|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Pessimus dux
|
Naslov: "Zaustavljeni glas" - Višnja Starešina Postano: 30 stu 2010, 00:23 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
http://www.kamo.hr/zaustavljeni_glas/pl ... id=4002174Danas je na HRT-u 1 ponovno prikazan dokumentarni film Višnje Starešine o Siniši Glavaševiću - "Zaustavljeni glas", na zahtjev braniteljskih udruga, tako da sam ga s užitkom gledao po drugi put u dva tjedna. Po meni zaista iznimno dobar dokumentarac i uz Heroje Vukovara ponajbolji dokumentarni materijal snimljen kao svjedočenje o herojskoj obrani grada, ovaj put iz ponešto drukčije perspektive, one redakcije Hrvatskog radio Vukovara iz 1991. Svaka čast gospođi Starešini!
|
|
Vrh |
|
 |
Bog-i-Hrvati
|
Naslov: Re: "Zaustavljeni glas" - Višnja Starešina Postano: 30 stu 2010, 04:01 |
|
|
Najbolji dokumentarni film o događajima u Vukovaru, bez toliko vojno-strateških detalja, ali s jako puno emocija, ljudskosti, iskrenosti... Film budi veliki ponos u svakog prosječnog Hrvata, mene osobno je dovea do suza (makar to nije teško kod mene postići kad je ova tematika u pitanju...).
Svaka čast gospođi Višnji na ovom vrhunskom uratku!
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: "Zaustavljeni glas" - Višnja Starešina Postano: 30 stu 2010, 10:39 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5938 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
Bog-i-Hrvati je napisao/la: Najbolji dokumentarni film o događajima u Vukovaru, bez toliko vojno-strateških detalja, ali s jako puno emocija, ljudskosti, iskrenosti... Film budi veliki ponos u svakog prosječnog Hrvata, mene osobno je dovea do suza (makar to nije teško kod mene postići kad je ova tematika u pitanju...).
Svaka čast gospođi Višnji na ovom vrhunskom uratku! Upravo to, iskreno, dojmljivo i emotivno, ali opet bez neke suvišne patetike. 
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: "Zaustavljeni glas" - Višnja Starešina Postano: 30 stu 2010, 21:31 |
|
|
Pessimus dux je napisao/la: Bog-i-Hrvati je napisao/la: Najbolji dokumentarni film o događajima u Vukovaru, bez toliko vojno-strateških detalja, ali s jako puno emocija, ljudskosti, iskrenosti... Film budi veliki ponos u svakog prosječnog Hrvata, mene osobno je dovea do suza (makar to nije teško kod mene postići kad je ova tematika u pitanju...).
Svaka čast gospođi Višnji na ovom vrhunskom uratku! Upravo to, iskreno, dojmljivo i emotivno, ali opet bez neke suvišne patetike.  Treba nam više ovakvih filmova, jer imamo materijala i istinskih heroja za tisuće filmova! Neke nacije izmišljaju herojske poduhvate njenih junaka i od 'muhe napreve vola', a mi ne činimo ni onaj minimum, što bi ga svatko na našem mjestu učinio! Ali nije kasno, glavno je početi! 
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
MIR
|
Naslov: Re: "Zaustavljeni glas" - Višnja Starešina Postano: 01 pro 2010, 19:16 |
|
|
_________________ MIR da, ali ne kao u Macelju, Ovčari i Hudim jamama! Komunisti nude bolju budućnost, neuspješni u sadašnjosti, a razlog je uvijek u prošlosti! Želiš stvoriti neprijatelja – spasi ga od genocida!
|
|
Vrh |
|
 |
ZADRANIN
|
Naslov: Re: "Zaustavljeni glas" - Višnja Starešina Postano: 02 pro 2010, 04:56 |
|
Pridružen/a: 17 svi 2010, 13:46 Postovi: 360 Lokacija: Zadar/Zagreb
|
predobar dokumentarac  , ovakvih stvari treba više na tvu !!
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 6 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 24 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|