|
|
Stranica: 148/221.
|
[ 5517 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:10 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39406 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Kaže muslimanska pobjeguša iz Beča Ni od cega ja nisam pobjegla. Iselila sam se nakon Dejtona. Kao djevojčica. Kad su drugi odlucivali o mojoj dobrobiti. Sad sad pomazem. Registrirala sam za glasanje stotinjak Bošnjaka. Diljem Beča. Sve Komšicevi glasaci. I to nije sve. Do kraja ljeta 1000 planiram. Ni u Sarajevu ne bi bila korisnija. Lažeš ko prava muslimanka. U Austriji se za glasanje na izborima u BiH prijavilo samo 350 građana https://dijaspora.mhrr.gov.ba/u-austrij ... 0-gradana/Nek vas je uskoro još više da tako pomažete BiH iz Austrije i Njemačke. Super da skupljaš glasove za Komšića i pomažeš Bakiru i dinastiji Izetbegović protiv Bećirovića, hvala ti na tome.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:11 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama
|
crni_bombarder je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/dijaspora/u-austriji-se-za-glasanje-na-izborima-u-bih-prijavilo-samo-350-gradjana/220620141
nitko krupno ko turcin ne laze, samo turkinja Guraču srpskih usalih k. Pogledaj datum. A pogledaj datum moje objave i adrese. Kretencino polupismena retardirana. Ne znas avarar staviti 20 godina na forumu. Invalidu.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:12 |
|
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ni od cega ja nisam pobjegla. Iselila sam se nakon Dejtona. Kao djevojčica. Kad su drugi odlucivali o mojoj dobrobiti. Sad sad pomazem. Registrirala sam za glasanje stotinjak Bošnjaka. Diljem Beča. Sve Komšicevi glasaci. I to nije sve. Do kraja ljeta 1000 planiram. Ni u Sarajevu ne bi bila korisnija. Lažeš ko prava muslimanka. U Austriji se za glasanje na izborima u BiH prijavilo samo 350 građana https://dijaspora.mhrr.gov.ba/u-austrij ... 0-gradana/Nek vas je uskoro još više da tako pomažete BiH iz Austrije i Njemačke. Super da skupljaš glasove za Komšića i pomažeš Bakiru i dinastiji Izetbegović protiv Bećirovića, hvala ti na tome. U junu vijest. Od tada svaki vikend registriramo. Sto bi vas lagala? U 22 sam na toj adresi svaki vikend. Citat: Reutenweg 22, 1220
Na tu adresu bujrum.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:14 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25895 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nadajmo se da neće. Laganini mjesečno zaradi 20.000 kuna. Minimalno. A vi pričajte sto hocete. Lako je njemu zaraditi. Pusti par šlepera da prođu bez urednih papira i eto mu love.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:15 |
|
|
Laze bula, otisla ko dijete ali takija je u genetskom kodu.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ni od cega ja nisam pobjegla. Iselila sam se nakon Dejtona. Kao djevojčica. Kad su drugi odlucivali o mojoj dobrobiti. A sad pomazem. Ne ko Adis, Ali …Registrirala sam za glasanje stotinjak Bošnjaka. Diljem Beča. Sve Komšicevi glasaci. I to nije sve. Do kraja ljeta 1000 planiram. Ni u Sarajevu ne bi bila korisnija. Znaci pomazes samo komsicu, a Vojinu Mijatovicu jok? A zamisli lepote da su u predsednistvu Komsic, Bakir ili Minka i Vojin!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:16 |
|
|
Bobovac je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Laganini mjesečno zaradi 20.000 kuna. Minimalno. A vi pričajte sto hocete. Lako je njemu zaraditi. Pusti par šlepera da prođu bez urednih papira i eto mu love. A tebe jadni moj Bobi HDZ stavio na listu pod broj 46. zivot je jarac.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:16 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39406 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Vijest je od 21.06. u dva mjeseca se registriralo 350 ljudi u Austriji i ne mora čak značiti niti da su svi Muslimani. Ali nemam ništa protiv, podržavam tvoje volontiranje za Bakira, to čak i nama odgovara, tako da samo naprijed.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:18 |
|
|
daramo je napisao/la: Vijest je od 21.06. u dva mjeseca se registriralo 350 ljudi u Austriji i ne mora čak značiti niti da su svi Muslimani. Ali nemam ništa protiv, podržavam tvoje volontiranje za Bakira, to čak i nama odgovara, tako da samo naprijed. Izgurace to do 19. na 700.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:18 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: A zamisli lepote da su u predsednistvu Komsic, Bakir ili Minka i Vojin! Ne valja, u tom slucaju Sejdalija ne bi mogao svoj nerad, neznanje, nekompetenciju skrivati iza "rata protiv hustasa i cetnika". Sejdalijine glasace to najvise plasi, da dodje vrijeme "bez okova" i da mujaga mora nesto radom stvoriti.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:19 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ni od cega ja nisam pobjegla. Iselila sam se nakon Dejtona. Kao djevojčica. Kad su drugi odlucivali o mojoj dobrobiti. A sad pomazem. Ne ko Adis, Ali …Registrirala sam za glasanje stotinjak Bošnjaka. Diljem Beča. Sve Komšicevi glasaci. I to nije sve. Do kraja ljeta 1000 planiram. Ni u Sarajevu ne bi bila korisnija. Znaci pomazes samo komsicu, a Vojinu Mijatovicu jok? A zamisli lepote da su u predsednistvu Komsic, Bakir ili Minka i Vojin! Pa tesko je utjecati na izbore u RS. Jako tesko. Ako znas kako se bira član presjedništva. Ali u Federaciji je to sigurica vec peti izborni ciklus.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:22 |
|
|
daramo je napisao/la: Vijest je od 21.06. u dva mjeseca se registriralo 350 ljudi u Austriji i ne mora čak značiti niti da su svi Muslimani. Ali nemam ništa protiv, podržavam tvoje volontiranje za Bakira, to čak i nama odgovara, tako da samo naprijed. Tješi se ti daramenko i plači na forumu. A ja svoj posao. Valjda ces izaci na Rondo i trubiti u znak protesta kad Zeljkec skupi 230,000 glasova. Od toga dopisnih 20.000.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:24 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25895 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Vijest je od 21.06. u dva mjeseca se registriralo 350 ljudi u Austriji i ne mora čak značiti niti da su svi Muslimani. Ali nemam ništa protiv, podržavam tvoje volontiranje za Bakira, to čak i nama odgovara, tako da samo naprijed. Tješi se ti daramenko i plači na forumu. A ja svoj posao. Valjda ces izaci na Rondo i trubiti u znak protesta kad Zeljkec skupi 230,000 glasova. Od toga dopisnih 20.000. Samo 230.000? I to sa dopisnim. Pa to je bar 100.000 manje nego prošli put. Je li toliko njegovih glasača otišlo u Njemačku?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:28 |
|
|
Danas se pokazalo da HDZ HR nema nikakvog utjecaja na kolege demokršćane.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:30 |
|
|
Bobovac je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Tješi se ti daramenko i plači na forumu. A ja svoj posao. Valjda ces izaci na Rondo i trubiti u znak protesta kad Zeljkec skupi 230,000 glasova. Od toga dopisnih 20.000. Samo 230.000? I to sa dopisnim. Pa to je bar 100.000 manje nego prošli put. Je li toliko njegovih glasača otišlo u Njemačku? Ako krenemo od toga da Krišto neće prebaciti 100.000 onda je 230.000 lijepi moj Bobi i više no dovoljno za uvjerljivu pobjedu. Ja bi išla na 150.000 za Komšića a poddjonila Denisa sa preostalih 80.000. Si?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:32 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: weasel je napisao/la: Adis je hizlobirao još 100k radnih mjesta za šnjoooke Ajde pusta ti Slavonija osta a ti se brines o Bošnjacima. Nacionalni prirodni park ti je mjesto prebivanja. Pusta Slavonija će uskoro imati više stanovnika nego vaš 23% rezervat, mi smo za vas Amerika
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:36 |
|
|
Sto nisi reko sad mi smo za vas Rusija.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:37 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Sto nisi reko sad mi smo za vas Rusija. Šizmatici su preko Dunava
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:38 |
|
|
weasel je napisao/la: Adis je hizlobirao još 100k radnih mjesta za šnjoooke Čovjek radi, zna kako je kad si bez domovine a sada u Bosni i bez radnih mjesta.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:41 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nadajmo se da neće. Laganini mjesečno zaradi 20.000 kuna. Minimalno. A vi pričajte sto hocete. Sirotinja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1025 of 2558 - 40.07%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:42 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Vijest je od 21.06. u dva mjeseca se registriralo 350 ljudi u Austriji i ne mora čak značiti niti da su svi Muslimani. Ali nemam ništa protiv, podržavam tvoje volontiranje za Bakira, to čak i nama odgovara, tako da samo naprijed. Tješi se ti daramenko i plači na forumu. A ja svoj posao. Valjda ces izaci na Rondo i trubiti u znak protesta kad Zeljkec skupi 230,000 glasova. Od toga dopisnih 20.000. Svaki glas za Sejdu Bakirovog je glas manje za Bećirovića, tako da potpuno podržavam što sita dijaspora u Austriji i Njemačkoj muslimanskoj sirotinji u protektoratu nameće SDA i BOkira.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:44 |
|
|
daramo je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Tješi se ti daramenko i plači na forumu. A ja svoj posao. Valjda ces izaci na Rondo i trubiti u znak protesta kad Zeljkec skupi 230,000 glasova. Od toga dopisnih 20.000. Svaki glas za Sejdu Bakirovog je glas manje za Bećirovića, tako da potpuno podržavam što sita dijaspora u Austriji i Njemačkoj muslimanskoj sirotinji u protektoratu nameće SDA i BOkira. Svaka godina izetbeg juniora na vlasti košta Muslimane 50k ljudi, neka njega još par mandata da obavi posao do kraja
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:51 |
|
|
Na našu sreću dok je ovakvih poput Bečanke i Ahmetovića SDA ima sigurnu vlast i nema zime za dinastiju Izetbegovića.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Njemačka Postano: 08 srp 2022, 18:53 |
|
|
Sukob Adisa Ahmetovića i Žaklin Nastić u Bundestagu Žaklin Nastić (Die Linke) Citat: “Nakon 25 godina promašenog slanja njemačkih vojnika u Mali, Afganistan sad bi njemački vojnici trebali održati mir u BiH? Postoje dobri razlozi zašto smo se povukli iz toga prije deset godina”
Istaknula je da se za NATO moraju složiti svi u BiH te postavila pitanje da li se krši međunarodno pravo miješanjem u unutarnje stvari BiH.
Ona je pitala Adisa Ahmetovića kako to da se on miješa u pitanja RS i inzistira na tome da se zabrani djelovanje Miloradu Dodiku tvrdeći da je i to kršenje međunarodnog prava.
“Neki su ovdje rekli, ne radi se o tim ljudima, nego o Rusiji i Kini. Ako vam je stalo do tih ljudi onda bi podržavali provedbu Daytona, zanemarujete utjecaj Saudijske Arabije i Turske, i rastući islamski nacionalizam”, rekla je ona. Muslimanski takijaš potom prebacio na genocid Citat: “Moram reći: Danas je 8. srpanj, tri dana prije 11. srpnja, dana kada se desio genocid u Srebrenici. I čekam mjesecima, od kad sam u Bundestagu, da od vas čujem da se solidarizirate sa žrtvama, da se usprotivite tome negiranju genocida i nacionalističkoj politici Miloševića. Dodik negira genocid i kako bi vi s njim postupili? Visoki predstavnik ima jasno pravo da djeluje i ima ovlasti EU i međunarodne zajednice da to uradi ako neko krši međunarodne zakona. Međunarodni sud je rekao da je bio genocid, a Dodik je bio u Sankt Peterburgu i tamo je pričao o prijateljskim vezama s Putinom. Kada ćete se od toga distancirati?”, rekao je Ahmetović. Nastić je potom kazala da ona priznaje genocid u Srebrenici, kao i da ne želi braniti Dodika, ali da ostaje pri stavu da se radi o kršenju međunarodnog prava. Citat: “Ali Srebrenica nije tema. Morate biti iskreni, da visoki predstavnik nije predviđen u Daytonu, nego dvije godine kasnije. I to nema demokratsku legitimaciju i vi tražite da se jedan predsjednik kojeg nitko ne podržava od nas skloni? Zar ne mislite da je to miješanje u unutarnje stvari te države”, navela je ona. Tko je ova Žaklin?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|