|
|
Stranica: 223/288.
|
[ 7199 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dutch01
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 14:35 |
|
|
Šta šize onda toliko??
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 14:37 |
|
|
Ne znam detalje ali valjda im se imena ne dopadaju.
Campara nije po volji islamske politike ali u sustini nije mi jasno sta su ocekivali, da Cavara imenuje Abu Musu i Ibn Handalu sandalu za suce.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 14:42 |
|
|
Kažem ti ja, da je imenovan kakav hodža onda bi im bilo po volji.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 14:56 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Šta šize onda toliko?? Čampara sjedi u predsjedništvu Naroda i pravde (NiP) i veliki je problem za SDA. I nije samo to.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 14:58 |
|
|
novem je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Šta šize onda toliko?? Čampara sjedi u predsjedništvu Naroda i pravde (NiP) i veliki je problem za SDA. I nije samo to. Odlična ideja dovesti NiP u ustavni sud, bravo Čavara. Bakir okovan.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1016 of 2558 - 39.72%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:03 |
|
|
Nismo mogli imenovati još kakvog babinog u muslimansku kvotu?
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:08 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: Nismo mogli imenovati još kakvog babinog u muslimansku kvotu? Kakve koristi, babini nemaju dovoljnu podršku među muslimanima. Samo bi se grupirali kao ugroženi. NiP je već solidna alternativa SDA. Guramo snage koje su za suživot.
1016 of 2558 - 39.72%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:10 |
|
|
Neće ovaj prijedlog proći
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:11 |
|
|
Blokirat ćete Federaciju? Oh ne!
1016 of 2558 - 39.72%
|
|
Vrh |
|
|
PCM
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:14 |
|
|
Neka je loptica prebačena. Pa nek sad “delaju” i neka Schmidt dijeli packe skupa s US Embassy.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:15 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Neće ovaj prijedlog proći Pa do kada mislite blokirati Federaciju? Dosta više!
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:16 |
|
|
Muslimani ne vole ovu državu, ne daju joj da ide napred. Samo blokiraju.
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:19 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Blokirat ćete Federaciju? Oh ne! Ja ba a stranci kreteni pa ne znaju kakav je plan po srijedi. De ba mani šuplje. Uz NIP i SNSD vaši planiraju kontrolisati Ustavni sud FBiH. Naravno da samo idiot ovo može podržat. A vi mislite kako će loptica preći u naše polje. Ne pita se samo Čavara, zašto nije tražio mišljenje od dva potpredsjednika prije slanja prijedloga? Ovo nije zajednički dogvor, nego ja predložim a vi usvojite. Manite tih sranja.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:19 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21249 Lokacija: među zvijezdama
|
sokacveseli je napisao/la: Nismo mogli imenovati još kakvog babinog u muslimansku kvotu? Pa dosta što je „ostali“ iz bošnjačke kvote opozicija. Da bi se stvorio raskol, a ne što je Čavara trazio Bošnju za Kompromiss. Jer su NiP-ovci openenti SDA. A ovo dvoje drugih su SDA. Sad bi ti i Elviru Babinu ubacivao. I ne samo ti. Nego je ovo ogledan primjer kako fercera „ideja suzivota“ po zamisli HDZ-a i Čavare. Razvali i blokiraj. Trazi asa iz bošnjačkog korpusa spremnog da zarad stranačke netrepeljivosti sjebe nacionalne interese sopstvenog naroda. A protivite se Platformama, oduzimanju DN i napadajima na vaseg „legitimnog“ člana presjedništva. No sjecikesaški ste spremni na sve prevare pa i najsitnije moguce, da bi opstrirali i blokirali drage nase JDZ-njare i federalni „partneri“
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:20 |
|
|
sokacveseli je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Neće ovaj prijedlog proći Pa do kada mislite blokirati Federaciju? Dosta više! Jedno 8 godina, dok vas ne odseli još 150 hiljada. Malo mi da kočimo procese.
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:22 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Nismo mogli imenovati još kakvog babinog u muslimansku kvotu? Pa dosta što je „ostali“ iz bošnjačke kvote opozicija. Da bi se stvorio raskol, a ne što je Čavara trazio Bošnju za Kompromiss. Jer su NiP-ovci openenti SDA. A ovo dvoje drugih su SDA. Sad bi ti i Elviru Babinu ubacivao. I ne samo ti. Nego je ovo ogledan primjer kako fercera „ideja suzivota“ po zamisli HDZ-a i Čavare. Razvali i blokiraj. Trazi asa iz bošnjačkog korpusa spremnog da zarad stranačke netrepeljivosti sjebe nacionalne interese sopstvenog naroda. A protivite se Platformama, oduzimanju DN i napadajima na vaseg „legitimnog“ člana presjedništva. No sjecikesaški ste spremni na sve prevare pa i najsitnije moguce, da bi opstrirali i blokirali drage nase JDZ-njare i federalni „partneri“ Ako sam dobro razumeo, to znači da je Čampara nelegitiman? Ko si ti da odlučuješ o tome ko je legitimni Bošnjak
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:22 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Blokirat ćete Federaciju? Oh ne! Ja ba a stranci kreteni pa ne znaju kakav je plan po srijedi. De ba mani šuplje. Uz NIP i SNSD vaši planiraju kontrolisati Ustavni sud FBiH. Naravno da samo idiot ovo može podržat. A vi mislite kako će loptica preći u naše polje. Ne pita se samo Čavara, zašto nije tražio mišljenje od dva potpredsjednika prije slanja prijedloga? Ovo nije zajednički dogvor, nego ja predložim a vi usvojite. Manite tih sranja. Ma glupi i licemjerni pokušaj. Koji je i malo djete skuzilo. Plus i da prodje, no neće, NiP ne smije koalirati sa osovinom Čović / Dodik. Smijesno.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:24 |
|
|
sev je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa dosta što je „ostali“ iz bošnjačke kvote opozicija. Da bi se stvorio raskol, a ne što je Čavara trazio Bošnju za Kompromiss. Jer su NiP-ovci openenti SDA. A ovo dvoje drugih su SDA. Sad bi ti i Elviru Babinu ubacivao. I ne samo ti. Nego je ovo ogledan primjer kako fercera „ideja suzivota“ po zamisli HDZ-a i Čavare. Razvali i blokiraj. Trazi asa iz bošnjačkog korpusa spremnog da zarad stranačke netrepeljivosti sjebe nacionalne interese sopstvenog naroda. A protivite se Platformama, oduzimanju DN i napadajima na vaseg „legitimnog“ člana presjedništva. No sjecikesaški ste spremni na sve prevare pa i najsitnije moguce, da bi opstrirali i blokirali drage nase JDZ-njare i federalni „partneri“ Ako sam dobro razumeo, to znači da je Čampara nelegitiman? Ko si ti da odlučuješ o tome ko je legitimni Bošnjak Gdje ja to tvrdim? Ja tvrdim da ne Čampara, nego lično Faraon ne bi smio koalirati protiv interesa bošnjačkog naroda. Čak i da nekim čudom ostane sve kako nastavnik likovnog Čavara zamislio.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak_007
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:26 |
|
|
Ma pregovaraju nam da ih hoćemo majorizovati i zavladati FBiH a isto pokušavaju. Pa neće ići drugovi. Onda ćemo se ćerati ako ćete tako
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:26 |
|
|
novem je napisao/la: Pošto će ovi blokirati, neka se oni pravdaju Schmidtu. Nemaju zašto blokirati, osim naravno islamizma, odnosno sve je po propisima, ubaci imena u google i narihtaj rezultate za dvije, tri, četiri godine unazad, sva četiri imena su odavno poznata kao najbolje ocijenjena od VSTV-a i odavno se vrte u opticaju za imenovanje. Odličan potez Čavare u pravo vrijeme. Sada Schmidt mora izvršiti svoj dio obećanja i vratiti Federaciju na Washington. Mi smo se "razoružali", sada više nemamo nikakvih poluga u Federaciji za blokiranje, Ustavni Sud je formiran i on odlučuje o vitalnom nacionalnom interesu. Ukoliko bi se sada otišlo u izborni proces, odnosno izbor delegata u Dom Naroda po neustavnom izbornom zakonu, mora se ići na formiranje samouprave koju će Mostar i Zagreb braniti i oružjem ako treba, što vrlo vjerojatno neće biti potrebno, puno potrebnija bi bila financijska i institucionalna pomoć. Međutim sumnjam da bi MZ išla na razbijanje FBiH (pa tako i BiH) i pustila Iran i Rusiju u srce Europe, tako da vrlo vjerojatno Schmidt uvodi reda.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:29 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Ma pregovaraju nam da ih hoćemo majorizovati i zavladati FBiH a isto pokušavaju. Pa neće ići drugovi. Onda ćemo se ćerati ako ćete tako Ovim jadnim pokušajem ubacivanja NiP-a iz reda „ostalih“ najbolje su pokazali svoje licemjerje. Zato zauzimaj DN. I treba ici do kraja. Nastavnik likovnog nam je upravo demonstiraral svu „dobronamjernost“ HDZ. Ako ih ne posaljemo na politicku marginu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
sokacveseli
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:29 |
|
|
Šporet je napisao/la: novem je napisao/la: Pošto će ovi blokirati, neka se oni pravdaju Schmidtu. Nemaju zašto blokirati, osim naravno islamizma, odnosno sve je po propisima, ubaci imena u google i narihtaj rezultate za dvije, tri, četiri godine unazad, sva četiri imena su odavno poznata kao najbolje ocijenjena od VSTV-a i odavno se vrte u opticaju za imenovanje. Odličan potez Čavare u pravo vrijeme. Sada Schmidt mora izvršiti svoj dio obećanja i vratiti Federaciju na Washington. Mi smo se "razoružali", sada više nemamo nikakvih poluga u Federaciji za blokiranje, Ustavni Sud je formiran i on odlučuje o vitalnom nacionalnom interesu. Ukoliko bi se sada otišlo u izborni proces, odnosno izbor delegata u Dom Naroda po neustavnom izbornom zakonu, mora se ići na formiranje samouprave koju će Mostar i Zagreb braniti i oružjem ako treba, što vrlo vjerojatno neće biti potrebno, puno potrebnija bi bila financijska i institucionalna pomoć. Međutim sumnjam da bi MZ išla na razbijanje FBiH (pa tako i BiH) i pustila Iran i Rusiju u srce Europe, tako da vrlo vjerojatno Schmidt uvodi reda. Mene iznenađuju potezi SDA, ludi su i nekontrolirani. Nisam više toliko uvjeren na mirno razriješenje. Sve u svemu lijepo napisano. SarajkaDjevojka je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Nismo mogli imenovati još kakvog babinog u muslimansku kvotu? Pa dosta što je „ostali“ iz bošnjačke kvote opozicija. Da bi se stvorio raskol, a ne što je Čavara trazio Bošnju za Kompromiss. Jer su NiP-ovci openenti SDA. A ovo dvoje drugih su SDA. Sad bi ti i Elviru Babinu ubacivao. I ne samo ti. Nego je ovo ogledan primjer kako fercera „ideja suzivota“ po zamisli HDZ-a i Čavare. Razvali i blokiraj. Trazi asa iz bošnjačkog korpusa spremnog da zarad stranačke netrepeljivosti sjebe nacionalne interese sopstvenog naroda. A protivite se Platformama, oduzimanju DN i napadajima na vaseg „legitimnog“ člana presjedništva. No sjecikesaški ste spremni na sve prevare pa i najsitnije moguce, da bi opstrirali i blokirali drage nase JDZ-njare i federalni „partneri“ Totalno ste odlijepili od stvarnosti.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:30 |
|
|
Bošnjak_007 je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Blokirat ćete Federaciju? Oh ne! Ja ba a stranci kreteni pa ne znaju kakav je plan po srijedi. De ba mani šuplje. Uz NIP i SNSD vaši planiraju kontrolisati Ustavni sud FBiH. Naravno da samo idiot ovo može podržat. A vi mislite kako će loptica preći u naše polje. Ne pita se samo Čavara, zašto nije tražio mišljenje od dva potpredsjednika prije slanja prijedloga? Ovo nije zajednički dogvor, nego ja predložim a vi usvojite. Manite tih sranja. Ti si za zajednički dogovor? Mogao bi te Bakir proglasiti izdajnikom.
1016 of 2558 - 39.72%
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: sokacveseli je napisao/la: Nismo mogli imenovati još kakvog babinog u muslimansku kvotu? Pa dosta što je „ostali“ iz bošnjačke kvote opozicija. Da bi se stvorio raskol, a ne što je Čavara trazio Bošnju za Kompromiss. Jer su NiP-ovci openenti SDA. A ovo dvoje drugih su SDA. Sad bi ti i Elviru Babinu ubacivao. I ne samo ti. Nego je ovo ogledan primjer kako fercera „ideja suzivota“ po zamisli HDZ-a i Čavare. Razvali i blokiraj. Trazi asa iz bošnjačkog korpusa spremnog da zarad stranačke netrepeljivosti sjebe nacionalne interese sopstvenog naroda. A protivite se Platformama, oduzimanju DN i napadajima na vaseg „legitimnog“ člana presjedništva. No sjecikesaški ste spremni na sve prevare pa i najsitnije moguce, da bi opstrirali i blokirali drage nase JDZ-njare i federalni „partneri“ Platforma pod vodstvom HDZa, za bolju i sretniju BiH. Sviđa mi se.
1016 of 2558 - 39.72%
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 15:32 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Bošnjak_007 je napisao/la: Ja ba a stranci kreteni pa ne znaju kakav je plan po srijedi. De ba mani šuplje. Uz NIP i SNSD vaši planiraju kontrolisati Ustavni sud FBiH. Naravno da samo idiot ovo može podržat. A vi mislite kako će loptica preći u naše polje. Ne pita se samo Čavara, zašto nije tražio mišljenje od dva potpredsjednika prije slanja prijedloga? Ovo nije zajednički dogvor, nego ja predložim a vi usvojite. Manite tih sranja. Ti si za zajednički dogovor? Mogao bi te Bakir proglasiti izdajnikom. Moze. Ali da idemo redosöijedom. Kirba, Mile, Čho? Ne? Po brojnosti. I istovremeno!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|