|
|
Stranica: 217/288.
|
[ 7199 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 20:29 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Samo vas posmatramo saveznici. Nemojte da vam prisjedne ta euforija i ushićenost. Da vam ne izađe na nos. Kakvi saveznici? Tvoji ne. Znamo da više voliš četničko *** nego naš poklon. Ima vas još nekolicina na forumu.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 20:31 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10921 Lokacija: No Country for White Men Upozorenja: 1
|
Empirija nas uči da muslimani nude *** a četnici poklone.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 20:32 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Empirija nas uči da muslimani nude *** a četnici poklone. Ljudi u HDZ-u ne dijele tvoje mišljenje.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 20:33 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Kakvi saveznici? Tvoji ne. Znamo da više voliš četničko *** nego naš poklon. Ima vas još nekolicina na forumu. Vi ste neprijatelji.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1016 of 2558 - 39.72%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 20:35 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10921 Lokacija: No Country for White Men Upozorenja: 1
|
Bošnjak_007 je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Empirija nas uči da muslimani nude *** a četnici poklone. Ljudi u HDZ-u ne dijele tvoje mišljenje. Otkad to?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 20:43 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Ljudi u HDZ-u ne dijele tvoje mišljenje. Otkad to? Unazad 30 godina.
|
|
Vrh |
|
|
dunno
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 20:43 |
|
|
daramo je napisao/la: dunno je napisao/la: Kud baš pred izbore...
Islamski političari se naložili samo tako na izjavu, pogotovo Rumenko vječni gubitnik u borbi za Predsjedništvo u srazu s džamijom. Oni se nalože na sve, davno mi je njihovo loženje prestalo biti nekakav kriterij... Nego, priče o teritorijalnoj reorganizaciji mjesec dana prije izbora su uvreda za inteligenciju.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 20:45 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Otkad to? Unazad 30 godina. Nismo više proruski kremlin-backed nacionalistički islamofobični fašisti?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 20:46 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Unazad 30 godina. Nismo više proruski kremlin-backed nacionalistički islamofobični fašisti? Jeste, jedan dio vas je za Rusiju, Srbe i Srbiju. Pa valjda sam to i napisao. Vidi se. Jedan dio normalan, i on je za saradnju.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 20:49 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Nismo više proruski kremlin-backed nacionalistički islamofobični fašisti? Jeste, jedan dio vas je za Rusiju, Srbe i Srbiju. Pa valjda sam to i napisao. Vidi se. Jedan dio normalan, i on je za saradnju. Još da kod vas pronađemo taj normalni dio.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1016 of 2558 - 39.72%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 20:51 |
|
|
U redu drug. Bošnjak_007 je napisao/la: HDZ današnjim glasovanjem tj odbijanjem prijedloga zaključaka o usaglašavanju stavova BiH sa stavovima EU o agresiji na Ukrajinu ponovno dokazao da je proruski faktor. Hvala Dragane. post1752731.html#p1752731
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 20:55 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Nismo više proruski kremlin-backed nacionalistički islamofobični fašisti? Jeste, jedan dio vas je za Rusiju, Srbe i Srbiju. Pa valjda sam to i napisao. Vidi se. Jedan dio normalan, i on je za saradnju. Koji dio Hrvata je za Srbe i Srbiju? Ja koliko znam 99% Hrvata želi da se odvoji od Srba. Ovih 1% koji žele da žive sa Srbima su ***, Halal Hrvati.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 20:57 |
|
|
Opet mujo hoce biti vrhovni sudac ili kadija, bolan mujaga dok se Hrvat sa Srbinom nadjebavao, ti jos nisi znao jesi li pot.ure, Musliman, musliman ili nesto cetvrto.
Jadan nebio.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 21:02 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6344 Lokacija: Izvan sebe
|
Bošnjak_007 je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Nismo više proruski kremlin-backed nacionalistički islamofobični fašisti? Jeste, jedan dio vas je za Rusiju, Srbe i Srbiju. Pa valjda sam to i napisao. Vidi se. Jedan dio normalan, i on je za saradnju. Ti nisu normalni, oni su hrvatski izdajnici kao ivo komsic itd koje bi trebalo metkovati.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 21:07 |
|
|
Old Fridolin je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Jeste, jedan dio vas je za Rusiju, Srbe i Srbiju. Pa valjda sam to i napisao. Vidi se. Jedan dio normalan, i on je za saradnju. Ti nisu normalni, oni su hrvatski izdajnici kao ivo komsic itd koje bi trebalo metkovati. Kaže Ivo Komšić da će u sljedećem ratu biti protiv Muslimana. I njemu su se popeli na ***.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 21:10 |
|
|
Taj je prelivoda mijenjao dres nekoliko puta
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 21:12 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6344 Lokacija: Izvan sebe
|
dunno je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Čović: HNS već radi na rješenjima za teritorijalnu reorganizaciju BiH
Kud baš pred izbore... Uvijek on istu navlakusu o trecem pred izbore.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 21:14 |
|
|
Covic stari prevarant, od cijele ove price na kraju vjerojatno nece biti nista, niti ce ovi uzeti dom naroda niti ce se nesto nametati ili mijenjati, bice sve po starom "dobra stara" koalicija SDA - HDZ.
Kladio bih se na to.
Jedino sto sve moze poremetiti, los rezultat SDA, u slucaju da "gradjanske" uzmu previse glasova kod mukija, moglo bi biti problema svakakvih.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 21:26 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39176 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Old Fridolin je napisao/la: dunno je napisao/la: Kud baš pred izbore...
Uvijek on istu navlakusu o trecem pred izbore. Gdje je spomenuo treći entitet? Teritorijalni preustroj može biti svašta, pa tako i ukidanje entiteta i kantona koliko i treći.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 21:26 |
|
|
HHerceg je napisao/la: U redu drug. Bošnjak_007 je napisao/la: HDZ današnjim glasovanjem tj odbijanjem prijedloga zaključaka o usaglašavanju stavova BiH sa stavovima EU o agresiji na Ukrajinu ponovno dokazao da je proruski faktor. Hvala Dragane. post1752731.html#p1752731I dalje to tvrdim. Uništio je stranku. Ja sam davno rekao da je Dragan *** i da HDZ zarad relaksacije i oporavka mora naći novog lidera. Ovaj gradonačelnik Mostara se čini normalnim. To kako HDZ plovi pod upravljačkom palicom Čovića nije dobar put. Ta ekipa mora otići, jer u HDZ ima i drugih koji su pametni ali i pošteni.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 21:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Jeste, jedan dio vas je za Rusiju, Srbe i Srbiju. Pa valjda sam to i napisao. Vidi se. Jedan dio normalan, i on je za saradnju. Koji dio Hrvata je za Srbe i Srbiju? Ja koliko znam 99% Hrvata želi da se odvoji od Srba. Ovih 1% koji žele da žive sa Srbima su ***, Halal Hrvati. Kvačica, BBC, ovaj Herceg, bombarder i ostali. Sve analni aplinisti.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 21:30 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Koji dio Hrvata je za Srbe i Srbiju? Ja koliko znam 99% Hrvata želi da se odvoji od Srba. Ovih 1% koji žele da žive sa Srbima su ***, Halal Hrvati. Kvačica, BBC, ovaj Herceg, bombarder i ostali. Sve analni aplinisti. Ma niđe veze. I oni hoće da se otcijepe od Srba. Vi Muslimani ste mnogo popucali. Osnovne stvari ne kontate.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 21:30 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Opet mujo hoce biti vrhovni sudac ili kadija, bolan mujaga dok se Hrvat sa Srbinom nadjebavao, ti jos nisi znao jesi li pot.ure, Musliman, musliman ili nesto cetvrto.
Jadan nebio. Ljigo, vidi nešto, nisam ja Mujo. Ja sam Bošnjak za početak. Druga stvar, ko si ti da odlučuješ ko je pravi Hrvat a ko nije?
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 21:33 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Kvačica, BBC, ovaj Herceg, bombarder i ostali. Sve analni aplinisti. Ma niđe veze. I oni hoće da se otcijepe od Srba. Vi Muslimani ste mnogo popucali. Osnovne stvari ne kontate. Ti Osmane u Ustikolinu djedu na mezar Fatihu da proučiš. Sramota je to što si otišao uz četnike a znaš šta su u Podrinju ali i cijeloj Istočnoj Bosni isti radili tvojim pretcima. E Osmane, za tebe mjesta u Džennetu nema.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 19 kol 2022, 21:35 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Opet mujo hoce biti vrhovni sudac ili kadija, bolan mujaga dok se Hrvat sa Srbinom nadjebavao, ti jos nisi znao jesi li pot.ure, Musliman, musliman ili nesto cetvrto.
Jadan nebio. Ljigo, vidi nešto, nisam ja Mujo. Ja sam Bošnjak za početak. Druga stvar, ko si ti da odlučuješ ko je pravi Hrvat a ko nije? Početak čega? Tražite novu guzicu da ližete nakon što ste skontali da na zapadu nemate prijatelja? Jeste li ikad pomislili da budete normalna nacija a ne konvertiti i podanici? Da odvojite svojih 24% i živite kao sve druge nacije na planeti sami sa sobom?
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|