. Vladaće liberalni rajh još 1000godina. U kom matriksu vi živite
|
|
Vrh |
|
|
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 09:58 |
|
|
Pa šta ako peva. To mu je samo +, jer nije odnarođen od svog naroda. Nije kao Bakir koji i dalje glumi bega.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:04 |
|
|
Mariooo je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Ovo je kud i kamo impozantnije Pobednika Zvezda Granda dočekalo 20.000 ljudi u rodnom Tešnjuhttps://www.telegraf.rs/jetset/vesti-jetset/3520147-pobednika-zvezda-granda-docekalo-20000-ljudi-u-rodnom-tesnju-ovacije-za-viki-miljkovic"Pravi trans nastao je kada se se čuli takovi pesme "Crno i belo"Kolko šatora treba za volko mumina ? 200 ? Hahahaha Halo, predsjednik ili da kažem glavni vam baja pjeva pod šatorom uz litar šljive veži mala kera. Šta ti imaš nekom pričati? Pobjednik kičeraja koji se održava u Srbiji. Ne znam što pustate da vam mrske Bošnje pobjeđuju? Shabene, Srbi kažu da je rakija bolja od Boga. Uzme pamet, al ujutru vrati. Problemčić je kada se čika Bog zaigra i unakahireti vugel, te razveseli mongoloida "Novalić o pomoći stanovništvu: Svjedoci ste da sam nikakav političar"Khm, jel vam ovaj kao dječarac upao u bure sa džibrom kod komšije Srbina ili ste rasadu uvezli iz Laosa ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:12 |
|
|
Pa šta vam znači hrezoHlucija ? Vas u Srpskoj nema ,niti će vas u doglednoj budućnosti biti. Tako da ne znam čemu histerija ,čemu seirenje?
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:13 |
|
|
Pa da vama ne znači potpisali biste ju sami.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:14 |
|
|
Novalić je obrno igricu, prejebao je i Vučića u takiji. Ubedio je sve oko sebe da je totalni debil i uživa ilegalno sve što vlast donosi već godinama unazad. Fadile, legendo!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:16 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Pa da vama ne znači potpisali biste ju sami. Potpišite vi nama nezavosnost mi ćemo vama rezoluciju, jel pošteno?
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:17 |
|
|
Fadil je pravi reprezent, baš po mjeri.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:22 |
|
|
JAS je napisao/la: Pa šta vam znači hrezoHlucija ? Vas u Srpskoj nema ,niti će vas u doglednoj budućnosti biti. Tako da ne znam čemu histerija ,čemu seirenje? Sve da nas nema nijedan i sve da nas nikad i ne bude (a biće) to je opet naša zemlja i hoćemo da eksploatišemo resurse i tako to.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lebowski je napisao/la: Pa da vama ne znači potpisali biste ju sami. Potpišite vi nama nezavosnost mi ćemo vama rezoluciju, jel pošteno? Evo odmah ali ako promijenite naziv u znaš već koji...
|
|
Vrh |
|
|
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:39 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: JAS je napisao/la: Pa šta vam znači hrezoHlucija ? Vas u Srpskoj nema ,niti će vas u doglednoj budućnosti biti. Tako da ne znam čemu histerija ,čemu seirenje? Sve da nas nema nijedan i sve da nas nikad i ne bude (a biće) to je opet naša zemlja i hoćemo da eksploatišemo resurse i tako to. Nije vaša zemlja. Zbog takvog osionog stava ste i dobili po kiši. Budite pametni
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:40 |
|
|
Lebowski je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Potpišite vi nama nezavosnost mi ćemo vama rezoluciju, jel pošteno? Evo odmah ali ako promijenite naziv u znaš već koji... Ne znam? Al može bjanko upišite šta god hoćete.
|
|
Vrh |
|
|
JAS
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:41 |
|
|
Pa zar ne vidite da vaš taj vaš inat vodi pravo u ambis tj pravo u nestanak.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:43 |
|
|
JAS je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Boli nas ***. Prošla su vremena kad ste mogli svoje prosipati. Ne valja vam pamtiti, uzmite zapišite.
Ha ja dolazi vaše. Vladaće liberalni rajh još 1000godina. U kom matriksu vi živite Realnije 100 puta od ovog što vi sanjate.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:44 |
|
|
JAS je napisao/la: Pa šta ako peva. To mu je samo +, jer nije odnarođen od svog naroda. Nije kao Bakir koji i dalje glumi bega. Halo, jesi li vidio šta pjeva? Druga stvar, nije baš neki slavuj Daj bolan, ozbiljnom državniku nije mjesto pod šatorom, da nateže iz flaše i pjeva teferič pjesme.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:44 |
|
|
JAS je napisao/la: Pa zar ne vidite da vaš taj vaš inat vodi pravo u ambis tj pravo u nestanak. Kako? Ne vidimo to. Objasni.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:46 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Halo, predsjednik ili da kažem glavni vam baja pjeva pod šatorom uz litar šljive veži mala kera. Šta ti imaš nekom pričati?
Pobjednik kičeraja koji se održava u Srbiji. Ne znam što pustate da vam mrske Bošnje pobjeđuju?
Shabene, Srbi kažu da je rakija bolja od Boga. Uzme pamet, al ujutru vrati. Problemčić je kada se čika Bog zaigra i unakahireti vugel, te razveseli mongoloida "Novalić o pomoći stanovništvu: Svjedoci ste da sam nikakav političar"Khm, jel vam ovaj kao dječarac upao u bure sa džibrom kod komšije Srbina ili ste rasadu uvezli iz Laosa ? Pa ne znam šta se imaš smijati Fadilu, to nešta Mile ljepše izgleda? Željka? Ona debela što je pojam za ''ljepotu''? Kako se nekom smijati, a predstavljaju te likovi iz Pogrešnog skretanja? Sve mutant do mutanta. Ko se privatno naljeva boli me ***. Neozbiljno je da vodeći političar nateže sa pjandurama iz flaše.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:46 |
|
|
Mariooo je napisao/la: JAS je napisao/la: Pa šta ako peva. To mu je samo +, jer nije odnarođen od svog naroda. Nije kao Bakir koji i dalje glumi bega. Halo, jesi li vidio šta pjeva? Druga stvar, nije baš neki slavuj Daj bolan, ozbiljnom državniku nije mjesto pod šatorom, da nateže iz flaše i pjeva teferič pjesme. Ko to kaže? Mi Srbi smatramo da ozbiljan državnik mora da nateže iz flaše i pjeva ko slavuj "Mala veži kera".
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:48 |
|
|
JAS je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Sve da nas nema nijedan i sve da nas nikad i ne bude (a biće) to je opet naša zemlja i hoćemo da eksploatišemo resurse i tako to.
Nije vaša zemlja. Zbog takvog osionog stava ste i dobili po kiši. Budite pametni Pa nije samo naša, slažem se. Zato smo za građansku državu.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:48 |
|
|
Mariooo je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Shabene, Srbi kažu da je rakija bolja od Boga. Uzme pamet, al ujutru vrati. Problemčić je kada se čika Bog zaigra i unakahireti vugel, te razveseli mongoloida "Novalić o pomoći stanovništvu: Svjedoci ste da sam nikakav političar"Khm, jel vam ovaj kao dječarac upao u bure sa džibrom kod komšije Srbina ili ste rasadu uvezli iz Laosa ? Pa ne znam šta se imaš smijati Fadilu, to nešta Mile ljepše izgleda? Željka? Ona debela što je pojam za ''ljepotu''? Kako se nekom smijati, a predstavljaju te likovi iz Pogrešnog skretanja? Sve mutant do mutanta. Ko se privatno naljeva boli me ***. Neozbiljno je da vodeći političar nateže sa pjandurama iz flaše. Morel zbokala?
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:49 |
|
|
JAS je napisao/la: Pa zar ne vidite da vaš taj vaš inat vodi pravo u ambis tj pravo u nestanak. Upravo vi nam prigovarate da smo podanici, a smeta vam što nećemo vama da se povinujemo. De se vi prvo sa sobom dogovorite. Ne možete tražiti nešto od nas, a odbijati nas istovremeno da to budemo. Te prijetnje su vam imale smisla dok ste mislili da možete šta hoćete, dokle hoćete i kako hoćete. Ta vremena su vam prošla. Sad je to u nestanak ćorak. Možete nas jedino povući za donju pipu.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:50 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Halo, jesi li vidio šta pjeva? Druga stvar, nije baš neki slavuj Daj bolan, ozbiljnom državniku nije mjesto pod šatorom, da nateže iz flaše i pjeva teferič pjesme. Ko to kaže? Mi Srbi smatramo da ozbiljan državnik mora da nateže iz flaše i pjeva ko slavuj "Mala veži kera". Odlično. Zato i neće nikad ništa biti od vas. Bićete ćergaši
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 08 srp 2022, 10:51 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: JAS je napisao/la: Nije vaša zemlja. Zbog takvog osionog stava ste i dobili po kiši. Budite pametni Pa nije samo naša, slažem se. Zato smo za građansku državu. Za "građansku" ste jer vas je 50%. Da vas je 20% grebali biste rukama i nogama za federalizam, a možda biste i tražili nezavisnost mini-Bošnjakistana. I drugi bi da su na vašem mestu. Samo da nazovemo stvari pravim imenom.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|