|
|
Stranica: 118/288.
|
[ 7199 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 20:47 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75803 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
BIZARNO SDA se poziva na Washingtonski sporazum: Ustavi entiteta nisu dio Dejtonskog sporazuma kojeg tumači Schmidthttps://www.dnevnik.ba/vijesti/sda-i-da ... ar-2638925
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 20:49 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75803 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
SDP priznao da je cijeli smisao njihove politike to da jednom narodu nude mehanizam i metodu za izbacivanje drugog naroda, te traže glasove na osnovu toga Citat: Mašić: Ako Schmidt nametne ovaj zakon sve će biti obesmišljeno
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:11 |
|
|
Fikret Halimic je napisao/la: Valhalla je napisao/la: Suština priče je da nemate instrumenata da provedete nametnuto. Ni vi ni kurci palce Amerikanci. Možete proglašavati što hoćete.
Sav se politički sustav bazirao na implicitnom povjerenju da idemo u pravcu demokratizacije i ljudskih prava, te EU i NATO.
Bez te perspektive, nemate dovoljno Kifli i mafijaša, da vam glume fikuse.
Ako Schmidt pređe crevnu crtu, onda je sve dozvoljeno, uključujući naše jednostrano uvođenje demokratskog odlučivanja, propisa i zakona prostom većinom, promjene ili ukidanja ustava. Počinje kaos i tko je jači na terenu.
Odgovor je, ne, nećete vladati nad nama. I sve što bude trebalo da se poduzme, će biti poduzeto.
Slobodno krenite i u raspad zemlje, ako vam je to opcija. Ovaj lik je neki hrvatski trol, koji se lazno predstavlja glumeci muslimana, valjda da bi neodlucnim Hrvatima otvorio oci. Nemoguce je da cak i takijas bude ovako glup i bahat. Uze mi post ispod tastature.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:11 |
|
|
Pokusavaju prijetiti zapadu, ako vi ovo mi cemo u rat.
Nisam siguran da im je pametno prijetiti zapadu, bez zapadne podrske onu su u "prijateljskom" zagrljaju, kako kaze Sejdo, srpskohrvatskog kraljevstva.
Jesu li bas toliko ludi da krenu u rat protiv Srba, Hrvata i zapada. Cemu se nadaju, letecim cilimima.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:12 |
|
|
Fikret Halimic je napisao/la: Valhalla je napisao/la: Suština priče je da nemate instrumenata da provedete nametnuto. Ni vi ni kurci palce Amerikanci. Možete proglašavati što hoćete.
Sav se politički sustav bazirao na implicitnom povjerenju da idemo u pravcu demokratizacije i ljudskih prava, te EU i NATO.
Bez te perspektive, nemate dovoljno Kifli i mafijaša, da vam glume fikuse.
Ako Schmidt pređe crevnu crtu, onda je sve dozvoljeno, uključujući naše jednostrano uvođenje demokratskog odlučivanja, propisa i zakona prostom većinom, promjene ili ukidanja ustava. Počinje kaos i tko je jači na terenu.
Odgovor je, ne, nećete vladati nad nama. I sve što bude trebalo da se poduzme, će biti poduzeto.
Slobodno krenite i u raspad zemlje, ako vam je to opcija. Ovaj lik je neki hrvatski trol, koji se lazno predstavlja glumeci muslimana, valjda da bi neodlucnim Hrvatima otvorio oci. Nemoguce je da cak i takijas bude ovako glup i bahat. Jucer nije znao gdje je Vilsonovo setaliste, danas pise kako nema taksija pa prosvjedi slabo posjeceni, vrlo moguce da je trol.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60812 Lokacija: DAZP HQ
|
crni_bombarder je napisao/la: Pokusavaju prijetiti zapadu, ako vi ovo mi cemo u rat.
Nisam siguran da im je pametno prijetiti zapadu, bez zapadne podrske onu su u "prijateljskom" zagrljaju, kako kaze Sejdo, srpskohrvatskog kraljevstva.
Jesu li bas toliko ludi da krenu u rat protiv Srba, Hrvata i zapada. Cemu se nadaju, letecim cilimima. Leteći ćilimi s raketama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Gaugamela93
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:13 |
|
|
https://www.klix.ba/vijesti/bih/usvojen ... /220726117Ovo je već doprinos povijesti nadrealizma na ovim prostorima. Poziv Hrvatskoj da promjeni izborni zakon. Možda Pupovac ostane bez 3, a dijaspora iz Nove Kaledonije dobije 3 mandata
_________________ Ne može biti trijumfa bez gubitaka, pobjede bez patnje, slobode bez žrtve.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:13 |
|
|
Gledam Čovića, Krišto, Bradaru na otvaranju mosta, to pjeva, slavi, smije se.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:17 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 109320 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Treba poslati prijedlog u parlament federacije da se glasuje za oduzimanje tjelohranitelja političarima. Pa nek se onda muslimanija između sebe optužuje da su izdajnici Bosne i prodali Bošnjake. Ili nek plaćaju tjelohranitelje od svog novca. Bakir se kurči pa sebe i ženu sakrije iza sedmorice naoružanih.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:20 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ako sam dobro shvatio, Valhala bi onda jednostavno proglasio ustav Republike BiH?
Teško da je Bakir tako hrabar, ali bilo bi zanimljivo vratiti se u 1993. Najbolje da im Kavazović napiše Ustav pa nek žive po njemu.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:21 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja bistriku preporučujem da se učlani u neku hrvatsku stranku u BiH. Je, tu je budućnost i stabilna radna mjesta.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:32 |
|
|
Gaugamela93 je napisao/la: https://www.klix.ba/vijesti/bih/usvojena-deklaracija-u-parlamentu-fbih-hrvatska-da-hitno-izmijeni-svoj-izborni-zakon/220726117 Ovo je već doprinos povijesti nadrealizma na ovim prostorima. Poziv Hrvatskoj da promjeni izborni zakon. Možda Pupovac ostane bez 3, a dijaspora iz Nove Kaledonije dobije 3 mandata Je li ovo realno, sunce ti zarko.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:33 |
|
|
dudu je napisao/la: Gledam Čovića, Krišto, Bradaru na otvaranju mosta, to pjeva, slavi, smije se. A i Milorad je danas u dobrom raspolozenju.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Eminencija
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:34 |
|
|
Citat: Je li ovo realno, sunce ti zarko. neznam ja nisam jos ni letece robote provukao kroz svoju svijest,nemogu!
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:35 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja bistriku preporučujem da se učlani u neku hrvatsku stranku u BiH. Koliko ono imate HSP-ova?
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:36 |
|
|
Imajte na umu jednu stvar, SDA ako vidi da gubi izbore izazvace rat. Siguran sam da ce krenuti na Hrvate, pre ili kasnije.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:37 |
|
|
Ne dajmo Sutorinu !
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:38 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:39 |
|
|
weasel je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ja bistriku preporučujem da se učlani u neku hrvatsku stranku u BiH. Koliko ono imate HSP-ova? Vi imate 50, a mi imamo samo negdje 5.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:40 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ja sam došao tek dopola, pijem sporo, ko dobro vino.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:43 |
|
|
Ne sviđa im se kad Amerikanci lažu. Citat: Jednom od njih je odgovorio da praktično nema izbora i da ga pritišću Amerikanci.
Amerikanci, pak, uzvraćaju da pritisaka nema i da su Bonske ovlasti suvereno pravo i instrument koji može koristiti samo visoki predstavnik.
Kako god i šta god, Schmidt je taj koji dolučuje.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:46 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: weasel je napisao/la: Koliko ono imate HSP-ova? Vi imate 50, a mi imamo samo negdje 5. Naći će se mjesta za sve buduće cvijetove. Bit će uskoro pregršt kandidata.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:51 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ja sam došao tek dopola, pijem sporo, ko dobro vino. O čemu ovaj palamudi majke ti. Je li on normalan. Bošnjaka u Bosni i Hercegovini ima već više od 60 posto. I taj trend raste. Bošnjaci mogu biti i 90 posto BiH. I trendovi kažu da će za par decenija tako i biti.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 26 srp 2022, 21:53 |
|
|
BBC je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Ja sam došao tek dopola, pijem sporo, ko dobro vino.
O čemu ovaj palamudi majke ti. Je li on normalan. Bošnjaka u Bosni i Hercegovini ima već više od 60 posto. I taj trend raste. Bošnjaci mogu biti i 90 posto BiH. I trendovi kažu da će za par decenija tako i biti. Narod idiota.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|