|
|
Stranica: 20/56.
|
[ 1387 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 14:59 |
|
|
.
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:00 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20883 Lokacija: među zvijezdama
|
Je li počelo? Ili i dalje ćemo gledati anonimne snimke u nekim pripizdinama i srpske vojne kamione?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:04 |
|
|
Kako da počne kad Kurti još nije krenuo? Jel ti znaš kad se pada prvi septembar?
27. Avgusta? Možda kod razroke Benjamine na kalendaru.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:04 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Steže se obruč oko guje.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:08 |
|
|
JNA je napisao/la: Kako da počne kad Kurti još nije krenuo? Jel ti znaš kad se pada prvi septembar?
27. Avgusta? Možda kod razroke Benjamine na kalendaru.. :)
. A 01.09 počinje? Pa ne mogu ja pratiti detaljno sve oko IZ i vaše zakazane agresije na Kosovo. Misliš da je pametno sto im Vučko rekao da ce napasti 9.septembra? Spremice se. Zar nije bolje faktor iznenadjenja? Pa da napadne veceras? Ha?
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:11 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: A 01.09 počinje? Pa ne mogu ja pratiti detaljno sve oko IZ i vaše zakazane agresije na Kosovo. Misliš da je pametno sto im Vučko rekao da ce napasti 9.septembra? Spremice se. Zar nije bolje faktor iznenadjenja? Pa da napadne veceras? Ha? Kakav sad 09.septembar? Opet ti se mešaju brojke.. :) Nije ništa Vučić najavio, već je Kurti rekao da će 01. septembra sprovesti politiku novih tablica. Odložio pre mesec dana, a pre toga na godinu dana.. :) Ne postoji agresija na Kosovo. Već oslobadjanje. .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:16 |
|
|
Detalji me smaraju. Imas zadatak da mi javiš Kad počne krkljamac. Taj vas Kurti zavlači i provocira. Teze ce vam biti „ oslobadjati“ u zimu. Javi PreCjedniku da upadne do 15.09.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:17 |
|
|
Biće ti javljeno. Celi Beč će biti u ekstazi kao kad postignemo zgoditak na svetskom. Nećeš moći to da propustiš.
Htela ne htela.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:39 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Detalji me smaraju. Imas zadatak da mi javiš Kad počne krkljamac. Taj vas Kurti zavlači i provocira. Teze ce vam biti „ oslobadjati“ u zimu. Javi PreCjedniku da upadne do 15.09. Neće se ništa desiti.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:41 |
|
|
JNA je napisao/la: Biće ti javljeno. Celi Beč će biti u ekstazi kao kad postignemo zgoditak na svetskom. Nećeš moći to da propustiš.
. Gde ćeš ti da budeš rasporeden?
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:43 |
|
|
storarare je napisao/la: JNA je napisao/la: Biće ti javljeno. Celi Beč će biti u ekstazi kao kad postignemo zgoditak na svetskom. Nećeš moći to da propustiš.
. Gde ćeš ti da budeš rasporeden? Ne mogu o tome da pišem. Kupon u vojnoj knjižici sa zadatkom se cepa i uništava nakon čitanja.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:46 |
|
|
buenos aires je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Detalji me smaraju. Imas zadatak da mi javiš Kad počne krkljamac. Taj vas Kurti zavlači i provocira. Teze ce vam biti „ oslobadjati“ u zimu. Javi PreCjedniku da upadne do 15.09. Neće se ništa desiti. Ma znam. Bezčunaši klasični. Zezam se.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:48 |
|
|
Pa zezamo se i mi.. Bar se nadam da me niko nije shvatio ozbiljno.. :)
.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:52 |
|
|
JNA je napisao/la: Pa zezamo se i mi.. Bar se nadam da me niko nije shvatio ozbiljno.. :)
. Ma ne brini. Ja tebe vidim kao nekog konobarčića u jeftiniom baru. Koji valja vutru na grame, laznu vijagru kinesku, one „šampone“ i snus.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:53 |
|
|
Uf, podsetila si me na moju mladost.. :)
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:56 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Neće se ništa desiti.
Ma znam. Bezčunaši klasični. Zezam se. To je i tvoj babo mislio dok je gledao JNA kako se ukopava oko Sarajeva. "Ta će oni ba hehe" Ništa nisi naučila...
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 15:57 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Neće se ništa desiti.
Ma znam. Bezčunaši klasični. Zezam se. Ne radi se o ćuni, već o dogovoru na najvišoj razini. Nama se prodaje magla, mi nemamo stenograme sa pregovora.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 16:18 |
|
|
buenos aires je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ma znam. Bezčunaši klasični. Zezam se.
Ne radi se o ćuni, već o dogovoru na najvišoj razini. Nama se prodaje magla, mi nemamo stenograme sa pregovora. Ja ovako laički razmišljajući Mislim da Srbiji i ovoj sili junaka s foruma treba jedan Rat. Ono sto su pokupili iz BiH i HR Danijela već Bogu vitre. Zato bi na Kosovu mogli pokušati agresiju. Ako ništa da se opskrbe bijelom tehnikom i namjestajem.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 16:20 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Ma znam. Bezčunaši klasični. Zezam se.
To je i tvoj babo mislio dok je gledao JNA kako se ukopava oko Sarajeva. "Ta će oni ba hehe" Ništa nisi naučila... A u sebi mole Boga da Specijana Operacija nikad ne krene .
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 16:20 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja ovako laički razmišljajući Mislim da Srbiji i ovoj sili junaka s foruma treba jedan Rat. Ono sto su pokupili iz BiH i HR Danijela već Bogu vitre. Zato bi na Kosovu mogli pokušati agresiju. Ako ništa da se opskrbe bijelom tehnikom i namjestajem. Pa bio je već tamo rat. Nema više šta da se pokupi tamo, Albanci spustili roletne i zapalili po Švicama.. .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 16:23 |
|
|
storarare je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: To je i tvoj babo mislio dok je gledao JNA kako se ukopava oko Sarajeva. "Ta će oni ba hehe" Ništa nisi naučila... A u sebi mole Boga da Specijana Operacija nikad ne krene . Moj ćaća od početka do kraja je bio u Śeheru. Dobrovoljno der vratio nakon specijalizacije. Nije u mene ćaça pripiti četalj kao vas dva degena. Nego akademski gradjanin, koji se svojim zivotom i profesijom stavio na raspolaganje drzavi.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 16:25 |
|
|
Austriji?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 16:26 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: storarare je napisao/la: A u sebi mole Boga da Specijana Operacija nikad ne krene . Moj ćaća od početka do kraja je bio u Śeheru. Dobrovoljno der vratio nakon specijalizacije. Nije u mene ćaça pripiti četalj kao vas dva degena. Nego akademski gradjanin, koji se svojim zivotom i profesijom stavio na raspolaganje drzavi. Znači hodža?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 16:31 |
|
|
JNA je napisao/la: Austriji? Sta u Austriji? Pa valjda akademske titule vaze svuda u svijetu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 16:31 |
|
|
Pa kažeš stavio se na raspolaganje državi, pa pitam o kojoj državi je reč? :)
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|