|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Amiđa
|
Naslov: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 15:12 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7747 Lokacija: Сарај Чадор
|
Ne znam je li ovo pravi podforum za ovakvu temu. Ako nije, neka štovana moderatura premjesti tamo gdje misli da je prikladno.
O čemu je riječ? Naime, najmlađi mi petlja sa nekom šokicom iz Posavine, izgleda da bi se zaručili.
Kao vatreni bošnjački nacionalist i konzervativac, ja sam žestoko protiv jer ne mogu si dozvoliti da mi sutra pokatoličeni budu unuci. Znam ja do čega to vodi i ne bi se mogao pomiriti s takvom sudbinom. Dok ovo pišem u sebi izgovaram molitve Svevišnjem da me ne iskušava ovako.
Žena mi je po tom pitanju dosta liberalnija i kaže da trebam pustiti mladost da se voli.
Šta činiti?
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 15:16 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nemamo još uvijek podforum "Takija". Ali mislim da bi trebali imati.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 15:17 |
|
|
BBC je napisao/la: Nemamo još uvijek podforum "Takija". Ali mislim da bi trebali imati. Šta predlažeš? Da se odreknem sina ili da prigrlim snahu kao najrođeniju?
|
|
Vrh |
|
 |
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 15:24 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Ne znam je li ovo pravi podforum za ovakvu temu. Ako nije, neka štovana moderatura premjesti tamo gdje misli da je prikladno.
O čemu je riječ? Naime, najmlađi mi petlja sa nekom šokicom iz Posavine, izgleda da bi se zaručili.
Kao vatreni bošnjački nacionalist i konzervativac, ja sam žestoko protiv jer ne mogu si dozvoliti da mi sutra pokatoličeni budu unuci. Znam ja do čega to vodi i ne bi se mogao pomiriti s takvom sudbinom. Dok ovo pišem u sebi izgovaram molitve Svevišnjem da me ne iskušava ovako.
Žena mi je po tom pitanju dosta liberalnija i kaže da trebam pustiti mladost da se voli.
Šta činiti? Poenta tvoja je da Hrvatice vole Muslimane? Guras prst u oko forumskim Hrvatima 
|
|
Vrh |
|
 |
gang_moslavina
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 15:30 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 20:55 Postovi: 958 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
Amiđa je napisao/la: Ne znam je li ovo pravi podforum za ovakvu temu. Ako nije, neka štovana moderatura premjesti tamo gdje misli da je prikladno.
Šta činiti? 
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
Vrh |
|
 |
kiler
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 15:35 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7588 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Unuče Damire,ko ti je bolji fudbaler,reci svom dedi. Džeko ili Pjanić? Dedo,meni je najbolji Luka Modrić. @Amidža: 
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 15:38 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3918 Lokacija: Stolni grad
|
Amiđa: Ahmete dođi poljubi dedu, dedo nisam ja Ahmet ja sam Ante.
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 15:44 |
|
|
Tik-tak, tik-tak...vrijeme i da se Amdža pokrsti...tik-tak... 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 15:44 |
|
|
Gazda je napisao/la: Amiđa: Ahmete dođi poljubi dedu, dedo nisam ja Ahmet ja sam Ante. 
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 16:00 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11261 Lokacija: Global South Upozorenja: 1
|
Ako je posavka ne moras se puno brinuti, to su pitomi hrvati i nasi su, asimilacija u prvoj generaciji. Da je iz Širokog i okoline dao bih ti ja broj od hodže da ti to sredi, ovako miran si. Unuk Alija, nemaš brige.
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
novem
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 16:02 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Kao vatreni bošnjački nacionalist i konzervativac, ja sam žestoko protiv jer ne mogu si dozvoliti da mi sutra pokatoličeni budu unuci. Šta činiti? Napravi i ti kakvu katoličku crkvu da ti se unuci imaju gdje krstiti. Sve ti čovjek mora reći. 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 16:06 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3918 Lokacija: Stolni grad
|
Karabaja je napisao/la: Ako je posavka ne moras se puno brinuti, to su pitomi hrvati i nasi su, asimilacija u prvoj generaciji. Da je iz Širokog i okoline dao bih ti ja broj od hodže da ti to sredi, ovako miran si. Unuk Alija, nemaš brige. Unuk će mu prije biti Hans nego Alija.
|
|
Vrh |
|
 |
Amiđa
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 18:36 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Ako je posavka ne moras se puno brinuti, to su pitomi hrvati i nasi su, asimilacija u prvoj generaciji. Da je iz Širokog i okoline dao bih ti ja broj od hodže da ti to sredi, ovako miran si. Unuk Alija, nemaš brige. Elhamdulilah. Mali se mora sunetiti i mekteb pohađati. I lijepo muslimansko ime nositi.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 20:25 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Ako je posavka ne moras se puno brinuti, to su pitomi hrvati i nasi su, asimilacija u prvoj generaciji. Da je iz Širokog i okoline dao bih ti ja broj od hodže da ti to sredi, ovako miran si. Unuk Alija, nemaš brige. Elhamdulilah. Mali se mora sunetiti i mekteb pohađati. I lijepo muslimansko ime nositi. Ne ženiš se ti. To djeca rješavaju. Zbog takvih stvari brak se raspadne. Imam primjer u obitelji.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 20:30 |
|
|
Haram je napisao/la: U pravu si Markane ali ipak mislim da se Amidja zajebaje. Nevezano za njega, govorim uopćeno. Amiđa baca bombe.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 21:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60994 Lokacija: DAZP HQ
|
bit će otužno gledati transformaciju Amiđe ne forumu, na kraju će biti čovićevac.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 21:50 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26405 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: bit će otužno gledati transformaciju Amiđe ne forumu, na kraju će biti čovićevac. Gdje je ona fotografija grobnice sa Mirogoja sa djedom Mustafom, sinom Denisom i unukom Zvonimirom?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 22:50 |
|
|
dudu je napisao/la: bit će otužno gledati transformaciju Amiđe ne forumu, na kraju će biti čovićevac. Bobanovac. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 22:53 |
|
|
Zamišljam amiđu kako na unukovom krštenju pjeva čvrsta ruka i poštenje sveta voda i krštenje... Amiđa budi ponosan. 
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 23:03 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10174 Lokacija: Banja Luka
|
Šta činiti? Ništa , ne bira ženu tebi , nego sebi . . Ako budeš šta činio , samo ćeš otjerati malog od sebe . Osim toga , zapitaš li se kako je njenim ? 
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 14 kol 2022, 23:08 |
|
|
Neka te tješi njezinim je gore. 
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1181 of 2558 - 46.17%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 15 kol 2022, 08:18 |
|
|
Samo oprezno, gospodine Amidža. Ako se malom budete previše petljali u život možete ga okrenuti protiv sebe, pa umjesto Šokice iz Posavine mali nađe Vlahinju s Romanije i eto vam još većeg belaja. Dedo Amidža i unuci Stefan, Uroš i Nemanja pa vi vidite.
|
|
Vrh |
|
 |
Altomanović
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 15 kol 2022, 11:35 |
|
|
Reci sinu da ne izda vjeru pradjedovsku
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Jadi starog Amiđe.. Postano: 15 kol 2022, 12:01 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Uzmi uže i objesi se.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 25 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|