|
|
Stranica: 198/232.
|
[ 5786 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 18:18 |
|
|
Kakav mujo i šiptar, bar vi ste vidjeli šta bude kad muju i šiptara pritjeraš uza zid, odmah se pojavi gazda i vođa igre. To isto da kažeš kako Ukrajinci ratuju sa Rusijom i kako oni kao nešto odlučuju. Zna se ko je glavni.
_________________ Работайте, братья!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 18:26 |
|
|
Sendvičsaburekom je napisao/la: Kakav mujo i šiptar, bar vi ste vidjeli šta bude kad muju i šiptara pritjeraš uza zid, odmah se pojavi gazda i vođa igre. To isto da kažeš kako Ukrajinci ratuju sa Rusijom i kako oni kao nešto odlučuju. Zna se ko je glavni. E moj Mujo taj svijet više ne postoji. Muju će Šmit za par dana pritjerati uza zid. A slično tako je Šiptar nedavno dobio po ušima od Hamera. Nešto čudno se dešava zar ne? Nemoj biti naivan ko babo pa se praviti kao da se JNA ne ukopava oko Sarajeva. 90ih je Hamerika Srbe ubijala a danas nas nauružavaju zajedno sa Rusima i Kinezima. Ćuda alahova...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 18:56 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Sendvičsaburekom je napisao/la: To što vi zovete oružje nećete stići ni napuniti, a kamoli upotrijebiti, koi ti je qrac, daj se uozbilji, to su sve pizdarije, totalno nebitne, kao da na lava kreneš sa borovom iglicom. Kojeg lava? Ko nam je prijetnja? Ja samo samo za Muju i Šiptara. Njih možemo i borovim iglicama rasturiti za 2 dana ako udare. Kako ne kontaš, NATO će vas napasti zbog... razloga, a Rusija vas neće braniti jer su ljuti, i kao rezultat muslimani osvajaju 100% BiH. Totalno ima smisla.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1007 of 2558 - 39.37%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 19:25 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Prodajemo oružje i Nato i EU članicama i plus će potencijalno tući po Turcima. Ko zna zna. Tamnave su prodate i Kupru. Tj. Kipar je naručio, treba da isporučimo. .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 19:39 |
|
|
Da Rusi naprave par vojnih baza u Srbiji, instaliraju s400 i par nuklearnih projektila, niko vas ne bi smio ni krivo pogledati, ali nemate vi takvog političara ni takve drskosti u narodu.
|
|
Vrh |
|
|
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 19:41 |
|
|
Ako ne želite da budete nato član, ubrzo ćete shvatiti da ne možete biti ni neutralni, dakle, bićete porobljeni, rascjepkani i uništeni.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 19:44 |
|
|
Sendvičsaburekom je napisao/la: Da Rusi naprave par vojnih baza u Srbiji, instaliraju s400 i par nuklearnih projektila, niko vas ne bi smio ni krivo pogledati, ali nemate vi takvog političara ni takve drskosti u narodu. Pa imamo već FK3. Šta će nam S400
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 19:48 |
|
|
Sendvičsaburekom je napisao/la: Da Rusi naprave par vojnih baza u Srbiji, instaliraju s400 i par nuklearnih projektila, niko vas ne bi smio ni krivo pogledati, ali nemate vi takvog političara ni takve drskosti u narodu. Nek to urade prvo u Jermeniji i zaštite ih od najezde azerbejdžanaca. Jermenija je u ODKB, samo da podsetim. Pa kad vidimo da su najzad zaštitili nekog uspešno, daćemo im da naprave bazu u Novom Pazaru... :) novovrijeme je napisao/la: Pa imamo već FK3. Šta će nam S400 Ne samo FK-3, nego i Pancire, modernizovane Kubove, modernizovane Neve, Mistrale, Pasarse, Igle, beli luk i Strele.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 19:54 |
|
|
Da zaboravio sam onaj S-400 što je ostao onomad kod nas. Imamo i obučenu posadu za njega.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 19:54 |
|
|
Možete imati bilo što, ali nećete nikad imati respekt, udarit će na vas i slomiti vas, niste vi ni Vijetnamci ni talibani pa da se možete izboriti, kako ono i vi kažete, na jednog junaka ide buljuk izdajnika. Kad imaš iza sebe Tajsona onda te ni 10 bulya ne smije dirati, a kad si sam, dva loša ubiše miloša, bez Rusije ste za zapad ništa i manje od toga, zapad ne priznaje neutralnost, samo potpuno podaništvo i vazalstvo ili uništenje, pa vi kako hoćete
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 19:55 |
|
|
JNA je napisao/la: Da zaboravio sam onaj S-400 što je ostao onomad kod nas. Imamo i obučenu posadu za njega.. :)
. Sprdao sam se sa ovim, ali velika sansa da je istina...
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 19:56 |
|
|
Sendvičsaburekom je napisao/la: pa vi kako hoćete Baš tako. Uradićemo ono što hoćemo. Kao i uvek.. :)
|
|
Vrh |
|
|
ShahidMaker
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 19:58 |
|
|
Sendvičsaburekom je napisao/la: Možete imati bilo što, ali nećete nikad imati respekt, udarit će na vas i slomiti vas, niste vi ni Vijetnamci ni talibani pa da se možete izboriti, kako ono i vi kažete, na jednog junaka ide buljuk izdajnika. Kad imaš iza sebe Tajsona onda te ni 10 bulya ne smije dirati, a kad si sam, dva loša ubiše miloša, bez Rusije ste za zapad ništa i manje od toga, zapad ne priznaje neutralnost, samo potpuno podaništvo i vazalstvo ili uništenje, pa vi kako hoćete Mogu nas unistiti, ali po cenu desetina i stotina hiljada njihovih mrtvih. Da li su spremni da to plate? Mislim da nisu. Ponavljam opet da nemamo problem sa njima. Srbija je puna reka, planina i brda. Puna PO sredstava, desant helikopterima bi bio katastrofa. Dosta aviona bi unistili. Plus zasede, ilegala itd... haos je osvojiti Srbiju.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 19:59 |
|
|
Sendvičsaburekom je napisao/la: Možete imati bilo što, ali nećete nikad imati respekt, udarit će na vas i slomiti vas, niste vi ni Vijetnamci ni talibani pa da se možete izboriti, kako ono i vi kažete, na jednog junaka ide buljuk izdajnika. Kad imaš iza sebe Tajsona onda te ni 10 bulya ne smije dirati, a kad si sam, dva loša ubiše miloša, bez Rusije ste za zapad ništa i manje od toga, zapad ne priznaje neutralnost, samo potpuno podaništvo i vazalstvo ili uništenje, pa vi kako hoćete Jel ti to nena prićala? Baš me zanima kako će se vjećni podanici i konveriti snaći u novom zapadnom svijetu Orbana i Le Pena... Kako i kome olizati guzicu. Najbolje da se opet prepustite Turcima pa da vas oni opet nekom prodaju i dogovore vam lizanje guzice. Vi sami nećete znati naći ni guzicu da ližete...
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 20:01 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
JNA je napisao/la: Sendvičsaburekom je napisao/la: Da Rusi naprave par vojnih baza u Srbiji, instaliraju s400 i par nuklearnih projektila, niko vas ne bi smio ni krivo pogledati, ali nemate vi takvog političara ni takve drskosti u narodu. Nek to urade prvo u Jermeniji i zaštite ih od najezde azerbejdžanaca. Jermenija je u ODKB, samo da podsetim. Pa kad vidimo da su najzad zaštitili nekog uspešno, daćemo im da naprave bazu u Novom Pazaru... :) novovrijeme je napisao/la: Pa imamo već FK3. Šta će nam S400 Ne samo FK-3, nego i Pancire, modernizovane Kubove, modernizovane Neve, Mistrale, Pasarse, Igle, beli luk i Strele.. :) . Nije isto mi još uvek nismo izdali Ruse , Jermeni jesu .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 20:03 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 9446 Lokacija: Tu negde
|
novovrijeme je napisao/la: Sendvičsaburekom je napisao/la: Da Rusi naprave par vojnih baza u Srbiji, instaliraju s400 i par nuklearnih projektila, niko vas ne bi smio ni krivo pogledati, ali nemate vi takvog političara ni takve drskosti u narodu. Pa imamo već FK3. Šta će nam S400 Zar S400 nema veći domet od FK 3?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 20:04 |
|
|
storarare je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa imamo već FK3. Šta će nam S400 Zar S400 nema veći domet od FK 3? Šta će nam veći domet?
|
|
Vrh |
|
|
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 20:06 |
|
|
Što se tiče Armenije, ODKB nije mogao djelovati izvan svojih granica, Armenija nije bila napadnuta već dijelovi koji su sastavni dio Azerbejdžana i koje Rusija nikad nije priznala kao nezavisne teritorije ili kao dio Armenije, plus Armenci su se kurčili i nisu slušali šta im se savjetuje, sami pali sami se ubili. Pogledaj kako su Rusi brzinski sredili nedavni pokušaj "Majdana" u Kazahstanu, brzo, efikasno i bez puno buke i niko ne smije ni prdnuti.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 20:08 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Sendvičsaburekom je napisao/la: Možete imati bilo što, ali nećete nikad imati respekt, udarit će na vas i slomiti vas, niste vi ni Vijetnamci ni talibani pa da se možete izboriti, kako ono i vi kažete, na jednog junaka ide buljuk izdajnika. Kad imaš iza sebe Tajsona onda te ni 10 bulya ne smije dirati, a kad si sam, dva loša ubiše miloša, bez Rusije ste za zapad ništa i manje od toga, zapad ne priznaje neutralnost, samo potpuno podaništvo i vazalstvo ili uništenje, pa vi kako hoćete Jel ti to nena prićala? Baš me zanima kako će se vjećni podanici i konveriti snaći u novom zapadnom svijetu Orbana i Le Pena... Kako i kome olizati guzicu. Najbolje da se opet prepustite Turcima pa da vas oni opet nekom prodaju i dogovore vam lizanje guzice. Vi sami nećete znati naći ni guzicu da ližete... Ovaj sa burekom nije Mujo, nego Hrvat rusofil.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 20:09 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Sendvičsaburekom je napisao/la: Možete imati bilo što, ali nećete nikad imati respekt, udarit će na vas i slomiti vas, niste vi ni Vijetnamci ni talibani pa da se možete izboriti, kako ono i vi kažete, na jednog junaka ide buljuk izdajnika. Kad imaš iza sebe Tajsona onda te ni 10 bulya ne smije dirati, a kad si sam, dva loša ubiše miloša, bez Rusije ste za zapad ništa i manje od toga, zapad ne priznaje neutralnost, samo potpuno podaništvo i vazalstvo ili uništenje, pa vi kako hoćete Jel ti to nena prićala? Baš me zanima kako će se vjećni podanici i konveriti snaći u novom zapadnom svijetu Orbana i Le Pena... Kako i kome olizati guzicu. Najbolje da se opet prepustite Turcima pa da vas oni opet nekom prodaju i dogovore vam lizanje guzice. Vi sami nećete znati naći ni guzicu da ližete... Haha, je li ti uopće znaš čitati haha... Alo braćo Srbi, ima li neko da ovome u kratkim crtama objasni neke stvari haha
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 20:09 |
|
|
storarare je napisao/la: Nije isto mi još uvek nismo izdali Ruse , Jermeni jesu . Osudili smo agresiju na Ukrajinu, uveli sankvije Lukašenku, idemo ka EU. Ja da sam Rus osetio bih se izdano i poslao bih 100.000 Rusa da se nasele u Srbiju.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 20:10 |
|
|
JNA je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Jel ti to nena prićala? Baš me zanima kako će se vjećni podanici i konveriti snaći u novom zapadnom svijetu Orbana i Le Pena... Kako i kome olizati guzicu. Najbolje da se opet prepustite Turcima pa da vas oni opet nekom prodaju i dogovore vam lizanje guzice. Vi sami nećete znati naći ni guzicu da ližete... Ovaj sa burekom nije Mujo, nego Hrvat rusofil.. :) . Ako zvuči kao Mujo za mene je Mujo. Nije ni Željko Komšić Musliman al je Musliman.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 20:11 |
|
|
storarare je napisao/la: Zar S400 nema veći domet od FK 3? Imamo i S-400.. :)
|
|
Vrh |
|
|
Sendvičsaburekom
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 20:11 |
|
|
Ja sam po iznesenim stavovima veći srpski nacionalista od svih Srba ovdje zajedno haha... to je ono što je najžalosnije u svemu.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Vojska Srbije Postano: 16 kol 2022, 20:12 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ako zvuči kao Mujo za mene je Mujo. Nije ni Željko Komšić Musliman al je Musliman. Pa ne zvuči kao Mujo.. Zvuči kao Zoki.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|