|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
elit star
|
Naslov: Markirana ili no name garderoba? Postano: 16 srp 2022, 00:29 |
|
|
Kakvu garderobu kupujete? Koliko možete da ispratite kupovinu markirane garderobe? Pričamo o nekoj ll klasi pre svega. Jack&Jones Tommy Hilfiger Alpha Industries Super Dry ...
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 18 srp 2022, 08:08 |
|
|
Kupujem sta mi se svidja, a ne je li markirano ili nije, neovisno o cjeni. Smatram da ima bolje robe nemarkirane ponekad nego markirane. Nikad recimo ne bih dao za calvin klein gace 20 eura cisto jer mi se vise svidjaju nemarkirane 3 komada za 5 eura i po kroju i po udobnosti. Jedino sta uvjek kupujem markirano su farmerice
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 18 srp 2022, 09:19 |
|
|
..isključivo markiranu US Polo i Tommy Hilfiger su mi favoriti a ne kupujem zbog šminke nego zbog kvalitete…odlican jeans ima srpski brand EXIT steta mislim u Hercegovini samo u Mostaru..
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 18 srp 2022, 10:01 |
|
|
Jedan od primjera je svakako obuca. Mustang su mi recimo bolje od konversica. Kvalitetnije duplo (bar po mom osobnom iskustvu), a cjena duplo manja Doduse od obuce mi je najdraza hummel marka. Super omjer kvalitete, izgleda ali i cjene Ali opcenito mislim da sve ovisi o stilu. To je ili ga imas ili nemas. Jedna od njih je svakako (a kod nas jako rasprostranjena) nositi trenirku u javnosti iako trenutno nisi na treningu, to je svakako neimanje stila. Mnogi misle ako nakupuju markiranu odjecu i sve natovare na sebe da izgledaju bolje. Mene osobno to odmah podsjeti vise na pojedine nosnje nasih krajeva gdje bi ljudi i zene obukli doslovno na sebe sve sta imaju da pokazu koliko su bogati. Ili staviti sav moguci nakit bez ikakvog smisla i logike
Privitak/ci: |
504009-2a.jpg [ 32.31 KiB | Pogledano 2851 put/a. ]
|
mustang_schnuersneaker_blau_2008090004758_v1.jpg [ 9.89 KiB | Pogledano 2851 put/a. ]
|
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 18 srp 2022, 10:34 |
|
|
..imam mustang patike jako su udobne…
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 18 srp 2022, 10:42 |
|
|
Ja imam ovakve kao na slici. One mi sluze ono za "sve lezerne potrebe" i stvarno nemam zamjerke, a kao sto sam rekao duplo izdrzljivije od conversa
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 18 srp 2022, 11:06 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Ja imam ovakve kao na slici. One mi sluze ono za "sve lezerne potrebe" i stvarno nemam zamjerke, a kao sto sam rekao duplo izdrzljivije od conversa ..ove imam jedno godinu ipo..
Privitak/ci: |
7C310F2A-BAA9-4B07-AA69-E40D1716D563.jpeg [ 60.73 KiB | Pogledano 2813 put/a. ]
|
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 18 srp 2022, 11:21 |
|
|
trajat ce bar jos toliko stoposto
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 18 srp 2022, 11:33 |
|
|
krstjanin je napisao/la: trajat ce bar jos toliko stoposto ..i vise jer imam cetri para razni patika koje parim uz garderobu…i tri litra para cipela šlape plus zimske a patike idu i liti i zimi..vise dosade s vrimenom nego sto se izderu mozda vi mladji vise derete a i trendovski se minjaju svaku godinu..
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 18 srp 2022, 11:37 |
|
|
laganini je napisao/la: krstjanin je napisao/la: trajat ce bar jos toliko stoposto ..i vise jer imam cetri para razni patika koje parim uz garderobu…i tri litra para cipela šlape plus zimske a patike idu i liti i zimi..vise dosade s vrimenom nego sto se izderu mozda vi mladji vise derete a i trendovski se minjaju svaku godinu.. Ma moj je problem sto imam 20 pari ali vecinom nosim jedne te iste iz nekog razloga bar ovako u svakodnevnom kretanju zato moraju biti izdrzljive. doduse zimi ne nosim nikad patike, samo cizme ili cipele
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 18 srp 2022, 12:48 |
|
|
..ja sam u toplijim krajevima..
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 10 kol 2022, 02:22 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Jedan od primjera je svakako obuca. Mustang su mi recimo bolje od konversica. Kvalitetnije duplo (bar po mom osobnom iskustvu), a cjena duplo manja Doduse od obuce mi je najdraza hummel marka. Super omjer kvalitete, izgleda ali i cjene Ali opcenito mislim da sve ovisi o stilu. To je ili ga imas ili nemas. Jedna od njih je svakako (a kod nas jako rasprostranjena) nositi trenirku u javnosti iako trenutno nisi na treningu, to je svakako neimanje stila. Mnogi misle ako nakupuju markiranu odjecu i sve natovare na sebe da izgledaju bolje. Mene osobno to odmah podsjeti vise na pojedine nosnje nasih krajeva gdje bi ljudi i zene obukli doslovno na sebe sve sta imaju da pokazu koliko su bogati. Ili staviti sav moguci nakit bez ikakvog smisla i logike Ako mi veruješ ja ove Mustang patike nikad nisam video. Bar ne u Srbiji.U Hrvatskoj nešto nisam obraćao pažnju. Gde imaju da se kupe i koja im je cena? Daj neki link ako ima on line prodavnica. I najbitnije.Kakav je kalup?Je li EU ili neki kineski?Brojevi patika variraju za po ceo broj od proizvođača do proizvođača.Nisu loše ove patike sa slike.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 22 kol 2022, 01:42 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 22 kol 2022, 01:49 |
|
|
U svakom slučaju bar nije superdry super suvi super suhi super pucanje love :/ :/ Kakvu prodavnicu imaju u zg ajaaoo..ja ušao unutra.. nije mi bilo dobro. :)
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 22 kol 2022, 08:29 |
|
|
elit star je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Jedan od primjera je svakako obuca. Mustang su mi recimo bolje od konversica. Kvalitetnije duplo (bar po mom osobnom iskustvu), a cjena duplo manja Doduse od obuce mi je najdraza hummel marka. Super omjer kvalitete, izgleda ali i cjene Ali opcenito mislim da sve ovisi o stilu. To je ili ga imas ili nemas. Jedna od njih je svakako (a kod nas jako rasprostranjena) nositi trenirku u javnosti iako trenutno nisi na treningu, to je svakako neimanje stila. Mnogi misle ako nakupuju markiranu odjecu i sve natovare na sebe da izgledaju bolje. Mene osobno to odmah podsjeti vise na pojedine nosnje nasih krajeva gdje bi ljudi i zene obukli doslovno na sebe sve sta imaju da pokazu koliko su bogati. Ili staviti sav moguci nakit bez ikakvog smisla i logike Ako mi veruješ ja ove Mustang patike nikad nisam video. Bar ne u Srbiji.U Hrvatskoj nešto nisam obraćao pažnju. Gde imaju da se kupe i koja im je cena? Daj neki link ako ima on line prodavnica. I najbitnije.Kakav je kalup?Je li EU ili neki kineski?Brojevi patika variraju za po ceo broj od proizvođača do proizvođača.Nisu loše ove patike sa slike. Sad ne znam kod nas. U Njemackoj ih ima svugdje kupiti. Kalup im je ok kao i velicina znaci europska https://www.zalando.de/herrenschuhe/mustang/
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 22 kol 2022, 09:31 |
|
|
Kao klinka i djevojka sam kupovala markiranu garderobu. Neke stvari su bile kvalitetne, a na neke sam bacila velike pare bespotrebno. Najviše smo ludovali za američkim stvarima i talijanskim. Svoje smo nekako podcjenjivanja, a bilo je stvari, pogotovo obuće vrhunskog kvaliteta. Slovenija i Srbija su prednjačile u proizvodnji kvalitetne odjeće, a Hrvatska obuće. Samo onaj ko je živio u 80-im godinama zna šta je kvalitetna odjeca i obuca. Danas se prodaju dronjci.
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Markirana ili no name garderoba? Postano: 23 kol 2022, 03:57 |
|
|
Da.Ali to je prošlost i nije moderno.A i sve je to odavno uništeno zahvaljujući "demokratizaciji"..privatizaciji. To je prošlost,sada.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 17 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|