|
|
Stranica: 5/5.
|
[ 115 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 21 kol 2022, 16:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Brčko je kost u grlu genocidne tvorevine, naš strateški (uspješni) projekat da se ta rugoba prepolovi na dva dijela. 1. U Brčkom su Srbi većina. Nikad Brčko neće zabraniti prolazak Srba levo i desno. Sve je to naše. 2. Vi ste presječeni al totalno presječeni. 2 lokve. Ali mi ne želimo taj neki bošnjakistan i secesiju. S druge strane, genocidna drkotina je u Distriktu prepolovljena. Kao takva nije baš neki kandidat da se otcijepi.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 21 kol 2022, 16:17 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: 1. U Brčkom su Srbi većina. Nikad Brčko neće zabraniti prolazak Srba levo i desno. Sve je to naše. 2. Vi ste presječeni al totalno presječeni. 2 lokve. Ali mi ne želimo taj neki bošnjakistan i secesiju. S druge strane, genocidna drkotina je u Distriktu prepolovljena. Kao takva nije baš neki kandidat da se otcijepi. Zašto da ne? Čak i da nemamo Brčko (a imamo). Ni prva ni posljednja država bez kontinuiteta. Elem, 1. Mi ako se otcjepimo to znači da su nam se poklopile međunarodne okolnosti a onda ide i Brčko. 2. Vi ako se otcjepite od nas, nek međunarodna arbitraža odluči o Brčkom. Pošteno?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 21 kol 2022, 16:21 |
|
|
Suštinski je ne samo USK odsečen od Trokutistana, nego i Goražde. Džabe kopno kad nema krštenog puta, a trebalo bi 200 godina da se Goražde spoji sa Sarajevom delom koji ne prolazi kroz Srpsku.
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 21 kol 2022, 16:31 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
Opet vi o granicama.
Cekajmo da Rusi izadju na Dunav, a Kinezi osvoje Tajvan i onda cemo govoriti o granicama na Balkanu.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 21 kol 2022, 17:02 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Sindjelic je napisao/la: Opet vi o granicama.
Cekajmo da Rusi izadju na Dunav, a Kinezi osvoje Tajvan i onda cemo govoriti o granicama na Balkanu. Sve i da baćuške izađu na dunav (a neće), to ne mjenja stvar u vašu korist.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 21 kol 2022, 17:50 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Uzimajući u obzir:
- da je prošlo 30 godina i povratak je završen, jer, dijelom je propao čak i povratak u Odžak (u Odžak se vratilo tek pola Hrvata, a onda od te polovice pola odselilo) - da su Hrvati većina u gradu Glamoču i da ih se vise radja u DGG nego u Derventi, Samcu i Bosanskom Brodu - da su DGG rodni gradovi za cijelu jednu generaciju Hrvata tamo - da su se DGG Hrvati vec jednom selili, i da nije prihvatljivo njihovo ponovno “humano preseljenje”
Zaključujem da Hrvati DGG imaju danas u 2022 vecu težinu glasa od Zagrepčana posavskog porijekla. Svaki Hrvat koji zivi danas u BIH, poslije 30 godina vise se pita od bilo kakvih potomaka izbjeglica koji su imali priliku vratiti se, a posebno onih koji su rodjeni u Zagrebu i samo su porijekom iz odredjenog kraja. Takodjer je jasno iz geostrateške perspektive RH, da je prostor DGG izuzetno bitan i koristan, te je već dugih 30 godina naš. Takodjer je jasno da Srbi neće htjeti mijenjati KORIDOR, niti postoji razlog zašto bi ga činili UŽIM, tako da bi im morao napraviti novi koridor iste širine, a to neće valjda ići kroz Slavoniju Sukobljavaju nas i vas Hercegovce uvijek, ali ovo je istina i mi smo svjesni toga. Da nema vas koliko toliko jakih i samostalnih u Hercegovini progutali bi nas muslimani u Federaciji sve zajedno odavno. Tako da, spašavajte se barem vi od tih prelivoda. Nas ako ništa bude blizina EU spasila da nas fizički ne potamane i ne unište. Politički budemo beznačajni kao što smo i sada, tako da ništa i ne gubimo. Jebi ih.
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 21 kol 2022, 22:21 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
Amiđa je napisao/la: Sindjelic je napisao/la: Opet vi o granicama.
Cekajmo da Rusi izadju na Dunav, a Kinezi osvoje Tajvan i onda cemo govoriti o granicama na Balkanu. Sve i da baćuške izađu na dunav (a neće), to ne mjenja stvar u vašu korist. Izmedju Rusa i delte Dunava su jos samo Odesa i Nikolajev. Necu da te ubedjujem u bilo sta, ja mislim da menja. Kada srpski saveznici uzmu primat u svetskim pitanjima, granice ce se crtati tamo gde Srbi kazu. Kao sto je to do sada bilo u suprotnom slucaju.
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 21 kol 2022, 22:24 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Cekajmo da Rusi izadju na Dunav, a Kinezi osvoje Tajvan i onda cemo govoriti o granicama na Balkanu. A to će se brzih dana desiti.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 21 kol 2022, 22:26 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Cekajmo da Rusi izadju na Dunav, a Kinezi osvoje Tajvan i onda cemo govoriti o granicama na Balkanu. Pa Rusi se muče jedan Kramatorsk,pa sa Odesu bi im ovim tempom trebalo godinu dana.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 22 kol 2022, 00:07 |
|
|
Sindjelic je napisao/la: Amiđa je napisao/la:
Sve i da baćuške izađu na dunav (a neće), to ne mjenja stvar u vašu korist.
Izmedju Rusa i delte Dunava su jos samo Odesa i Nikolajev. Necu da te ubedjujem u bilo sta, ja mislim da menja. Kada srpski saveznici uzmu primat u svetskim pitanjima, granice ce se crtati tamo gde Srbi kazu. Kao sto je to do sada bilo u suprotnom slucaju. Granice će se crtati gdje odgovara velikim silama, odnosno balansu velikih sila. Nikad se malim narodima nije dao blank cheque da rade što hoće.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 22 kol 2022, 01:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Tankosic
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 22 kol 2022, 04:24 |
|
|
weasel je napisao/la: Sindjelic je napisao/la: Izmedju Rusa i delte Dunava su jos samo Odesa i Nikolajev.
Necu da te ubedjujem u bilo sta, ja mislim da menja. Kada srpski saveznici uzmu primat u svetskim pitanjima, granice ce se crtati tamo gde Srbi kazu. Kao sto je to do sada bilo u suprotnom slucaju.
Granice će se crtati gdje odgovara velikim silama, odnosno balansu velikih sila. Nikad se malim narodima nije dao blank cheque da rade što hoće. Pa ni to do kraja nije istina, bas da rade sve sto hoce ne, ali da po skoro svim pitanjima bude po "njihovom", samo na Balkanu imas dovoljno primera, pre svega Siptari.
_________________ Srbija je vazda ratovala protiv najjacih imperija, Otomanska, Austro Ugarska, Hitlerova Nemacka, NATO pakt.
A njene komsije, najveca imperija protiv koje su ratovali, je Srbija.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 22 kol 2022, 08:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 59904 Lokacija: DAZP HQ
|
weasel je napisao/la: Sindjelic je napisao/la: Izmedju Rusa i delte Dunava su jos samo Odesa i Nikolajev.
Necu da te ubedjujem u bilo sta, ja mislim da menja. Kada srpski saveznici uzmu primat u svetskim pitanjima, granice ce se crtati tamo gde Srbi kazu. Kao sto je to do sada bilo u suprotnom slucaju.
Granice će se crtati gdje odgovara velikim silama, odnosno balansu velikih sila. Nikad se malim narodima nije dao blank cheque da rade što hoće. Mir na Balkanu znači zadovoljiti nacionalne ambicije Hrvata, Srba i Albanaca, poželjno s jedinstvenim nacionalnim državama. Sad imamo poredak di se podilazi malima i slabima i hrane se njihovi jadni nacionalizmi.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
DŽorDŽ
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 22 kol 2022, 09:06 |
|
Pridružen/a: 18 ožu 2021, 16:54 Postovi: 1736 Lokacija: Ustrojbeno mjesto
|
Izmedju Rusa i delte Dunava su jos samo Odesa i Nikolajev. Necu da te ubedjujem u bilo sta, ja mislim da menja. Kada srpski saveznici uzmu primat u svetskim pitanjima, granice ce se crtati tamo gde Srbi kazu. Kao sto je to do sada bilo u suprotnom slucaju.
_________________ RH i Protektorat BiH 1981: Hrvata 54,58% Prečana 24,00% Muslimana 21,42%
RH i Protektorat BiH 2022: Hrvata 62,23 % Muslimana 19,74 % Prečana 14,18 % Ostalih 3,85 %
|
|
Vrh |
|
|
gang_moslavina
|
Naslov: Re: Razmjena Drvar, Glamoč, Grahovo za...? Postano: 22 kol 2022, 09:15 |
|
Pridružen/a: 19 ruj 2021, 20:55 Postovi: 958 Lokacija: Herceg-Hrvatska
|
Izmedju Rusa i delte Dunava su jos samo Odesa i Nikolajev. Necu da te ubedjujem u bilo sta, ja mislim da menja. Kada srpski saveznici uzmu primat u svetskim pitanjima, granice ce se crtati tamo gde Srbi kazu. Kao sto je to do sada bilo u suprotnom slucaju.
_________________ 2013. Katolika prema Crkvi: 432 177 Katolika prema popisu: 536 333 (razlika 24.1%)
2021. Katolika prema Crkvi 344 639 344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Patriota i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|