|
|
Stranica: 5/8.
|
[ 197 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
pjosip
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2010, 00:52 |
|
|
MIR je napisao/la: To je to! Neće nam nitko ništa dat, sami ćemo se morat za naše krvavo izborit, kao i uvijek! Ne znam kojim bih riječima podcrtao ove riječi da dovoljno naglasim koliko se slažem sa njima.
_________________ Srpska deca, srpski voz, srpski vratovi, srpski mostovi
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2010, 12:29 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 10:50 Postovi: 10445 Lokacija: Banja Luka
|
|
...pisem ovo, ne citajuci prethodne komentare...cisto, da ne pop*zdim i da razmisljam trezveno i racionalno.. Mislim da je nepametno razmisljati na nacin ''ko li ce koga zahebati i kome ucerat''... Svakako da je veca autonomija , kako god se ona nazvala, za Hrvate u BiH od zivotnog znacaja..a nas srpski interes u tome je taj, sto ce ista ''staviti Muslimane, na mjesto koje im realno pripada''...Smaraju brate ,preko svake mjere.. BiH ce tada dobiti i svoj konacni i jedini moguci oblik i uredjenje...Neka vrsta savezne drzave sa tri jasno izrazene autonomije. PS. Naravno da se vi Hrvati trebate u najvecoj mjeri boriti za to a RS u tome treba ucestovati onoliko koliki je i njen interes u tome (a ko sto rekoh svakako da ga ima )... Ako se tako budu sagledale i razvijale stvari..realno Muslimani nemaju nike sanse da tako nesto zaustave.. A sto se tice ''ljubavi''izmedju ovdasnjih naroda i slicnih nebuloza...ebo to..pa niko nikoga ovdje ne smeka previse..nije ni cudo,zavadjali su nas jos od Raskola...ali interesi su nam definitivno slicni ili isti..sto je mnogo vaznije..
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2010, 23:04 |
|
|
Da su se Hrvati vratili u Posavinu na podrucja sa kojih su protjerani (opcine Doboj, Derventa, Brod, Modrica, Samac), mozda bi Dodik vama dolazio na noge moleci za podrsku - uzimajuci u obzir vrijednost tih opcina za zapadni dio RSa - pa bi u ukupnosti buducih transakcija Hrvati vjerovatno i imali cime trgovati. Mozda je pametnije bilo da ste novac koji ste dobijali iz Hrvatske, umjesto u Hercegovinu koju ste vec imali, ulagali u Posavinu koju ste mogli imati, uzimajuci u obzir da je veliki broj Hrvata iz Posavine zavrsio u Slavonskom Brodu. U ove svijetloplave flekice u plavom moru, koje su prije bile crvene, i prilicno bitne za zapadno plavo more:  Npr. nesto slicno kao sto smo mi ulagali u Brcko, Srebrenicu, Zvornik, Gorazde,... pa sad to mozemo trampiti za Drvar, Glamoc, Grahovo, Mrkonjic,... ako budemo zainteresirani. Ovako, prosla baka sa kolacima, i jos uvijek prolazi prolazi. P.S. Neko bi rekao da su Hrvati dobri trgovci, prilicno ustaljen stereotip, a vi izgleda dobri samo u svercu???
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2010, 23:20 |
|
|
|
Vi bi trampili za Drvar Glamoč i Grahovo
O jebemti krv LOLčina
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2010, 23:28 |
|
|
PCM je napisao/la: Vi bi trampili za Drvar Glamoč i Grahovo
O jebemti krv LOLčina A kako biste vi trampili, plavi DGG za plavi Brod, Derventa, Samac, itd. itd.??? Sverc-komerc????  LOLOLOL
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2010, 23:31 |
|
|
seherzada je napisao/la: PCM je napisao/la: Vi bi trampili za Drvar Glamoč i Grahovo
O jebemti krv LOLčina A kako biste vi trampili, plavi DGG za plavi Brod, Derventa, Samac, itd. itd.??? Sverc-komerc????  LOLOLOL ??? Šta vas zelene briga kako ćemo mi crveni i oni plavi trampiti međusobom ... Nešto ste mi se uznervozili ... Samo nastavite ... ;) Vi konkretno možete trampit ništa za ... hm ništa ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2010, 23:40 |
|
|
PCM je napisao/la: seherzada je napisao/la: A kako biste vi trampili, plavi DGG za plavi Brod, Derventa, Samac, itd. itd.??? Sverc-komerc????  LOLOLOL ??? Šta vas zelene briga kako ćemo mi crveni i oni plavi trampiti međusobom ... Eskjuzmi... Citat: Nešto ste mi se uznervozili ... Samo nastavite ... ;)
Hocemo, slijedeci su Rogatica i Foca (bas neki dan vidim gradonacelnika Foce, seta Ferhadijom). Citat: Vi konkretno možete trampit ništa za ... hm ništa ? Imamo pride i opcine Novi Pazar, Sjenicu, Prijepolje - sta znas, mozda vam Zukorlici nekad u buducnosti budu susjedi. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 27 stu 2010, 23:52 |
|
|
seherzada je napisao/la: PCM je napisao/la: ???
Šta vas zelene briga kako ćemo mi crveni i oni plavi trampiti međusobom ...
Eskjuzmi... Citat: Nešto ste mi se uznervozili ... Samo nastavite ... ;)
Hocemo, slijedeci su Rogatica i Foca (bas neki dan vidim gradonacelnika Foce, seta Ferhadijom). Citat: Vi konkretno možete trampit ništa za ... hm ništa ? Imamo pride i opcine Novi Pazar, Sjenicu, Prijepolje - sta znas, mozda vam Zukorlici nekad u buducnosti budu susjedi.  Mijenjaj dilera pod hitno ... Kakva tragikomedija od ljudi ... Ispucavanje mokrih snova iz trokuta ... Dajte nekog iole ozbiljnijeg na topic ..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 00:06 |
|
|
PCM je napisao/la: seherzada je napisao/la: Eskjuzmi... Hocemo, slijedeci su Rogatica i Foca (bas neki dan vidim gradonacelnika Foce, seta Ferhadijom). Imamo pride i opcine Novi Pazar, Sjenicu, Prijepolje - sta znas, mozda vam Zukorlici nekad u buducnosti budu susjedi.  Mijenjaj dilera pod hitno ... Kakva tragikomedija od ljudi ... Ispucavanje mokrih snova iz trokuta ... Dajte nekog iole ozbiljnijeg na topic .. Mozda vam Dodik i Srbi podrsku projektu obnove Herceg-Bosne budu uslovili vasom uzvratnom podrskom projektu obnove RSK??? Sve je moguce... DGG... L O L 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
KaRudar
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 00:09 |
|
|
PCM je napisao/la: Šta vas zelene briga kako ćemo mi crveni i oni plavi trampiti međusobom ... Nešto ste mi se uznervozili ... Samo nastavite ... ;)
Vi konkretno možete trampit ništa za ... hm ništa ?
Pa sto ne trampite?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 00:46 |
|
|
KaRudar je napisao/la: PCM je napisao/la: Šta vas zelene briga kako ćemo mi crveni i oni plavi trampiti međusobom ... Nešto ste mi se uznervozili ... Samo nastavite ... ;)
Vi konkretno možete trampit ništa za ... hm ništa ?
Pa sto ne trampite? Sve u svoje vrijeme ;)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 05:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
|
Hebote, šeherzada se raspištoljio/la ko na pijaci. Zašto me ne čudi da je vrlo kratak put od "progresivno-građanskog" razmišljanja do kojekakvi trampi, teritorija, poklapanja i sl. Brate, sličite ko jaje jajetu, svi vi kao forumaši-borgovci.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 11:40 |
|
|
|
Ja sam mislija da su Srbi srednji vijek, sve dok se nisam počea upoznavati s ovim muslimanskim stanjem uma. Ti ljudi su mentalno na razini brončanog doba.
| Vrh |
|
 |
|
Nedo
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 11:46 |
|
|
jedini pravac kojim hrvati treba da idu i da usmjere energiju je ka UKIDANJU blentitera Smrdske i njenu kantonizaciju to podrzumjeva i istovremeno UKIDANJE I FEDERACIJE, dakle imat ćemo Bh kao Švicuu protivnom mislim da samo mogu dobiti ovako nešto
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Nedo
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 11:50 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Ja sam mislija da su Srbi srednji vijek, sve dok se nisam počea upoznavati s ovim muslimanskim stanjem uma. Ti ljudi su mentalno na razini brončanog doba. eto nek ste vi katolici u 21.mileniju, za kaj ne
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 11:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 08:25 Postovi: 43715 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Ja sam mislija da su Srbi srednji vijek, sve dok se nisam počea upoznavati s ovim muslimanskim stanjem uma. Ti ljudi su mentalno na razini brončanog doba. Ha ja, pa da vidim tko će me sad kritizirati što se dobrim Bošnjanima ovdje daje riječ Hrvatu iz RH je potrebno ne više od 5 minuta razgovora sa našim federalnim partnerima da dosegne istu razinu svijesti i stavova kao Hrvat iz BiH. Tako bješe sa našim ljudima iz Zagreba, tako i sa Dalmosima, priča se okrene za skoro 180 stupnjeva 
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 12:31 |
|
|
DzoniBG je napisao/la: Ako izuzmemo omalovazavajuci ton obracanja, ovaj post vrvi od netacnih konstrukcija...
Do"Dick", bradate spodobe... cemu to, jel losu argumentaciju filujes uvredama da bi izgledala jaca?! Nisam video da iko nosi bradu od ovih danas, tipicna partizanska mantra o cetnicima..
Dobro, okanimo se partizanske mantre da četnici imaju bradurine, kokarde, šajkače, da su s pijani s čakijama i naoružani do zuba klali, palili, silovali, protjeravali nečetnike s ovih prostora. Svi mi znamo kakvi su pravi četnici a ne oni iz propagande. Pravi četnik nosi smoking, ujutro na lice stavlja kombinaciju jogurta i krastavaca, zatim ulje na kosu, parfem, odijelo Armani pa ide na svoj posao. On je naime studirao na Princetonu astrofiziku, radi na istraživanjima geofizike u švicarskom CERNu, a svoje slobodno vrijeme provodi slušajući Verdija i Čajkvoskog, i čitajući Shakespearea, Tolstoja. A kada između svoji poslovnih termina i privatnih hobija nađe koju sekundu vremena, on se posvećuje svojim genetskim potrebama nož-žica-Srebrenica. Dame i gospodo, predstavljamo: Dr Uroš Četniković - moderni četnik, a ne onaj iz partizanske mantre  DzoniBG je napisao/la: Kakvi idoli, jel znas ti u kojoj je stranci bio na pocetku karijere...Ante Markovica, na dijametralno suprotnim pozicijama od Karadzica, nikad nije podrzavao njegovu politiku za vreme rata, izabran je kao nezavisan poslanik, cascen je nebrojeno puta da je izdajnik, marioneta zapada... kad je Kostunica smenio Milosevica 2000 za njega je govorio da je nacionalista, da je potencijalno vece zlo od Slobe. 2006 kad je prvi put izabran bio je licnost godine za sarajevske medije, ocekivali su od njega da ce im pruziti Srpsku na dlanu... znaci, radi se o coveku koji nije izvorni nacionalista, biografija mu govori.
Onda sledi totalni zaokret, videvsi plan MZ i Sarajeva da potpuno demontiraju RS, i da racunaju na njega kao "izvodjaca radova" zauzeo je ostre pozicije, od omiljenog postaje ozloglasen, igra se sa medijima, baca im kosti da glodju, izigrava i cirkuzanta, ali sve sa zeljom da spreci rastakanje srpske autonomije, u cemu ima uspeha za sad. Mnogo bi mogao reci primedbi na njegov racun, neke sam i iznosio ovde, ali to sad nije tema, vazno je sta je cilj, a to je strukturna zastita srpskog naroda u BIH, da se udare takvi temelji da ih niko nece nadglasati, majorizovati, oterati.
Mozes ti sad poentirati da je to genocidna tvorevina, nastala je na velikoj krvi kao i vecina drzava, to sta se radilo ce jos dugo biti kamen o vratu, ali ne prihvatam argumentaciju da zbog toga Srbi gube status konstitutivnog naroda, i prava na zastitu svojih vitalnih interesa, koji se ticu bukvalno opstanka na toj zemlji na kojoj zive stolecima, ako im ukines mehanizme koje sada imaju, i prepustis volji Sarajeva, u perspektivi si ih oterao, niko nece da trpi izivljavanje novobosanskih pasha.
Zbog krhkosti hrvatske pozicije u BIH, najmanje vam treba sad otkopavanje starih sekira, to sto ces ti da se napushavas sa Srbima jer od kad postojis tako si naucen, ni u cemu nece pomoci tvom narodu, o pravima Hrvata na entitet prvi je progovorio Dodik, pa ruski ambasador, pa Tadic. Malo ko veruje u ponovo rodjenu ljubav stvorenu na jugoslovenskim budalastinama, u pitanju je politicka partija u kojoj se trenutno prave savezi koji odgovaraju i jednima i drugima. Mozes ti da potenciras rane u vezi Posavine, onda se ukljuce isti takvi u vezi Krajine, i sve ode u dobro poznatom pravcu - ustase i cetnici...i zavrsi u 3pm...
To nikome ne treba vise, to su prezvakane price, objasni te svoje teze Hrvatima u BIH, koji je dao dvotrecinsku podrsku Covicu, koji svoju agendu gradi protiv bosnjackog unitaristickog projekta, i kome ne pada na pamet da se postavlja na nacin na koji ti to radis.
Točno, genocidna RS nije prva država nastala na genocidu, ali je prva država koja je debelo nagrađena za to, i u tome je problem. To vaše stalno pokušavanja marginaliziranja nastanka RS, "pustimo prošlost, RS je realnost, Hrvati, ne dobijate ništa time što pričate o RS, okrenite se vašim problemima", nije nešto kao pogrešno parkiranje, već je genocid najveći zločin protiv čovječnosti. RS je nastala srpsko-hitlerovskim metodama a cementirana od proklete međunarodne zajednice. No, kao što su je oni omogućili, tako je i mogu ukinuti, preko noći. A što se tiče usporedbe bosanskih Hrvata i hrvatskih Srba, napisao sam to x puta, ali evo još jednom: -Bosanski Hrvati NISU postavljali balvane naoružani do zuba -Bosanski Hrvati NISU održavali "mitinge istine" na kojima su prijetećim uzdignutim prstima urlali kako je svugdje Hrvatska gdje je hrvatski grob -Bosanski Hrvati NISU okupirali 35 % BiH, i tamo klali, palili, rušili -Bosanski Hrvati NISU pjevali neka se pošalje kruha i salate ....a hrvatski Srbi JESU, hrvatski Srbi JESU, hrvatski Srbi JESU !!!!U tome je razlika jarane, zapamti to, koja bi zemlja na ovom svijetu tolerirala šta su napravili hrvatski Srbi? Šta misliš da su hrvatski Srbi šta su napravili u Hrvatskoj to isto napravili u USA ili Engelskoj, kako bi izgledao anglosaksonski vojni odgovor? Zato ne mantraj više. Vratimo se na hitlerovsku RS. Vas nije nitko drugi spasio nego bosanski muslimani. Pored svega šta mislim o Srbima i četnicima, a mislio sam da ste nešto daleko najgore šta može postojati, onako se ponašati u dvadesetom stoljeću, onakav mentalni sklop, onakva zadojenosti, mitomanost, mržnja, glorificiranje sile i zločina, ipak sam se prevario. Gori od vas su bosanski muslimani. Ono šta ste vi radili sa projektom Velike Srbije i pravoslavnja, to su oni kopirali i skoro usavršili sa pokušajem stvaranja islamskog kalifata. Ta velikobošnjačka mitomanost, Islam,Mudžahedini su nešto najbolje što se vama moglo dogoditi. Preko noći ste iskoristili situaciju i vješto projekt stvaranja etničko čiste Velike Srbije pretvorili u borbu Kršćanstva protiv islamskog terorizma. A lukavi ste uvijek bili, ako nešto znate to je lagati, varati, pretvarati laž u istinu. No pored svega toga, bez obzira što ste takvi kakvi jeste, imate pravo na vaš komad BiH. Vas i nas Hrvate veže jedna jedina stvar, ne želimo pod muslimansku dominaciju, a vi iz prve ruke znate šta znači kada jedan narod parazitira druge. Stoga se i vi toga toliko bojite. Znate šta ste radili drugima tokom dvije Jugoslavije, pa se i te kako bojite da vas može zadesiti ono šta ste vi radili drugima. U srpsko-hrvatskom interesu je dakle podjela BiH. Ono šta ja cijelo vrijeme trubim da ovakva RS ne može ostati, već se treba ukinuti i ona i Pederacija, sjesti za stol i podijeliti BiH na tri koliko-toliko pravedna dijela. Vi time samo možete dobiti, više vam nitko ne bi mogao prigovoriti da je ta nova RS genocidna, već bi imali jedan novi srpski entitet koji je nastao dogovorom sva tri naroda. Ali jok, bolje prodavati majice Radovana Karadžića i Mladića na pijaci u Banja Luci i sebe i druge varati kako su se Srbi pošteno izborili za RS i da samo srpski narod odlučuje o sudbini iste.
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 12:35 |
|
|
Ministry of Sound je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Ja sam mislija da su Srbi srednji vijek, sve dok se nisam počea upoznavati s ovim muslimanskim stanjem uma. Ti ljudi su mentalno na razini brončanog doba. Ha ja, pa da vidim tko će me sad kritizirati što se dobrim Bošnjanima ovdje daje riječ Hrvatu iz RH je potrebno ne više od 5 minuta razgovora sa našim federalnim partnerima da dosegne istu razinu svijesti i stavova kao Hrvat iz BiH. Tako bješe sa našim ljudima iz Zagreba, tako i sa Dalmosima, priča se okrene za skoro 180 stupnjeva  Većina Hrvata iz RH ionako ima istu razinu svijesti ka Hrvati iz BiH, raznorazni politički korektni forumaši po forumima tipa forum.hr di je svaki domoljub baniran baren 2-3 puta, a prosječni ljevičar i kvaziliberal more neometano trolati do iznemoglosti nisu nikakvo mjerilo. Ja osobno ne znan nikog ko misli išta loše o BH Hrvatima. Postoje ljudi koji su manje upućeni u problematiku, ali nitko osim nekakvih urbanih fašista iz Zagreba koji seru po zlim Dalmatincima, Hercegovcima itd. nema ama baš ništa loše za reći o našim ljudima iz BiH. A takvi koji to rade su i sami "dotepenci" zato su i iskompleksirani. Normalni Zagrepčani prvi takve ne mogu smisliti, koji u Zagrebu žive 10-15 godina a glume gospona Fulira. Mislin da se u ovom slučaju more primijeniti ona uzrečica o JAR-u. "Koja je razlika između turista i rasista? 2 tjedna."  Tako je i u ovom slučaju. Jer kad čovik vidi "povijesnu" kartu iz školskog udžbenika po kojoj su se seobom Slavena doselili Hrvati, Srbi, Bošnjaci i Slovenci i to točno ovi prvi u Zagreb, drugi u Beograd, treći u Sarajevo a četvrti u Ljubljanu onda svaka rasprava s dotičnima gubi smisao, ti ljudi se školuju za biti maloumni.
| Vrh |
|
 |
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 12:43 |
|
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Ministry of Sound je napisao/la: Ha ja, pa da vidim tko će me sad kritizirati što se dobrim Bošnjanima ovdje daje riječ Hrvatu iz RH je potrebno ne više od 5 minuta razgovora sa našim federalnim partnerima da dosegne istu razinu svijesti i stavova kao Hrvat iz BiH. Tako bješe sa našim ljudima iz Zagreba, tako i sa Dalmosima, priča se okrene za skoro 180 stupnjeva  Većina Hrvata iz RH ionako ima istu razinu svijesti ka Hrvati iz BiH, raznorazni politički korektni forumaši po forumima tipa forum.hr di je svaki domoljub baniran baren 2-3 puta, a prosječni ljevičar i kvaziliberal more neometano trolati do iznemoglosti nisu nikakvo mjerilo. Ja osobno ne znan nikog ko misli išta loše o BH Hrvatima. Postoje ljudi koji su manje upućeni u problematiku, ali nitko osim nekakvih urbanih fašista iz Zagreba koji seru po zlim Dalmatincima, Hercegovcima itd. nema ama baš ništa loše za reći o našim ljudima iz BiH. A takvi koji to rade su i sami "dotepenci" zato su i iskompleksirani. Normalni Zagrepčani prvi takve ne mogu smisliti, koji u Zagrebu žive 10-15 godina a glume gospona Fulira. Mislin da se u ovom slučaju more primijeniti ona uzrečica o JAR-u. "Koja je razlika između turista i rasista? 2 tjedna."  Tako je i u ovom slučaju. Jer kad čovik vidi "povijesnu" kartu iz školskog udžbenika po kojoj su se seobom Slavena doselili Hrvati, Srbi, Bošnjaci i Slovenci i to točno ovi prvi u Zagreb, drugi u Beograd, treći u Sarajevo a četvrti u Ljubljanu onda svaka rasprava s dotičnima gubi smisao, ti ljudi se školuju za biti maloumni. Ma jasno i sve za pet Samo smo često frustrirani činjenicom da Srbi i Muslimani imaju bjanko ček od svojih matičnih država, dok se nama pak često uklizava sa leđa (RH mediji, dobar dio političkih opcija i sl), pa su neki i popizdili i guraju taj "autonomaški" pristup, što bi mogli biti pogubno. I trebam dodati da bi u RH trebalo imati razumijevanja za koaliranje ovdje sa bosanskohercegovačkim Srbima, jer je ono nužno i nije nikakva "izdaja". Jeste da je naporno ratovati na 2 fronta, ali nema druge nego zasukati rukave i baciti na posao, produbljivati kontakte između Hrvata BiH i RH kroz stranke, udruge, bratimljenje gradova, regija i sl. Kome nije drago kada vidi nešto ovako: Citat:  Ston je jučer bio domaćin brojnim kulturno–umjetničkim društvima, povijesnim postrojbama i glazbenim sastavima iz Dalmacije i Hercegovine, koji su se okupili kako bi sudjelovali u snimanju milenijske fotografije na Stonskim zidinama. Gotovo 3.000 ljudi fotografirao je poznati hrvatski fotograf Šime Strikoman na svojoj 199. milenijskoj fotografiji, u sklopu projekta „Most zajedništva - Ston 2010.“ koji je pokrenula udruga „DalmaHerc“ u suradnji s Općinom Ston. Cilj je povezati Damaciju i Hercegovinu ili, kako su istaknuli na pozivu svim sudionicima „vjenčati Neretvu i Jadran“. - Široka srca smo prihvatili ovu ideju DalmaHerca i otvorili Ston svim sudionicima projekta, a plan je da se i sljedećih godina održava na drugim lokacijama s ciljem povijesnog, kulturnog i gospodarskog povezivanja dviju regija - kazao je načelnik Općine Ston Vedran Antunica. Svi koji su jučer bili u Stonu koji je odisao pozitivnom energijom Hrvata iz raznih krajeva Dalmacije i Republike Hrvatske te Herceg-Bosne kao i Hrvata iz Crne gore mogli su vidjeti jedno nevjerovatno okruženje i veliku raznolikost narodnih nošnji i uniformi povijesnih postrojbi hrvatske vojske. Projekt koji je udruga pokrenula te ga napokon uspješno realizirala samo je početak suradnje ove dvije regije koje su oduvijek jako povezane te ćemo nastaviti i dalje raditi na kvalitetnim projektima s obje strane granice. http://www.dalmaherc.com/
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Juda Iškariot
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 12:47 |
|
|
Frankopan je napisao/la: Nas je Juda meni drag, ali cesto se uspije nac na strani Arapa protiv proklete mu Amerike. Dok su nase povratnike u Travnik klali vahabisti Judin je prioritet bio otkrivanje zavjere za Americki napad na Irak.
Franc je izgleda previše pojeo genetsko modificirane hamerićke hrane pa opet podmeće. Daklem, Herr Juda je više puta iskazao svoj stav o Arapima, Islamu i njihovim produktima, bosanskim muslimanima. Ono šta sam uvijek govorio jest da je Hamerika napala Irak ne zbog demokracije, već zbog Exxona, MobilOila, Shella i British Petrola. Kada se malo bolje pogleda povjest tih tvrtki, te kako su one povezane, vidjet ćemo 95 % WASP i židovske elite u tim tvrtkama kao što su klanovi Bush, Cheney, Windsori, Kissinger, Soros, Brzezinski, organizacije kao Carlyle Group, CFR i RIIA. A meni također dragog Franca bi posjetio kako je jedan njegov precednik zaustavio HV i HVO kada se išlo na oslobađanje Banja Luke i Posavine te svako malo jedan izaslanik iz T-Bone zemlje govori kako nema ništa od hrvatskog entiteta i da je RS neupitna. Za kraj još jedna slika za obiteljski album, jedan drugi Francov precednik u zagrljaju sa našim katoličkim bratom, koji nam je pomagao za vrijeme rata, slao katoličke vojnike u BiH, slao humanitarce, oružje, lobirao u svijetu za našu katoličku stvar, evo ga, glavom i katoličkom bradom, Katolik Princ Abdullah iz Saudijske Arabije skupa sa našim kršćanskim bratom iz nama drage Hamerike:   
_________________ Montreal, Quebec, Canada hercegbosna.org, 72.55.146.19 Čuvajte se velikosrpskih lobista, musli kameleona, XD3-ovih operativaca te dvoličnih angloidnih moderatora koji imaju po više nickova.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 12:50 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
seherzada je napisao/la: PCM je napisao/la: ???
Šta vas zelene briga kako ćemo mi crveni i oni plavi trampiti međusobom ...
Eskjuzmi... Citat: Nešto ste mi se uznervozili ... Samo nastavite ... ;)
Hocemo, slijedeci su Rogatica i Foca (bas neki dan vidim gradonacelnika Foce, seta Ferhadijom). Citat: Vi konkretno možete trampit ništa za ... hm ništa ? Imamo pride i opcine Novi Pazar, Sjenicu, Prijepolje - sta znas, mozda vam Zukorlici nekad u buducnosti budu susjedi.  Vama ne dolazi pamet u glavu. I sto ti kaze cinjenica da je gradonacelnik foce setao ferhadijom? Pa bolan, u istocnoj bosni su vas ubili u pojam, u foci dali ima oko 5% muslimana, a oni bi vam to prepustili. I jos da vam daju Novi Pazar. Koji ste vi domisljati ljudi... Trazite da vam daju i Sabac, i tamo je bilo poturica prije sto i kusur godina. Trazite i dio beograda, osobito naselje odakle potice vas otac nacije.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 12:52 |
|
|
|
@ Ministry
Gle, moraš shvatiti da je hrvatska politika izdajnička prema hrvatskom narodu u RH, tako da ne čudi maćehinski odnos prema Hrvatima u BiH. Hrvatska politika je dobra samo za određene političke strukture i uvozničko-poduzetnički lobi koji drma državnom, za sve nas ostale je pogubna. Nema tu razlike između Hrvata iz matice i vas iz BiH.
Virujen da vas ova trenutna situacija frustrira, ali viruj mi frustrira i nas iz matice odnos hrvatske politike prema nama jer narod nitko ništa ne pita. Baš ništa. Ja se nadan da nas to neće podiliti na dva korpusa, da nas neće razdvojiti, a ako oće svakako ću poštivati vašu odluku ukoliko se odlučite odnositi prema nama ka prema fureštima. Iskreno, samo želin da moj narod bilo di u svitu, pa tako i u BiH, bude sritan i zadovoljan i to je sve. Ako želite jednog dana biti sami i neovisni s bodljikavom žicom i snajperima na granici s RH pokušat ću to poštivati ka vaš izbor... Mada bi ja volija da bude drugačije...
| Vrh |
|
 |
|
mateb
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 12:52 |
|
|
|
Judo, ne znam odakle ti to da drugi genocidi nisu nagrađeni. Praktički sve države svijeta su nastale na genocidu, kao što si i sam rekao. Jedina nagrada Srbima je što je HV zaustavljena pred BL, ali to je kompleksno pitanje, zbog istočne Slavonije, eventualnog uključivanja SRJ izravno u rat, itd. Kad je jednom rat stao, Srbi su uzeli ono što su vojno kontrolirali, i to je to, klasična situacija.
U konačnici, mislim da je Hrvatima (generalno) opstanak ovakve slabe RS, podijeljene na tri međusobno nepovezana dijela, u demografskoj crnoj rupi, u interesu, kao brana onima koji su sad u stanju kolektivnog ludila gorem nego Srbi nakon Gazimestana. To, naravno, ne znači da od RS očekujem neku korisnu potporu za stvaranje hrvatske federalne jedinice.
Što se teritorija tiče, Posavina je, nakon 18 godina izbjeglištva, nažalost, gotova priča, i bolje je koncentrirati se na DGG i vidjeti može li se tamo privući desetak tisuća Hrvata (bilo bi moguće da postoji sustavna politika poticaja, pogotovo onih koji žive na socijali po gradovima u RH i BiH, ali to je, poznajući nas, teško očekivati).
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzoniBG
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 12:58 |
|
|
Juda Iškariot je napisao/la: Dobro, okanimo se partizanske mantre da četnici imaju bradurine, kokarde, šajkače, da su s pijani s čakijama i naoružani do zuba klali, palili, silovali, protjeravali nečetnike s ovih prostora. Svi mi znamo kakvi su pravi četnici a ne oni iz propagande. Pravi četnik nosi smoking, ujutro na lice stavlja kombinaciju jogurta i krastavaca, zatim ulje na kosu, parfem, odijelo Armani pa ide na svoj posao. On je naime studirao na Princetonu astrofiziku, radi na istraživanjima geofizike u švicarskom CERNu, a svoje slobodno vrijeme provodi slušajući Verdija i Čajkvoskog, i čitajući Shakespearea, Tolstoja. A kada između svoji poslovnih termina i privatnih hobija nađe koju sekundu vremena, on se posvećuje svojim genetskim potrebama nož-žica-Srebrenica. Dame i gospodo, predstavljamo: Dr Uroš Četniković - moderni četnik, a ne onaj iz partizanske mantre  Točno, genocidna RS nije prva država nastala na genocidu, ali je prva država koja je debelo nagrađena za to, i u tome je problem. To vaše stalno pokušavanja marginaliziranja nastanka RS, "pustimo prošlost, RS je realnost, Hrvati, ne dobijate ništa time što pričate o RS, okrenite se vašim problemima", nije nešto kao pogrešno parkiranje, već je genocid najveći zločin protiv čovječnosti. RS je nastala srpsko-hitlerovskim metodama a cementirana od proklete međunarodne zajednice. No, kao što su je oni omogućili, tako je i mogu ukinuti, preko noći. A što se tiče usporedbe bosanskih Hrvata i hrvatskih Srba, napisao sam to x puta, ali evo još jednom: -Bosanski Hrvati NISU postavljali balvane naoružani do zuba -Bosanski Hrvati NISU održavali "mitinge istine" na kojima su prijetećim uzdignutim prstima urlali kako je svugdje Hrvatska gdje je hrvatski grob -Bosanski Hrvati NISU okupirali 35 % BiH, i tamo klali, palili, rušili -Bosanski Hrvati NISU pjevali neka se pošalje kruha i salate ....a hrvatski Srbi JESU, hrvatski Srbi JESU, hrvatski Srbi JESU !!!!U tome je razlika jarane, zapamti to, koja bi zemlja na ovom svijetu tolerirala šta su napravili hrvatski Srbi? Šta misliš da su hrvatski Srbi šta su napravili u Hrvatskoj to isto napravili u USA ili Engelskoj, kako bi izgledao anglosaksonski vojni odgovor? Zato ne mantraj više. Vratimo se na hitlerovsku RS. Vas nije nitko drugi spasio nego bosanski muslimani. Pored svega šta mislim o Srbima i četnicima, a mislio sam da ste nešto daleko najgore šta može postojati, onako se ponašati u dvadesetom stoljeću, onakav mentalni sklop, onakva zadojenosti, mitomanost, mržnja, glorificiranje sile i zločina, ipak sam se prevario. Gori od vas su bosanski muslimani. Ono šta ste vi radili sa projektom Velike Srbije i pravoslavnja, to su oni kopirali i skoro usavršili sa pokušajem stvaranja islamskog kalifata. Ta velikobošnjačka mitomanost, Islam,Mudžahedini su nešto najbolje što se vama moglo dogoditi. Preko noći ste iskoristili situaciju i vješto projekt stvaranja etničko čiste Velike Srbije pretvorili u borbu Kršćanstva protiv islamskog terorizma. A lukavi ste uvijek bili, ako nešto znate to je lagati, varati, pretvarati laž u istinu. No pored svega toga, bez obzira što ste takvi kakvi jeste, imate pravo na vaš komad BiH. Vas i nas Hrvate veže jedna jedina stvar, ne želimo pod muslimansku dominaciju, a vi iz prve ruke znate šta znači kada jedan narod parazitira druge. Stoga se i vi toga toliko bojite. Znate šta ste radili drugima tokom dvije Jugoslavije, pa se i te kako bojite da vas može zadesiti ono šta ste vi radili drugima. U srpsko-hrvatskom interesu je dakle podjela BiH. Ono šta ja cijelo vrijeme trubim da ovakva RS ne može ostati, već se treba ukinuti i ona i Pederacija, sjesti za stol i podijeliti BiH na tri koliko-toliko pravedna dijela. Vi time samo možete dobiti, više vam nitko ne bi mogao prigovoriti da je ta nova RS genocidna, već bi imali jedan novi srpski entitet koji je nastao dogovorom sva tri naroda. Ali jok, bolje prodavati majice Radovana Karadžića i Mladića na pijaci u Banja Luci i sebe i druge varati kako su se Srbi pošteno izborili za RS i da samo srpski narod odlučuje o sudbini iste. Dohvatio si se nekih perifernih stvari u mom postu, i njih elaborirao, izbegavsi sustinu, a to je biografija Dodika, i razlozi njegovog preokreta u politickim stavovima. Tu je teziste, a ne da slusamo o cetnicima, Krajisnicima, "genocidno-hitlerovskoj RS" i ostalim mantrama... Cetnici su bili poluorganizovana armija, ostatak kraljeve vojske koji nije prihvatio kapitulaciju... u svasta se to posle izrodilo, ima tu raznih nijansa, uglavnom sivih i mracnih, ali i nekih pozitivnih. Necu dalje o tome jer tvoja percepcija tog pitanja je zadojena partizanskom propagandom. Nered jos unose oni koji su se 1991 zvali cetnicima, a veze sa onim izvornim nemaju po mnogim stvarima. " Citat: Pored svega šta mislim o Srbima i četnicima, a mislio sam da ste nešto daleko najgore šta može postojati, onako se ponašati u dvadesetom stoljeću, onakav mentalni sklop, onakva zadojenosti, mitomanost, mržnja, glorificiranje sile i zločina, ipak sam se prevario. Gori od vas su bosanski muslimani. Ono šta ste vi radili sa projektom Velike Srbije i pravoslavnja...A lukavi ste uvijek bili, ako nešto znate to je lagati, varati, pretvarati laž u istinu" Vidis Juda, ovako su mnogi Srbi mislili o Hrvatima 1991 godine, iste reci, isti sovinizam, pozivanje na Jasenovac... i videli smo kako je zavrsilo. Patoloska mrznja prema celokupnom narodu moze roditi samo zlo. Anatemisuci jedan narod iz najblizeg susedstva sa kojim delis isti jezik, hriscanstvo, proslost koja je imala i uspona i katastrofalnih padova...govori da ti nista nisi razumeo, ovo je izvor odakle sve pocinje, jer kad si u stanju da 8 miliona ljudi stavis u istu govnjivu vrecu, i tretiras kao nizu rasu, znaci da si zaglibio u pogresnim ideologijama, i to se najteze ispravlja. Ne mogu reci da i ja, kao i mnogi, nekad ne podpadne pod ovakav rezon, u trenucima besa i frustriranosti, nekad tu i tamo bukne ovakav recnik, ali to je izraz nemoci. Svaki put kad izustim ovako o Muslimanima i Albancima, sa kojima jos nisam u glavi rascistio, posle mi bude bezveze. Greh je milione dobrih ljudi stavljati u nekakve pogresne kontekste.
_________________ Pokaj se Grobi! Mali korak za tebe, veliki za Srpstvo!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
totem
|
Naslov: Re: Cijena podrške Dodika i Srba općenito za projekt Herceg-Bosne Postano: 28 stu 2010, 13:05 |
|
Pridružen/a: 14 sij 2010, 18:33 Postovi: 4134 Lokacija: Capica curica kaze Tetovo
|
DzoniBG je napisao/la: Juda Iškariot je napisao/la: Dobro, okanimo se partizanske mantre da četnici imaju bradurine, kokarde, šajkače, da su s pijani s čakijama i naoružani do zuba klali, palili, silovali, protjeravali nečetnike s ovih prostora. Svi mi znamo kakvi su pravi četnici a ne oni iz propagande. Pravi četnik nosi smoking, ujutro na lice stavlja kombinaciju jogurta i krastavaca, zatim ulje na kosu, parfem, odijelo Armani pa ide na svoj posao. On je naime studirao na Princetonu astrofiziku, radi na istraživanjima geofizike u švicarskom CERNu, a svoje slobodno vrijeme provodi slušajući Verdija i Čajkvoskog, i čitajući Shakespearea, Tolstoja. A kada između svoji poslovnih termina i privatnih hobija nađe koju sekundu vremena, on se posvećuje svojim genetskim potrebama nož-žica-Srebrenica. Dame i gospodo, predstavljamo: Dr Uroš Četniković - moderni četnik, a ne onaj iz partizanske mantre  Točno, genocidna RS nije prva država nastala na genocidu, ali je prva država koja je debelo nagrađena za to, i u tome je problem. To vaše stalno pokušavanja marginaliziranja nastanka RS, "pustimo prošlost, RS je realnost, Hrvati, ne dobijate ništa time što pričate o RS, okrenite se vašim problemima", nije nešto kao pogrešno parkiranje, već je genocid najveći zločin protiv čovječnosti. RS je nastala srpsko-hitlerovskim metodama a cementirana od proklete međunarodne zajednice. No, kao što su je oni omogućili, tako je i mogu ukinuti, preko noći. A što se tiče usporedbe bosanskih Hrvata i hrvatskih Srba, napisao sam to x puta, ali evo još jednom: -Bosanski Hrvati NISU postavljali balvane naoružani do zuba -Bosanski Hrvati NISU održavali "mitinge istine" na kojima su prijetećim uzdignutim prstima urlali kako je svugdje Hrvatska gdje je hrvatski grob -Bosanski Hrvati NISU okupirali 35 % BiH, i tamo klali, palili, rušili -Bosanski Hrvati NISU pjevali neka se pošalje kruha i salate ....a hrvatski Srbi JESU, hrvatski Srbi JESU, hrvatski Srbi JESU !!!!U tome je razlika jarane, zapamti to, koja bi zemlja na ovom svijetu tolerirala šta su napravili hrvatski Srbi? Šta misliš da su hrvatski Srbi šta su napravili u Hrvatskoj to isto napravili u USA ili Engelskoj, kako bi izgledao anglosaksonski vojni odgovor? Zato ne mantraj više. Vratimo se na hitlerovsku RS. Vas nije nitko drugi spasio nego bosanski muslimani. Pored svega šta mislim o Srbima i četnicima, a mislio sam da ste nešto daleko najgore šta može postojati, onako se ponašati u dvadesetom stoljeću, onakav mentalni sklop, onakva zadojenosti, mitomanost, mržnja, glorificiranje sile i zločina, ipak sam se prevario. Gori od vas su bosanski muslimani. Ono šta ste vi radili sa projektom Velike Srbije i pravoslavnja, to su oni kopirali i skoro usavršili sa pokušajem stvaranja islamskog kalifata. Ta velikobošnjačka mitomanost, Islam,Mudžahedini su nešto najbolje što se vama moglo dogoditi. Preko noći ste iskoristili situaciju i vješto projekt stvaranja etničko čiste Velike Srbije pretvorili u borbu Kršćanstva protiv islamskog terorizma. A lukavi ste uvijek bili, ako nešto znate to je lagati, varati, pretvarati laž u istinu. No pored svega toga, bez obzira što ste takvi kakvi jeste, imate pravo na vaš komad BiH. Vas i nas Hrvate veže jedna jedina stvar, ne želimo pod muslimansku dominaciju, a vi iz prve ruke znate šta znači kada jedan narod parazitira druge. Stoga se i vi toga toliko bojite. Znate šta ste radili drugima tokom dvije Jugoslavije, pa se i te kako bojite da vas može zadesiti ono šta ste vi radili drugima. U srpsko-hrvatskom interesu je dakle podjela BiH. Ono šta ja cijelo vrijeme trubim da ovakva RS ne može ostati, već se treba ukinuti i ona i Pederacija, sjesti za stol i podijeliti BiH na tri koliko-toliko pravedna dijela. Vi time samo možete dobiti, više vam nitko ne bi mogao prigovoriti da je ta nova RS genocidna, već bi imali jedan novi srpski entitet koji je nastao dogovorom sva tri naroda. Ali jok, bolje prodavati majice Radovana Karadžića i Mladića na pijaci u Banja Luci i sebe i druge varati kako su se Srbi pošteno izborili za RS i da samo srpski narod odlučuje o sudbini iste. Dohvatio si se nekih perifernih stvari u mom postu, i njih elaborirao, izbegavsi sustinu, a to je biografija Dodika, i razlozi njegovog preokreta u politickim stavovima. Tu je teziste, a ne da slusamo o cetnicima, Krajisnicima, "genocidno-hitlerovskoj RS" i ostalim mantrama... Cetnici su bili poluorganizovana armija, ostatak kraljeve vojske koji nije prihvatio kapitulaciju... u svasta se to posle izrodilo, ima tu raznih nijansa, uglavnom sivih i mracnih, ali i nekih pozitivnih. Necu dalje o tome jer tvoja percepcija tog pitanja je zadojena partizanskom propagandom. Nered jos unose oni koji su se 1991 zvali cetnicima, a veze sa onim izvornim nemaju po mnogim stvarima. " Citat: Pored svega šta mislim o Srbima i četnicima, a mislio sam da ste nešto daleko najgore šta može postojati, onako se ponašati u dvadesetom stoljeću, onakav mentalni sklop, onakva zadojenosti, mitomanost, mržnja, glorificiranje sile i zločina, ipak sam se prevario. Gori od vas su bosanski muslimani. Ono šta ste vi radili sa projektom Velike Srbije i pravoslavnja...A lukavi ste uvijek bili, ako nešto znate to je lagati, varati, pretvarati laž u istinu" Vidis Juda, ovako su mnogi Srbi mislili o Hrvatima 1991 godine, iste reci, isti sovinizam, pozivanje na Jasenovac... i videli smo kako je zavrsilo. Patoloska mrznja prema celokupnom narodu moze roditi samo zlo. Anatemisuci jedan narod iz najblizeg susedstva sa kojim delis isti jezik, hriscanstvo, proslost koja je imala i uspona i katastrofalnih padova...govori da ti nista nisi razumeo, ovo je izvor odakle sve pocinje, jer kad si u stanju da 8 miliona ljudi stavis u istu govnjivu vrecu, i tretiras kao nizu rasu, znaci da si zaglibio u pogresnim ideologijama, i to se najteze ispravlja. Ne mogu reci da i ja, kao i mnogi, nekad ne podpadne pod ovakav rezon, u trenucima besa i frustriranosti, nekad tu i tamo bukne ovakav recnik, ali to je izraz nemoci. Svaki put kad izustim ovako o Muslimanima i Albancima, sa kojima jos nisam u glavi rascistio, posle mi bude bezveze. Greh je milione dobrih ljudi stavljati u nekakve pogresne kontekste. Ima logike u ovome, ali malo kasno ste se sjetili. Ponasate se kao uhvaceni lopov, koji se kaje na sudu. 91 nije bilo ovakvog razmisljanja sa srpske strane. Pamtim slike kada je cijeli Beograd bacao cvijece na tenkove koji su isli rusiti tudju zemlju. Trebate se izviniti, i to oficijalno kao drzava. Tada bi se moglo puno lakse zaboraviti.
_________________ Gospodja ministarka, gdje li sam je vidio...Obozavam tu komediju, osobito kada je Seka Sabljic glumi.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 15 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|