|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Uskok
|
Naslov: Ugo Vlaisavljevic gost emisije: Dobar, los, zao Postano: 04 pro 2010, 00:21 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 01:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Ugo Vlaisavljevic gost emisije: Dobar, los, zao Postano: 04 pro 2010, 10:14 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 10:09 Postovi: 28754 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
|
Dobar je Ugo, pametan, elokventan, hrabar... ne `faleć mu vjere. ;)
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
lider30
|
Naslov: Re: Ugo Vlaisavljevic gost emisije: Dobar, los, zao Postano: 04 pro 2010, 14:11 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 21:11 Postovi: 25029 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Hrabar sarajevski intelektualac. Ta intelektualna žabokrečina i medijska kaljuža u Sarajevu, koja ne trpi drukčija mišljenja, koja etiketira svako drukčije razmišljanje vapi za ovakvim Sarajlijama. Nije lako ovako nastupati u tom jednoumlju. Svaka mu čast. 
_________________ Safe European Home
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Ugo Vlaisavljevic gost emisije: Dobar, los, zao Postano: 04 pro 2010, 14:36 |
|
|
|
Bravo drago mi je da ima i ovakvih Sarajlija, da ne žive svi u nekom svom polusvijetu 100%-tne ...
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Uskok
|
Naslov: Re: Ugo Vlaisavljevic gost emisije: Dobar, los, zao Postano: 04 pro 2010, 15:21 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2009, 01:57 Postovi: 1388 Lokacija: Hrvatska republika Herceg Bosna
|
|
Mislim jedna od najjacih recenica koju je izgovorio
"Antinacionalizam je vid perfidnog nacionalizma koji ovdje vlada."
|
 |
|
seherzada
|
Naslov: Re: Ugo Vlaisavljevic gost emisije: Dobar, los, zao Postano: 05 pro 2010, 19:51 |
|
|
cetvrti dio... voditelj (1:55): "...e sad ja ne znam koliko je tesko navoditi jednog sveucilisnog profesora, uz to i filozofa, da prica ono sto voditelj zeli cuti..." . . . gost (11:25): "...pa moram reci da mi je vrijeme vrlo brzo proteklo, mislim da smo govorili o najtezim temama, niste me postedili, postavljali ste mi najteza pitanja, osjecam svoju nemoc poslije ovog razgovora, uvijek... ja sam tek poslije dva-tri dana znao sta nekome treba odgovoriti na pitanje, sad imam taj dojam da moji odgovori mozda nisu bili na visini vasih pitanja, a s druge strane nek mi gledaoci oproste, nemam priliku da govorim javno o ovako skakljivim temama..." Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahaaaaaaaaa............  Oooo majko draga... 
_________________ Robbie = Grand Pinocchio! Bumbar = Vojnik Svejk! Nasa Kvacica = Homer Simpson!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ugo Vlaisavljevic gost emisije: Dobar, los, zao Postano: 05 pro 2010, 19:59 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Hrabar covjek (i naravno pametan). Covjek s svojim JA. Zbog navedenog vjerovatno i nije Hrvat? A i po prezimenu pretpostavljam? 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Aztec
|
Naslov: Re: Ugo Vlaisavljevic gost emisije: Dobar, los, zao Postano: 05 pro 2010, 20:07 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 14:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Uskok je napisao/la: Mislim jedna od najjacih recenica koju je izgovorio
"Antinacionalizam je vid perfidnog nacionalizma koji ovdje vlada." To je "bosanski" nacionalizam, nista vise. Sve zavisi kako posmatras, iz kojeg kuta posmatras.
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 8 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|