|
|
Stranica: 2/8.
|
[ 197 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 18 kol 2022, 14:58 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Nije se lijepo rugat sa ničijim bolestima. Ali da si čovik to bi triba znat. Kako bi bilo da se netko ruka sa bolešću tvoje sestre? ..sto je danas onaj Srbin nece da je Bosanac ti sto je ovaj ercegovac koji vam je..suicid ko i ******** ima svagdi …bolest je bolest kakvi ruganje nisam ga volio al covik je pravio posa od konobara do velikog analitičara …rip..
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 18 kol 2022, 15:00 |
|
|
bura je napisao/la: Svašta. Pa zar ga nisu našli u stanu mrtvog?! Mislim da sam na index-u pročitala. Kako doznajemo, Bago je nađen mrtav rano jutros u Martićevoj ulici u Zagrebu. Zasad nema službenih informacija o uzroku smrti.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 10:20 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Bago se liječio od kliničke depresije.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 12:57 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Bago se liječio od kliničke depresije. ..mozda nije umjesno al moram sve je gradio na mržnji prema hdz i naravnonda je puka…evo divizija isto izgleda…rike nestalo lasica se muci Herceg glavonja al izvlaci se popravlja se..
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 13:34 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
laganini je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Bago se liječio od kliničke depresije. ..mozda nije umjesno al moram sve je gradio na mržnji prema hdz i naravnonda je puka…evo divizija isto izgleda…rike nestalo lasica se muci Herceg glavonja al izvlaci se popravlja se.. Možda nije umjesno ali ćeš i ti crknuti od mržnje, i to iz bar 2 temelja - iz mržnje prema Milanoviću te iz mržnje prema Hrvatima u BiH.-
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 13:36 |
|
|
Bobovac je napisao/la: laganini je napisao/la: ..mozda nije umjesno al moram sve je gradio na mržnji prema hdz i naravnonda je puka…evo divizija isto izgleda…rike nestalo lasica se muci Herceg glavonja al izvlaci se popravlja se.. Možda nije umjesno ali ćeš i ti crknuti od mržnje, i to iz bar 2 temelja - iz mržnje prema Milanoviću te iz mržnje prema Hrvatima u BiH.- ..ja imam mrznju prema hr bih ti nisi normalan..a Kizo je luzer meta sprdnje nista vise..
|
|
Vrh |
|
|
ZIX
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 16:42 |
|
|
laganini je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Možda nije umjesno ali ćeš i ti crknuti od mržnje, i to iz bar 2 temelja - iz mržnje prema Milanoviću te iz mržnje prema Hrvatima u BiH.-
..ja imam mrznju prema hr bih ti nisi normalan..a Kizo je luzer meta sprdnje nista vise.. Svaka sprdnja s vremenom dosadi. Ti otkada si na ovom forumu, stalno se "sprdaš" sa Zokijem. Prije bi rekao da je riječ o opsesivnoj mržnji.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 16:46 |
|
|
ZIX je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ja imam mrznju prema hr bih ti nisi normalan..a Kizo je luzer meta sprdnje nista vise.. Svaka sprdnja s vremenom dosadi. Ti otkada si na ovom forumu, stalno se "sprdaš" sa Zokijem. Prije bi rekao da je riječ o opsesivnoj mržnji. ..od trenutka kad je puka mu se rugam kd ste ga disali u nebesa …ipak ste se sad primirili jer ste barem malo svatili..moja uloga ovdje da demistificiram ko sto su skoro ko sto su kokošari iz mosta…
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 16:58 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Nije ga nitko diza u nebesa majmune.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 17:00 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Nije ga nitko diza u nebesa majmune. …jok ja sam plazio si po njegovom liku i djelu…sesnest tema na forumu..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 17:02 |
|
|
Jedna generička In Memoriam a druga tema na kojoj psuje časnu. Toliko o Bagi na ovom forumu.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 18:42 |
|
|
…ja sam ga profilira i na ovoj temi…
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 18:49 |
|
|
Bivši HNSovac Gordan Bičak na facebooku: Citat: Umro je Mislav Bago. Novinar, čovjek koji je svoju radnu karijeru počeo u Hrvatskoj narodnoj stranci u kojoj je radio kao administrator od 1992-1997. Kao predstojnik ureda Savke Dabčević Kučar bio sam mu nadređen od 1992-1995. Bahat, bolesni egocentrik, neradnik, sklon zakulisnim igrama, lažov.... Kod mene nema one " O pokojniku sve najbolje..." jer Bago je bio loš čovjek koji je koristio moć novinarstva i mnoge nevine i dobre ljude uništio. Da mu Mate Granič nije rođeni tetak i da ga HDZ po rođačkoj liniji nije krajem 90-tih pogurao na HRT nikada taj alkoholičar ne bi bio novinar već bi žicao kunu za pivu ispred kvartovskog dućana. Ne znam od čega je umro ali ako je od srca, jetre ili slično... ne čudim se što ga je tijelo izdalo jer bio je kronični pijanac i narkoman. Hrvatska je od danas ljepše mjesto za život da budem potpuno iskren bez obzira što će sada svi mediji i "struka" ga uzdizati na pijedestal uzorne "besmrtnosti". Znamo da vrana vrani oči ne kopa ! No ne želim mu suditi ali uvjeren sam da takve Bog ne prima u raj... PS. Eto šalju mi poruke da se ubio sam. Skočio s zgrade. Iskompleksirana kukavica pijana i nadrogirana. Ni s vlastitim životom se nije znao nositi a drugima je znao soliti pamet !
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 18:52 |
|
|
…mislis po hercegovačkoj liniji…
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 18:53 |
|
|
Mate Granić je baškovodska linija.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 18:55 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Mate Granić je baškovodska linija. ..eto po baskovodskoj liniji ako cemo se zezat..
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 18:56 |
|
|
U redu. Složili smo se da ga je HDZ doveo na TV. Još jedna zanimljiva činjenica. Bago je skočio gol.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 18:57 |
|
|
HHerceg je napisao/la: U redu. Složili smo se da ga je HDZ doveo na TV. Još jedna zanimljiva činjenica. Bago je skočio gol. …a dobro Sušak je drza do roda..
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 19 kol 2022, 23:14 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7434 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
HHerceg je napisao/la: Mate Granić je baškovodska linija. Ponavljam se,ali je bitno. Mate Granić,Goranov brat (potpredsjednika Račanove vlade!!),politički sin Budimira Lončara koji je uveo embargo i uzrokovao smrt i stradanja na tisuće Hrvata u domovinskome ratu. Znači,osim u diplomaciji,Mate je vedrio i oblačio i u hrvatskim medijima da bi nakon 3.1.2000 na scenu stupio njegov rođeni brat. Također je naredio ukidanje Herceg-Bosne 1994. godine. Iz Baške vode je i Ante Josipović,otac Ive Josipovića.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 22 kol 2022, 10:09 |
|
|
Meni je jadno kako nitko od političara (a toliko doktora i pravnika u Saboru) nije podignuo kaznenu prijavu protiv medija i policije, a svi znaju da se frajer ubio i svi lažu da je umro. Nevjerovatno! Kad netko umre smatra se da je uzrok smrti prirodan odnosno da nije bilo izravnog vanjskog utjecaja. (nije obvezna obdukcija) Kad netko pogine smatra se da je uzrok smrti vanjski utjecaj i radi se obdukcija Kad netko izazove nečiju ili vlastitu smrt to se smatra ubojstvom ili samoubojstvom i radi se obdukcija i postoji zakonska obveza obavjestiti javnost o tome. Nisam pravnik, al ovo je utuživo 100% Sjetimo se samo kako je taj poštovao tuđu privatnost, što mu je bila zakonska obveza po profesiji i po radnom mjestu. https://narod.hr/hrvatska/zeljka-markic ... slava-bage
Privitak/ci: |
Screenshot 2022-08-22 at 10-06-42 Željka Markić 'Javnost ima pravo na istinu o nasilnoj smrti Mislava Bage' – narod.hr.png [ 25.25 KiB | Pogledano 2002 put/a. ]
|
Screenshot 2022-08-22 at 10-08-00 Željka Markić 'Javnost ima pravo na istinu o nasilnoj smrti Mislava Bage' – narod.hr.png [ 94.56 KiB | Pogledano 2002 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 22 kol 2022, 10:59 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
kiler je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Mate Granić je baškovodska linija. Ponavljam se,ali je bitno. Mate Granić,Goranov brat (potpredsjednika Račanove vlade!!),politički sin Budimira Lončara koji je uveo embargo i uzrokovao smrt i stradanja na tisuće Hrvata u domovinskome ratu. Znači,osim u diplomaciji,Mate je vedrio i oblačio i u hrvatskim medijima da bi nakon 3.1.2000 na scenu stupio njegov rođeni brat. Također je naredio ukidanje Herceg-Bosne 1994. godine. Iz Baške vode je i Ante Josipović,otac Ive Josipovića. "Demohrišćanska struja ".
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 22 kol 2022, 14:59 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kako je mogao živjeti sa takvim imenom i prezimenom. Kao neki hibrid Rusa i Pakistanca.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 22 kol 2022, 15:01 |
|
|
..sto fali imenu Mislav ..a Bago je hercegovačko ..
|
|
Vrh |
|
|
Brane
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 23 kol 2022, 14:47 |
|
|
Kako se zove ona američka serija "House of Cards" ?? Di spletkare političari sa svima ili ona još starija "Passadena" di oni bogati vlasnici medija ubijaju ljude okolo i nikom ništa. Evo hrvatske verzije... btw. Jesu oni ruski brodovi još u Jadranu...
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: In Memoriam Postano: 23 kol 2022, 14:56 |
|
|
Omerta.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|