|
|
Stranica: 22/56.
|
[ 1387 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 19:37 |
|
|
Viljuska je napisao/la: Ustupak Vucica zbog nemogucnosti da reaguje na pravi nacin. Siguran sam i tablice da ce pristati na kraju. To je kao kod plodouzivanja, vlasniku ostaje samo nuda proprietas (gola svojina).
Imace sve osim stolice u UN-u. Šehid, ti si pričao o nekakvom ratu. Kakvi sad crni ustupci? :) .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 19:42 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20883 Lokacija: među zvijezdama
|
novovrijeme je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Respekt za svaku zajebanciju koja uđe u treću deceniju..
3 decenije nepriznatosti. Protektorat Liberalnih nacista sa rokom trajanja. Lol jebu vas Albanci ko sanske koze. I to redom od Vučka, pa Brnabićke, preko Vulina Itd Itd Orgijaju. A vi ne smijete ništa! Lik se ne zove dzaba Kurti.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Viljuska
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 19:42 |
|
|
Pa dole su sve jedinice. znao sam da ce doci do kuvanja. Medjutim onda u briselu su imali precutni dogovor, a nase trupe koje su trenutno na kosovu i oko kosova su samo ,,garant” da se dogovor ispostuje. Ostaje da se vidi za tablice, ali 99% ista prica.
Nema on snage za velike poduhvate. Bio je trenutak prvog da se uzme sever i enklave. Siptari su pre nekih 7 do 10 dana upali na teritoriju centralne Srbije kod KZB, dosli do 500m od vojne baze nase sa dzipom i buldozerom, videli patrolu i pobegli.
Radili su zaprecavanja puteva i miniranje.
Jednostavno Vuki je sprco pare u vojsku. Bolje da je dao policiji.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 19:43 |
|
|
Viljuska je napisao/la: Ustupak Vucica zbog nemogucnosti da reaguje na pravi nacin. Siguran sam i tablice da ce pristati na kraju. To je kao kod plodouzivanja, vlasniku ostaje samo nuda proprietas (gola svojina).
Imace sve osim stolice u UN-u. Sitnica.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Viljuska
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 19:45 |
|
|
Pa jbg. Necemo nikad priznati. Ali bio je trenutak da se uzme parce teritorije.
|
|
Vrh |
|
|
Viljuska
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 19:50 |
|
|
Ipak se pita jedan covek. U zadnji mah je odigrao precutnim sporazumom. Ja bi ovo nazvao izdajom.
On menja sve stvari u poslednjem trenutku
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 19:53 |
|
|
Viljuska je napisao/la: Ipak se pita jedan covek. U zadnji mah je odigrao precutnim sporazumom. Ja bi ovo nazvao izdajom.
On menja sve stvari u poslednjem trenutku Daj ne seri bezpotrebno momak .
_________________ Drugi profil Th1950 .
Bugojno ne vidimo Tuzla u daljini ali Rafal pogađa Hrvatski sine ne brini !
Hrvatsku granatu božja ruka vodi , tamo gdje je pošaljemo ona i pogodi !
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 19:54 |
|
|
Viljuska je napisao/la: Pa dole su sve jedinice. znao sam da ce doci do kuvanja. Medjutim onda u briselu su imali precutni dogovor, a nase trupe koje su trenutno na kosovu i oko kosova su samo ,,garant” da se dogovor ispostuje. Ostaje da se vidi za tablice, ali 99% ista prica.
Nema on snage za velike poduhvate. Bio je trenutak prvog da se uzme sever i enklave. Siptari su pre nekih 7 do 10 dana upali na teritoriju centralne Srbije kod KZB, dosli do 500m od vojne baze nase sa dzipom i buldozerom, videli patrolu i pobegli.
Jednostavno Vuki je sprco pare u vojsku. Bolje da je dao policiji. Pusti sad to. Rekao si biće rata. Hoću rat bre.. .
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 19:55 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: buenos aires je napisao/la: Respekt za svaku zajebanciju koja uđe u treću deceniju..
3 decenije nepriznatosti. Protektorat Liberalnih nacista sa rokom trajanja. Pa dobro, i to je što kažeš. Nikaragva jeste mala, al je Kartera doakala...
|
|
Vrh |
|
|
Viljuska
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 19:56 |
|
|
perometličić je napisao/la: Viljuska je napisao/la: Ipak se pita jedan covek. U zadnji mah je odigrao precutnim sporazumom. Ja bi ovo nazvao izdajom.
On menja sve stvari u poslednjem trenutku Daj ne seri bezpotrebno momak . Napusis mi se kurca, majmune
|
|
Vrh |
|
|
Viljuska
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 19:58 |
|
|
JNA je napisao/la: Viljuska je napisao/la: Pa dole su sve jedinice. znao sam da ce doci do kuvanja. Medjutim onda u briselu su imali precutni dogovor, a nase trupe koje su trenutno na kosovu i oko kosova su samo ,,garant” da se dogovor ispostuje. Ostaje da se vidi za tablice, ali 99% ista prica.
Jednostavno Vuki je sprco pare u vojsku. Bolje da je dao policiji. Pusti sad to. Rekao si biće rata. Hoću rat bre.. . Koji ce ti k... ja odoh sad na jagnjetinu i da se vidim sa nekim drugaricama. Zvalavi me ne zanima vise.
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 20:01 |
|
|
Viljuska je napisao/la: perometličić je napisao/la: Daj ne seri bezpotrebno momak . Napusis mi se kurca, majmune Ajde begaj žvalavi turski majmune sa svojim prognozama
_________________ Drugi profil Th1950 .
Bugojno ne vidimo Tuzla u daljini ali Rafal pogađa Hrvatski sine ne brini !
Hrvatsku granatu božja ruka vodi , tamo gdje je pošaljemo ona i pogodi !
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 20:01 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: 3 decenije nepriznatosti. Protektorat Liberalnih nacista sa rokom trajanja.
Lol jebu vas Albanci ko sanske koze. I to redom od Vučka, pa Brnabićke, preko Vulina Itd Itd Orgijaju. A vi ne smijete ništa! Lik se ne zove dzaba Kurti. BiH ostaje uskoro bez imenovanja novog njemačkog ambasadora. Dodik odbio agreman njemačkom ambasadoru. Ko zna možda bude i jednog dana zatvorena njemačka amabasada te vas spasimo iseljavanja .
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 20:12 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Lol jebu vas Albanci ko sanske koze. I to redom od Vučka, pa Brnabićke, preko Vulina Itd Itd Orgijaju. A vi ne smijete ništa! Lik se ne zove dzaba Kurti. BiH ostaje uskoro bez imenovanja novog njemačkog ambasadora. Dodik odbio agreman njemačkom ambasadoru. Ko zna možda bude i jednog dana zatvorena njemačka amabasada te vas spasimo iseljavanja . E jbg. Znas od kada je to vijest? Kasniš susjed :)
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 20:14 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
JNA je napisao/la: storarare je napisao/la: Koje države ? Daj neku natuknicu.
Ne znam tačno koje. Znam samo da ih je sedam. Tako je bar rekao na konferenciji danas. . Egipat ? I sigurno još neki nesvrstani .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 20:14 |
|
|
Ništa od rata. Po ko zna koji put. Ovaj Vučko je politička kreatura. Dramatičar i tragičar. Bljak!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 20:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ništa od rata. Po ko zna koji put. Ovaj Vučko je politička kreatura. Dramatičar i tragičar. Bljak! Jel ti žao?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 20:21 |
|
|
"Mir je nadvladao nasilje. Dragi građani, srećan vam mir".
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Jagnjeca brigada
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 20:24 |
|
|
Nije zar neko očekivao da će biti nešto? To bi bilo neslavno samoubistvo Srbije (stoga ovde komšije i susjedi i navijaju za zakuvavanje). Nismo ništa uradili dok smo bili dosta jači dole, a ne sad. Vučić 10 godina ide u smeru puštanja nadležnosti, imovine i svega ostalog narkoteroristima. Ko to ne vidi, laže sebe ili laže druge. SarajkaDjevojka je napisao/la: Lol jebu vas Albanci ko sanske koze. I to redom od Vučka, pa Brnabićke, preko Vulina Itd Itd Orgijaju. A vi ne smijete ništa! Lik se ne zove dzaba Kurti. Zato mi imamo Bošnje da radimo snošaj. Ne zove se lik džaba Do-dick.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 20:25 |
|
|
storarare je napisao/la: JNA je napisao/la:
Ne znam tačno koje. Znam samo da ih je sedam.
Tako je bar rekao na konferenciji danas.
.
Egipat ? I sigurno još neki nesvrstani . Ne znam. Imaš ovde sve o tome.. "U mojoj fioci je sedam dokumenata o povlačenju priznanja Kosova"https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=2203158..
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 20:26 |
|
|
Do sledećeg prženja ova tema bi trebala biti pod kluče m .
|
|
Vrh |
|
|
buenos aires
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 20:33 |
|
|
Jagnjeca brigada je napisao/la: Nije zar neko očekivao da će biti nešto? To bi bilo neslavno samoubistvo Srbije (stoga ovde komšije i susjedi i navijaju za zakuvavanje). Nismo ništa uradili dok smo bili dosta jači dole, a ne sad. Vučić 10 godina ide u smeru puštanja nadležnosti, imovine i svega ostalog narkoteroristima. Ko to ne vidi, laže sebe ili laže druge. SarajkaDjevojka je napisao/la: Lol jebu vas Albanci ko sanske koze. I to redom od Vučka, pa Brnabićke, preko Vulina Itd Itd Orgijaju. A vi ne smijete ništa! Lik se ne zove dzaba Kurti. Zato mi imamo Bošnje da radimo snošaj. Ne zove se lik džaba Do-dick. Ti ga baš studiraš.
|
|
Vrh |
|
|
JNA
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 20:36 |
|
|
storarare je napisao/la: Do sledećeg prženja ova tema bi trebala biti pod kluče m . Ne se znaje, Zare igraje.. :) .
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 21:17 |
|
|
storarare je napisao/la: Do sledećeg prženja ova tema bi trebala biti pod kluče m . Nema tu prženja, samo kuhanje
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Srpska specijalna operacija na Kosovu i Metohiji Postano: 27 kol 2022, 21:40 |
|
|
Karabaja je napisao/la: storarare je napisao/la: Do sledećeg prženja ova tema bi trebala biti pod kluče m . Nema tu prženja, samo kuhanje a se žaba , a ta žaba smo mi Srbi . Kad se nekad stvarno bude oslobađalo Kosovo narod neće verovati u to zbog silnog razočarenja pruzrokovano prevelikim prženjem .
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|