|
|
Stranica: 226/288.
|
[ 7199 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 16:52 |
|
|
Citat: Čavara je je svoj dokument nazval “odluka o imenovanju”, a ne prijedlogom koji dostavlja na saglasnost potpredsjednicima Federacije BiH Koje šamaranje.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 16:56 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
crni_bombarder je napisao/la: Inace, Marinko udara ba-lije njihovim oruzjem, jednako tako kako Sejdo i Dzafer konzultiraju Dodika kod odluka predsjednistva, tako i on konzultira hala srbina i bal-inkuru.
Karma je kazu ... cudo :)) Jeste. Sefko se obraca islamskom brastvu a Dodo otvara benzinsku pumpu. LOL
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 16:57 |
|
|
novem je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Muslimani često kukaju kako su zbijeni i nedostaje im prostora. Očito Trokut ima veliki višak stanovnika. Sad se i taj problem vrlo brzo rješava. Hvala Njemačka, imat će muslimani viška teritorija. Vidiš da im ni redovi nisu zbijeni. Raširili se ko ljudi a kukaju da im je usko. Filozofsko pitanje, je li red mali, ili je ambasada velika?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1016 of 2558 - 39.72%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 16:57 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 21277 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 3
|
novem je napisao/la: Citat: Čavara je je svoj dokument nazval “odluka o imenovanju”, a ne prijedlogom koji dostavlja na saglasnost potpredsjednicima Federacije BiH Koje šamaranje. Bogami nastavnik oštro. Ako ne odgovore, prodali su! Valjda ima neki protokol.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:00 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: novem je napisao/la: Vidiš da im ni redovi nisu zbijeni. Raširili se ko ljudi a kukaju da im je usko.
Filozofsko pitanje, je li red mali, ili je ambasada velika? Uzmi prozore kao mjerilo.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:00 |
|
|
novem je napisao/la: JNA je napisao/la: Ovaj skroz zadnji u koloni drži ruke u džepove, malo se udaljio i razmišlja... Vidi red koliki je, da li da dodjem sutra? -Ali i sutra će biti ovako. Svaki dan je ovako.. Svaki, svaki... mujoegzodus. Ne znam kako im je kad pada kiša? Bilo bi ok da im gradonačelnica napravi neke nadstrešnice. Pokisnuće ljudi kao miševi, a treba Bosnu pamtiti po dobru.. :) .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:01 |
|
|
JNA je napisao/la: novem je napisao/la: Svaki, svaki... mujoegzodus.
Ne znam kako im je kad pada kiša? Bilo bi ok da im gradonačelnica napravi neke nadstrešnice. Pokisnuće ljudi kao miševi, a treba Bosnu pamtiti po dobru.. :) . Vidiš da imaju. I rasvjetu.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:01 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Imenovanje za završeno. Pa sto onda ovaj kenja o krivnji, ako je gotovo. I da bi njega i koleginicu mogli optuziti. SDA-kenjare i NiP su namjerno prepustile ovo. Nema drugog pojasnjenja. A seru i pravdaju se. Moraju se pravdati inače će ih islamisti proglasiti izdajnicima.
1016 of 2558 - 39.72%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:03 |
|
|
novem je napisao/la: JNA je napisao/la:
Ne znam kako im je kad pada kiša? Bilo bi ok da im gradonačelnica napravi neke nadstrešnice. Pokisnuće ljudi kao miševi, a treba Bosnu pamtiti po dobru.. :)
.
Vidiš da imaju. I rasvjetu. Slabo je to. Treba neka tendica plus. Kad dune vetar iskosa pokisnuće im bokovi.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:03 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa sto onda ovaj kenja o krivnji, ako je gotovo. I da bi njega i koleginicu mogli optuziti. SDA-kenjare i NiP su namjerno prepustile ovo. Nema drugog pojasnjenja. A seru i pravdaju se.
Moraju se pravdati inače će ih islamisti proglasiti izdajnicima. Propasti će mu halal cerftifikat.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Pa sto onda ovaj kenja o krivnji, ako je gotovo. I da bi njega i koleginicu mogli optuziti. SDA-kenjare i NiP su namjerno prepustile ovo. Nema drugog pojasnjenja. A seru i pravdaju se.
Moraju se pravdati inače će ih islamisti proglasiti izdajnicima. Cudno je da se i protokol zaobisao. Cak i prijedlog. I da sam nastavnik likovnog izgleda oštampao sve to i udario pečat. Smije se to tako?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:05 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Moraju se pravdati inače će ih islamisti proglasiti izdajnicima.
Cudno je da se i protokol zaobisao. Cak i prijedlog. I da sam nastavnik likovnog izgleda oštampao sve to i udario pečat. Smije se to tako? Vjerojatno se bojao da bi Dunović mogao blokirati Federaciju. I meni je sumnjiv.
1016 of 2558 - 39.72%
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:07 |
|
|
Ovaj degen okreće vola na raznju sa svestenicima i otvara benzinsku. Cavara se proglasio faraonom. A onog kretencine Bakira nigdje. Sefko nesto ko malo raducka. Dodo je pobjednik tjedna kad su nasi politicari u pitanju. [/quote]
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:10 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Cudno je da se i protokol zaobisao. Cak i prijedlog. I da sam nastavnik likovnog izgleda oštampao sve to i udario pečat. Smije se to tako?
Vjerojatno se bojao da bi Dunović mogao blokirati Federaciju. I meni je sumnjiv. HDZ-njare do sada blokirale i odjednom se Čavara boji da bi Dunović sam ustao? Okle mu taj patriotski naboj? Naduvao se bojica? Meni sve ovo liči na upad. Krsenje ustava, zakona o pravilniku i zaobilazenje svjesno procedure.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovaj degen okreće Vila sa svestenicima i otvara benzinsku. Cavara se proglasio faraonom. A onog kretencine Bakira nigdje. Dodo je pobjednik tjedna kad su nasi politicari u pitanju. [/quote] Matere mi vi ne kontate ništa. Ne kaže se za džabe glup ko Bosanac. Šta misliš, zašto se Šmit ne bavi Dodikom? Čovek radi isto što i novovrijeme. Pokušava da i vama i Zapadu pokaže kako su Srbi divlji i kako sa Republikom Srpskom nema suživota. Igra na onu karikaturalnu sliku Srba iz CNN-a iz 1993. A vi se lepite ko muva za *** i vičete "da, da, jesu Srbi takvi" i još vučete ove briselske ćate za rukav da im pokažete kakvi su Srbi. Pametnije ćate skontale igru, a gluplje razmišljaju da ako Srbi već jesu takvi, onda možda i treba razdružiti BiH.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Vjerojatno se bojao da bi Dunović mogao blokirati Federaciju. I meni je sumnjiv.
HDZ-njare do sada blokirale i odjednom se Čavara boji da bi Dunović sam ustao? Okle mu taj patriotski naboj? Naduvao se bojica? Meni sve ovo liči na upad. Krsenje ustava, zakona o pravilniku i zaobilazenje svjesno procedure. Ne brini, uvjeravam te da je sve u redu.
1016 of 2558 - 39.72%
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:15 |
|
|
Sarajka želi sve najbolje Srbima. Brine se za Srbe svim srcem. Rasplako sam se sad.
Ni sami o sebi ne znamo tako da se brinemo.. :)
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:16 |
|
|
sev je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Ovaj degen okreće Vila sa svestenicima i otvara benzinsku. Cavara se proglasio faraonom. A onog kretencine Bakira nigdje. Dodo je pobjednik tjedna kad su nasi politicari u pitanju. Citat: Matere mi vi ne kontate ništa. Ne kaže se za džabe glup ko Bosanac. Šta misliš, zašto se Šmit ne bavi Dodikom? Čovek radi isto što i novovrijeme. Pokušava da i vama i Zapadu pokaže kako su Srbi divlji i kako sa Republikom Srpskom nema suživota. Igra na onu karikaturalnu sliku Srba iz CNN-a iz 1993. A vi se lepite ko muva za *** i vičete "da, da, jesu Srbi takvi" i još vučete ove briselske ćate za rukav da im pokažete kakvi su Srbi. Pametnije ćate skontale igru, a gluplje razmišljaju da ako Srbi već jesu takvi, onda možda i treba razdružiti BiH. [/quote] Tvoja teorija i onog debila novovrijeme bi bila izvediva, da RS nije u Eu i interesnoj zoni USA. Da ste komadic neke bivse ruske republike zbog koje se ne bi niko zajebavao i ulazip u sukob s ludim Putinom. No vi niste nista od toga. Prptektorat medjunarodne zajednice koju MZ odrzava na aparatima. RS i njen opstanak ne finansira Srbija. Tako da ta tvoja teorija je beskorisna. Kao i tvoj forumski opus. O novovremenu ne zelim trositi rijeci. Retard. Ako ga neko placa za botovanje gluplji je od njega.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:17 |
|
|
JNA je napisao/la: Sarajka želi sve najbolje Srbima. Brine se za Srbe svim srcem. Rasplako sam se sad.
Ni sami o sebi ne znamo tako da se brinemo.. :) I najvećeg seljaka iz Pirota je malo blam ovog krkana. Priznaj!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: sev je napisao/la: Citat: Matere mi vi ne kontate ništa. Ne kaže se za džabe glup ko Bosanac. Šta misliš, zašto se Šmit ne bavi Dodikom? Čovek radi isto što i novovrijeme. Pokušava da i vama i Zapadu pokaže kako su Srbi divlji i kako sa Republikom Srpskom nema suživota. Igra na onu karikaturalnu sliku Srba iz CNN-a iz 1993. A vi se lepite ko muva za *** i vičete "da, da, jesu Srbi takvi" i još vučete ove briselske ćate za rukav da im pokažete kakvi su Srbi. Pametnije ćate skontale igru, a gluplje razmišljaju da ako Srbi već jesu takvi, onda možda i treba razdružiti BiH. Tvoja teorija i onog debila novovrijeme bi bila izvediva, da RS nije u Eu i interesnoj zoni USA. Da ste komadic neke bivse ruske republike zbog koje se ne bi niko zajebavao i ulazip u sukob s ludim Putinom. No vi niste nista od toga. Prptektorat medjunarodne zajednice koju MZ odrzava na aparatima. RS i njen opstanak ne finansira Srbija. Tako da ta tvoja teorija je beskorisna. Kao i tvoj forumski opus. O novovremenu ne zelim trositi rijeci. Retard. Ako ga neko placa za botovanje gluplji je od njega.[/quote] Zašto bi MZ održavala Srpsku na aparatima? Koji joj je interes za tako nešto?
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: JNA je napisao/la: Sarajka želi sve najbolje Srbima. Brine se za Srbe svim srcem. Rasplako sam se sad.
Ni sami o sebi ne znamo tako da se brinemo.. :) I najvećeg seljaka iz Pirota je malo blam ovog krkana. Priznaj! Dodika obožavam. Jebe vas kao sanske koze.. .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:22 |
|
|
JNA je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: I najvećeg seljaka iz Pirota je malo blam ovog krkana. Priznaj! Dodika obožavam. Jebe vas kao sanske koze.. . Svudjelo ti se sto sam poslala Nebulu? Ja cijelo vrijeme tvrdim da je tvoja sklonost ja zenama upitna. Dobro da si priznao. Nije znaci homoseksualnost? Ma kul. Sve. Ćao :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
sev
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:24 |
|
|
Ma Piroćanac se loži na tebe, vole Piroćanci vatrene Amazonke koje ne moš obuzdat. Što više udaraš po Dodiku i Srbima, on te više želi.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:24 |
|
|
A turadija je kao osmislila haldonski kolajder ? Zbog 350 CNN-ovih priloga je tvorac nacije iz Holidej in-a svojeručno potpisao 49%, iako su Srbi i tada maltene bili u NATO okruženju. Umjesto da ga proglase debilom i posthumno mu oduzmu poslovnu sposobnost zbog potpisa, oni mu zbog "zasluga" klanjaju namaze na Kovačima Dokaz da su debilniji i od njega.
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 24 kol 2022, 17:27 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Svudjelo ti se sto sam poslala Nebulu? Ja cijelo vrijeme tvrdim da je tvoja sklonost ja zenama upitna. Dobro da si priznao. Nije znaci homoseksualnost? Ma kul. Sve. Ma to što ne želim da te pojebem kao sansku kozu, ne znači da sam homoseksualac.. :) Samo sam čuo da su ti male sise (možda je dezinformacija, ali tako sam čuo), a ja ne volim male sise... Ako me demantuješ, mogao bih da promenim odluku.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|