|
|
Stranica: 485/579.
|
[ 14472 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 07 srp 2022, 13:32 |
|
|
divizija je napisao/la: kiler je napisao/la: A baš se danas Hamdija hvalio uvođenjem Heura,Schengenom,gospodarskim rastom u 2022 godini... kad ono...prc milojko...  jedini ministar s IQ iznad sobne temperature utekao, vjerojatno čovjek zna što se sprema Sad sam prilično siguran da radiš u javnom sektoru. Samo babe i uhljebi plaču za Marićem, za čijeg su mandata izvođene specijalne vojne operacije, kako bi Putin rekao, na obrtnike i ugostitelje. A vjerojatno bi na još neke, samo da je stigao. Sad se bojite da će doći neki novi, koji bi babama i uhljebima bio manje sklon, iako summjam da je kod nas to moguće. Doduše babe možda plaču i jer u njemu vide idealnog sina ili zeta, a uhljebi samo zbog para.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 07 srp 2022, 13:34 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: divizija je napisao/la: jedini ministar s IQ iznad sobne temperature utekao, vjerojatno čovjek zna što se sprema
Sad sam prilično siguran da radiš u javnom sektoru. Samo babe i uhljebi plaču za Marićem, za čijeg su mandata izvođene specijalne vojne operacije, kako bi Putin rekao, na obrtnike i ugostitelje. A vjerojatno bi na još neke, samo da je stigao. Sad se bojite da će doći neki novi, koji bi babama i uhljebima bio manje sklon, iako summjam da je kod nas to moguće. Doduše babe možda plaču i jer u njemu vide idealnog sina ili zeta, a uhljebi samo zbog para. ...na koje akcije misliš ako možeš da preciziraš..  misliš što im je smanjio pdv il što su primali lovu dok nisu radili za vrime corone..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 07 srp 2022, 13:41 |
|
|
laganini je napisao/la: Kaftanzoglio je napisao/la: Sad sam prilično siguran da radiš u javnom sektoru. Samo babe i uhljebi plaču za Marićem, za čijeg su mandata izvođene specijalne vojne operacije, kako bi Putin rekao, na obrtnike i ugostitelje. A vjerojatno bi na još neke, samo da je stigao.
Sad se bojite da će doći neki novi, koji bi babama i uhljebima bio manje sklon, iako summjam da je kod nas to moguće.
Doduše babe možda plaču i jer u njemu vide idealnog sina ili zeta, a uhljebi samo zbog para.
...na koje akcije misliš ako možeš da preciziraš..  misliš što im je smanjio pdv il što su primali lovu dok nisu radili za vrime corone.. Jedna akcija je bila kad su svi paušalni obrtnici optuženi za varanje države i morali su ispunjavati formular na 6 stranica da dokažu da to nisu. Druga akcije je bila određivanje da ugostitelji varaju državu ako imaju premale marže, što se čak nije radilo ni u SFRJ, da država određuje ugostiteljima marže. A to što nisu radili u koroni, tko je odredio? Nisu valjda sami ugostitelji htjeli zatvoriti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 07 srp 2022, 13:56 |
|
|
Kaftanzoglio je napisao/la: laganini je napisao/la: ...na koje akcije misliš ako možeš da preciziraš..  misliš što im je smanjio pdv il što su primali lovu dok nisu radili za vrime corone.. Jedna akcija je bila kad su svi paušalni obrtnici optuženi za varanje države i morali su ispunjavati formular na 6 stranica da dokažu da to nisu. Druga akcije je bila određivanje da ugostitelji varaju državu ako imaju premale marže, što se čak nije radilo ni u SFRJ, da država određuje ugostiteljima marže. A to što nisu radili u koroni, tko je odredio? Nisu valjda sami ugostitelji htjeli zatvoriti. ...prvi put čujem za to i ne znam o kakvom s eformularu radi al ako je ispunit formular problem za ugostitelje onda se blago njima..a da varaju varaju svi moji su vezani za ugostiteljstvo i znam kako stvari idu...i svi su svjesni toga...udar je bilo ono kad je kremeljkova vlada upadala i za svaki višak u blagajnama tukla nemile kazne..premale marže ne znam ni za o valjda je tržište slobodno osim ako nisu neke damping cijene a toga ima možda u trgovini al u ugostiteljstvu ne...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 07 srp 2022, 14:19 |
|
|
|
Pa i taj tvoj Kremenko i Plenki i Marić sve je to ista škola. Nikad stvorena nijedna lipa u privatnom poduzetništvu, nego ili rođen na proračunu ili na plaći kod državnih kapitalista kao Todorić. Ili na jahti kod Pavičića.
Takvi cijeli život hodaju bez novčanika, nisu platili ni kavu svojim novcima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 07 srp 2022, 14:56 |
|
|
laganini je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Kako je to "Agrokor popušio zbog Grmoje i Petrova"? Oni su radili u Agrokoru, bili ministri financija, angažirali Martinu Dalić i grupu "Borg"? Budite ljubazni pa to pojasnite ili prevedite sa HDZ meta jezika na Hrvatski? Naravno da kao djelatnik "Agrokora" Marić ne bi komentirao poslovanje, ali govorimo o ministru Mariću koji više ne radi u "Agrokoru", a nakon afere tvrdi kako ništa "nije znao". A bio je tamo financijaš?! Neke od navedenih svinjarija dogovorene su i prije (Račan, Sanader, Milanović, Kosor), ali na njemu je kao Hrvatu i poštenom čovjeku bilo da tome stane na kraj. Ali ne, sve je to on redom bez prigovora plaćao (narodnim novcem). No on je kao super i baš pravi dečko?! Biste li Vi platili proslavu u Srbu i ako da, što ste onda Vi? Tjednik "Novosti" postoji ne od prodanih primjeraka, nego od 2.800.000,00 kuna koje dobiva godišnje iz hrvatskog budžeta. To je Vama OK? A "Novosti" iza Plenkovića će biti, ako na vlasti bude opet HDZ-SDP-Možemo, neki novi "Plenković" ili lik poput Vas. I da su samo "Novosti", u tim boleštinama i budalaštinama, "Novosti" su samo "vrh sante leda".
..ti ne znaš što je etički kodeks..jel bi sad bilo u redu kad je marić otiša iz mf da iznosi eventualno prljavo rublje to rade samo iskomppleksirani idioti i luzeri..a novosti il što već što mene boli kurac u što će srbi potrošit i oće li novine bit tržišne il se dilit ko bilteni to je njihovo i nek rade što hoće..ko što ti govoriš za novine tako tvoji koalicijski partneri s livog spektra govore o vatikanu i lovu koja se daje za crkvu...a grmoja i petrov su iskoristili tada je most bio u koaliciji odnosno u vladi hdz i todorićevo povjerenje jer im je reka da je upa u financijsku krizu iskoristili ii odcvikali odnosnodigli problem agrokora na državni a koje bi todorić riješio ko što ga je i vlada riješila samo puno jeftine jer zbog halabuke normalno da su pale dionice agrokora kad se to diglo na nivo vlade...kužiš...ma sumnjam ..ti samo ponavljaš ko i ostali desničari floskule o srbima lgbt i sličnim marginalnim stvarima...mostova škola škola žbirova.. Etički kodeks kako ga tumači HDZ?! Pa i sada dok je još ministar, njegova je dužnost ne skrivati "prljavo rublje". Po Vama, ako zna kako kako neki ministar ili državni tajnik krade, on bi trebao biti pravi pajdo i ta znanja zadržati za sebe? Kao slatku malu tajnu?! Ni mene ne bi bilo briga "u što će Srbi potrošiti", kada to što troše ne bi bio novac iz hrvatskog budžeta. Da se radi o novcima od prodane tiraže, novcem iz budžeta Srbije ili EUnije, bila bi to opet svinjarija, ali u okvirima demokracije i slobode izražavanja. Međutim, ako ministar financija (ili premijer) sili Hrvate da plaćaju to zlo ( https://www.hkv.hr/izdvojeno/vai-priloz ... nosti.html) onda je to teška boleština. Ista priča i za proslavu u Srbu, mirovine martićevcima, SPC, antihrvatske filmove, LGBT... Ja shvaćam kako to Vas zadovoljava, ali Vaš osobni užitak i dobrobit Hrvata nisu isto. Opet prodavanje HDZ magle. Grmoja i Petrov su srušili "Agrokor"? Koja su to oni sila?! A Marić, Plenković, Martina Dalić i "Borg", bili su bespomoćni nedužni promatrači? Koalicijske partnere "s livog spektra" ima HDZ (reformisti, MB 365, HSLS, HNS, SDSS), tako da opet neuspješno HDZ-ov izmet pokušavate podmetnuti drugima. Osvrnite se oko sebe i zapitajte se kim ste.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 07 srp 2022, 15:20 |
|
|
|
..o kojem prljavom rublju govoriš zar ti moram crtat..znači ti napustiš neku firmu koja te hranila odeš ne potjerajute u ok odnosima i odeš na neku funkciju političku u ovom slučaju ministarstvu i iskoritiš znanje iz te firme i rušiš je..ako bi ti to napravio onda si nikakav čovik...eto pojednostavio sam da bi dite iz osnovne razumilo..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 07 srp 2022, 16:00 |
|
|
laganini je napisao/la: ..o kojem prljavom rublju govoriš zar ti moram crtat..znači ti napustiš neku firmu koja te hranila odeš ne potjerajute u ok odnosima i odeš na neku funkciju političku u ovom slučaju ministarstvu i iskoritiš znanje iz te firme i rušiš je..ako bi ti to napravio onda si nikakav čovik...eto pojednostavio sam da bi dite iz osnovne razumilo.. Ne radi se tu o "prljavom vešu" tipa tko ima ljubavnicu ili tko ogovara kolegice iz ureda. Nakon izbijanja afere "Agrokor", novinari ga pitaju za njegova saznanja o "Agrokoru", jer je tamo bio u financijama, a on kako "ništa nije znao". Pa zašto mu ne bismo povjerovali?! Zbog uvođenja € i potpore ukrajinskoj stvari učito srljamo u ponor, a on će za koji mjesec kazati kako i o tome "ništa nije znao". Inače Todorić proziva i kreće sa tužbama ( https://www.vecernji.hr/vijesti/todoric ... tb-1597913), ali zanimljivo ne protiv Grmoje i Petrova, nego nekih drugih.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 07 srp 2022, 16:04 |
|
|
..da problem je ukrajina još jedan rusofil i ravnozemljaš na forumu ...pozzz... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 08 srp 2022, 11:36 |
|
|
..  i on bi vlada hrvatskom..cirkus.. MINISTAR zdravstva Vili Beroš preživio je u petak treći put glasanje o povjerenju u Hrvatskom saboru. Da se Berošu iskaže nepovjerenje glasao je 51 zastupnik. Prijedlogu se usprotivilo njih 78. Nikola Grmoja iz Mosta slučajno je stisnuo krivu tipku te glasao protiv opoziva Beroša. TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA Pogledajte snimku na kojoj se vide i čuju i reakcije drugih zastupnika. Beroš ostaje ministarBeroš ostaje ministar 00:00 / 01:29 "Kolega Grmoja, znam da ste pogriješili, je l' opet HDZ kriv?" upitao je predsjednik sabora Gordan Jandroković. Na to je Grmoja pojasnio da je pomiješao kartice za glasanje. "Utvrđujem da nije donesena odluka o iskazivanju nepovjerenja ministru Berošu", konstatirao
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 08 srp 2022, 11:44 |
|
|
..bilo bi smisno da nije tragično i oni bi vodili drzavu..svaki put kad plenki prosje kraj njih tribaju kleknuti i rec hvala ti boze na kancelaru..  Pitanje (ne)povjerenja Berošu pokrenulo je 32 oporbenih zastupnika na inicijativu Kluba zeleno-lijevog bloka navodeći kao razloge nagomilane probleme u zdravstvu i propadanje zdravstvenog sustava. Još jednom je nedostajao ogroman broj članove oporbe, čak 22. Iako ni ta 22 glasa dodatno ne bi pomoglo oporbi da im prođe prijedlog, za zapitati se gdje su ako nisu na svom radnom mjestu, pogotovo kada je u pitanju glasanje za inicijativu koju su oni pokrenuli.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
BBC
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 09 srp 2022, 23:08 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 11:48 Postovi: 108302 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
|
Požalio se šef poljske centralne banke neki dan da su Nijemci dosadni i da stalno prave pritisak da Poljska pređe na Euro valutu. Pa rekao da se to neće dogoditi dok je on šef centralne banke i da će zadržati svoj novčani suverenitet. Nijemci se neki dan požalili da ih Plenković zove svaki dan i pita kad će moći preći na Euro valutu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 12 srp 2022, 19:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Požalio se šef poljske centralne banke neki dan da su Nijemci dosadni i da stalno prave pritisak da Poljska pređe na Euro valutu. Pa rekao da se to neće dogoditi dok je on šef centralne banke i da će zadržati svoj novčani suverenitet. Nijemci se neki dan požalili da ih Plenković zove svaki dan i pita kad će moći preći na Euro valutu. ..jesl plaču njemci kako zove kad i ptice na grani znaju da je od 01.01.2023. što se služiš lažima..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 12 srp 2022, 19:16 |
|
|
|
..najlipše misto na kugli zemaljsko bog je darovao hrvatima..bože hvala ti..OBJAVLJENE su prve fotografije s ljetovanja Victorije i Davida Beckhama u Hrvatskoj. Slavni par odmara se u luksuznom kompleksu na Lopudu.
S Victorijom i Davidom stigla su i njihova djeca - sin Romeo i kći Harper, koja je u Hrvatskoj proslavila 11. rođendan. Ekipa s Pixsella snimila je obitelj dok su se odmarali ploveći Jadranom.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 12 srp 2022, 19:22 |
|
|
|
..Engleska nogometna legenda i bivša članica ženskog benda Spice Girls, potom uspješna modne dizajnerica, s dijelom obitelji odmaraju se na otoku Lopudu nedaleko od Dubrovnika, smješteni su u luksuznom kompleksu "Lopud 1483".
Najam luskuznog kompleksa za jedan dan košta 10.000 eura za deset osoba, a cijena jednog noćenja iznosi oko 1400 eura.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dudu
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 13 srp 2022, 09:29 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:39 Postovi: 63916 Lokacija: DAZP HQ
|
 Samo kod nas. Mislim, znam da ga kolokvijalno zovu kod Srbina, ali ovo na Glovu što sam vidio je presmiješno. 
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 13 srp 2022, 18:12 |
|
|
| Privitak/ci: |

Screenshot 2022-07-13 at 19-16-00 Najnovije vijesti iz Hrvatske i svijeta 24sata.png [ 20.28 KiB | Pogledano 2690 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 13 srp 2022, 18:19 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Dim je doša do Splita. Hvala Vladi, kancelaru i sposobnom ministru.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 13 srp 2022, 18:23 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Dim je doša do Splita. Hvala Vladi, kancelaru i sposobnom ministru. Koja sramota! Onog mutavog Božinovića bi trebalo poslat da gasi sa ovom štrapalicom i naprtnjačom koji nesposobni idiot, al glavno da u civilnoj zaštiti ima 5000 uguza iz MUP-a koji ne rade ništa i primaju plaću.   
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 13 srp 2022, 18:29 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 17:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Glupi Bane. Šta će bit tek kad vojsku dobije u ruke?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 13 srp 2022, 18:52 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
weasel
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 13 srp 2022, 18:57 |
|
|
|
Znači hamdija se češlja a split gori 2x
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Brane
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 13 srp 2022, 18:58 |
|
|
HRT javlja u dnevniku da je situacija dobra kako je bilo WTF  Zločinci se uvijek vraćaju na mjesto počinjenja nedjela...
| Privitak/ci: |

Screenshot 2022-07-13 at 19-54-57 Stožer CZ-a pozvao sve punoljetne stanovnike da pomognu vatrogascima u gašenju požara Situacija je dramatična premijer krenuo prema požarištu.png [ 35.6 KiB | Pogledano 2645 put/a. ]
|

Screenshot 2022-07-13 at 19-55-27 Stožer CZ-a pozvao sve punoljetne stanovnike da pomognu vatrogascima u gašenju požara Situacija je dramatična premijer krenuo prema požarištu.png [ 28.22 KiB | Pogledano 2645 put/a. ]
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 13 srp 2022, 19:27 |
|
|
|
Hamdija je dočekao sezonu s tri kanadera.
Yebeš Hrvatsku i njene probleme, važno da euro uvedemo, bar sada dok propada
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Događanja u Hrvatskoj Postano: 13 srp 2022, 19:39 |
|
|
|
Najnesposobniji premijer i vlada u povijesti.
Šta god je dotaknuo je propalo ili ce propasti.
Nije mi jasno da se ne okupi desna opozicija i krene u nasilne proteste u svim vecim gradovima.
Rusiti govna i bandu izdajnicku!!!!
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|