|
|
Stranica: 242/461.
|
[ 11513 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 14 srp 2022, 18:34 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kakav riječnik A to im je intelektualac, Što bi se reklo krem de la krem. To je toliko bijesno i isfrustrirano,puno mrznje i zla. Zbog beznacajne greske, on navodi coveka koji im je progurao Rezoluciju u Skupstini CG, da ih zamrzi i okrene se protiv njih. To je isto uradila Jasmila sa Milanovicem.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 14 srp 2022, 18:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Kakav riječnik A to im je intelektualac, Što bi se reklo krem de la krem. To je toliko bijesno i isfrustrirano,puno mrznje i zla. Zbog beznacajne greske, on navodi coveka koji im je progurao Rezoluciju u Skupstini CG, da ih zamrzi i okrene se protiv njih. To je isto uradila Jasmila sa Milanovicem. Jesi vidio šta čivas učini od čovjeka.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 08:48 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Kakav riječnik A to im je intelektualac, Što bi se reklo krem de la krem. To je toliko bijesno i isfrustrirano,puno mrznje i zla. Zbog beznacajne greske, on navodi coveka koji im je progurao Rezoluciju u Skupstini CG, da ih zamrzi i okrene se protiv njih. To je isto uradila Jasmila sa Milanovicem. To su vasi prijatelji, myguri, Vidite kako to da rijesite, mozda da im jace ljubite guz
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 08:57 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Kakav riječnik A to im je intelektualac, Što bi se reklo krem de la krem. To je toliko bijesno i isfrustrirano,puno mrznje i zla. Zbog beznacajne greske, on navodi coveka koji im je progurao Rezoluciju u Skupstini CG, da ih zamrzi i okrene se protiv njih. To je isto uradila Jasmila sa Milanovicem. Imamo mi puno prijatelja u CG, ovaj to sigurno nije, bar ne iskreni. CG je prijateljska zemlja, a Dritan kurton koji će biti potrošen.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 11:10 |
|
|
Mariooo je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zbog beznacajne greske, on navodi coveka koji im je progurao Rezoluciju u Skupstini CG, da ih zamrzi i okrene se protiv njih. To je isto uradila Jasmila sa Milanovicem.
Imamo mi puno prijatelja u CG, ovaj to sigurno nije, bar ne iskreni. CG je prijateljska zemlja, a Dritan kurton koji će biti potrošen. Ko su vam prijatelji u CG, ime i prezime?
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 11:11 |
|
|
Hrvati imaju puno prijatelja u Zanzibaru, necu navoditi koji su, ali imamo ih mnogo vjerujte mi
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 11:12 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Imamo mi puno prijatelja u CG, ovaj to sigurno nije, bar ne iskreni. CG je prijateljska zemlja, a Dritan kurton koji će biti potrošen.
Ko su vam prijatelji u CG, ime i prezime? Ne pratiš, Sarajevo se pobratimilo sa Podgoricom. CG je primjer kako se treba ponašati dobrosusjedski, izvinuti se za sranja koja su bila aktuelna 90-tih i krenuti naprijed.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 11:19 |
|
|
Mariooo je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Ko su vam prijatelji u CG, ime i prezime? Ne pratiš, Sarajevo se pobratimilo sa Podgoricom. CG je primjer kako se treba ponašati dobrosusjedski, izvinuti se za sranja koja su bila aktuelna 90-tih i krenuti naprijed. Zaista nemam kad pratiti rad buljave nacelnice zeljne medijske paznje. Sta ima konkretno od tog papira kojeg je potpisala, ako mozes mi nabrojati???? , posto si ovaj drugi odgovor gospodine mario izbjegao
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 11:27 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Ne pratiš, Sarajevo se pobratimilo sa Podgoricom.
CG je primjer kako se treba ponašati dobrosusjedski, izvinuti se za sranja koja su bila aktuelna 90-tih i krenuti naprijed.
Zaista nemam kad pratiti rad buljave nacelnice zeljne medijske paznje. Sta ima konkretno od tog papira kojeg je potpisala, ako mozes mi nabrojati???? , posto si ovaj drugi odgovor gospodine mario izbjegao Koji drugi odgovor? Hoćeš nekakvo ime i prezime? To je zvanični stav Crne Gore, gaje dobre odnose sa BiH. Svi oni koji predstavljaju Crnu Goru rade da se ti odnosi i implemetiraju kako spada. Da li će to biti bilateralni odnosi, ekonomskog tipa ili bilo koji drugi vid saradnje. Osim toga, oni otvoreno osuđuju između ostalog i zločinačku politiku koja je vodila Crnu Goru 90-tih, kao i sve zločince koji su radili zlodjela u BiH, uključujući i genocid u Srebrenici. Zamisli, čak su izglasali rezoluciju o genocidu. Utakmice između naših reprezentacija protiču u fer i korektnom navijanju i zdravoj zezanciji. Za razliku od barbarskog ponašanja srbijanskih navijača (mada je tu bilo dosta ovih orangutana iz RS), al dobro, takvih se i narod Srbije stidi.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 11:37 |
|
|
Mariooo je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Zaista nemam kad pratiti rad buljave nacelnice zeljne medijske paznje. Sta ima konkretno od tog papira kojeg je potpisala, ako mozes mi nabrojati???? , posto si ovaj drugi odgovor gospodine mario izbjegao Koji drugi odgovor? Hoćeš nekakvo ime i prezime? To je zvanični stav Crne Gore, gaje dobre odnose sa BiH. Svi oni koji predstavljaju Crnu Goru rade da se ti odnosi i implemetiraju kako spada. Da li će to biti bilateralni odnosi, ekonomskog tipa ili bilo koji drugi vid saradnje. Osim toga, oni otvoreno osuđuju između ostalog i zločinačku politiku koja je vodila Crnu Goru 90-tih, kao i sve zločince koji su radili zlodjela u BiH, uključujući i genocid u Srebrenici. Zamisli, čak su izglasali rezoluciju o genocidu. Utakmice između naših reprezentacija protiču u fer i korektnom navijanju i zdravoj zezanciji. Za razliku od barbarskog ponašanja srbijanskih navijača (mada je tu bilo dosta ovih orangutana iz RS), al dobro, takvih se i narod Srbije stidi. A sto se bratimite sa Crnogorcima, ko je god dalje od vas bratimite se, de vi gledajte kako da sa onima sa kojima dijelite drzavu bratimite, a to su Srbi i Hrvati. Cuj brati e se sa onima koji su daleko od njih a one sa kojima zive njih vrijeđaju i ne uvazavaju.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 11:44 |
|
|
Ljubav između Crnogoraca i muslimana nije ni od jučer, ni od prekjučer. Najpoznatiji crnogorski pisac Njegoš je popularnim muslimanima još davnih dana posvetio svoje epsko djelo “Gorski vijenac”. A zlobnici mogu pričati što hoće!
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 12:04 |
|
|
Citat: Turisti iz Saudijske Arabije ponovo opljačkani na Vrelu Bosne
Na sarajevskom izletištu Vrelo Bosne jučer su ponovo opljačkani turisti iz Saudijske Arabije. Ovo izletište na Ilidži popularno je među turistima iz arapskih zemalja. https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /220715034
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 12:07 |
|
|
Imaju puno prijatelja, recimo Novak je rad gost u kotlini, dok je Adil drzao svoje desetosatne emisije Kilibarda mu je bio najdrazi gost.
Novak sad europejac i crnogorac, a Novak nekada...
konvertiti se prepoznaju
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 12:10 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Koji drugi odgovor? Hoćeš nekakvo ime i prezime? To je zvanični stav Crne Gore, gaje dobre odnose sa BiH. Svi oni koji predstavljaju Crnu Goru rade da se ti odnosi i implemetiraju kako spada. Da li će to biti bilateralni odnosi, ekonomskog tipa ili bilo koji drugi vid saradnje.
Osim toga, oni otvoreno osuđuju između ostalog i zločinačku politiku koja je vodila Crnu Goru 90-tih, kao i sve zločince koji su radili zlodjela u BiH, uključujući i genocid u Srebrenici. Zamisli, čak su izglasali rezoluciju o genocidu.
Utakmice između naših reprezentacija protiču u fer i korektnom navijanju i zdravoj zezanciji.
Za razliku od barbarskog ponašanja srbijanskih navijača (mada je tu bilo dosta ovih orangutana iz RS), al dobro, takvih se i narod Srbije stidi.
A sto se bratimite sa Crnogorcima, ko je god dalje od vas bratimite se, de vi gledajte kako da sa onima sa kojima dijelite drzavu bratimite, a to su Srbi i Hrvati. Cuj brati e se sa onima koji su daleko od njih a one sa kojima zive njih vrijeđaju i ne uvazavaju. Srbi su to bratimljenje popularno nazvano bratstvo i jedinstvo razvrgli napadom. Hrvati u toku sukoba. I danas nas ubjeđujete i jedni i drugi da smo mi sve krivi, da smo sami sebe ubijali. Znamo biti naivni, al to neće da može. Šta vama i jednima i drugima fali da se povedete primjerom Crnogoraca? Da pokušate graditi odnose umjesto što ih svakodnevno rušite?
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 12:11 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Ljubav između Crnogoraca i muslimana nije ni od jučer, ni od prekjučer. Najpoznatiji crnogorski pisac Njegoš je popularnim muslimanima još davnih dana posvetio svoje epsko djelo “Gorski vijenac”. A zlobnici mogu pričati što hoće! Džabe takijaš, jebo vijenac i Njegoša, samo se budaletine osvrću na nešto što je bilo prije 500 ili 200 godina. Ti nastavi živjeti u prošlosti.
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 12:27 |
|
|
Mariooo je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: A sto se bratimite sa Crnogorcima, ko je god dalje od vas bratimite se, de vi gledajte kako da sa onima sa kojima dijelite drzavu bratimite, a to su Srbi i Hrvati. Cuj brati e se sa onima koji su daleko od njih a one sa kojima zive njih vrijeđaju i ne uvazavaju. Srbi su to bratimljenje popularno nazvano bratstvo i jedinstvo razvrgli napadom. Hrvati u toku sukoba.I danas nas ubjeđujete i jedni i drugi da smo mi sve krivi, da smo sami sebe ubijali. Znamo biti naivni, al to neće da može. Šta vama i jednima i drugima fali da se povedete primjerom Crnogoraca? Da pokušate graditi odnose umjesto što ih svakodnevno rušite? Jel to bilo onda kad ste krenuli u rat protiv Hrvata? Inače šta vama fali da se povedete za primjerom Crnogoraca? Dakle, da ne pokušavate uništiti Hrvate i Srbe, nego da pokušate s njima pričati? Zašto umjesto pomirbe i rada na boljitku tzv BiH potežete strance za rukav da ratuju umjesto vas protiv Srba i Hrvata? Da li znate kamo gonite i čemu se na kraju nadate?
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 12:29 |
|
|
Mariooo je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: A sto se bratimite sa Crnogorcima, ko je god dalje od vas bratimite se, de vi gledajte kako da sa onima sa kojima dijelite drzavu bratimite, a to su Srbi i Hrvati. Cuj brati e se sa onima koji su daleko od njih a one sa kojima zive njih vrijeđaju i ne uvazavaju. Srbi su to bratimljenje popularno nazvano bratstvo i jedinstvo razvrgli napadom. Hrvati u toku sukoba. I danas nas ubjeđujete i jedni i drugi da smo mi sve krivi, da smo sami sebe ubijali. Znamo biti naivni, al to neće da može. Šta vama i jednima i drugima fali da se povedete primjerom Crnogoraca? Da pokušate graditi odnose umjesto što ih svakodnevno rušite? Ja vas ne ubijeđujem da ste sami sebe ubijali ili da ste za sve krivi. Kao najbrojniji narod vi bi trebali napraviti prvi iskorak u poboljšanju odnosa, evo sta predlazete konkretno imate li neki prijedlog?
|
|
Vrh |
|
|
Hagresor
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 12:29 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Ljubav između Crnogoraca i muslimana nije ni od jučer, ni od prekjučer. Najpoznatiji crnogorski pisac Njegoš je popularnim muslimanima još davnih dana posvetio svoje epsko djelo “Gorski vijenac”. A zlobnici mogu pričati što hoće! Džabe takijaš, jebo vijenac i Njegoša, samo se budaletine osvrću na nešto što je bilo prije 500 ili 200 godina. Ti nastavi živjeti u prošlosti. I dan danas priručnik o tome kako se odnositi prema muslimanima. Onima koji taj priručnik izbjegavaju koristiti to može donijeti samo štetu na svoj račun, a u nekim slučajevima i gubitak života. Mislim da je i dan danas obavezno štivo u SVIM crnogorskim školama. Neka me netko ispravi ako griješim
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 12:31 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Hagresor je napisao/la: Ljubav između Crnogoraca i muslimana nije ni od jučer, ni od prekjučer. Najpoznatiji crnogorski pisac Njegoš je popularnim muslimanima još davnih dana posvetio svoje epsko djelo “Gorski vijenac”. A zlobnici mogu pričati što hoće! Džabe takijaš, jebo vijenac i Njegoša, samo se budaletine osvrću na nešto što je bilo prije 500 ili 200 godina. Ti nastavi živjeti u prošlosti. Tako isto može da se kaže samo se budaletine osvrću na nešto što je bilo prije 30 godina.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 13:14 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Srbi su to bratimljenje popularno nazvano bratstvo i jedinstvo razvrgli napadom. Hrvati u toku sukoba.
I danas nas ubjeđujete i jedni i drugi da smo mi sve krivi, da smo sami sebe ubijali. Znamo biti naivni, al to neće da može.
Šta vama i jednima i drugima fali da se povedete primjerom Crnogoraca? Da pokušate graditi odnose umjesto što ih svakodnevno rušite?
Jel to bilo onda kad ste krenuli u rat protiv Hrvata? Inače šta vama fali da se povedete za primjerom Crnogoraca? Dakle, da ne pokušavate uništiti Hrvate i Srbe, nego da pokušate s njima pričati? Zašto umjesto pomirbe i rada na boljitku tzv BiH potežete strance za rukav da ratuju umjesto vas protiv Srba i Hrvata? Da li znate kamo gonite i čemu se na kraju nadate? Čim ti napišeš tzv za BiH, jasno je gdje smo i šta smo. Eto hoćemo baš da stranci ratuju umjesto nas i da vam zavrću ruku. Što bi se mi mučili ili ginuli. A njima ne smijete ništa osim da bespomoćno kupite bijes u sebi.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 13:15 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Srbi su to bratimljenje popularno nazvano bratstvo i jedinstvo razvrgli napadom. Hrvati u toku sukoba.
I danas nas ubjeđujete i jedni i drugi da smo mi sve krivi, da smo sami sebe ubijali. Znamo biti naivni, al to neće da može.
Šta vama i jednima i drugima fali da se povedete primjerom Crnogoraca? Da pokušate graditi odnose umjesto što ih svakodnevno rušite?
Ja vas ne ubijeđujem da ste sami sebe ubijali ili da ste za sve krivi. Kao najbrojniji narod vi bi trebali napraviti prvi iskorak u poboljšanju odnosa, evo sta predlazete konkretno imate li neki prijedlog? Reorganizirati trenutno ustrojenje zemlje. Administrativni politički aparat je preglomazan i nefunkcionalan, troši previše para. Raditi na ispunjenju ciljeva za pridruživanju EU. Fokus na razvoj privrede i posebno obratiti pažnju na mlade kadrove, od usmjeravanje na poželjne smjerove obrazovanja do zapošljavanja.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 13:19 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Mariooo je napisao/la: Džabe takijaš, jebo vijenac i Njegoša, samo se budaletine osvrću na nešto što je bilo prije 500 ili 200 godina. Ti nastavi živjeti u prošlosti.
Tako isto može da se kaže samo se budaletine osvrću na nešto što je bilo prije 30 godina. Pa i ne baš. Ono što je bilo prije 30 godina je direktno uticalo na aktuelne prilike u BiH. Crnogorci su toga svjesni kao što su svjesni i toga da treba raditi na prevazilaženju toga i da se krene dalje. Kako? Hajmo zakopati ratne sjekire, izvinuti se, raditi na dobrim odnosima. Učite od njih. Ako je nešto dobro i po vas, zašto da ne? Pokazalo se da balkanska tvrdoglavost ne vodi nigdje. Samo štetu čini onom ko kao rudonja upire u zid.
|
|
Vrh |
|
|
Fikret Halimic
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 15 srp 2022, 21:52 |
|
|
Mariooo je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Ja vas ne ubijeđujem da ste sami sebe ubijali ili da ste za sve krivi. Kao najbrojniji narod vi bi trebali napraviti prvi iskorak u poboljšanju odnosa, evo sta predlazete konkretno imate li neki prijedlog? Reorganizirati trenutno ustrojenje zemlje. Administrativni politički aparat je preglomazan i nefunkcionalan, troši previše para. Raditi na ispunjenju ciljeva za pridruživanju EU. Fokus na razvoj privrede i posebno obratiti pažnju na mlade kadrove, od usmjeravanje na poželjne smjerove obrazovanja do zapošljavanja. Pa i Hrvati to hoce, Mookee. Umjesto nefunkcionalne i preglomazne Federacije s 10 kantona, da se formiraju dva jeftinija entiteta: Hrvatska Republika Herceg-Bosna i Dzamijska Republika Bosnjakistan (ili kako ce se vec zvati)
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 srp 2022, 01:05 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Tako isto može da se kaže samo se budaletine osvrću na nešto što je bilo prije 30 godina.
Pa i ne baš. Ono što je bilo prije 30 godina je direktno uticalo na aktuelne prilike u BiH. Crnogorci su toga svjesni kao što su svjesni i toga da treba raditi na prevazilaženju toga i da se krene dalje. Kako? Hajmo zakopati ratne sjekire, izvinuti se, raditi na dobrim odnosima. Učite od njih. Ako je nešto dobro i po vas, zašto da ne? Pokazalo se da balkanska tvrdoglavost ne vodi nigdje. Samo štetu čini onom ko kao rudonja upire u zid. Moze sve to kad naucis da menjas glagol "izviniti" po licima nepismena dzukelo.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 16 srp 2022, 06:23 |
|
|
Mariooo je napisao/la: Skeletor je napisao/la: Tako isto može da se kaže samo se budaletine osvrću na nešto što je bilo prije 30 godina.
Pa i ne baš. Ono što je bilo prije 30 godina je direktno uticalo na aktuelne prilike u BiH. Crnogorci su toga svjesni kao što su svjesni i toga da treba raditi na prevazilaženju toga i da se krene dalje. Kako? Hajmo zakopati ratne sjekire, izvinuti se, raditi na dobrim odnosima. Učite od njih. Ako je nešto dobro i po vas, zašto da ne? Pokazalo se da balkanska tvrdoglavost ne vodi nigdje. Samo štetu čini onom ko kao rudonja upire u zid. I ono što je bilo pre 500 godina je uticalo na aktuelne prilike u BiH. Da nisu Turci došli, ne biste ni vi postojali kao zasebna nacija. Šta vas sprečava da krenete dalje i bez pomirenja? Jel su se Srbi izmirili s Albancima pa grade puteve? Jel vam potrebno da se Dodo i Bakir zagrle da biste kupili helikopter za gašenje požara? Ko vam brani da krenete dalje, jel vas mi sputavamo da se razvijate?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: AmazonBot i 167 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|