|
|
Stranica: 102/111.
|
[ 2751 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 19 srp 2022, 07:52 |
|
|
BBC je napisao/la: Od svih "visokih" Inzko im je do sad najveći *** podvalio. Muslimani ga stave za uho i pjevaju. Citat: Jedan od njih je i Radovan Kovačević, savjetnik Milorada Dodika koji je u spetembru na Federalnoj televiziji kazao: "Jasno i odgovorno tvrdim da se u Srebrenici nije dogodio genocid, da zločin koji se dogodio u Srebrenici ne može da se kvalifikuje kao genocid".
Tužilaštvo je formiralo predmet te kasnije odustalo pod izgovorom da "Kovačević nije imao namjeru da uvrijedi pojedinca ili određenu skupinu ljudi". Mogu misliti koliko su samo prijava poslali na tuzilastva bih myguri, i to sve mailovi prijava pisanja po internetu, mislim da je sam Reuf poslao 50 prijava, kad ono nema nista od toga, ćorak
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 19 srp 2022, 08:07 |
|
|
I dalje ostaje pitanje zašto se Srbi bune oko tog zakona kad je ništavan? Ne poštuješ slovo zakona, a tražiš hajmo se mi dogovoriti, ko šiša Incka? Jasno je da hajdučija neće dovijeka.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 19 srp 2022, 08:59 |
|
|
Mariooo je napisao/la: I dalje ostaje pitanje zašto se Srbi bune oko tog zakona kad je ništavan? Ne poštuješ slovo zakona, a tražiš hajmo se mi dogovoriti, ko šiša Incka? Jasno je da hajdučija neće dovijeka. Pa da se nismo bunili ne bi Hinckov zakon pao kurcu za uši. Znaju svi da RS neće nikad nikog uhapsiti zbog tog zakona. Sad ga možete sebi okačiti na *** i mlatiti po mahali.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 19 srp 2022, 09:04 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Mariooo je napisao/la: I dalje ostaje pitanje zašto se Srbi bune oko tog zakona kad je ništavan? Ne poštuješ slovo zakona, a tražiš hajmo se mi dogovoriti, ko šiša Incka? Jasno je da hajdučija neće dovijeka. Pa da se nismo bunili ne bi Hinckov zakon pao kurcu za uši. Znaju svi da RS neće nikad nikog uhapsiti zbog tog zakona. Sad ga možete sebi okačiti na *** i mlatiti po mahali. Ok. Onda nemoj da tražite više da se to uvrsti na dnevni red
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 19 srp 2022, 12:39 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
POL_GASOL je napisao/la: BBC je napisao/la: Od svih "visokih" Inzko im je do sad najveći *** podvalio. Muslimani ga stave za uho i pjevaju.
Mogu misliti koliko su samo prijava poslali na tuzilastva bih myguri, i to sve mailovi prijava pisanja po internetu, mislim da je sam Reuf poslao 50 prijava, kad ono nema nista od toga, ćorak Teško prognozirati ali mislim da je bila strahovita masa. Dok je tužilaštvo po sili zakona otvorilo, provjerilo i zatvorilo sve prijave drugi kriminal je bio na čekanju. Pa ti Sahiba i Safete čekajte da pronađu provalnike u vašu kuću.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 19 srp 2022, 12:41 |
|
|
Ali ima nade i utjehe. Na Inzkovoj farmi u Austriji na kojoj na crno rade pro-Bosanci je zabranjeno negiranje genocida.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 14:35 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:09 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: BBC je napisao/la: Od svih "visokih" Inzko im je do sad najveći *** podvalio. Muslimani ga stave za uho i pjevaju.
Mogu misliti koliko su samo prijava poslali na tuzilastva bih myguri, i to sve mailovi prijava pisanja po internetu, mislim da je sam Reuf poslao 50 prijava, kad ono nema nista od toga, ćorak Jesi li hrabar da javno istupiš i negiraš genocid, me ovako iza anonimnog profila, to može svako. Nisi frajer
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:11 |
|
|
Karabaja je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Mogu misliti koliko su samo prijava poslali na tuzilastva bih myguri, i to sve mailovi prijava pisanja po internetu, mislim da je sam Reuf poslao 50 prijava, kad ono nema nista od toga, ćorak Jesi li hrabar da javno istupiš i negiraš genocid, me ovako iza anonimnog profila, to može svako. Nisi frajer Pa iznegiralo ga je dosta njih. Bez posledica. Zasto bi njemu to bilo problem?!
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:13 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:13 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
Od nameta nema selameta, braćo hrvati. Valjda toliko znate.
A i sve da ga her schmidt (na)metne, neće biti po vašim megalomanskim i apartheidskim zamislima.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:17 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Od nameta nema selameta, braćo hrvati. Valjda toliko znate.
A i sve da ga her schmidt (na)metne, neće biti po vašim megalomanskim i apartheidskim zamislima. Po drugi put odbijate nesto sto Ameri podrzavaju. Sve izgleda da ce nas pustiti da malo senlucimo oko zadnjice vam. Na prolece. Uostalom, to i najavljuju.
|
|
Vrh |
|
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:18 |
|
|
ne znam što ti znači to salama ali u svakom slučaju se ti ne sekiraj. Postajete većina u Malmou
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:24 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Od nameta nema selameta, braćo hrvati. Valjda toliko znate.
A i sve da ga her schmidt (na)metne, neće biti po vašim megalomanskim i apartheidskim zamislima. Po drugi put odbijate nesto sto Ameri podrzavaju. Sve izgleda da ce nas pustiti da malo senlucimo oko zadnjice vam. Na prolece. Uostalom, to i najavljuju. Niko vas se ne plasi
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:31 |
|
|
Karabaja je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Po drugi put odbijate nesto sto Ameri podrzavaju. Sve izgleda da ce nas pustiti da malo senlucimo oko zadnjice vam. Na prolece. Uostalom, to i najavljuju. Niko vas se ne plasi Karabaki, strah muslimana od Srba je nesto notorno, opipljivo, vidljivo. Veliki mislilac, RobbieMO, onomad je rekao da su Srbi muslimanima ucerali strah u genetski kod za narednih sto godina.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:33 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Niko vas se ne plasi Karabaki, strah muslimana od Srba je nesto notorno, opipljivo, vidljivo. Veliki mislilac, RobbieMO, onomad je rekao da su Srbi muslimanima ucerali strah u genetski kod za narednih sto godina. Mozda onom slabijem djelu populacije, zenama djeci, starcima. Mi koji znamo poso nema straha
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:36 |
|
|
Karabaja je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Karabaki, strah muslimana od Srba je nesto notorno, opipljivo, vidljivo. Veliki mislilac, RobbieMO, onomad je rekao da su Srbi muslimanima ucerali strah u genetski kod za narednih sto godina.
Mozda onom slabijem djelu populacije, zenama djeci, starcima. Mi koji znamo poso nema straha Zene i deca, manje znaju pa se manje i plase. Vi koji znate, plasite se najvise.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:40 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Mozda onom slabijem djelu populacije, zenama djeci, starcima. Mi koji znamo poso nema straha Zene i deca, manje znaju pa se manje i plase. Vi koji znate, plasite se najvise. Da li naši postupci tebi djeluju kao postupci nekog ko se plaši šake genocidnog jada?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:44 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zene i deca, manje znaju pa se manje i plase. Vi koji znate, plasite se najvise. Da li naši postupci tebi djeluju kao postupci nekog ko se plaši šake genocidnog jada? Pa naravno. Kad vam ceo narod priziva stranu zastitu, sta je to nego strah?
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:46 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Mozda onom slabijem djelu populacije, zenama djeci, starcima. Mi koji znamo poso nema straha Zene i deca, manje znaju pa se manje i plase. Vi koji znate, plasite se najvise. Puno prizivas rat obzirom da si i sam izbjeglica
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:47 |
|
|
Karabaja je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Karabaki, strah muslimana od Srba je nesto notorno, opipljivo, vidljivo. Veliki mislilac, RobbieMO, onomad je rekao da su Srbi muslimanima ucerali strah u genetski kod za narednih sto godina.
Mozda onom slabijem djelu populacije, zenama djeci, starcima. Mi koji znamo poso nema straha A što bi se žene, djeca i starci plašili autobusa ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:48 |
|
|
Karabaja je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Zene i deca, manje znaju pa se manje i plase. Vi koji znate, plasite se najvise. Puno prizivas rat obzirom da si i sam izbjeglica Ne prizivam, nego tumacim ono sto se desava.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:52 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Puno prizivas rat obzirom da si i sam izbjeglica Ne prizivam, nego tumacim ono sto se desava. Dobro onda, ******** aleksije radicevic je napisao/la: . Sve izgleda da ce nas pustiti da malo senlucimo oko zadnjice vam. Na prolece.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 15:56 |
|
|
Karabaja je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ne prizivam, nego tumacim ono sto se desava.
Dobro onda, ******** aleksije radicevic je napisao/la: . Sve izgleda da ce nas pustiti da malo senlucimo oko zadnjice vam. Na prolece. Ne nadaj se, Karabaki!
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Inzko nametnuo zakon o zabrani negiranja genocida Postano: 22 srp 2022, 16:10 |
|
|
Inzko ga umetnuo muslimanima i otišao u mirovinu. Inzko umetač. Mora se muslimanima priznati da znaju po milijun puta iste greške ponavljati i očekivati drugačiji rezultat. Definicija imbecilizma.
Dodik danas ponovo javno negirao genocid u Srebrenici, novi zadatak za tužilaštvo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Hagresor i 55 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|