|
|
Stranica: 194/288.
|
[ 7199 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
NSOS
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 14:43 |
|
|
Poljaci ce sutra preci na islam ako ce tako da napakoste Rusima.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 14:55 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39196 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Tko je dotični Poljak?
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 14:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 15:08 |
|
|
On, sta god bio, ne predstavlja milijune Poljaka. Pa ni poljsku politicku scenu, drzavu.
Ja niti ne znam u kakvom smo odnosu sa Poljskom, niti vidim po cemu su oni bitni. Debili koji danas vicu poklic pod kojim su stotine tisuca Poljaka pobijene u Volinyu, to je nevjerojatno.
Ako Bakir otvoreno govori da nece pristati na ono sto je potpisao, ok ako je i predizborna, nece biti nikakvih pregovora. Mi drzimo nase pozicije, ovaj ima opciju da nametne ili da se skroz povuce. Ako se povuce, koji je on *** nama? nista, jedna obicna nula, kojoj islamska rulja moze diktirati poteze.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 15:17 |
|
|
s@lko dinamita$ je napisao/la: Hrvati su znali pokazati muda i odigrati kontra Zapada tijekom rata, ali su ga ipak momacki podudali i povukli se u Daytonu. Dayton nije donio nista Hrvatima, od svih sporazuma koji su dolazili za BiH, taj je najgori. Nema sanse da je usrani Vukovar i mirna reintegracija toliko kostala. Prevelika je cijena za to placena.
A za ovo danas, pomozbog, Hamdija Plenkovic ce se povuci cim ga krivo pogledaju, kakvo isposlovanje sa zapadom paralelnih institucija, nema jebene sanse. Od toga nema nista.
Hrvati jedino sto mogu je jacati se iznutra, ekonomski, gledati opstati, pravno gledati sta se moze napraviti, tuziti sve zivo, blokirati boga i vraga i nadati se povoljnom trenutku nekad u buducnosti.
Nazalost, meni se cini da je modus operandi Hrvata u BiH pusenje q lokalnim (ne)mocnicima. Dayton s hr. strane nije imao smisla, osim ako se 5% oko Mrkonjića naplatilo muslimanskim pozicijama u HNŽu i SBŽu (a tada nije).
|
|
Vrh |
|
|
dalate2020
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 15:25 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: divizija je napisao/la: Mi više nemamo kuda, možemo se predat ili branit.
Lik koji je iz Hrvatske ako se ne varam, članice EU i NATO, etnički čiste btw, govori kako više nama kuda, predaja ili rat Ajd mogu donekle shvatiti ove iz BiH ( ne mogu ni njih al et) ali kad neko iz Hrvatske zabada nosinu preko ograde i žali se kako je zbog situacije u BiH nekako ugrožen Vi ste prvi poceli drmati i preskakati ograde uspostavljane DMS-om i sto god iz toga da proizidje (dobro ili lose po vas) bit ce posljedica te rabote.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 15:43 |
|
|
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 16:54 |
|
|
Pripadnica muslimanske vjerske skupine.
Azra Zornić: "Apsolutno mu ne vjerujemo, jer on je podli gad i čeka trenutak da nametne političke izmjene Izbornog zakona prije izbora ili odmah nakon izbora po želji HDZ-a."
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 18:19 |
|
|
novem je napisao/la: Pripadnica muslimanske vjerske skupine.
Azra Zornić: "Apsolutno mu ne vjerujemo, jer on je podli gad i čeka trenutak da nametne političke izmjene Izbornog zakona prije izbora ili odmah nakon izbora po želji HDZ-a." da sam musliman, i ja bih ga ovako vrijeđao, što ga više vrijeđaju to će im bolje odluke donositi
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 19:08 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39196 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Kaže Švabo da ga nigdje nisu izvrijeđali kao sada, poplašenko ugađa rulji koja samo zna vrijeđati i prijetiti.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 20:46 |
|
|
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 21:23 |
|
|
Veleposlanstvo SAD-a: "Čović i HNS su licemjerni, odbacujemo nove geografske podjele uključujući stvaranje trećeg entiteta"
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 21:25 |
|
|
daramo je napisao/la: Veleposlanstvo SAD-a: "Čović i HNS su licemjerni, odbacujemo nove geografske podjele uključujući stvaranje trećeg entiteta"
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 21:31 |
|
|
HusoBaznijek je napisao/la: daramo je napisao/la: Veleposlanstvo SAD-a: "Čović i HNS su licemjerni, odbacujemo nove geografske podjele uključujući stvaranje trećeg entiteta" Šta si ti očekivao da će SAD dopustiti mijenjanje daytonske strukture i skidanje luđačke košulje? "Ponavljamo našu opredijeljenost za BiH kao jednu zemlju s dva entiteta, tri konstitutivna naroda i ostalima." Niti će Hrvati viditi treći entitet, niti vi građanske države, eksperiment s luđačkom košuljom se nastavlja.
|
|
Vrh |
|
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 21:35 |
|
|
Šansa da BH Hrvati i RH krenu u neku avanturu u BiH toliko je mala da je to gotovo zanemarivo. Ostavljam malu mogućnost da griješim, ali 99% da se radi o blefu. Poznajemo ih kao miroljubive i mislim da će takvi i ostati i da su izjave samo tresla se gora, rodio se miš. BH Hrvatima je dobro, a u RH je još bolje.
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 21:43 |
|
|
Valhalla je napisao/la: Šansa da BH Hrvati i RH krenu u neku avanturu u BiH toliko je mala da je to gotovo zanemarivo. Ostavljam malu mogućnost da griješim, ali 99% da se radi o blefu. Poznajemo ih kao miroljubive i mislim da će takvi i ostati i da su izjave samo tresla se gora, rodio se miš. BH Hrvatima je dobro, a u RH je još bolje. Jes to ti bakire
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 21:54 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
200 stranica i na kraju im ga her schmidt metnu. dragan čović bio protiv bonskih ovlasti i nametanja, pa ih potom zazivao, a sada je opet protiv. LOL
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Originals
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 21:54 |
|
|
Valhalla je napisao/la: Šansa da BH Hrvati i RH krenu u neku avanturu u BiH toliko je mala da je to gotovo zanemarivo. Ostavljam malu mogućnost da griješim, ali 99% da se radi o blefu. Poznajemo ih kao miroljubive i mislim da će takvi i ostati i da su izjave samo tresla se gora, rodio se miš. BH Hrvatima je dobro, a u RH je još bolje. Jel ti nisi rekao da si Hrvat?
|
|
Vrh |
|
|
ToaletPapir
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 30 srp 2022, 22:01 |
|
|
Ne mogu dočekati Izbore da opet glasam za Komšića
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 02:37 |
|
|
Jeste znali da shmidt ima sedam savjetnika jednog Belgijca i šest Bošnjaka muslimana, mislim o čemu mi pricamo
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 02:41 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Jeste znali da shmidt ima sedam savjetnika jednog Belgijca i šest Bošnjaka muslimana, mislim o čemu mi pricamo To je imao svaki visoki predstavnik u BiH. Od domaćeg osoblja u OHR 99,9% su zaposleni Muslimani.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 02:45 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: NikolaZagreb je napisao/la: Jeste znali da shmidt ima sedam savjetnika jednog Belgijca i šest Bošnjaka muslimana, mislim o čemu mi pricamo To je imao svaki visoki predstavnik u BiH. Od domaćeg osoblja u OHR 99,9% su zaposleni Muslimani. Ok Al ovo za savjetnike me sokiralo,Znao sam za prevoditelje i slično ali savjetnici
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 02:55 |
|
|
daramo je napisao/la: Veleposlanstvo SAD-a: "Čović i HNS su licemjerni, odbacujemo nove geografske podjele uključujući stvaranje trećeg entiteta" Isti su 1991. rekli da se zalazu za ocuvanje Jugoslavije.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 07:36 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8446 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
NikolaZagreb je napisao/la: Jeste znali da shmidt ima sedam savjetnika jednog Belgijca i šest Bošnjaka muslimana, mislim o čemu mi pricamo Odakle ti ta informacija? Ako je tako, onda je jasno odakle cure informacije.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 31 srp 2022, 08:15 |
|
|
daramo je napisao/la: Veleposlanstvo SAD-a: "Čović i HNS su licemjerni, odbacujemo nove geografske podjele uključujući stvaranje trećeg entiteta" sve je više nejasno kako je uopće Schmidt došao na ideju da nešto mijenja. sve one postove o tome da "kvinta podržava" itd....smatram običnim bunilom i infantilnošću pojedinih forumaša. 200 stranica teme o ničemu
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|