|
|
Stranica: 259/477.
|
[ 11917 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 18 srp 2022, 22:01 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Muslimanska "Martina". Ima malo više novca u životu i sad kao pojma nema u kakvom sranju živi i kako drugi ljudi žive. Citat: Jasmila Žbanić kritikovala Željeznice FBiH: Dovode ljude u opasnost
Bh. rediteljica Jasmila Žbanić na svom Facebook profilu podijelila je negativno iskustvo putovanja s Željeznicama Federacije BiH nakon što je kupila kartu za putovanje vozom u kojem nije bilo dovoljno mjesta za sve putnike koji su imali karte.
Nakon što se uputila ka Mostaru i kupila kartu za voz, Žbanić je opisala kroz šta je sve prošla jer u vozu nije bilo dovoljno mjesta za sve one koji su kupili kartu te je prozvala federalnu vladu zbog dovođenja građana u opasnost "stranačkim imenovanjima neznalica".
"U vozu prema Mostaru nema mjesta za sjesti. Pedesetak ljudi stoji. Pitam konduktera šta se dešava, neće valjda voz krenuti s ljudima koji stoje, pošto je to opasno po život. Kondukter kaže da on nema ništa s tim. Vraćam se sa teškim koferom do šaltera gdje pitam službenicu gdje ću sjesti, ona kaže da to nije njen problem. Pitam čiji jeste. Ne zna", započinje Jasmila.
Otkrila je kako je tražila da razgovara s direktorom te da je do sada pet puta pisala primjedbe na "očajan rad Željeznica", koje nisu urodile nikakvim plodom.
"Službenica kaže da ona nema njegov broj telefona. Nalazim na oficijelnoj stranici Željeznica broj informacija +387 33 655 330. Kažu da su oni ne znaju broj direktora i da me ne mogu spojiti s njim. Pitam gdje se mogu žaliti, kažu da ne znaju. Pitam službenicu gdje je kancelarija direktora. Kaže da ne zna! Bojkotuje me. Neljubazna i drska", nastavlja Žbanić.
Istaknula je kako niko od službenika ne govori engleski jezik te da su i pored njene žalbe nastavljali strancima prodavati karte.
"Ni ostalih pet službenika ne znaju gdje je kancelarija direktora. Sad sam već ispaljena iz cipela jer shvatam da neću stići u Mostar na sastanak u 10. Službenica urla prvo na mene, a zatim na djevojke koje su došle da im se vrate pare za kartu. Kaže da ona nije izdala kartu i da ne može vratiti pare. Djevojke i ja idemo u kancelariju kod direktora", navodi dalje.
Žbanić je opisala željezničku stanicu kao prljavu, punu dima jer "svi puše u zgradi", sa smećem po podu i po stepenicama koje vode do uprave. "Kažemo nekom čovjeku o čemu se radi i jedan od direktora (Željko) nas prima (ne glavni, on još nije došao na posao). Željko nazove službenicu i naredi joj da vrati pare djevojkama, a mene primi u kancelariju. Ljubazan je, ali ne mogu da ne gledam prljavštinu i uhljupluk njegove kancelarije koja izgleda kao javni WC. On kaže da ne može uraditi ništa, da je to tako!!! Sad već ludim i objašnjavam prvi zadatak iz matematike: Ako imaš vagon sa 30 sjedišta i ti prodaš 5 sjedišta koliko ti je sjedišta ostalo? Razgovor ne vodi ničemu", nastavlja Žbanić u objavi.
Kazala je kako je pozvala Federalnu inspekciju koja joj je dalje zatražila da im napiše dopis za šta nije imala vremena jer je morala uzeti automobil kako bi stigla do Mostara na vrijeme, kao i da je put koštao tačno četiri puta više nego što bi putovanje vozom.
Dodala je i da je voz s ljudima koji stoje otišao za Mostar te da ga niko nije zaustavio iako je upozorila direktora da dovodi ljude u životnu opasnost.
"Guglam direktora Željeznica. SDA kadar, završio školu na fakultetu u Vitezu (Sveučilišta Vitez - organizacijska jedinica Univerziteta "Apeiron" Banja Luka). Koliko puta nas je Federalna Vlada SDA-HDZ svojim stranačkim imenovanjima neznalica i uhljupa dovela u životnu opasnost?", upitala je rediteljica.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 18 srp 2022, 22:22 |
|
|
BBC je napisao/la: Muslimanska "Martina". Ima malo više novca u životu i sad kao pojma nema u kakvom sranju živi i kako drugi ljudi žive. Citat: Jasmila Žbanić kritikovala Željeznice FBiH: Dovode ljude u opasnost
Bh. rediteljica Jasmila Žbanić na svom Facebook profilu podijelila je negativno iskustvo putovanja s Željeznicama Federacije BiH nakon što je kupila kartu za putovanje vozom u kojem nije bilo dovoljno mjesta za sve putnike koji su imali karte.
Nakon što se uputila ka Mostaru i kupila kartu za voz, Žbanić je opisala kroz šta je sve prošla jer u vozu nije bilo dovoljno mjesta za sve one koji su kupili kartu te je prozvala federalnu vladu zbog dovođenja građana u opasnost "stranačkim imenovanjima neznalica".
"U vozu prema Mostaru nema mjesta za sjesti. Pedesetak ljudi stoji. Pitam konduktera šta se dešava, neće valjda voz krenuti s ljudima koji stoje, pošto je to opasno po život. Kondukter kaže da on nema ništa s tim. Vraćam se sa teškim koferom do šaltera gdje pitam službenicu gdje ću sjesti, ona kaže da to nije njen problem. Pitam čiji jeste. Ne zna", započinje Jasmila.
Otkrila je kako je tražila da razgovara s direktorom te da je do sada pet puta pisala primjedbe na "očajan rad Željeznica", koje nisu urodile nikakvim plodom.
"Službenica kaže da ona nema njegov broj telefona. Nalazim na oficijelnoj stranici Željeznica broj informacija +387 33 655 330. Kažu da su oni ne znaju broj direktora i da me ne mogu spojiti s njim. Pitam gdje se mogu žaliti, kažu da ne znaju. Pitam službenicu gdje je kancelarija direktora. Kaže da ne zna! Bojkotuje me. Neljubazna i drska", nastavlja Žbanić.
Istaknula je kako niko od službenika ne govori engleski jezik te da su i pored njene žalbe nastavljali strancima prodavati karte.
"Ni ostalih pet službenika ne znaju gdje je kancelarija direktora. Sad sam već ispaljena iz cipela jer shvatam da neću stići u Mostar na sastanak u 10. Službenica urla prvo na mene, a zatim na djevojke koje su došle da im se vrate pare za kartu. Kaže da ona nije izdala kartu i da ne može vratiti pare. Djevojke i ja idemo u kancelariju kod direktora", navodi dalje.
Žbanić je opisala željezničku stanicu kao prljavu, punu dima jer "svi puše u zgradi", sa smećem po podu i po stepenicama koje vode do uprave. "Kažemo nekom čovjeku o čemu se radi i jedan od direktora (Željko) nas prima (ne glavni, on još nije došao na posao). Željko nazove službenicu i naredi joj da vrati pare djevojkama, a mene primi u kancelariju. Ljubazan je, ali ne mogu da ne gledam prljavštinu i uhljupluk njegove kancelarije koja izgleda kao javni WC. On kaže da ne može uraditi ništa, da je to tako!!! Sad već ludim i objašnjavam prvi zadatak iz matematike: Ako imaš vagon sa 30 sjedišta i ti prodaš 5 sjedišta koliko ti je sjedišta ostalo? Razgovor ne vodi ničemu", nastavlja Žbanić u objavi.
Kazala je kako je pozvala Federalnu inspekciju koja joj je dalje zatražila da im napiše dopis za šta nije imala vremena jer je morala uzeti automobil kako bi stigla do Mostara na vrijeme, kao i da je put koštao tačno četiri puta više nego što bi putovanje vozom.
Dodala je i da je voz s ljudima koji stoje otišao za Mostar te da ga niko nije zaustavio iako je upozorila direktora da dovodi ljude u životnu opasnost.
"Guglam direktora Željeznica. SDA kadar, završio školu na fakultetu u Vitezu (Sveučilišta Vitez - organizacijska jedinica Univerziteta "Apeiron" Banja Luka). Koliko puta nas je Federalna Vlada SDA-HDZ svojim stranačkim imenovanjima neznalica i uhljupa dovela u životnu opasnost?", upitala je rediteljica. kofol sda ih dovela u tu situaciju i ko biva sdp će ih izvući LOL to je kod vas generalno za muslimane nema to veze sa strankama. ali eto da se utješi neka laže sebe.
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 19 srp 2022, 15:16 |
|
|
Koji komad budaletine. Baš Bakir ima vojno iskustvo. Citat: MUSTAFA CERIĆ: NISAM ZA BEĆIROVIĆA! NIJE DORASTAO TE VAŽNE DRŽAVNE FUNCKIJE! 19/07/2022 10:04
Nisam, već odavno, “član” nijedne stranke. Međutim, ne mogu biti samo posmatrač već nastojim biti angažirani javni djelatnik koji smatra predstojeće izbore generacijskim pitanjem: da li ćemo potomstvu pružiti perspektivu sa evropskim integracijama kao građansko društvo ili ostati u civilizacijskom glibu sa etničkim autokratama? Stoga ću dati svoj glas za Predsjedništvo BiH kandidatu ujedinjene opozicije Denisu Bećiroviću – rekao je Mustafić. Dr. Mustafa Cerić je na svom Facebook profilu objavio odgovor Dini Mustafiću.
Vrijeme slobode i javnog mišljenja. Nisam ni ja ni u jednoj partiji, kao ni Dino Mustafić, ali sam javno angažiran i zato ne mogo ostati po strani kada je riječ o izboru bošnjačkog člana u Predsjedništvu bosanske države.
Dakle, ja nisam “za” Denisa Bećirovića zato što mislim da nije dorastao te visoke i važne državne funkcije u bosanskoj državi zato što je momak mlad bez iskustva, posebno vojnog, za taj nacionalni i državnički posao.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 19 srp 2022, 15:20 |
|
|
BBC je napisao/la: Koji komad budaletine. Baš Bakir ima vojno iskustvo. Citat: MUSTAFA CERIĆ: NISAM ZA BEĆIROVIĆA! NIJE DORASTAO TE VAŽNE DRŽAVNE FUNCKIJE! 19/07/2022 10:04
Nisam, već odavno, “član” nijedne stranke. Međutim, ne mogu biti samo posmatrač već nastojim biti angažirani javni djelatnik koji smatra predstojeće izbore generacijskim pitanjem: da li ćemo potomstvu pružiti perspektivu sa evropskim integracijama kao građansko društvo ili ostati u civilizacijskom glibu sa etničkim autokratama? Stoga ću dati svoj glas za Predsjedništvo BiH kandidatu ujedinjene opozicije Denisu Bećiroviću – rekao je Mustafić. Dr. Mustafa Cerić je na svom Facebook profilu objavio odgovor Dini Mustafiću.
Vrijeme slobode i javnog mišljenja. Nisam ni ja ni u jednoj partiji, kao ni Dino Mustafić, ali sam javno angažiran i zato ne mogo ostati po strani kada je riječ o izboru bošnjačkog člana u Predsjedništvu bosanske države.
Dakle, ja nisam “za” Denisa Bećirovića zato što mislim da nije dorastao te visoke i važne državne funkcije u bosanskoj državi zato što je momak mlad bez iskustva, posebno vojnog, za taj nacionalni i državnički posao. A nije vala ni mlad, nigdje veze. Cera naograiso. Kako god, niko ovog hodžu ne uzima za ozbiljno, sad je aktuelan Kavaz i on bira hrvatskog člana predjedništva.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
Mariooo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 19 srp 2022, 15:24 |
|
|
BBC je napisao/la: Koji komad budaletine. Baš Bakir ima vojno iskustvo. Citat: MUSTAFA CERIĆ: NISAM ZA BEĆIROVIĆA! NIJE DORASTAO TE VAŽNE DRŽAVNE FUNCKIJE! 19/07/2022 10:04
Dakle, ja nisam “za” Denisa Bećirovića zato što mislim da nije dorastao te visoke i važne državne funkcije u bosanskoj državi zato što je momak mlad bez iskustva, posebno vojnog, za taj nacionalni i državnički posao. Ima. Pukovnik prve trezorske motorizovane
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 19 srp 2022, 15:31 |
|
|
Bećirović je vjernik musliman ali se ne voli slikati u džamijama. To mu je "grijeh". Nećemo se lagati. Mislim meni isti klinac da se razumijemo. Komšić, Bakir, Bećirović..sve je to ista bagra.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 19 srp 2022, 15:36 |
|
|
BBC je napisao/la: Bećirović je vjernik musliman ali se ne voli slikati u džamijama. To mu je "grijeh". Nećemo se lagati. Mislim meni isti klinac da se razumijemo. Komšić, Bakir, Bećirović..sve je to ista bagra. Što se tiče odnosa prema separatistima, jesu, isti su. Svi su oni za građansku (čitaj nacionalnu) BiH.
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 19 srp 2022, 15:42 |
|
|
Gubiš sebi vrijeme kucajući bezveze. Zato ste najsiromašniji u Europi.
|
|
Vrh |
|
|
Skeletor
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 20 srp 2022, 20:30 |
|
Pridružen/a: 09 pro 2021, 01:01 Postovi: 4116 Lokacija: Castle Grayskull
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 21 srp 2022, 12:51 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Marko80
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 21 srp 2022, 12:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 21 srp 2022, 13:22 |
|
|
Marko80 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ćumurcid Ima i neki "Gruntocid".Muharem Cero: Gruntocid je nastavak genocidahttps://www.youtube.com/watch?v=JidHHdeRt-YGruntocid Ovi fakat nisu normalni.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 21 srp 2022, 14:23 |
|
|
Skeletor je napisao/la: Citat: Sprema li se uništenje pitke vode u Sarajevu? Za sutra najavljeni protesti ispred kantonalne vlade https://www.klix.ba/vijesti/bih/sprema- ... /220720131Muslimani zašto uništavate pitku vodu u Sarajevu?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1010 of 2558 - 39.48%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 21 srp 2022, 14:28 |
|
|
Ne znam smijem li to nazvati protestima, ali evo 5-6 ljudi protestira protiv uništenja vode u Sarajevu.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1010 of 2558 - 39.48%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 21 srp 2022, 14:31 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ne znam smijem li to nazvati protestima, ali evo 5-6 ljudi protestira protiv uništenja vode u Sarajevu. Znači ni na protestima ne mogu skupiti 8 delegata.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 21 srp 2022, 23:17 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 22 srp 2022, 17:00 |
|
|
Twitter age i begovi.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 22 srp 2022, 17:13 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39065 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Čini se da im je Azra objasnila zato idu NATO transporteri Elvisu pod prozor. Babetina opet prijetila ratom i Schmidtu da će izgubiti posao. Ovdje islamist Elvis prijeti i jednoj NATO članici.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 23 srp 2022, 15:30 |
|
|
Stvarni Bošnjakistan, ne njihovo Tweetanje. Citat: DRAMATIČAN APEL IZ SUSJEDSTVA: ‘POMOZITE NAM, NE OKREĆITE GLAVU! AKO TO NE UČINITE, MORAT ĆEMO OTKAZATI SP I EP‘ ‘Ne trebaju nam čestitke kad sve završi, ovoga nam puta možda nećete imati što čestitati.‘ PIŠE: Sportske novosti OBJAVLJENO: 22. srpanj 2022. 20:02 Pomalo dramatičan apel uputio je Košarkaški savez Bosne i Hercegovine svim zainteresiranim stranama kojih bi se moglo ticati pomoći mu u njegovu radu. Pred raznim reprezentacijama u susjednoj nam zemlji čak je šest košarkaških velikih natjecanja, a sve u samo par mjeseci. Financijska konstrukcija nije zatvorena, a treba se isfinancirati podosta toga. Muške i ženske juniorske i kadetske reprezentacije igraju na Europskim prvenstvima, muška seniorska reprezentacija ide na Eurobasket, a najveći zalogaj svakako jest nastup ženske seniorske reprezentacije BiH na Svjetskom prvenstvu. Put košarkašica u Australiju nije lagan zadatak za izravnavanje ekonomskih čimbenika...
Stoga je KSBiH u javnost pustio sljedeću objavu, uglavnom adresiranu na tijela lokalnih, regionalnih, državnih, federalnih vlasti.
- Košarkaški savez BiH osigurao je dio sredstava za pripreme naših nacionalnih ekipa, uz pomoć sponzora i jednog dijela institucija, kojima smo itekako zahvalni na tome. Međutim, s obzirom na ogromne troškove koje iziskuju nastupi na EP i SP, financijsku konstrukciju jednostavno ne uspijevamo zatvoriti.
Giannis Antetokounmpo jednom objavom razveselio grčke navijače, zvijezda igra na EuroBasketu Kucali smo na mnoga vrata, tražili podršku, ali uglavnom nailazili na negativne odgovore, često i ignoriranje. To se naročito odnosi na državne, entitetske i lokalne vlasti. Kao da se ne radi o reprezentacijama naše zemlje, jer kako drugačije objasniti činjenicu da novca iz državnog ili federalnog budžeta ima, naprimjer, više za pojedine klubove i udruženja, nego za nacionalne selekcije? Pogotovo za košarkaške, koje su toliko puta obradovale naš narod i koje to namjeravaju činiti i u predstojećim mjesecima – ako uopće budu u mogućnosti otići na kontinentalna i svjetska natjecanja.
Situacija je, da budemo potpuno otvoreni i direktni, upravo takva da su predstojeći nastupi na EP i SP naših reprezentacija pod velikim upitnikom. Izlaz trenutno ne postoji, stoga nije daleko trenutak kada ćemo biti primorani otkazati učešća na spomenutim natjecanjima. Sve je već pokušano, nijedna dodatna opcija nije ostala na stolu. Stoga upućujemo apel potencijalnim sponzorima, a naročito državnim, entitetskim i općinskim institucijama da nam pomognu. Ovo su naše reprezentacije. Naši mladići, naše djevojke. S ponosom žele predstavljati Bosnu i Hercegovinu, gledati zastavu domovine tamo gdje joj je mjesto, među barjacima europskih i svjetskih košarkaških velesila.
- Ne trebaju nam čestitke kad se sve završi, jer možda nam ovog puta nećete ni imati što čestitati. Trebaju nam konkretna djela i jasna podrška. Ne okrećite glavu - stoji u priopćenju Košarkaškog saveza BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 24 srp 2022, 12:18 |
|
|
Elektroprivreda HZHB ima problema, traži da kupi struju od Elektroprivrede BiH http://www.klix.ba/clanak/220724017A naš dobri prepošteni drug Robi bi gasio termoelektrane. Druže Robi jel te sramota izrečenih tvrdnji? Međutim, obzirom da smo mi sada saveznici EPBiH će izaći u susret našim federalnim prijateljima i pomoći u opskrbi električnom energijom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 24 srp 2022, 12:34 |
|
|
Sigurno. Zato im 4 puta do sad niste odgovorili na pisma. Takija vam je postala genetski materijal.
Bolje tako, nek se uče da ne ovise o vama. Uvijek je davalo dobre rezultate pa će i ovaj put.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 24 srp 2022, 12:43 |
|
|
BBC je napisao/la: Sigurno. Zato im 4 puta do sad niste odgovorili na pisma. Takija vam je postala genetski materijal.
Bolje tako, nek se uče da ne ovise o vama. Uvijek je davalo dobre rezultate pa će i ovaj put. Problem i jeste u tome što se vi sjetite nas kao da je švedski sto u pitanju, samo da proberete kad i šta vam treba. Ne ide tako drugovi i drugarice. Moramo se pomagati uzajamno u duhu savezništva.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 24 srp 2022, 12:44 |
|
|
Ne sjetimo se "vas", jer ste *** od ovce. To je porezni novac hrvatskog naroda.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 24 srp 2022, 12:49 |
|
|
BBC je napisao/la: Ne sjetimo se "vas", jer ste *** od ovce. To je porezni novac hrvatskog naroda. Ti si karina isfrustrirana. Idi igraj šah bolesni čovječe. Izbija gnjev iz tebe.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Bošnjakistan, vijesti Postano: 24 srp 2022, 12:51 |
|
|
Ne budi triggered. Imaš džamiju za to.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|