HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 ožu 2025, 02:20.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Nekretnine u Hrvatskoj
PostPostano: 24 kol 2022, 16:06 

SarajkaDjevojka je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:
Pa ok, mora i agencija zaraditi.

Oguliše lijepo oni. Najbolje uz malo vještina za kućanske radove i onako porodicno o tome brinuti. I najisplativije. :whistling

Je ako si inače tu. Ako živiš npr u Mostaru i uzmeš nekretninu u Makarskoj, onda se ne isplati stalno tamo ovamo hodati.

1126 of 2558 - 44.02%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 24 kol 2022, 22:48 

krstjanin je napisao/la:
Sto se tice mora kuca je rupa bez dna. Pogotovo ako ce ti koristiti za mjesec dana ljetovanja. Kad sve saberes i oduzmes s tim parama koje ce ona progutati mozes ljetovati jednom godisnje (+obitelj) gdje zelis i da se ne brines ni o cemu.
Mislim da je najisplativije imati kucu u Istri gdje se moze dati agencijama na iznajmljivanje. Istra je po tom pitanju puno uredjenija od Dalmacije recimo

Ke ? Uništit će je vlaga u Dalmaciji ako stoji ?

Vrh

PostPostano: 25 kol 2022, 07:21 

BBC je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:
Sto se tice mora kuca je rupa bez dna. Pogotovo ako ce ti koristiti za mjesec dana ljetovanja. Kad sve saberes i oduzmes s tim parama koje ce ona progutati mozes ljetovati jednom godisnje (+obitelj) gdje zelis i da se ne brines ni o cemu.
Mislim da je najisplativije imati kucu u Istri gdje se moze dati agencijama na iznajmljivanje. Istra je po tom pitanju puno uredjenija od Dalmacije recimo

Ke ? Uništit će je vlaga u Dalmaciji ako stoji ?

Nece je unistiti vlaga. Hoce sol i bura... U kucu se uvjek mora ulagati plus dadzbine su velike... Najgori su mi oni koji imaju namjestaj od pokojne pratetke, zelene plocice iz drugog svjetskog rata i jos se zale da gosti izvoljevaju da trebaju biti zadovoljni itd...
Ako je koristis ti malo preko ljeta i sva rodbina treba to sve poplacati. Onda ta nesredjenost u drzavi gdje ti svako malo inspekcija dolazi na vrata tko ti je u kuci jer moras sve prijavljivati cak i vlastite roditelje, rodbinu itd... Meni je osobno uzimala previse para. Toliko da sada mogu kako sam napisao godisnje ici na ljetovanje gdje zelim (nisam vezan za nekretninu). Druga stvar zivaca. Ne moram traziti ko ce kucu odrzavati niti se ja o tome moram brinuti na godisnjem. Stan bi mozda bio laksi (iako su trosarine i za stan velike) osobno vise ne razmisljam o tome jer kazem za te pare radije ljetujes gdje zelis bez brige i vremena.
Ja sam vrlo jednostavno izracunao 50 godina puta 2000 eura je 100 000 eura za ljetovanje. U 50 godina ako ne zelis da ti kuca izgleda kao rusevina plus sve dadzbine, rezije itd. itd. morat ces dati 3 puta toliko. Kad sve to stavis na papir ako ne zivis u njoj i ne mozes je sam iznajmljivati i koristi ti samo za ljetovanje je sasvim neisplativo osim ako nisi milijunas

Vrh

PostPostano: 25 kol 2022, 08:31 

kuća na moru ti vrijedi ako si dugo u njoj. ako si tjedan dva, to je bačen novac.

ima ljudi koji budu po dva mjeseca, neki i više, i to se isplati.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 29 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1, 2

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 19 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: