|
|
Stranica: 89/96.
|
[ 2390 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Passenger
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 31 srp 2022, 19:57 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ambasodorici Bosne u češkim zemljama možete samo pljunuti pod prozor kuće u prelijepom centru češke prijestolnice.
Boli vas to što je bila jedna od vas i pljuvala Bošnjake i što vas je razotkrila kakvi ste.
E pa neka joj je plata i 40 tisuća a ne samo 4, šušnjar neće na takvo mjesto nikada. Zašto bismo joj pljuvali pod prozor kuće? Što bi me bolilo išta vezano za nju? Ako ona nema svoj mir, ne znači da ga ja nemam. Koga je razotkrila i kakvi su to ti koji su razotkriveni? Ne kontam. Plata se prije svega kaže plaća, a kolika je eto joj tamo. Za Šušnjara me isto ne briga na koje će mjesto i šta će radit, ionako je veći klošar od nje.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 31 srp 2022, 20:00 |
|
|
Uspjela je u zivotu, danas joj stranu drze ljudi koji su joj jebali ustasku majku ujutro, u podne, popodne, navece.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 31 srp 2022, 20:04 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Passenger je napisao/la: Vjerojatno zato jer pljuje po svima nama iz Hercegovine, iz svog kraja, i to bez razloga.
Naveo bih i jedan primjer ili usporedbu. Čuo sam da je gradonačelnik Makarske nedavno izjavio da su gosti iz BiH loši gosti jer ostavljaju smeće na plaži i svugdje za sobom, i tako nešto... ne znam doista točno što je rekao. Međutim, ako je to rekao, za nas Hercegovce nije pogriješio. Velika većina ljudi baca smeće kroz prozor od auta, u svom selu, po svom selu, prometnice su male deponije smeća koje ponegdje izgledaju kao slalom staze koliko se najlonskih kesa vijori na drači. Kad tako bacamo u svom selu i po svom selu, što onda nebi i u Makarskoj. Dakle, ako nas je taj gradonačelnik Makarske popljuva, mislim da nas je popljuva s razlogom. Ovo kako nas Martina pljuje je najprije bez razloga, a njena pljuvačka je puno toksičnija i odvratnija.
Primala je prijetnje smrću, najogavnije uvrede i to od ''svojih''. Tako da ako nešto i napiše kontra to je više reakcija. Mada ne vidim šta je to toliko grozno u njenim komentarima. Te prijetnje smrću su bile reakcija, iako ajde ne podržavam baš taj oblik reakcije. Ja osobno je ignoriram, niti je pratim na ikakvim mrežama, niti čitam išta što piše, niti slušam išta što govori, a kad je nemogu izbjeći budući da iskače iz paštete, tada se najčešće nasmijem na ono što je rekla jer mi je uistinu smiješno koliko je nisko pala. Nismo međutim svi isti, neki ljudi su srditi i ljuti na nju, neki vole vraćati uvrede i udarce, neki vole proklinjati da joj sve bude naopako, i tako... klasika.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 31 srp 2022, 20:05 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Uspjela je u zivotu, danas joj stranu drze ljudi koji su joj jebali ustasku majku ujutro, u podne, popodne, navece. Nisam siguran što je definicija uspjeha u životu. Ja osobno da sam na njenom mjestu smatrao bih sebe propalim.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 31 srp 2022, 20:07 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Koga bi prije spasili da se utapa?
Reufa Bajrovica koji iako je bolesnik i širitelj mrznje, bori se za svoj narod, ili Martinu koja mu liže cipele kao Safet Orucevic Mladiću , i koja se za pare bori za tudji nacionalizam? Je li to oni Bajrović što ima mesnice po Sarajevu i restoran? Ja bi njega podržao.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 31 srp 2022, 20:41 |
|
|
A smije li hambasadorica kuci doci, roditelje obici ako ih ima, grobove predaka, ima li prijatelje iz djetinjstva sa kojima popije kavu.
Ili su joj ostali samo Hamo, Sefika i Sedika sa bascarsije.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 31 srp 2022, 20:49 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: A smije li hambasadorica kuci doci, roditelje obici ako ih ima, grobove predaka, ima li prijatelje iz djetinjstva sa kojima popije kavu.
Ili su joj ostali samo Hamo, Sefika i Sedika sa bascarsije. Ja joj znam jednu sestru, normalna je cura ili žena.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 31 srp 2022, 21:11 |
|
|
A znam i dosta nastavnika i profesora iz osnovne i srednje, koji su predavali Martini, i uglavnom svi redom tvrde da je se uvik volila isticat pa na kakav god način.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 31 srp 2022, 21:22 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Reufa Bajrovica koji iako je bolesnik i širitelj mrznje, bori se za svoj narod, ili Martinu koja mu liže cipele kao Safet Orucevic Mladiću , i koja se za pare bori za tudji nacionalizam? Zajebana mozgalica.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 31 srp 2022, 21:38 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59814 Lokacija: DAZP HQ
|
crni_bombarder je napisao/la: A smije li hambasadorica kuci doci, roditelje obici ako ih ima, grobove predaka, ima li prijatelje iz djetinjstva sa kojima popije kavu.
Ili su joj ostali samo Hamo, Sefika i Sedika sa bascarsije. Pa mislim da je napisala jednom da joj je stari rekao doslovno da ne dolazi kući, a koliko se kunula u oca kad se sjetim.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Hroboatos
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 31 srp 2022, 21:43 |
|
|
Passenger je napisao/la: A znam i dosta nastavnika i profesora iz osnovne i srednje, koji su predavali Martini, i uglavnom svi redom tvrde da je se uvik volila isticat pa na kakav god način. Pa evo je tu, na linku kojeg sam dao: https://archive.org/details/gazimestan- ... rpanj-2022
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 31 srp 2022, 23:13 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7373 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Passenger je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: A smije li hambasadorica kuci doci, roditelje obici ako ih ima, grobove predaka, ima li prijatelje iz djetinjstva sa kojima popije kavu.
Ili su joj ostali samo Hamo, Sefika i Sedika sa bascarsije. Ja joj znam jednu sestru, normalna je cura ili žena. Kakva joj je veza sa Jurom Galićem mlađim?
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 31 srp 2022, 23:40 |
|
|
kiler je napisao/la: Passenger je napisao/la: Ja joj znam jednu sestru, normalna je cura ili žena.
Kakva joj je veza sa Jurom Galićem mlađim? Nikakva. Galići su svi redom odselili iz Ljubuškog, ne znam ima li još ijedna kuća na Bijači da žive baš tu. Grobna mista također ne uzimaju u Ljubuškom već po Barama, Sutinama i inim grebljima. Dakle neće se vratit ni mrtvi.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 31 srp 2022, 23:58 |
|
|
Reufa Bajrovica koji iako je bolesnik i širitelj mrznje, bori se za svoj narod, ili Martinu koja mu liže cipele kao Safet Orucevic Mladiću , i koja se za pare bori za tudji nacionalizam?
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 kol 2022, 18:50 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Živa nam i zdrava bila (i uspješna, kao do sada što si bila), ambasadorice. U inat dušmanima. I hejterima.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 01 kol 2022, 20:49 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108339 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Najbolja je kad podržava organizaciju allahovih gay parada u Sarajevu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 02 kol 2022, 10:28 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Živa nam i zdrava bila (i uspješna, kao do sada što si bila), ambasadorice. U inat dušmanima. I hejterima. Ovo more reć samo musliman.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 02 kol 2022, 10:29 |
|
|
BBC je napisao/la: Najbolja je kad podržava organizaciju allahovih gay parada u Sarajevu. Nisu valjda vezali Božje ime uz taj razvrat?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 02 kol 2022, 14:18 |
|
|
Ništa se ne može dogoditi bez allahove volje pa ni LGTBQ parada.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 02 kol 2022, 15:01 |
|
|
BBC je napisao/la: Ništa se ne može dogoditi bez allahove volje pa ni LGTBQ parada. Nije to Allahova volja, to je volja ljudskih bijednika. Ako je Allah isto što i naš Bog, onda je ljudima dao slobodnu volju, pa ljudi slobodnu odlučuju hoće li ubijat, krast, psovat, bludničit, općit s djecom i radit ostale gadosti. Nije svaka ljudska odluka Božja volja. Ako je Allah isto što i naš Bog, onda je on naš otac. Otac će možda kazniti svoju djecu, možda će im oprostiti, možda će ih samo upozoriti, i što god uradi zadnja je njegova, i što god uradi uradit će iz ljubavi prema nama.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 02 kol 2022, 15:10 |
|
|
Onda allah nije svemoguć. Ne znam, dogovori se sa Amidžom.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 02 kol 2022, 15:51 |
|
|
Je, približit će im se kao i ti.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 02 kol 2022, 16:32 |
|
|
BBC je napisao/la: Onda allah nije svemoguć. Ne znam, dogovori se sa Amidžom. Ako je Allah isto što i naš Bog, onda je svemoguć. Moj amidža je katolik.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 02 kol 2022, 16:32 |
|
|
Nije isto što i "naš Bog". Ne trolaj temu.
|
|
Vrh |
|
|
Passenger
|
Naslov: Re: Martina Mlinarević-Sopta aka OldSkul Postano: 02 kol 2022, 16:38 |
|
|
BBC je napisao/la: Je, približit će im se kao i ti.
Štefica i Martina su stare jaranice. Prva je snimila film o rahmetli čoviku u kojem je sve Ljubušake nazvala fašistima, pa onda kad su se ljudi pobunili, hrabra Martina ju je branila i štitila. Tom prilikom je Martina napisala jedan tekst u kojem je svoje sugrađane nazvala "posrani", "jebeni", "nedojebani" i tako nešto slično. Ona se inače smatra književnicom bez obzira na rječnik, ili nije?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|