|
|
Stranica: 237/277.
|
[ 6909 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 09:36 |
|
|
Kasnis, zadnje vijesti sa terena: USA Britanija Tuzrska za gradjansku i ukidanje naroda, ostaje samo islam i gradjani
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 13:12 |
|
|
Citat: DEMANTIRAO NAVODE Britanski veleposlanik: Schmidt ima punu podršku Ujedinjenog Kraljevstva 02.09.2022., 13:03H Reilly je demantirao navode da je visoki predstavnik u BiH Christian Schmidt izgubio podršku Velike Britanije https://www.dnevnik.ba/vijesti/britansk ... va-2641606 https://twitter.com/JulianReillyUK/stat ... 7508680704
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 13:23 |
|
|
Hofer je napisao/la: Zadnje informacije sa terena: Turska, Njemačka i Britanija glasali protiv, Amerikanci susdržani. Jel to sa jutrošnjeg klanjanja info?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:13 |
|
|
Pokusavaju takijati pirgave engleze, nasli su se koga da falsifikuju.
Pirgavi ako se zainate, pomnozice ih sa nulom.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:17 |
|
|
Kad prije kukulele sati
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:20 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39214 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Hofer je napisao/la: Zadnje informacije sa terena: Turska, Njemačka i Britanija glasali protiv, Amerikanci susdržani. Ameri da drugačije glasaju od svojih podređenih Đamija news.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:24 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76134 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Smiješno je i pomisliti da Britanije glasa drugačije od Amerike.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:25 |
|
|
Moje info govore da će opet biti skoro pa kozmetičke promjene ali da je na agendi novi set umetanja genocidnoj drkotini poznatoj i kao eres.
|
|
Vrh |
|
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:26 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Smiješno je i pomisliti da Britanije glasa drugačije od Amerike. Ma nije, nego vode dvostruku igru. Javno podržavaju Ameriku, a iza zatvorenih vrata podrivaju Schmidta. Pa dajte već jednom naučite te diplomatske igrice velikih sila, dobar policajac, loš policajac, u Sarajevu igraju tu igru ima 30 godina.
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:27 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Moje info govore da će opet biti skoro pa kozmetičke promjene ali da je na agendi novi set umetanja genocidnoj drkotini poznatoj i kao eres. Efendija? Nena prićala? Odakle tebi info za nešto što ne zna ni jedan novinar ili političar u tzv. BiH, lažljivi Mujo?
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:30 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39214 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
mirusvijetu je napisao/la: Moje info govore da će opet biti skoro pa kozmetičke promjene ali da je na agendi novi set umetanja genocidnoj drkotini poznatoj i kao eres. Povećanje delegata ili dizanje praga na tipa 8 su kozmetičke promjene.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76134 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Valhalla je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Smiješno je i pomisliti da Britanije glasa drugačije od Amerike. Ma nije, nego vode dvostruku igru. Javno podržavaju Ameriku, a iza zatvorenih vrata podrivaju Schmidta. Pa dajte već jednom naučite te diplomatske igrice velikih sila, dobar policajac, loš policajac, u Sarajevu igraju tu igru ima 30 godina. Britanija ne smije raditi protiv Amerike. Kakav je to saveznik koji suptilno radi protiv tebe. Nisu Muslimani. Ako se nešto dogovorilo, ona se to gura.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:34 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Moje info govore da će opet biti skoro pa kozmetičke promjene ali da je na agendi novi set umetanja genocidnoj drkotini poznatoj i kao eres. Efendija? Nena prićala? Odakle tebi info za nešto što ne zna ni jedan novinar ili političar u tzv. BiH, lažljivi Mujo? Sačekajmo pa vidimo. Ponovno Dodikovo odbijanje agremana za njemačkog ambasadora nije baš dobro sjelo članicama PIKa. kakav glupan
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:36 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Moje info govore da će opet biti skoro pa kozmetičke promjene ali da je na agendi novi set umetanja genocidnoj drkotini poznatoj i kao eres. Sta fali Republici Srpskoj? Tamo je i svetska turisticka atrakcija zvana Potocari. Kazu da je u praistoriji bilo i nekakvih Muslimana ali niko ne zna sta se s njima desilo.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:44 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Moje info govore da će opet biti skoro pa kozmetičke promjene ali da je na agendi novi set umetanja genocidnoj drkotini poznatoj i kao eres. Zanimljivo, imam slicne informacije iz vlastitih izvora
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Ostrožac
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:45 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: snowflake je napisao/la: Ne razumijem i ne znam zašto Hrvati nisu prosvjedovali za svoja prava. Pa prosvjedovali su studenti iz BiH pred neku godinu u Zagrebu, a da se sad nekoliko tjedana pred izbore ne želi ili ne može pokazati da su i oni tu, a zna se da Schmidt važe, to ne razumijem.
Pa dat će se onome tko više bude želio. Treba se imati inicijativu, a ne samo čekati što će veliki odlučiti i dati. Nije mi jasno... Pa očigledno je hrvatsko rukovodstvo iz neko razloga potpuno opušteno. Ko nije opušten taj kmeči i ne zna šta mu nosi sutrašnji dan. Hrvatsko rukovodstvo je trenutno u razmišljanju tko će sljedeći od njih u zatvor. Kakvi bakarači i Šmit.
|
|
Vrh |
|
|
Old Fridolin
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:47 |
|
Pridružen/a: 30 pro 2010, 16:32 Postovi: 6342 Lokacija: Izvan sebe
|
Karabaja je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Moje info govore da će opet biti skoro pa kozmetičke promjene ali da je na agendi novi set umetanja genocidnoj drkotini poznatoj i kao eres. Zanimljivo, imam slicne informacije iz vlastitih izvora Bas nas briga. Nama i ne treba neko sranje u obliku IZ.
_________________ Da je pravda i demokracija, bila bi Herceg-Bosna a ne Federacija.
|
|
Vrh |
|
|
Valhalla
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 14:52 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Valhalla je napisao/la: Ma nije, nego vode dvostruku igru. Javno podržavaju Ameriku, a iza zatvorenih vrata podrivaju Schmidta. Pa dajte već jednom naučite te diplomatske igrice velikih sila, dobar policajac, loš policajac, u Sarajevu igraju tu igru ima 30 godina. Britanija ne smije raditi protiv Amerike. Kakav je to saveznik koji suptilno radi protiv tebe. Nisu Muslimani. Ako se nešto dogovorilo, ona se to gura. Ne znaš meštre, ne znaš. I u Sarajevu se mislilo tako, ali nije tako. Amerika podržava katoličke Irce, Britanija protestantske. Počevši od tamo, Britanija ipak ima svoj smjer i svoje gura, iako nije očigledno. Pored toga njihove administracije su širok pojam i mijenjaju se. Imat ćete prilike da se uvjerite. Trolaju i vas i nas. Tako se to urođenicima radi. Neću da te uvjeravam, ti si Hercegovac, vi rođenoj materi i ćaći ne vjerujete.
_________________ Valhalla, Hall of the Slain, the hall presided over by Odin. This vast hall has five hundred and forty doors. A wolf guards the western door and an eagle hovers over it. Till Valhalla!
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 15:11 |
|
|
Imam informacije da ce tkz. Bosnjaci nece postojati u 22. stoljecu. Hoce li biti gnjojivo ili nesto drugo, to
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 15:24 |
|
|
Schmidt nas izbacuje iz vlasti to je ta deblokada jako dobro zna sto muslimani planiraju, poslije izbora ce reci da nam je odgovarao kad je hdz bio u vlasti. Bolje bi nam bilo da trosimo energiju sto poduzeti
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 15:27 |
|
|
Jebi me ako ti nisi Nihad iz zagreba.
Moje info kazu da su Englezi i Nijemci za gradjansku, a USA inzistira na islamskoj drzavi, trenutno se oko toga lome koplja, a svi su za ukidanje konstitutivnosti i zajedno odose na dzumu danas, a poslije ce na cevape kod Haseta.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 15:30 |
|
|
Sejdic i Finci zamolili Smita da ne dira izborni zakon, alahom mu se zakleli da ce doci do smjene vlasti i da ce na vlast gradjani i gradjanke, nece se vise pjevati sevdalinke samo kaside.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 15:31 |
|
|
Ja nemogu vjerovat muslimanska bagra otvoreno najavljuje prevarom izbacivanje federativnog partnera i pretvaranje federacije u muslimanski entitet sto nije ktsenje nego poništavanje ws i daytona a on sastanci sa sejdicem fincijem i trazi neke savjete.
|
|
Vrh |
|
|
NikolaZagreb
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 15:36 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Jebi me ako ti nisi Nihad iz zagreba.
Moje info kazu da su Englezi i Nijemci za gradjansku, a USA inzistira na islamskoj drzavi, trenutno se oko toga lome koplja, a svi su za ukidanje konstitutivnosti i zajedno odose na dzumu danas, a poslije ce na cevape kod Haseta. Cekaj to si zakljucio zato sto Schmidtu i zap bagri ne vjerujem nista dok nevidim crno na bijelo. Usput muslimani misle da sam Srbin
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Schmidt nameće izmjene Ustava FBiH i Izbornog zakona Postano: 02 ruj 2022, 15:36 |
|
|
Ne nego samo Nihad moze napisati "Smit nas izbacuje iz vlasti".
Odmori malo.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|