|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 75 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Graničar18
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 09 kol 2022, 16:55 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: U nekom srpskom selu kod Cazina u kojem više nema Srba je musliman prije desetak godina obnovio pravoslavnu crkvu. Sad identičan slučaj samo sad je katolička crkva u pitanju. https://direktno.rs/zivot/394512/obnovi ... ovina.htmlSazidao bi ti ja pro bono u gaćelezima, jadan ne bio. Ili u Čaprazlijama. Brijem da su ustaše i na jednom i na drugom mjestu srušili. Bolje sazidaj onu u Maglaju što ste zapalili. https://youtu.be/Ihtkl6eArC0
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 09 kol 2022, 17:23 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Graničar18 je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Sazidao bi ti ja pro bono u gaćelezima, jadan ne bio. Ili u Čaprazlijama. Brijem da su ustaše i na jednom i na drugom mjestu srušili.
Bolje sazidaj onu u Maglaju što ste zapalili. https://youtu.be/Ihtkl6eArC0Nisu je Bošnjaci zapalili nego je stradala od granatiranja od strane tzv. "vrs".
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 09 kol 2022, 17:24 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Bolje sazidaj onu u Maglaju što ste zapalili. https://youtu.be/Ihtkl6eArC0Nisu je Bošnjaci zapalili nego je stradala od granatiranja od strane tzv. "vrs". Pretpostavljam da niste ni crkvu u Mostaru zapalili?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 09 kol 2022, 17:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Nisu je Bošnjaci zapalili nego je stradala od granatiranja od strane tzv. "vrs".
Pretpostavljam da niste ni crkvu u Mostaru zapalili? To vidite sa "saveznicima" iz zapadnog Mostara.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 09 kol 2022, 17:28 |
|
|
Amiđa je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pretpostavljam da niste ni crkvu u Mostaru zapalili? To vidite sa "saveznicima" iz zapadnog Mostara. Pa nije crkva u zapadnom Mostaru. Nego na merhametli strani. I još 300 srušenih i oštećenih crkvi. Al nema veze. Mi i vi i onako nikad više nećemo živiti zajedno. Ne morate se pravdati, ko vas jebe.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 09 kol 2022, 17:32 |
|
|
..u mom gradu mislim 92-te srušena srpska crkva uzas bilo je nekih koji su to s osmijehom odobrili al pragmaticarski sam im rekao da će kad sve završi dobit ljepšu i bolju od minirane..na stranu duševna bol pravoslavaca izgradjena je prekrasna vec krajem devedeseti..čak nebi tu osudio politiku nego kretene koji su beznačajni likovi al u ratu su sebi dali na značaju..nije im sudjeno al božja pravda će im sudit u to ne sumnjam..
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 09 kol 2022, 17:35 |
|
|
laganini je napisao/la: ..u mom gradu mislim 92-te srušena srpska crkva uzas bilo je nekih koji su to s osmijehom odobrili al pragmaticarski sam im rekao da će kad sve završi dobit ljepšu i bolju od minirane..na stranu duševna bol pravoslavaca izgradjena je prekrasna vec krajem devedeseti..čak nebi tu osudio politiku nego kretene koji su beznačajni likovi al u ratu su sebi dali na značaju..nije im sudjeno al božja pravda će im sudit u to ne sumnjam.. Odakle si ti, Metković, Opuzen?
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 09 kol 2022, 17:38 |
|
|
Amiđa je napisao/la: laganini je napisao/la: ..u mom gradu mislim 92-te srušena srpska crkva uzas bilo je nekih koji su to s osmijehom odobrili al pragmaticarski sam im rekao da će kad sve završi dobit ljepšu i bolju od minirane..na stranu duševna bol pravoslavaca izgradjena je prekrasna vec krajem devedeseti..čak nebi tu osudio politiku nego kretene koji su beznačajni likovi al u ratu su sebi dali na značaju..nije im sudjeno al božja pravda će im sudit u to ne sumnjam.. Odakle si ti, Metković, Opuzen? ..nebi identitet iznosio..
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 09 kol 2022, 17:45 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Bolje sazidaj onu u Maglaju što ste zapalili. https://youtu.be/Ihtkl6eArC0Nisu je Bošnjaci zapalili nego je stradala od granatiranja od strane tzv. "vrs". Ajde,ni ovu u Jasenici kod Krupe niste vi ? https://youtu.be/9U4iKzYZf3E
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 09 kol 2022, 18:33 |
|
|
Lijepo je da je sagradio crkvu ali malo je okasnio, doduše nije on kriv, lijepa gesta.
Prije rata mjesto Vesela: Bošnjaci 1.197 Hrvati 263 Srbi 100
"Danas" t.j. 2013.g: Bošnjaci 1.153 Hrvati 74 Srbi 0
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 09 kol 2022, 19:05 |
|
|
…di je vesela..Bugojno..??
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 09 kol 2022, 19:21 |
|
|
laganini je napisao/la: …di je vesela..Bugojno..?? Blizu Bugojna, tamo je ta crkva.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 09 kol 2022, 20:07 |
|
|
i_jopet je napisao/la: laganini je napisao/la: …di je vesela..Bugojno..?? Blizu Bugojna, tamo je ta crkva. ..da prepostavio sam bugojno je najgore prošlo od hrvatski mista u ratu..imam kumove od tamo...barišići antunovići sad ne znam sela kako se zovu..
|
|
Vrh |
|
|
elit star
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 10 kol 2022, 02:30 |
|
|
Svako se češe gde ga svrbi pa tako i laganini mene bi bilo sramota da imam muslimane u porodici. To je ko kad ti kćerku j.ebe crnac pa ti počneš da se boriš za crnačka prava i svom snagom mrziš KKK (Srbe-u ovom slučaju)
_________________ Ja radim šta ja hoću.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 10 kol 2022, 05:49 |
|
|
elit star je napisao/la: Svako se češe gde ga svrbi pa tako i laganini mene bi bilo sramota da imam muslimane u porodici. To je ko kad ti kćerku j.ebe crnac pa ti počneš da se boriš za crnačka prava i svom snagom mrziš KKK (Srbe-u ovom slučaju) ...ti si sramota ljudskog roda vjerojatno neuspjeli abortus...
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 10 kol 2022, 21:02 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 10 kol 2022, 21:16 |
|
|
elit star je napisao/la: Svako se češe gde ga svrbi pa tako i laganini mene bi bilo sramota da imam muslimane u porodici. To je ko kad ti kćerku j.ebe crnac pa ti počneš da se boriš za crnačka prava i svom snagom mrziš KKK (Srbe-u ovom slučaju) Ja imam i Hrvatice i Srpkinje u rodbini i za njih bi ruke i oči dao prije nego nekim Bošnjakinjama! Imaju srca od zlata.
|
|
Vrh |
|
|
HusoBaznijek
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 10 kol 2022, 22:21 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Citat: PRETHODNO SAGRADILI CRKVU Kod Tomislavgrada otvorena džamija koju su zajedno izgradili muslimani i katolici https://www.klix.ba/magazin/zanimljivos ... /220810108
_________________ Britanski dnevni list “Manchester Guardian” od 03. kolovoza 1914. donio je: “Kad bi se Srbiju moglo odvući na sredinu oceana i potopiti, tada bi se Europski zrak pročistio.”
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 10 kol 2022, 22:29 |
|
|
Amiđa je napisao/la: elit star je napisao/la: Svako se češe gde ga svrbi pa tako i laganini mene bi bilo sramota da imam muslimane u porodici. To je ko kad ti kćerku j.ebe crnac pa ti počneš da se boriš za crnačka prava i svom snagom mrziš KKK (Srbe-u ovom slučaju) Ja imam i Hrvatice i Srpkinje u rodbini i za njih bi ruke i oči dao prije nego nekim Bošnjakinjama! Imaju srca od zlata. ..ma to veze nema s temom budalestine te nastoje smjestit u neke okvire…zivimo u globalnom svijetu dise misaju vire rase nacije ..covik ima svoj stav i nije stav ako ga mogu prominit životne situacije…
|
|
Vrh |
|
|
borak
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 22 srp 2023, 07:20 |
|
|
Bio sam u posjeti ovih dana u Veseloj.. Svaka čast Huseinu i njegovoj ženi Vesni. Prije svega dobri ljudi i domaćini kojima je sudbina htjela da pronađu ostatke te crkve. Jos uz to pronađen i grob kraljice Jelene Grube, i jos 11 posmrtnih ostataka! Husein sumnja na to da su ostatci dvoje djece ustvari djeca od kraljice Katarine i pokušava dobiti dio njene kosti za dnk analizu. Prilikom pronalaska temelja crkve zvao je neku albansku arheologinju iz Travnika ako se ne varam i čim se vidilo da su ostaci crkve odmah je ubjeđivala da nije crkva nego *********. Zatim ga je neko spojio sa samostanom u TG i došli su drugi arheolozi iz Zg-a i potvrdili da se radi o crkvi. Također bilo je puno pritisaka na njega iz Sda, prijetnji smrću čak i ostalog. Danas je stanje ipak bolje. Sagradio je crkvu, zvonik, jezera, halu za prijem ljudi, a najneobičnije je da gradi i grobnicu za sebe i Vesnu, žele ostaviti svoje kosti na tom posebnom mjestu. Inače Husein je i predsjednik udruge Krmci koja ima ljude iz cijele BiH, druže se, jedu, piju, uživaju u životu. U svakom slučaju vrlo zanimljiva osoba.
_________________ Branit ćemo ono što je naše..
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 22 srp 2023, 10:34 |
|
|
Amiđa je napisao/la: I onda sutra dođu hrvatine i nazivaju nas "****" i "mulestincima".
Ovako je isto tako jedan Bošnjak donirao ili novac ili zemljište (ne sjećam se tačno) za izgradnju katoličke crkve i za vrijeme rata zaklali ga, i njega i porodicu mu, isto tako negdje u srednjoj Bosni. Volia bih da su ote ubojice i one koji su in oto zapovidili šikanirali i proganjali po Haagu. Da in se imena vučedu godinaman po novinaman, da ih odmah razapnedu ka one koji su osramotili hrvatsku i katoličku stvar, da in se godinaman sudi a oni u zatvoru. Pa in zalipit doživotnu kaznetinu bez moć ranije izać. 9.krug pakla, ubojstvo svog dobročiniteja.
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 22 srp 2023, 10:43 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Samo se nadam da neće završiti kao Hazim Ahmić.
Svojevremeno je svojim susjedima Hrvatima poklonio 2000 m² zemljišta za izgradnju katoličkog groblja Topola u Ahmićima, a za izgradnju crkve u Donjoj Dubravici poklonio je 20.000 maraka.
Hazim Ahmić je u Ahmićima izgradio prelijepu džamiju. Zločinci su starog Hazima razapeli na prozore te džamije, a zatim su džamiju zajedno s njim minirali. Auf. Likove bi tribalo osudit zbog ratnog zločina što su debili. Grih je ubit. Nije Hazim zaslužia takvu smrt, pa sve da je gradia džamiju na zemjišće koje je ukra od RKC. Ipak je da ništo zauzvrat. Svit otupi na judske žrtve, pa in doskora sve isto bude je li ubijeno u pokolju 5 ili 150 judih. Ali ovakvi slučaji stršidu. Ako je ovo došlo na stol u Haagu, nije nan bilo spasa.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 24 srp 2023, 07:29 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Amiđa je napisao/la: Samo se nadam da neće završiti kao Hazim Ahmić.
Svojevremeno je svojim susjedima Hrvatima poklonio 2000 m² zemljišta za izgradnju katoličkog groblja Topola u Ahmićima, a za izgradnju crkve u Donjoj Dubravici poklonio je 20.000 maraka.
Hazim Ahmić je u Ahmićima izgradio prelijepu džamiju. Zločinci su starog Hazima razapeli na prozore te džamije, a zatim su džamiju zajedno s njim minirali. Auf. Likove bi tribalo osudit zbog ratnog zločina što su debili. Grih je ubit. Nije Hazim zaslužia takvu smrt, pa sve da je gradia džamiju na zemjišće koje je ukra od RKC. Ipak je da ništo zauzvrat. Svit otupi na judske žrtve, pa in doskora sve isto bude je li ubijeno u pokolju 5 ili 150 judih. Ali ovakvi slučaji stršidu. Ako je ovo došlo na stol u Haagu, nije nan bilo spasa. Ajde sta si se nalozio na balinske izmisljotine. Niti je Hazim razapet niti je poklonio zemlju
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Sokolić
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 24 srp 2023, 10:24 |
|
|
Ok, onda neka se to opovrgne. Onda je gore po njih, jer se služidu lažima, i to onakvin lažiman.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Musliman izgradio katoličku crkvu…da.. Postano: 24 srp 2023, 11:18 |
|
|
Sokolić je napisao/la: Ok, onda neka se to opovrgne. Onda je gore po njih, jer se služidu lažima, i to onakvin lažiman. Nema se sta opovrgnut nitko nije razapet u Ahmicima pa ni stari Hazim nek mu je laka zemlja. Izmisljati takve price nije strano velikobalinskom projektu. Stovise citava prica je uzeta zapravo iz Grabovice gdje je dokazano da je jedna zrtva bila razapeta na kriz, poslje odrubljena glava i nabijena na kolac.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|