|
|
Stranica: 8/9.
|
[ 223 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 13:38 |
|
|
sev je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ni nama u RS nije bitno što ste vi Muslimani. Deder malo odmori od ekrana i foruma na jedno dvije nedjelje, počeli su da ti se priviđaju Muslimani od krmetine i tapkanja po tastaturi u mraku. Sad bi ti efendija dao keca iz takijanja. Moraš još učiti, pa ćeš jednog dana biti profi lažovčina ko babo i dedo u tebe. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 13:46 |
|
|
Mariooo je napisao/la: shizzzofrenija alll overrrr serbijaaaaa  Ustase iz zagreba i ustase iz brisela ne zna se koje su gore 
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 13:46 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: sev je napisao/la: Deder malo odmori od ekrana i foruma na jedno dvije nedjelje, počeli su da ti se priviđaju Muslimani od krmetine i tapkanja po tastaturi u mraku.
Sad bi ti efendija dao keca iz takijanja. Moraš još učiti, pa ćeš jednog dana biti profi lažovčina ko babo i dedo u tebe.  Hej moj novovrijeme,tvoj te Srbin te trolla a ti se lijepiš ko muha na govno.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 13:47 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Sad bi ti efendija dao keca iz takijanja. Moraš još učiti, pa ćeš jednog dana biti profi lažovčina ko babo i dedo u tebe.  Hej moj novovrijeme,tvoj te Srbin te trolla a ti se lijepiš ko muha na govno. Upecao rudonju na udicu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 13:55 |
|
|
|
Jel to neka nova fetva iz đoomije? "Pomozimo kolezi u takijanju"?
Đaba moji Muslimani... Nema vajde.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 13:57 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Jel to neka nova fetva iz đoomije? "Pomozimo kolezi u takijanju"?
Đaba moji Muslimani... Nema vajde. Čovjek je Srbin, sa kojim se za razliku od tebe može diskutovati iako dijeli slične stavove kao i ti, samo te malo prca jer si čovjeka napao da se lažno predstavlja.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 13:58 |
|
|
|
More ja mislim da novovrijeme nas navlači na trol. Ovo je high level takija da neko i dalje može da tvrdi da sam Musliman.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 14:07 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jel to neka nova fetva iz đoomije? "Pomozimo kolezi u takijanju"?
Đaba moji Muslimani... Nema vajde. Čovjek je Srbin, sa kojim se za razliku od tebe može diskutovati iako dijeli slične stavove kao i ti, samo te malo prca jer si čovjeka napao da se lažno predstavlja. post1826965.html?hilit=profil#p1826965novovrijeme je napisao/la: sev je napisao/la: Kako naše 50% Federacije kad je nas skoro 90%. Džamije govore gdje je naše ili smo mi tamo ili smo bili tamo pa su nas četalji i katolici pobili. A džamije su svuda. Mi vam lijepo nudimo da živite s nama u miru, možete se svom bogu molit, možete u svojim školama učit, al se mora znat da je naše. sev je napisao/la: Ups, pogrešan profil hahaha. Bilo mi dosadno  Srbin ko Antivlah Kavazović
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 14:09 |
|
|
|
Mislim da je rudonja pripadnik specijalne Đevadove jedinice za razotkrivanje ubaćenih elemenata.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 14:09 |
|
|
|
Još uvek nisi skapirao? Stvarno si rudonja. Da mu objasnim ili da ga pustim da sam skapira?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Riquelme
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 14:14 |
|
|
|
Pa novovrijeme je musliman koji ima zadatak da Srbe prikaze kao neobrazovane, tupe, divlje, agresivne, pune mržnje itd. Ko to nije shvatio nije forum za njega
|
|
| Vrh |
|
 |
|
sev
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 14:16 |
|
|
|
Kakav plot twist. Zanimljivo. Ali mi ne pije vodu. Prvo, to ionako mnogi misle o Srbima. Drugo, nije kao da nas Srbe mnogo zabole za to.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 14:17 |
|
|
Riquelme je napisao/la: Pa novovrijeme je musliman koji ima zadatak da Srbe prikaze kao neobrazovane, tupe, divlje, agresivne, pune mržnje itd. Ko to nije shvatio nije forum za njega Hahahaha dobar, ali to se svakako i bez njega zna 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 15:26 |
|
|
|
Kaze, hoce Srbi silom u Jasenovac, a Hrvati im ne daju...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 15:29 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7726 Lokacija: Сарај Чадор
|
Riquelme je napisao/la: Pa novovrijeme je musliman koji ima zadatak da Srbe prikaze kao neobrazovane, tupe, divlje, agresivne, pune mržnje itd. Ko to nije shvatio nije forum za njega Nije. Njegovo mišljenje dijeli 95% bosanskih srba (bosnian serbs). On je bivši forumaš storaB, sarajlija sa privremenom adresom u Zvorniku, sada u bl.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 15:41 |
|
|
|
..plenki mu očita lekciju pa je podvio rep.. dubokom uvjerenju da Republika Hrvatska, kao i Republika Srbija, najsnažnije osuđuje i gnuša se najodvratnijih zločina koje je nad srpskim narodom izvršila nacistička Nezavisna Država Hrvatska tijekom čitavog perioda svog postojanja, a čiju je kulminaciju predstavljao sustav koncentracijskih logora Jasenovac, Ministarstvo vanjskih poslova Republike Srbije očekuje omogućavanje neometanog posjeta predsjednika Republike Srbije ovom svetom mjestu i u tom smislu, od hrvatske strane očekuje da za tu priliku pruži odgovarajući tretman koji se odnosi na najviše strane dužnosnike, uključujući i sve potrebne sigurnosne aspekte, navodi se u srbijanskoj noti.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 16:50 |
|
|
"Vučić je pokušao na jedan bahati naćin ući u RH, kao da ulazi u Niš. https://www.youtube.com/watch?v=w_-X2oBj-Kc&t=3s24,397 views 18 Jul 2022"Vučić je pokušao na jedan bahati, nepristojan i nekulturan način, neprimjeren diplomatskim uzusima i pravilima, ući u Republiku Hrvatsku kao da ulazi u Niš. Njemu je zbog toga zabranjeno ući u Republiku Hrvatsku", komentirao je gostujući na N1 televiziji Ante Letica, bivši voditelj operacija Sigurnosno-obavještajne agencije (SOA). https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... utm_medium
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 17:41 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45419 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Stigao poziv iz hambasade i mjehurić suverenizma se rasprsnuo
Visoki hrvatski diplomatski izvor kaže da ću Vučiću biti omogućen dolazak u Hrvatsku
Dan nakon što se saznalo da je Vučić skoro inkognito želio otići u Jasenovac, ali je u tome onemogućen, Banski Dvori očito žele smiriti tenzije.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 17:43 |
|
|
daramo je napisao/la: Stigao poziv iz hambasade i mjehurić suverenizma se rasprsnuo
Visoki hrvatski diplomatski izvor kaže da ću Vučiću biti omogućen dolazak u Hrvatsku
Dan nakon što se saznalo da je Vučić skoro inkognito želio otići u Jasenovac, ali je u tome onemogućen, Banski Dvori očito žele smiriti tenzije. ..Vučić je fino zamolio ovo je hr nije Bizant pa na galamu..jok
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 17:45 |
|
|
|
Vucic je ponizio Hrvatsku ovim... tacno je proizveo sta je hteo + ponizenje. Nisam siguran zasto mu je ovo trebalo u ovom trenutku... nadam se da nije zbog aviona.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 18:06 |
|
|
|
Ne kuka, nego odvraca paznju sa necega... a sto se tice Hrvatske, namerno je to uradio preko Pupovca haha...
msm cela ova tema je glupa, voleo bih sto pre da ode pod katanac.. dosta vise o Vucku
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 18:21 |
|
|
|
Ama koga boli kurac da li on moze ili ne moze u Jasenovac, predpostavljam da je odigrao dupli-pas sa Hrvatima da pokrije avion, mada mi je i to nategnuto.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
MIR
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 20:00 |
|
|
Razmišljanja srpskih medija, dosta realnaGosti N1: Diplomatski skandal mogao da se izbegne, nije bilo političke voljehttps://www.youtube.com/watch?v=6fKiaroRIMo11,283 views, 18 Jul 2022
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
daramo
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 20:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 10:47 Postovi: 45419 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
|
Normalno da se mogao da je najavio službeni posjet.
_________________ mostarski europski
|
|
| Vrh |
|
 |
|
laganini
|
Naslov: Re: Vucic ne moze u Jasenovac Postano: 18 srp 2022, 20:29 |
|
|
ShahidMaker je napisao/la: Vucic je ponizio Hrvatsku ovim... tacno je proizveo sta je hteo + ponizenje. Nisam siguran zasto mu je ovo trebalo u ovom trenutku... nadam se da nije zbog aviona. ..vidi se sa si policajac… 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|