|
|
Stranica: 14/277.
|
[ 6909 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Smiljan
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:18 |
|
|
PCM je napisao/la: Na twitteru iz Njemačke prijeti smrću, to je tamo uredno kazneno djelo. Musliman naravno. Denis Šulović.
Gdje se ovakve prijetnje mogu prijaviti
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60230 Lokacija: DAZP HQ
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Ako ovaj prijedlog i ne bude konačna verzija dobro je da je pušten da se vide vaše namjere i šta stvarno mislite. zar si Alica u zemlji čudesa pa tu si godinama, sve znaš.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
|
|
Inače smatram da bi Srbi trebali popunjavati sa ostalima 7 delegata Doma Naroda. Preimenovat ga u Dom Naroda Srba i Ostalih. Ili samo Srba.
Ovo Alijino maslo sa srpskim DN FBIH je stvarno za upišat se...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:19 |
|
|
novem je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Neće.
2018. je primijenjen popis 2013.
Također, popunjen je do kraja klub dodatnim propisima SIPa.
Jedino će sada Goražde, ZHŽ i PŽ izgubiti po jednog Srbina, ali će se on vratiti jednome od tih kantona kroz njihovo zajedničko glasanje za 1 delegata rezerviranog za kantone sa sitnim udjelom dotičnog naroda.
Onda će se sada ovo primjenjivati što je predloženo u tehničkom djelu, ako se nametne? Citat: POGLAVLJE 9. PARLAMENTARNA SKUPŠTINA BOSNE I HERCEGOVINE Potpoglavlje A. PREDSTAVNIČKI DOM PARLAMENTARNE SKUPŠTINE BOSNE I HERCEGOVINE Član 9.11
(1)Parlamentarna skupština Bosne i Hercegovine obavezno svake četiri godine preispituje izborne jedinice i broj mandata dodijeljenih svakoj izbornoj jedinici utvrđenoj ovim Poglavljem, kako bi se osiguralo da su utvrđene, uzimajući u obzir geografska ograničenja, u skladu sa demokratskim principima, a naročito sa proporcionalnošću između broja mandata i broja birača registrovanih u Centralni birački spisak.
(2) Ukoliko Parlamentarna skupština BiH ne postupi u skladu sa stavom (1) ovog člana Centralna izborna komisija BiH je ovlaštena da posebnom odlukom izvrši preraspodjelu Ne znam sto tocno pitas ali to je vezano za direktne izbore. I nije nesto posebno bitno. Izgubit ce izborna jedinica na razini drzave u kojoj su USK i HBŽ zajedno mozda jedan direktni mandat manje u drzavni parlament. Na razini FBiH nase izborne jedinice vjerojatno ce izgubiti par mjesta, ali isto nije nesto narucito bitno.
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:20 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 77210 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Počet ću dijelit upozorenja.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:20 |
|
|
Smiljan je napisao/la: PCM je napisao/la: Na twitteru iz Njemačke prijeti smrću, to je tamo uredno kazneno djelo. Musliman naravno. Denis Šulović.
Gdje se ovakve prijetnje mogu prijaviti
Dakle, ipak ne valja Šmit. Znamo mi da u svakom Muji vri junačka krv Gavrila Principa
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:21 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Ako ovaj prijedlog i ne bude konačna verzija dobro je da je pušten da se vide vaše namjere i šta stvarno mislite. A ako bude konačna verzija onda...?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:22 |
|
|
alh84001 je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Kad relaksiramo odnose sa Hrvatima tek ćemo da se ćeramo sa vama. Jedino sto ti mozes relaksirati je analni otvor, da ti bude lakse kad ti ga Srbi metnu :) Nikakve suradnje s tkz. Bosnjacima nece biti. U najboljem slucaju za njih s nase strane mogu ocekivati tesku neutralnost u opcim temama i apsolutno odbijanje bilo kakvih tema koje zadiru u Daytonski mirovni sporazum u svezi Republike Srpske.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:22 |
|
|
PCM je napisao/la: hoblatopla je napisao/la: Alija Izetbegovic svojom apelacijom o konstitutivnosti na cijeloj BiH. Kasnije ju je MZ iskoristila za "transformiranje" federacije. Srbi stvarno Aliji spomenik da naprave veći od Jahorine. Gospodin. Vizionar
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:23 |
|
|
Izgleda da oh je MZ pustila 20 godina da rade kako i šta hoće. Uloge se mijenjaju sada.
|
|
Vrh |
|
|
Hara
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:24 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Ako ovaj prijedlog i ne bude konačna verzija dobro je da je pušten da se vide vaše namjere i šta stvarno mislite. Strašno, mislimo da nam je trajno osiguran opstanak kao političkog faktora. Mislim, za neke likove garancija da Hrvati nikad neće biti uništeni, poput Reufa, ovo jest horror. Nije li opasan ovaj dio sa vitalnim nacionalnim interesom? Da, mi ga rijetko potezemo, ali mozda pod nekim opustenijim pravilima oko potezanja vitalnog budemo to prisiljeni cesce raditi i eto problema. Samo razmisljam naglas i pitam tebe i ostale znalce - ima li ovdje kakva zamagljena zamka za nas? Jer ne vjerujem Svabama vise nista, taj narod je degenerirao jos i gore nego Anglosaksonci…
_________________ Osjecaj me prati da sam fiju...
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Ako ovaj prijedlog i ne bude konačna verzija dobro je da je pušten da se vide vaše namjere i šta stvarno mislite. A ako bude konačna verzija onda...? Onda ćemo i mi tražit način da njih zajebemo. Kako oni prema nama tako i mi prema njima Ako hoće i dalje tenzije, nije problem. Tu smo.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:26 |
|
|
Najslađe će mi biti gledati kako Muslimani na ulicu bacaju sve dugogodišnje halal Hrvate i halal Srbe i ove kako kukaju Hrvatskoj i Srbiji da ih zaštite i plaču javno. To će zaista biti prekrasan prizor.
'prostit će se lupežu, 'prostit će se ubojici, al nikad izdajici ...
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
|
|
Hara je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Strašno, mislimo da nam je trajno osiguran opstanak kao političkog faktora.
Mislim, za neke likove garancija da Hrvati nikad neće biti uništeni, poput Reufa, ovo jest horror.
Nije li opasan ovaj dio sa vitalnim nacionalnim interesom? Da, mi ga rijetko potezemo, ali mozda pod nekim opustenijim pravilima oko potezanja vitalnog budemo to prisiljeni cesce raditi i eto problema. Samo razmisljam naglas i pitam tebe i ostale znalce - ima li ovdje kakva zamagljena zamka za nas? Jer ne vjerujem Svabama vise nista, taj narod je degenerirao jos i gore nego Anglosaksonci… Kroz legitimne clanove Vlade FBiH smo vjerojatno osigurani. Jedina nemetanja anti-Hrvatskih zakona su bila kad su nam ukrali vlast na razini Vlade FBiH.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:27 |
|
|
Robbie, daj malo o ovome svemu oko Ustavnog suda FBIH, kakve tu možemo očekivati reperkusije kod ovih promjena... Taj dio i poveznicu sa VSTV-om ne kontam baš..
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:27 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A ako bude konačna verzija onda...?
Onda ćemo i mi tražit način da njih zajebemo. Kako oni prema nama tako i mi prema njima Ako hoće i dalje tenzije, nije problem. Tu smo. A što se ti toliko potresaš i mešaš u odnose u Federaciji kad ne živiš u njoj nego u Distriktu Brčko?
|
|
Vrh |
|
|
JAS
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:28 |
|
|
NSOS je napisao/la: dudu je napisao/la:
pobedio narod đemosajdni. I kako na kraju stoji stvar sa Srbima. Koliko ce ih birati iz kog kantona? Jel ona @hoblatoplina tabela i dalje vazi? Kakva tabela?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:29 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A ako bude konačna verzija onda...?
Onda ćemo i mi tražit način da njih zajebemo. Kako oni prema nama tako i mi prema njima Ako hoće i dalje tenzije, nije problem. Tu smo. Pa našli ste način da ih zajebete. Hrvatski dom naroda vam je bio pred nosom. Samo 2 mjeseca su vas djelila od sna. Niste računali da vaši liberalni prijatelji traže način da zajebu vas.
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:33 |
|
|
dudu je napisao/la: PCM je napisao/la: Robbie, daj malo o ovome svemu oko Ustavnog suda FBIH, kakve tu možemo očekivati reperkusije kod ovih promjena... Taj dio i poveznicu sa VSTV-om ne kontam baš.. ne sjeća se dobro što je poslao Šmitu na potpis. Ma on je u kurcu sa svojim "ne treba ih zgaziti do kraja" forama...
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:34 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Onda ćemo i mi tražit način da njih zajebemo. Kako oni prema nama tako i mi prema njima Ako hoće i dalje tenzije, nije problem. Tu smo. Pa našli ste način da ih zajebete. Hrvatski dom naroda vam je bio pred nosom. Samo 2 mjeseca su vas djelila od sna. Niste računali da vaši liberalni prijatelji traže način da zajebu vas. Je l to znaci da ako se nametne IZ, bice primenjen odmah u oktobru?
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:35 |
|
|
Mogu li Promuslimani skupiti 20.000 na protestima ko što su skupili za pobednika Zvezdi Granda? Mogu možda 200 Moral kod Muslimana je najniži još od onomad kad su ih Turci oglasili na OLXu.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:35 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Onda ćemo i mi tražit način da njih zajebemo. Kako oni prema nama tako i mi prema njima Ako hoće i dalje tenzije, nije problem. Tu smo. A što se ti toliko potresaš i mešaš u odnose u Federaciji kad ne živiš u njoj nego u Distriktu Brčko? Iritira me količina gluposti koju pojedini forumaši ispoljavaju. Gubi se ozbiljna diskusija i onda kreću prepucavanja koja odvlače u off, kazne i baniranja.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa našli ste način da ih zajebete. Hrvatski dom naroda vam je bio pred nosom. Samo 2 mjeseca su vas djelila od sna. Niste računali da vaši liberalni prijatelji traže način da zajebu vas. Je l to znaci da ako se nametne IZ, bice primenjen odmah u oktobru? Detalji će se znati kad se objavi odluka, za sad postoje indicije da će važiti odmah, tj. već sad na izborima.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:36 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa našli ste način da ih zajebete. Hrvatski dom naroda vam je bio pred nosom. Samo 2 mjeseca su vas djelila od sna. Niste računali da vaši liberalni prijatelji traže način da zajebu vas. Je l to znaci da ako se nametne IZ, bice primenjen odmah u oktobru? Pa naravno. Inače bi ga Muslimanima umetnuo nakon izbora.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 20 srp 2022, 20:37 |
|
|
Oglasiše li se Ahmetović i baronesa Helić ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Tomba17 i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|