HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 17 pro 2024, 12:38.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 2754 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 111  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: HŠK Zrinjski
PostPostano: 26 kol 2022, 00:25 

Ocekujem da gospodin Kabiri doda gas.

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 00:26 

HHerceg je napisao/la:
HusoBaznijek je napisao/la:
Top komentar:

Daj idućih 9

Jbg moraš prihvatiti realnost. Isto bi bilo da je neki naš klub fasovao. Vidjeli smo to mnogo puta, ima onih što pljuju a ima ih i što podržavaju. Naravno da oni što pljuju budu više primjećeni.

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 00:26 

dudu je napisao/la:
Gaugamela93 je napisao/la:
Od ovog komentara možda je jedino gluplji "opet smo velesila" ili "prilika 100 generacija" :aleale
Nepotrebno dizanje euforije (koje prelazi u patetiku) jako je kočilo i hrvatsku nogometnu repku. Šteta onog finala 2018...Tada se isto podigla patetična euforija, čak se prije finalne utakmice znao i program dočeka nogometaša. Umjesto da smo za prvih 11 tražili nekog svog Marca Materazzija koji je u stanju isprovocirati nekog francuskog igrača da dobije crveni karton.

zato za 3 mjeseca idemo po titulu. bome Hrvatske je nadišla te fatalističke pristupe, a i Dinamo, kad se sjetim nekad dinamovih tzv. povjesnih utakmica i posrtanja, bilo je dijagnoza biti dinamov navijač, a sad prođemo bez da trepneš, siguran sam da imamo i mentalnu snagu za drugi krug LP i da nećemo to smatrati nečim posebnim. iako, prije 3 godine smo ušli u 90. minuti s 2 gola prednosti protiv Shaktara s plasmanom u osminu finala LP i primimo 2 gola i završimo zadnji u grupi. ne znam kako sam to preživio na stadionu, u jednom trenu slaviš osminu, 3 min kasnije si primio 2 gola i ništa od svega. :zubati

Taj sahtar 2019, hr tur 2008 i ovo veceras su tri najgore utakmice koje sam gledao u zivotu. Nakon ovakvih utakmica pozelis da vise nikad ne pratis nogomet. Ne znam treba li mi ovaj stres u zivotu

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 00:29 

HHerceg je napisao/la:
Šteta za ispadanje pogotovo na ovakav način.
P.S. pogledjate komentare na klixu

Top komentar:
Citat:
Stvarno tragedija. Sve cestitke Zrinjskom iz Sarajeva
↑ 881
↓ 202

Još 3 top kometara

Skutori na aparatima
↑ 494
↓ 185

Sve dok nepriznaju drzavu i pljuju je, nikad za njih necu navijati. Nije mi ih zao nimalo.
↑ 330
↓ 69

U S T A Š E I ODOŠEEEEEE
↑ 223
↓ 46

https://www.klix.ba/sport/nogomet/muk-p ... /komentari
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zrinj ... /220825120

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 00:30 

HHerceg je napisao/la:
Daj idućih 9

Jbg moraš prihvatiti realnost. Isto bi bilo da je neki naš klub fasovao. Vidjeli smo to mnogo puta, ima onih što pljuju a ima ih i što podržavaju. Naravno da oni što pljuju budu više primjećeni.

Što onda takijaš sa top komentarom? :neznam

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 00:32 

PCM je napisao/la:
Ocekujem da gospodin Kabiri doda gas.

i on će se puniti mržnjom ovih dana kad pohvata sve na povratku iz Slovačke, a to je najjača emocija, nakon straha. :zubati

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 00:34 

Amiđa je napisao/la:
Robbie MO je napisao/la:
Nitko od antiHrvata na Twitteru ništa ne posta vec par sati.

Svi prate, grizu muda i navijaju protiv.

Tako je to kad si bitan.

Nisam ni znao da ste uopšte i igrali danas. Ali ste kurčeve sreće, ovako će vam na kraju biti i s nametanjem izbornog zakona po volji čovića. :D Bili ste se (kao i uvijek zaletili), na kraju po vas slijedilo bolno spuštanje. Ovako je slađe. De sad gledajte pod okriljem noći kako polupati prozore po radnjama u bošnjačkoj starogradskoj jezgri (po čemu je Mostar poznat, nije po soliterima u zapadnomostarskoj kotlini).

Haman na mrvama spavali. Nema Evrope dok je Sarajevo ne izbori!

Malekinušić i barišić panjevi teški.

Slovan zasluženo prošao dalje.

Čestitke bratu Bošnjaku Mustafiću, čujem da vam ga je uvalio i on s bijele toČke. :D

u ovakvu priliku se dolazi kroz put prvaka (champions path), s obzirom da sarajevo neće biti prvak dugi niz godina jedina šansa je da aleksander čeferin nametne bošnjački klub u skupinama nekog europskog natjecanja. kako su male šanse za takvo što, predlažem da se držite onog što vam ide - razbijanja kokosovih oraha glavom ili paraolimpijske odbojke (tu se rađa nova supersila, ukrajina. dakle radije kokosi)
što se utakmice tiče, mislio sam da su vremena kada je nogomet mogao izazvati promjenu raspoloženja iza mene. prevario sam se, osjećam mučninu u želucu. da se to opisati sa - semih senturk vol.2.

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 00:35 

Kad je zadnji put bošnjački klub igrao grupnu fazu nekog evropskog takmičenja?

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 00:42 

ZIX je napisao/la:
dudu je napisao/la:

i jedna i druga reprezentacija je Modrićeva, a sjećanje je kolektivno, svaki Hrvat koji iole prati nogomet zna di je bio i kako se osjeća o tom trenu. Rakitić je baš taj koji je zeznuo Tursku, sličan nepromišljen potez kao ovaj Barišić u 120. minuti, i onda 10 godina kasnije njih dvojica vode Hrvatsku do finala.

misliš da Brazilci neće imati traumu od Njemačke na svjetskom taman da se i idući put sastanu tek za 10 godina?

Ja samo kažem da smo uspjeli 2018. ne zbog iskustva iz 2008., koje je velika većina igrača doživjela u ulozi navijača. Koliko god to bilo kolektivno, ipak te više grize ako si sam igrao tu utakmicu pa i bio na klupi za rezerve, nego li ako si bio navijač. Osjećaš neku odgovornost, tebi bi na vrat išla eventualno medalja ili u ruke bi došao trofej. Ne nekom x navijaču
Modrić nas je odveo zajedno s Raketom do slave 2018. zbog njihovih vrhunskih klupskih karijera, u klubovima su naučili biti pobjednici na najvišoj razini, tu su razvili neoborivi pobjednički mentalitet. I zato su nas odveli do finala.

Mislim da to nije tocno. HR reprezentacija je kult, zasebna prica, kad steknes mentalitet pobjednicke ekipe onda igraci jednostavno se tome prilagode. Recimo ja kao dinamovac sam sinoc mirno sjedio i gledao produzetke, jer sam bio siguran da ce izvuc na kraju, a mozda je i manji je pritisak jer imas osiguranu EL. Prije 10-15 godina je to bilo nezamislivo. Strepio sam protiv nekih tamo albanaca. Ovo sto je veceras zrinjski dozivio dinamo je davno prosao. To nema veze s igracima. Recimo pranjic i dzeko su vrhunski igraci, ali kad obuku dres protektorata bih sve sto vidim su dva obicna luzera

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 00:46 

novovrijeme je napisao/la:
Top komentar:

Još 3 top kometara

Skutori na aparatima
↑ 494
↓ 185

Sve dok nepriznaju drzavu i pljuju je, nikad za njih necu navijati. Nije mi ih zao nimalo.
↑ 330
↓ 69

U S T A Š E I ODOŠEEEEEE
↑ 223
↓ 46

https://www.klix.ba/sport/nogomet/muk-p ... /komentari
https://www.klix.ba/sport/nogomet/zrinj ... /220825120

Realno, ovaj treći komentar više duhovit nego uvredljiv :zubati

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 00:57 

Ja bih možda i čestitao ali stvarno me boli qrac, i za taj koeficijent i ostalo.

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 01:18 

sev je napisao/la:
Kad je zadnji put bošnjački klub igrao grupnu fazu nekog evropskog takmičenja?

Šta će oni igrat, oni mogu na male od 3 do 6. Kompleksaši. Sad će svjetsko, ja ću navijat za svoje a oni protiv. Vječni luzeri i kompleksaši, ništa svoje nemaju. Ukrali bi nam i reprezentaciju da mogu pa bi rekli od bogumila :zubati Ma jadnici.

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 07:33 

mirusvijetu je napisao/la:
Ja bih možda i čestitao ali stvarno me boli qrac, i za taj koeficijent i ostalo.

Ljudi koji su kacali slike Madsa mikelsena nakon oskara se sada nasli uvrijeđeni, ma hajde. Nisu valjda ocekivali da tugujemo s njima ne kontam.

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 08:06 

Zrinjski će nakon ovoga uvećati broj fanova i pratitelja van Mostara.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 11:48 

Robbie MO je napisao/la:
Zrinjski će nakon ovoga uvećati broj fanova i pratitelja van Mostara.

Zrinjski će nakon ovog porasti u svakom smislu, i u broju navijača, ojačati financijski, igrački itd. Zrinjski postaje za klasu veći klub. :palacgore1

Robbie, ne znam koliko ti pratiš nogomet, ja baš i ne, i na ovo gledam samo kao na bilo koji udruženi ljudski poduhvat. :zubati S te strane gledajući, Zrinjski napreduje u svakom pogledu, prelazi na viši nivo i u idućem periodu možemo očekivati da se uspoređuje sa odgovarajućim klubovima . Ok, neću reći sa Dinamom, ali ide se u pravom smjeru. :palacgore1

1048 of 2558 - 40.97%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 13:40 

Zrinjski će ove sezone pokupovati sve igrače.

IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 13:43 

Nakon što osvoji ligu prvaka ove sezone, Modrić se vraća u Zrinjski da u najdražem klubu odigra završne sezone karijere

2021. Katolika prema Crkvi 344 639

344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 15:42 

Stvarno tuga, ovo me je pogodilo više nego ispadanje Hrvatske od Turske u četvrtfinalu Eura.
Užasan peh, od povijesnog rezultata su nas je dijelile sekunde.
Pratio utakmicu na stadionu i mogu vam reći da je bilo više od 3000 navijača.

Svaka čast Jakiroviću i ekipi, bila je ovo borba Davida i Golijata, pa samo jedan igrač Slovana ima plaću kao cijela prva ekipa Zrinjskog.

Nema predaje, nadam se da će se nastaviti projekt, treba zacrtati ulazak u skupinu europskog natjecanja kao cilj, srediti stadion da zadovoljava 4. kategoriju i dovesti koje strano pojačanje.

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 15:54 

Bilo je njih dosta i u samom Mostaru.

1048 of 2558 - 40.97%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 16:26 

Fali iskustvo, zadnja minuta trčati u kontru i driblati umjesto da se trči prema korneru i ukopa.
Na isti način smo popušili gol protiv Turske.
Umjesto da se lopta spusti na zemlju i smiri igra ide se na duga ubacivanje prema naprijed.

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 16:33 

ovo je tek početak

2021. Katolika prema Crkvi 344 639

344 639 + 24,1% + 1,57% koji nisu Katolici = 434 411 HRVATA

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 16:46 

Zavisi šta se zacrta kao prioritet, ovo je bila prilika generacije, tko zna kad će se ukazati ovakva prilika i sve poklopiti.
Tko zna hoćemo li imati ovakvu priliku u narednih 5-6 godina, ne samo Zrinjski nego bilo koji klub iz BiH.

Još veća žalost nakon ždrijeba, imali bi čak šansu i tu proći pored Litvanaca i Armenaca.

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 16:54 

Zrinjskom je ovo najveći uspjeh do sada ali daleko od toga da se može nazvati uspjeh.
Pretjerujete sa nekakvim uzletima i novim počecima. Grupna faza bi bila baš ono upoznavanje
sa Zrinjskim na euro sceni kao sa novim faktorom. Još treba do te faze.

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 17:09 

i_jopet je napisao/la:
Zrinjskom je ovo najveći uspjeh do sada ali daleko od toga da se može nazvati uspjeh.
Pretjerujete sa nekakvim uzletima i novim počecima. Grupna faza bi bila baš ono upoznavanje

Ovo jasno treba označiti kao neuspjeh i zacrtati jasan cilj ulazak u grupnu fazu, samo tako možeš naprijed.

Vrh

PostPostano: 26 kol 2022, 17:24 

daramo je napisao/la:
i_jopet je napisao/la:

Ovo jasno treba označiti kao neuspjeh i zacrtati jasan cilj ulazak u grupnu fazu, samo tako možeš naprijed.

Tako je, podignut ljestvicu i reći kako je to novo normalno.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 2754 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60 ... 111  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: