|
|
Stranica: 18/56.
|
[ 1387 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 23:35 |
|
|
JNA je napisao/la: Ma ništa dok se ne zasadi šljiva i ispeče rakija... :) Mir, zelenilo, vazduh... Jos kad tehnologija malo odmakne, pa solarni paneli, preciscivaci vode I sl. Samoodrzivo domacinstvo 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 25 kol 2022, 23:37 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: JNA je napisao/la: Ma ništa dok se ne zasadi šljiva i ispeče rakija... :) Mir, zelenilo, vazduh... Jos kad tehnologija malo odmakne, pa solarni paneli, preciscivaci vode I sl. Samoodrzivo domacinstvo  Zajebi ti to. Nema leb od poljoprivredu. Ponesi si ti američku penziju sas tebe, a poljoprivreda kao hobi je ok, to da.. :) .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
| Vrh |
|
 |
|
belky
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 09:20 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 10:47 |
|
|
|
Taj video je star i imaš crnogorske zastave na vozilima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 13:41 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
JNA je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A Knin? Zar nije dogodine u Kninu? A 2024 u Bugojnu? E jebiga sad!
Pa ne mogu ja sve naše planove da ti otkrivam. Za to postoji SANU memorandum treći serijal, epizoda šest.. :) . Vrtiš Saricu tko malu bebicu sa dudom cuclom. Ne si human i gentlmen. 
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 13:44 |
|
|
dudu je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sad si me razočarao. Ni Knin niste vratili još. A onećavali ste sve od Oluje. Do godine u Kninu! Ako tom brzinom budete kolEvku vraćali moraćete Tiranu napasti. Jer Kosovo ce bit deo albanskog svEta.  čuj ni Knin? pa lakše im je vratiti istodobno Prizren i Sarajevo nego Knin.  Točno. HV je gigant spram ova 2 muja liputance.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
| Vrh |
|
 |
|
K..M
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 13:46 |
|
|
JNA je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Sad si me razočarao. Ni Knin niste vratili još. A onećavali ste sve od Oluje. Do godine u Kninu! Ako tom brzinom budete kolEvku vraćali moraćete Tiranu napasti. Jer Kosovo ce bit deo albanskog svEta.  Pa nismo mi narod nastao pre 30 godina u nekom hotelu. Čitava večnost je iza nas a i pred nama. Stvarali smo i gubili carstva. Oslobadjali i sebe i druge. Šta je 20-30 godina za nas? Samo tren u našoj istoriji.. :) . Samo izmišljeni misle da se muve vataju u niskom letu. 30 g je treptaj oka za povjest . Nemanjići su skoro 200 g gradili do Dulovog carstva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Viljuska
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 14:05 |
|
|
Nema dogovora oko registarskih oznaka/lk"Juče sam se sreo sa komandantom Kfora Kajarijem, sa našom policijom i Eulexom. Barikade nisu rešenje. Postoji državni mehanizam koji će reagovati to nije samo policija, nego i specijalne policijske snage, i niko ne može zaustaviti specijalnu policiju da dođe na sever. Sever Kosova je deo Kosova, nalazi se na Kosovu i nikada nije bilo više vladavine prava na severu Kosova nego sada", kazao je Kurti. https://www.kosovo-online.com/vesti/pol ... -kosova-25И уколико неко не заустави овог човека, он ће од читавог региона направити буре барута јер је спреман на све. Београд ће учинити све да сачува мир, али неће допустити прогон и насиље над српским народом на Косову и Метохији!", поручио је Петковић, а наводи се у саопштењу Канцеларије за КиМ. https://www.rts.rs/page/stories/ci/stor ... ovic-.htmlNovosti: Trideset pripadnika specijalne policije sa "hamerom" i buldožerom kod Zubinog Potoka https://www.kosovo-online.com/vesti/pol ... od-zubinog
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Viljuska
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 14:17 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Svarog
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 14:29 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10294 Lokacija: Banja Luka
|
dudu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Pravilno je trebalo biti "tjerali odande" nije sigurno u Kninu snimio još je slađe, on je iz poddinarskih livanjskih sela.  Ne pretjeruj sa slađenjem , nije zdravo Čašu meda jošt niko ne popi, što je čašom žuči ne zagrči; Vladika Njegoš
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 14:35 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22080 Lokacija: među zvijezdama
|
K..M je napisao/la: dudu je napisao/la: čuj ni Knin? pa lakše im je vratiti istodobno Prizren i Sarajevo nego Knin.  Točno. HV je gigant spram ova 2 muja liputance. Ja idem kronološki slikedeći srpska obećanja. Vidiš ti ovo graničara, odrodio se lik totalno. Kao da nije Srbin. Kaze neki dan, da su Srbi iz Srbije sve pizdarije započeli, a onda se izmakli u stranu i prodali RSK. A mobilizacija za Šumaku i „oslobodjenje srpskog naroda“ nikakvog odaziva nije imala. Zato, ajmo prvo Knin vratiti drugovi četnici! Za kralja i otadzbinu! Aleksa kordiniraj ovo, dezertere strEljaj po kratkom postupku!
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 14:38 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: K..M je napisao/la: Točno. HV je gigant spram ova 2 muja liputance. Ja idem kronološki slikedeći srpska obećanja. Vidiš ti ovo graničara, odrodio se lik totalno. Kao da nije Srbin. Kaze neki dan, da su Srbi iz Srbije sve pizdarije započeli, a onda se izmakli u stranu i prodali RSK. A mobilizacija za Šumaku i „oslobodjenje srpskog naroda“ nikakvog odaziva nije imala. Zato, ajmo prvo Knin vratiti drugovi četnici! Za kralja i otadzbinu! Aleksa kordiniraj ovo, dezertere strEljaj po kratkom postupku! TaHko, zna se (t)ko je poćeo rat... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 14:40 |
|
|
buenos aires je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ja idem kronološki slikedeći srpska obećanja. Vidiš ti ovo graničara, odrodio se lik totalno. Kao da nije Srbin. Kaze neki dan, da su Srbi iz Srbije sve pizdarije započeli, a onda se izmakli u stranu i prodali RSK. A mobilizacija za Šumaku i „oslobodjenje srpskog naroda“ nikakvog odaziva nije imala. Zato, ajmo prvo Knin vratiti drugovi četnici! Za kralja i otadzbinu! Aleksa kordiniraj ovo, dezertere strEljaj po kratkom postupku!
TaHko, zna se (t)ko je poćeo rat...  To kaze hrvatski Srbin. Glavom i bradom!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 14:45 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: K..M je napisao/la: Točno. HV je gigant spram ova 2 muja liputance. Ja idem kronološki slikedeći srpska obećanja. Vidiš ti ovo graničara, odrodio se lik totalno. Kao da nije Srbin. Kaze neki dan, da su Srbi iz Srbije sve pizdarije započeli, a onda se izmakli u stranu i prodali RSK. A mobilizacija za Šumaku i „oslobodjenje srpskog naroda“ nikakvog odaziva nije imala. Zato, ajmo prvo Knin vratiti drugovi četnici! Za kralja i otadzbinu! Aleksa kordiniraj ovo, dezertere strEljaj po kratkom postupku! Slab odziv je bio avnoizma tiotističkog tipa.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 14:46 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: K..M je napisao/la: Točno. HV je gigant spram ova 2 muja liputance. Ja idem kronološki slikedeći srpska obećanja. Vidiš ti ovo graničara, odrodio se lik totalno. Kao da nije Srbin. Kaze neki dan, da su Srbi iz Srbije sve pizdarije započeli, a onda se izmakli u stranu i prodali RSK. A mobilizacija za Šumaku i „oslobodjenje srpskog naroda“ nikakvog odaziva nije imala. Zato, ajmo prvo Knin vratiti drugovi četnici! Za kralja i otadzbinu! Aleksa kordiniraj ovo, dezertere strEljaj po kratkom postupku! Pa nismo ludi ko vi da ginemo uzalud. Kako nije uspela mobilizacija za Srpsku? Sećaš li se Arkana, Niških specijalaca, Užičkog korpusa, Škorpiona itd. itd. ili si već zaboravila? 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 14:56 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: buenos aires je napisao/la: TaHko, zna se (t)ko je poćeo rat...  To kaze hrvatski Srbin. Glavom i bradom! I hallal šiškama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 16:25 |
|
|
buenos aires je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
To kaze hrvatski Srbin. Glavom i bradom!
I hallal šiškama. Buenos molim te možeš li promijeniti avatar? Plaši me.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 17:32 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: buenos aires je napisao/la: I hallal šiškama.
Buenos molim te možeš li promijeniti avatar? Plaši me. Mogu se očešljat na drugu stranu. Take it or leave it.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 18:42 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 19:45 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ja idem kronološki slikedeći srpska obećanja. Vidiš ti ovo graničara, odrodio se lik totalno. Kao da nije Srbin. Kaze neki dan, da su Srbi iz Srbije sve pizdarije započeli, a onda se izmakli u stranu i prodali RSK. A mobilizacija za Šumaku i „oslobodjenje srpskog naroda“ nikakvog odaziva nije imala. Zato, ajmo prvo Knin vratiti drugovi četnici! Za kralja i otadzbinu! Aleksa kordiniraj ovo, dezertere strEljaj po kratkom postupku!
Pa nismo ludi ko vi da ginemo uzalud. Kako nije uspela mobilizacija za Srpsku? Sećaš li se Arkana, Niških specijalaca, Užičkog korpusa, Škorpiona itd. itd. ili si već zaboravila?  Znam da si glup. No toliko? I mene si iznenadio. Jedno su paravojne formacije tj psi rata. Arkanovci, Šešeljevci i ostala gamad. Drugo je student Miroslav iz Beograda vojni obveznik koji se javio na pozivu za mobilizaciju. Ili sredovječni Miladin zemljoradnik iz Vojvodine.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 19:50 |
|
|
|
.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 19:53 |
|
|
|
Jesu ušli na Kosovo? KolEvko eto vam četnika!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 19:58 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa nismo ludi ko vi da ginemo uzalud. Kako nije uspela mobilizacija za Srpsku? Sećaš li se Arkana, Niških specijalaca, Užičkog korpusa, Škorpiona itd. itd. ili si već zaboravila?  Znam da si glup. No toliko? I mene si iznenadio. Jedno su paravojne formacije tj psi rata. Arkanovci, Šešeljevci i ostala gamad. Drugo je student Miroslav iz Beograda vojni obveznik koji se javio na pozivu za mobilizaciju. Ili sredovječni Miladin zemljoradnik iz Vojvodine. Student i poljoprivrednik su za čuvanja straže. Posao rade profi likovi koje je Slobo poslao. Upali iz Srbije, riješili Istočnu Bosnu za par dana i lako je onda čuvati stražu. Student može da uči a poljoprivrednik da sadi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 19:58 |
|
|
|
Ući će kao Arkan u Bijeljinu.. :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 26 kol 2022, 20:10 |
|
|
JNA je napisao/la: Ući će kao Arkan u Bijeljinu.. :) A istrulio je matora drtina i crvi su se lijepo pogostili. Ako ima neko gore iznad, da je zabiljezio njegova zlodjela ima da mu gori do devetog koljena sve. I Veljko i Anastazija. I djeca njihove djece. A Ceca će da lozi u paklu dok joj se plastične sise i faca ne istope. Ni tebi kao obozavatelju Bog nece oprostiti. Vjernice na baterije!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|